چون من هم دارم همه رو میزنم :دینقل قول:
شهر ها رو دارم خالی از سکنه میکنم :21:
Printable View
چون من هم دارم همه رو میزنم :دینقل قول:
شهر ها رو دارم خالی از سکنه میکنم :21:
سلام دوستا ن وقتی با storm ها میشیم من اون سه بج رو فتح کردم حالا فقط این گزینه report to ulfric stormcloak میمونه
وقتی میریم پیش Ulfric و next رو میزنیم میگه عروسی نمیدونم کیه بعدا حمله میکنیم به imperial کسی میدونه چطوریاست
باید یه نفر رو بکشینقل قول:
اونجا یه سوسماری از همدستای خودت هم هست وقتی یارو رو کشتی صحنه رو شلوغ میکنه و تو فرار میکنی
قربونه اون لهجه ی شیرینت برم :31:نقل قول:
تلفظ Legend به صورت لیجند هست
سلام مجدد.
دوستان لطفا بگید اینجا رو باید چیکارش کنم. با هزار زحمت تونستم این یارو esbern رو تا revenwood اسکورتش کنم اونم با یه ساعت پیاده روی . دردسرهای توی راه. ولی حالا که اوردمش پیش delphine همینطوری به هم زل زدند و هیچ کاری نمیکنند. ایا من نمیتونم حلش کنم و یا این بازی باگ داره که اینطوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا وقتی این بازی رو انجام میدم یاد WOW میفتم :D
نقل قول:شما الان با Delphine صحبت کن همه گزینه هاش رو بزن
بعد با Esbern صحبت کن و همه گزینه هاش رو بزن شاید رد شد
اون کتاب روی میز رو هم بخون
نقل قول:
lol
me 2
How do I assist the people of Haafingar in Skyrim
It says I have helped 3 out of 5 people but I don't know where Haafingar is, do run around solitude helping people or what
اون 2 تا با هم صحبت میکنن و راه میفتن میرننقل قول:
دقیق یادم نیست باید همراشون بری یا نه...
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
با استفاده از توصیه ها و راهنمایی های این دوست عزیز بنده هم موفق شدم قسمت زیادی از متن زیر رو ترجمه و بازخوانی کنم :دینقل قول:
اون معجون فورتیفای تو هند که خیلی مسخره بود :2: هدف بالا بردن قدرت اسلحه بصورت دائمی بود نه موقتیش. همینجوریش من با 2 3 تا تیر یه اژدهای انشنت رو میارم پایین و اصلا نمیذارم از جاش بلند شه !نقل قول:
در مورد باقیش هم اشتباهم رو فهمیدم که اولا من فورتیفای 2 دست رو فقط روی یک قطعه انداخته بودم نه روی هر 4 تای ممکن... دوما من یکبار تستی از این معجون ها خوردم دیدم تأثیرش در حد کمتر از 5 درصده بیخیالش شدم...
در کل خوب بود منتها این همه ناز کردن و خوشحالی نداشت! :31: (شوخی میکنم :20:)
من فردا یه تستی میزنم ببینم ببینم چی میتونم بسازم
خوب چیت رو برای همین ساختن اینقدر عذاب چرا:41:نقل قول:
اون معجون فورتیفای تو هند که خیلی مسخره بود :2: هدف بالا بردن قدرت اسلحه بصورت دائمی بود نه موقتیش. همینجوریش من با 2 3 تا تیر یه اژدهای انشنت رو میارم پایین و اصلا نمیذارم از جاش بلند شه !
در مورد باقیش هم اشتباهم رو فهمیدم که اولا من فورتیفای 2 دست رو فقط روی یک قطعه انداخته بودم نه روی هر 4 تای ممکن... دوما من یکبار تستی از این معجون ها خوردم دیدم تأثیرش در حد کمتر از 5 درصده بیخیالش شدم...
در کل خوب بود منتها این همه ناز کردن و خوشحالی نداشت! :31: (شوخی میکنم :20:)
من فردا یه تستی میزنم ببینم ببینم چی میتونم بسازم
شما خودتون اژدهایید این حرفا چیه نمیدونم چه نیازی به این هست:21:
خدارا شکر:11:
من کی ناز کردم قبلش رکورد زنی بود شما هم گفتید منم شرکت میکنم گفته بودم آموزششو میزارم:18:
یه عکس خوشگل هم ازش بزاری البته ایندفه با موبایل نه:31:
======================
عجب مکافاتی داریم با نقل قولها