من یه هفتست ویواز خریدم و موقع عکاسی بعد از عکس گرفتن همچین پیغامی میده و عکسو ذخیره نمیکنه و باروسن خاموش کردن گوشی درست میشه. توی تسک منیجر هم تمام برنامه هارو میبندم ولی بازم این پیغامو میده.نقل قول:
Printable View
من یه هفتست ویواز خریدم و موقع عکاسی بعد از عکس گرفتن همچین پیغامی میده و عکسو ذخیره نمیکنه و باروسن خاموش کردن گوشی درست میشه. توی تسک منیجر هم تمام برنامه هارو میبندم ولی بازم این پیغامو میده.نقل قول:
بله متاسفانه ؛ مال منم همینجوری میشه بعضی اوقات :13: !نقل قول:
درسته مال منم هميشه قبل از اپديت اينجوري ميشد ولي يه چند وقتيه نشده
سلام
يه سوال
من ميرم تو تنظيمات و تو Display، Light timeout رو ميزارم مثلا رو 30 ثانيه، حالا چند ساعت يا يكي دوروز بعد ميبينم تنظيمات خود به خود ميره رو 10 ثانيه!!!
برنامه هاي گوشي رو هم نگاه كردم، فكر نكنم برنامه ي ديگه اي داشته باشم كه توش Light timeout رو تغيير داده باشم...
خسته شدم ،روزي چندبار بايد برم تو تنظيماتو زمان به 30،40 تغيير بدم، مخصوصا موقع خوندن فايلاي پي دي اف اين كم بودن زمان خيلي اذيت ميكنه...:41:
منم همینطورنقل قول:
از Best Screen Locker استفاده نمیکنی؟نقل قول:
جت آودیو کارشدرستهنقل قول:
اما اینم مثل بقیه کانورترها کامل نیست
بزرگترین ایرادش اینه که FLV را نمیتونه تبدیل کنه
منم هر چی میگیرم از یوتیوب هست و FLV
این تنظیمات هم که گفتی اشتباه بود
چون دو نوع کراپ تعریف شده یکی چپ راست و دیگری بالا پائین
شما هر دو را گفتین فعال کنم که اشتباه بود
و بایستی از بالا پائین کراپ کنم که گزینه دومی را فعال کردم
اما ایراد بعدی چیه ؟
رزولیشن را نمیشه اختیاری گذاشت (اگه هست بگو من که ندیدم)
مجبور شدم از رزولیشنهای موجود استفاده کنم که 480 در 272 رزولیشن مناسبی به نظر میرسه برای ویواز و کلا s60v5
800*480 هم هم مناسبه اما برای ویندوزموبالها و گوشیهای دارای این رزولیشن مناسبتره
برای ویواز فقط سایزش بیشتر میشه و بهتره کمتر از این استفاده بشه
آرشیو من پر هست از کلیپهایی که از بالا پائین سیاهی دارند
یعنی هموشن اسپکت ریشو 4به3 دارند
در حالی که الان همشون 16 به 9 هست چه گوشیهای جدید و چه مانیتورها و چه تی ویها
در جت آودیو هم موقع کانورت اگه رزولیشن معمولی باشه مثلا 320*240 بازم اون سیاهی میمونه
رزولیشنهاش هم دستی نمیشه داد
flv هم که ساپورت نمیکنه
پس اینم فقط برای تبدیلهای خاصی کاربرد داره و در نوع خودش عالیه
فعلا به این نتیجه رسیدم که کانورتر سفارشی شرکت HTC که برای گوشیهای ویندوزموبایل نوشته شده در نوع خودش بینظیر هست
ولی یک قانون کلی در کانورترها وجود داره :
هیچ کانورتری کامل نیست
و بایستی از چندین کانورتر استفاده کرد تا بشه همه نوع کانورتی انجام داد
خب طبیعتا یک برنامه نصب کردی که تایمشو بهم میزنهنقل قول:
بایستی پیداش کنی و پاکش کنی
در غیر اینصورت باید فرمت بشه
امروز دو تا تم از Zedge گرفتم.
یکی رو ارور داد نصب نکردم.
یکی رو مثل گل نصب کرد.
منم دستم خورد و ست کردم رو گوشی.
بعدش میرفتم تو بخش تغییر تم هنگ میکرد و نمذاشت عوضش کنم ، پاکشم نمیتونستم کنم.
حلاصه مستر ریسیت و خلاصی.
................
یه سوال ، mp3 ها کجا میرن؟
پلیر نشون میده اما تو هیچ فلدری نیست.
Best Screen Locker رو ندارم، تو برنامه هايي كه نصب كردم هم هرچي نگاه ميكنم جايي رو نمي بينم كه همچين تنظيماتي داشته باشه و من تغييرش داده باشم :41:
حالا باز بگردم...
راستي يه سوال درباره ي كانورتور جت آديو
من قبلا باهاش DAT رو تبديل به mp4 كرده بودم و مشكلي نداشتم، الان اومدم يه فايل VOB رو تبديل كنم، 3،4 دقيقه اول رو كانورت ميكنه،بعد ارور ميده...
واسه چيه؟
و اينكه بالاخره واسه اينكه نوار سياهه بالا و پايين رو نبينيم تنظيماتشو رو چي بزاريم؟
مرسي
من یه چیزایی رو توضیح بدم شاید شما مشکلت حل شدنقل قول:
جت آدیو ورژن 8 فرمت flv رو ساپورت میکنه.. از چه ورژنی استفاده میکنید؟
درمورد رزولوشن دستی شما source size رو بزار تا به همون سایز اصلی فایل شما تبدیل بشه
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
نقل قول:
واسه نوار بالاو پایین که آموزششو توی وبلاگمون بخون
اما در مورد اون فایل vob احتمالا مشکل داره چون اونا رو تبدلی میکنه شاید خشی داشته و فایل اصلیت کاملا نیست و مشکل داره
سلام من rally مو پاک کردم حالا اصلا فایل نصبشم نیست.میشه یکی برام اپ کنه؟گوشیم ویواز پروه