نقل قول:
چه کاره خوبی میکردی شرکت میکردی !!!!
اما خب نگران نباش چون اگه شرکت هم نکنی مثل اینه که شرکت کردی ! زحمت رای ندادن شما رو به جون میخرن و خودشون بجات رای میدن !!!!
Printable View
نقل قول:
چه کاره خوبی میکردی شرکت میکردی !!!!
اما خب نگران نباش چون اگه شرکت هم نکنی مثل اینه که شرکت کردی ! زحمت رای ندادن شما رو به جون میخرن و خودشون بجات رای میدن !!!!
همه اخبار واسه این گندکاری اخیر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری میشه پسورد مودم رو عوض کرد واسه اینکه کسی نتونه مردم آراذی کنه ؟
کامل تشریح کنین لطفا
ديگه به زودي لازم نيس نگران سرعت دانلود و پهناي باند و غيره باشيم
همين روزاس كه كلا اينترنت جمع بشه
لينك زير رو ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم ها تی پی لینک تو قسمت management هست بقیه مودم ها هم بگردی پیدا میکنی
اگه بگن میخوان از چند وقت دیگه برق رو قطع کنن کی باور میکنه؟!!نقل قول:
یک کم عاقلانه فکر کنید.اینا تا بتونن توش مشکل ایجاد میکنن و محدودش میکنن ولی هیچ وقت کلا جمع نمیشه
:n16:
عاقلانه تو فکر نکردی چون دوستمون به تنه گفت تو باور کردی!!!!:n02::n02::n02:
:n19::n19::n19:نقل قول:
من امروز هفدهم سه ماه شارژ کردم، ولی حالا زده 5/13 یعنی 4 روز خورده
چرا اینطوریه؟
نقل قول:
پیروزی هزاران صاحب دارد ولی شکست یتیم است....
خدا رو شکر که یه کسایی هستند که خیر و صلاح ما مردم فهیم و همیشه در صحنه رو بهتر از خودمون می فهمند و مانع انحراف و انحطاط ما میشن!! از این به بعد فقط چیزهایی رو خبردار می شیم که به صلاحمونه!
افرین بر شما که توانستید غیورانه دست دشمن را از سر ملت مظلوم ایران کوتاه کنید و با اینکار واقعا خیال همه راحت میشود و میریم به سوی خودکفایی محض/ تشکر تشکر
این پسرفت رو به نوبه خودم تبریک میگم.الگوی ما شدن چین و کره شمالی!
حداقل نگید دولت الکترونیک که اعصابمون بیشتر خرد نشید
به سمتی میرویم که مثل کوبا و کره شمالی، ایمیل هم بازار سیاه داشته باشد
به به چه شود فقط دو قدم دیگه با کره شمالی فاصله داریم
اینترنت ملی: پیکان به جای مرسدسبنز
فقط در ایران اتفاق میافتد: انتخابات میآید، اینترنت میرود
ریئس سابق فناوری اطلاعات گفته که ما وقتی به خارج کشور میریم از این محدودیت ها خجالت میکشیم مخصوصا 128کیلوبیت برای کاربران خانگی
لاَ إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ....
در دين هيچ اجباری نيست هدايت از گمراهی مشخص شده است پس هر کس که به بت کفر ورزد و به خدای ايمان آورد ، به چنان رشته استواری چنگ زده که گسستنش نباشد خدا شنوا و داناست...
دارم میرم طرف اینترنت ماهواره ای ---------...--- به امید اینترنت ماهواره ای پارازیتی !!!