فرمت کردم درست نشدنقل قول:
الآن دارم با َAcronis روش کار می کنم
حالا ببینم درست می شه؟؟
Printable View
فرمت کردم درست نشدنقل قول:
الآن دارم با َAcronis روش کار می کنم
حالا ببینم درست می شه؟؟
برو تو تنظیمات فورمت Allocation Unit Size رو بزار رو Default....
File System رو هم یک بار بزار روی Fat 32 و ِک بار Ntfs....
غیر ممکن درست نشه....
اصلا یه بار با acronis پارتیشن رو پاک کردم حالا در my computer نمیادنقل قول:
اینو درست کردم ممنوننقل قول:
حالا من بخوام این 1488 تا bad sector رو fix کنم چیکار کنم من مطمئنم 99.99% ش نرم افزاریه
حالا من چیکار کنم
؟؟
؟
شما به جای 6090 باید 6080 بگیری که فرقش با 6090 تو اینها است :نقل قول:
رمش 6 گیگه
بلوری نداره
هاردش هم 750 گیگ هست
قیمتش قبل از شبهای قدر 1 میلیون و صد و پنجاه بود اما متاسفانه بعد از شب های قدر و به علت بالا رفتن نرخ ارز بعید می دونم کمتر از 1 میلیون و دویست و بیست باشه. . .
سلام به همه
دلم واسه این تاپیک تنگ شده بود ...
دوستان امرز به یه مشکلی بر خوردم ، اون صفحه آبی معروف ( که می نویسه Ram Dumping ) و ... اومده بود واسم ، مشکل چیه ؟؟؟
سلامنقل قول:
كيفيت صداش خوبه يا حرفي براي گفتن نداره
کیفیت صداش فراتر از عالیهنقل قول:
3-برای ریکاوری تهیه کن هم خیلی هول و عجله نداشته باش. ویندوز اصلش چیز مالی نیست که حالا ریکاوری گرفتنش اونقدر مهم باشه. ولی اول شش هفت تا!! DVD مرغوب تهیه کن. بعد بذار داخل cd rom و برو داخل کنترل پنل گزینه ی Backup and Restore انتخاب کن و بزن گزینه ی بک آپ و گزینه ی cd رو انتخاب کن. همین و راحت.
من امروز رفتم دی وی دی خریدم ریکاوری بگیرم اومدم یه چرخ دیگه تو سایت زدم دیدم چند جای دیگه برای تهیه ریکاوری مطلب نوشتن یکیشون مثل راه شما گفته بود از کنترل پنل برید یکی دیگه گفته بود از منوی استارت و برنامه ریکاوری منیجر. حالا می خوام بدونم فرق این 2 تا چیه ( به نظرم راه شما بهتره)وآخرین سوال که دیگه قول میدم از دستم راحت بشین: این ریکاوری ها بدرد لپ تاپ 6080 دیگه هم می خوره یا فقط برای مال خودم مفیده:46:
بعدم اینکه راسته می گن فقط یه بار می تونی از اچ پی ریکاوری بگیری?
با برنامه recovery manager بگیر که مال خود hp و خیلی خوبهنقل قول:
حالا خواستی میتونی با ویندوز بگیری ولی پیشنهاد من اینه که با recovery manager بگیر