حق با شماست. بالاخره درست شد و برای اطلاع دوستان توضیح میدم. این ماشین یک سال پیش چراغ چکش روشن شد و بردم نمایندگی ۵ گفتن باید شیرش عوض بشه. عوض کردن منتها بد بستن طوری که اورینگش زده بود بیرون. چند ماه بعد نشتی خفیف شروع شد طوری که شب تا صبح که میموند بوی گاز تو اتاق میومد. هر جا میبردم هم نمیتونستن نشتی رو پیدا کنن. خود تعمیرگاه ۵ هم میگفت که دیگه تعویض شیر انجام نمیدن! خلاصه بعد از چند بار گاز زدن نشتی شدید شر طوری که صداش شنیده میشد و با دست هم حس میشد. دیگه گارانتیش تموم شده بود. بردم نمایندگی گفتن اورینگش پیدا نمیشه باید کل شیر رو عوض کنی و ۵۰۰ تومن قیمت دادن!!! بالاخره یکی بهم یه تعمیرگاه گاز در ایستگاه گاز شمال اتوبان بابایی معرفی کرد. رفتم اونجا با ۴۵ تومن درستش کرد. کلا کارشون خیلی خوب و کم خرج بود. توصیه می کنم شما هم مشکل گاز داشتید برید اونجا. گرچه بیشتر تو کار گازسوزای غیرکارخونه ای هستن.
EF7 ماشین خوبیه تا وقتی که خراب نشه. متاسفانه زیاد خراب میشن و رفع خرابیشون کار ساده ای نیست (مخصوصا برای شهرستانی ها). من دو سال پیش تو این انجمن با این ماشین آشنا شدم و تصمیم گرفتم بخرم. تو این دو سال خیلی دردسر کشیدم باش. من دارم می فروشمش. خسته شدم. به شما هم پیشنهاد می کنم فریب این ماشین رو نخورید. ممکنه شانس بیارید و براتون خوب کار کنه. ممکنه هم نابودتون کنه. آدم یا یه ماشین درست و حسابی بخره که خراب نشه یا یه چیزی مثل پراید و 405 بخره که قطعات و تعمیرکارش راحت گیر بیاد.
سپاس - محمد