دوست عزیزنقل قول:
آیا کنترول مخصوص را دارید که با آن منوهای مخفی تلویزیون بطور کامل باز می شود.؟ و همچنین از دستور العمل فعال سازی استفاده می کنید.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
آیا کنترول مخصوص را دارید که با آن منوهای مخفی تلویزیون بطور کامل باز می شود.؟ و همچنین از دستور العمل فعال سازی استفاده می کنید.
اگر منظورتون از کنترول مخصوص همون کنترل دستسازه نه ندارم . با کنترول خود تلویزیون کار میکنم منو مخفی باز میشه گزینه لوکال ست هم فعاله واردش میشم ولی ed-iran رو نداره و به کل هیچ منطقه ای که با ed شروع بشه نداره ولی وارد منو مخفی یه مدل دیگه ال سی دی شدم ed-iran رو داشت به نظر خودم آ ورژن فریمورش این قابلیت رو بهش اضافه نمیکنه حالا من موندم چکار کنم آخرین فریمور هم ریختم تغییری نکرد ... میخاستم فریمور اون ال سی دی که ed-iran رو داره روش بریزم به همین خاطر از سایت سامسونگ دانلودش کردم ولی یه پوشه به نام image میاد که چند تا فایل توشه ولی فایل bin توش نیست
در واقع گزینه local set فعاله میتونم واردش بشم ولی گزینه ای ed-iran رو نداره
با سلام.من وارد منو مخفی شدم.ریست فکتوری کردم.دیگه تلویزیون ریست میشود.بردم نمایندگی میگه مین برد سوخته و باید تعویض بشه. میخواستم بدونم راه دیگه نیست. مدل دستگاه ua22es5550m لطفا کمک کنید
سلام دوستان.من تلوزیون سامسونگ مدل (UA46ES5600R) دارم.تو منوی مخفی گزینه های (local set ) و (model) غیر فعاله و با آموزش پستهای صفحه اول این تایپیک هم فعال نشد.ممنون میشم راهنماییم کنید.(Hotel option) خودش فعاله و تمام کارهای پست 1رو انجام دادم اما نشد که نشد.ممنون.
دوست عزیزنقل قول:
آیا تلویزیون شما پشت سر هم روشن و خاموش می شود و به شما اجازه هیچ کاری را نمی دهد؟ و آیا بازهم می توانید وارد منوی مخفی بشوید؟
دوست عزیزنقل قول:
من با این مدل بسیار کار کردم و بطور کامل به آن احاطه دارم شما برای فعال کردن آن باید از این دستور العمل استفاده کنید.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را FARSIN و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
تلویزیون تان را بطور خودکار ساعت آن را تنظیم کنیداز مسیر زیر بروید.
منو <---- سیستم <----- زمان <--- ساعت< ---- حالت خودکار و در همان منوی ساعت منطقه زمانی را <----- دستی< --- ok میکنید . و سپس در منوی دستی GMT<---- را می گذارید.و نه آیتم دیگری مانند GMT 2 و غیره
و بعد از این کار سپس در حالت tv و در حالت تماشا تلویزیون دیجیتال دکمه INFOاز روی کنترول را زده می بینید که ساعت دیجیتال برنامه تلویزیون با ساعت تلویزیون یکی است
لوکال ست من هیچ کشوری که با ed شروع بشه نداره
آقای متین پور حداقل یه چیزی بگید من هنوز منتظرم
یکی بیاد یه جوابی به من بده من هنوز منتظرم حداقل نمیدونید بگید نمیدونیم خیالم راحت شه
دوست عزیزنقل قول:
اگر در قسمت لوکالست هر آیتمی که می گذارید دیجیتال نمی آید پس حتما تلویزیون شما این قابلیت را ندارد در ضمن شما کنترول مخصوص نداردید تا ببینید آیتمی اضافه می شود یا نه اگر طبق دستورالعملهای فعال سازی عمل کردید و هیچی فعال نشد دیگر به سیستمتان دست نزنید چون حتما سیستم شما این قابلیت را ندارد و در ضمن وقتی پست میدهید صبور باشید
باسلام واقعا دستتون درد نکنه به ال سی دی سری 6 سی650 جواب داد.ولی زبان لوکال ست ایران نداشت.باید چکار کنم.