یکی از دوستای منم همین مدل رو داره ولی هیچ کدوم از مشکلات شما رو نداره(البته اگه زیاده روی نکرده باشید) اگه واقعا این مشکلات رو دارین به یکی از سرویس های مجاز مراجعه کنید.نقل قول:
Printable View
یکی از دوستای منم همین مدل رو داره ولی هیچ کدوم از مشکلات شما رو نداره(البته اگه زیاده روی نکرده باشید) اگه واقعا این مشکلات رو دارین به یکی از سرویس های مجاز مراجعه کنید.نقل قول:
رجیستر جان خدا پدرتو بیامرزه
تروخدا سریع تر بیا فروم
من واقعا کارم لنگه
من هارد و رم رو با خود بایوس چک کردم هیچ مشکلی نداشتن
آره دیسک ریکاوری دارم
ببین
دیسک رو وقتی میزارم اول یه خط تو فضای کنسول پر میشه که ستاپ رو لود میکنه و بعد این صفحه میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این قسمت گیر میکنه دیگه بالا نمیاد
همینجوری این خط میره ولی اتفاقی نمی افته
ویندوز اکس پی هم که الان روش نضب هست همینجوریه
فقط خط این قسمتش پر میشه ولی اتفاقی نمی افته
دکمه ی اف 11 کار نمیکنه ولی بقیه کار میکنه (نمیدونم چرا اینجوری شد ولی همه یدفعه ایی شده )
آره ،ویندوزهای دیگه کا لینوکس رو لایو آورد بالا بدون هیچ مشکلی
راحت من یه ویدئو آوردم بالا و .... هیچ مشکلی نداشت
برای همین میگم هر چی هست سخت افزاری نیست
من چیکار کنم
نقل قول:
دوست من زیاده روی کدومه؟
من قبلا هم دل داشتم و خیلی هم ازش راضی بودم، و اینی که میگم کیفیت نشون دادن فیلم خیلی بده چون فیلم هایی که واسه تست گذاشتم رو قبلا تو 1520 دیده بودم میگم، تو این غیر از تصویر که کاملا پیکسل پیکسل و مربع مربع نشون میده حتی زیر نویسش رو هم نمیشه خوند! و البته خیلی از فیلم هارم نمیشه دید چون اصلا باز نمیشه، میشناسه ولی نمیتونه پخش کنه!
ولی سپاسگزارم از جوابتون :20:
جدا ؟ فکر کنم مشکل جدی تره !نقل قول:
وقتی ویندوز و یا سایر برنامه های نصب ویندوز این مشکل براشون پیش میاد (لینوکس رو تجربشو نداشتم) میگن هارد فریز شده و معنی اش اینه که سریعتر اطلاعاتش را تخلیه کن و با ابزار سیستمی مثل Hirens boot cd اون را کامل FDISK کن ... ممکنه هر لحظه اطلاعاتت بپره و هاردت کلا به حالت اغما بره
من یکبار سیستم ام اینطوری شد ، خیلی موقعیت بدی میشه
آقا ما امروز زنگ زدیم گارانتی
گفت ما اگه ویندوز رو نصب کنبم و دریوراشو نصب کنیم 60 تومن میگیریم
من گفتم زیاد نیست؟گفت نه
گفت که ما برنامه نویس داریم که درایورهایی که وجود نداره رو مینویسه
ما هم ماهی 3 تومن بهشون میدیم
من گفتم کی هست که داره تو رینگ صفر(محیط درایور)برای لپ تا پ درایور می نویسه(همچین چیزی شاید تا حد محال باشه)
وقتی هست درایوراش برای چی می نویسه
گفت بعضی از لپ تا پ ها درایورشون نیست
یه مدل از Dv4 گفت که مثلا درایور کارت صداش نیست
منم بهش گفتم مشکل من نصب ویندوز یا درایور نیست
ویندوز اصلا بالا نمیاد که من بخوام کاریش بکنم (چه ویستا و چه اکس پی و چه ریکاوری)
گفت باید بفرستی تا معلوم بشه
رجیستر نظرت چیه؟
واقعا اگه یه نصب ویندوز و درایور 60 تومن باشه
اگه یه جاش عیب کنه چقدر میگیرن؟
چیکار کنم؟بفرستم براشون لپ تاپو
عجب خالي بسته طرف !!!!! برنامه نويسي كه بشينه براي سيستم عامل مايكروسافت و قطعات ساخته شده كشورهاي ديگه درايور بنويسه !!!!!!! اولين بار بود همچين چيزي شنيدم ...نقل قول:
امكان داره كسي بياد با دستكاري درايورهاي مشابه ( مثلا ويستا براي XP ) يا مدلهاي مشابه درايور مورد نياز رو تهيه كنه ولي اينكه بشينه برنامه نويسي كنه در حد حرف هست .
همچين كسي تو ايران نميمونه (بر فرض باشه )
نصب ويندوز و درايور ته تهش 10 تومن بگيرن با درايورهاي خودت
دانلود كردن درايور ها هم چندان كار سختي نيست كه بخواين براش 40-50 هزار تومن پول بدين
باور کردی ؟ اینجور متخصص ها رو فقط خود کمپانی داره ! مسخره است به ملت چی ها که نمی گننقل قول:
من گفتم زیاد نیست؟گفت نه
من گفتم کی هست که داره تو رینگ صفر(محیط درایور)برای لپ تا پ درایور می نویسه(همچین چیزی شاید تا حد محال باشه)
ویندوز اصلا بالا نمیاد که من بخوام کاریش بکنم (چه ویستا و چه اکس پی و چه ریکاوری)
رجیستر نظرت چیه؟
خودت ویندوز نصب کن درایورهاش هم ریخته ... اونها فقط میشینند پای اینترنت و بلدند درایورها رو از کجا و چطوری دانلود کنند همین
باور کردی ؟ اینجور متخصص ها رو فقط خود کمپانی داره ! مسخره است به ملت چی ها که نمی گننقل قول:
من گفتم زیاد نیست؟گفت نه
رجیستر نظرت چیه؟
خودت ویندوز نصب کن درایورهاش هم ریخته ... اونها فقط میشینند پای اینترنت و بلدند درایورها رو از کجا و چطوری دانلود کنند همین
واقعا من باور نکردم
چون من تو ایران ندیدم کسیو که درایور بنویسه
درایور نوشتن کار حضرت فیل هست(حداقل باید 10 سال برنامه نویسی کراس پلتفرم بلد باشی،که اونایی که هم بلدا میرن کد دیگران رو دستکاری میکنن و آخرش چیزی نمی فهمن)
خوب پس من الان لپ تاپ رو چیکار کنم؟نظرتون چیه که بفرستم گارانتی که فقط مشکلشو حل کنن و کار نرم افزاریو به عهده ی خودم بزارن؟والله اینجوری که شد من الان نمیدونم بهشون اطمینان کنم یا نه.دوستان با تجربه ی دیگه مثل رجیستر و باقی دوستان نظرتون چیه ؟من که نمیتونم تو این وضعیت لپ تاپ رو رها کنم (تازه 10 ماه شد که 2 میلیون پاش پول دادم)
دیگه بی خیال اطلاعات داخلش میشم . برم هیرن بوت سی دی رو دانلود کنم ببینم چیکار میتوم بکنم
رفتم این برنامه رو گرفتم رایتش کردم
اینم لود نشد:41:
عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همین قسمت موند دیگه بالا نیومد:19: