داده پردازی جزء علمی کاربردیای خوب تهرانه که فقط رشته های مرتبط با کامپیوتر و مخابرات و it رو پذیرش داره .
اگر به این رشته علاقه دارید به نظر من برید البته اگر دوست دارید تو علمی کاربردی درس بخونید
Printable View
داده پردازی جزء علمی کاربردیای خوب تهرانه که فقط رشته های مرتبط با کامپیوتر و مخابرات و it رو پذیرش داره .
اگر به این رشته علاقه دارید به نظر من برید البته اگر دوست دارید تو علمی کاربردی درس بخونید
اقا عکسی تشریح امکاناتی... سایتی چیزی ازش ندارید؟! کسی که عضوش بوده باشه و وبلاگی چیزی داشته باشه؟! مبلغ شهریه و وضعیت خوابگاه و .... و هر چیز دیگهای که به نظرتون به درد بخوره در خصوص این دانشگاه؟!نقل قول:
iممنون داداشنقل قول:
اطلاعاتی درباره رشته مخابرات - ارتباطات داده ها میخولستم
سلام....
دوستان من معدلم 17 هست برای کاردانی... این ترم 5 درس دارم که نمرهام توشون بالای 17 میشه و معدلم بالاتر میاد.....
سوالی که ازتون دارم اینه که به نظرتون، کاردانی به کارشناسی پودمانی علمی کاربردی بخونم و امیدوار باشم دانشگاه خوبی قبول بشم، یا اینکه بشینم تا کنکور سال اینده بیاد؟
هدف بنده گرفتن کارشناسی توی یه دانشگاه خوب هستش و بس....
اگر برم علمی کاربردی پودمانی بخونم و بعد وقتی دفترچه سراسری اومد برا اون امتحان بدم و قبول بشم،میتونم برم؟!
میدونید چه درسایی میاد برای ازمون کاردانی به کارشناسی؟(علمی کاربردی و سراسری...)
بنده متاسفانه اصلا نمیتونم درس بخونم و نمراتم بر پایهی چیزایی هست که یاد گرفتم.... نه جزوه دارم و نه برای امتحان میشینم میخونم... برای همین امیدی به درس خوندن برای کنکور ها ندارم، ولی میخوام ادامه تحصیل بدم تا حداقل ارشد نرم افزار بگیرم...چون کارم مرتبط هستش و هرچی مدرکم بهتر باشه، برام بهتره....
یه راهنمایی بکنن دوستان لطفا!
کسی نیست کمک ما کن
معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي کاربردي داشتن کارت پايان خدمت براي ثبتنام در دورههاي کارشناسي ناپيوسته اين دانشگاه را الزامي اعلام کرد.
به گزارش پایگاه آموزش ایران، رجبعلي برزويي معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي کاربردي در گفتوگو با فارس با بيان اينکه ثبتنام آزمون کارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي کاربردي تا 27 ديماه ادامه دارد، گفت: داوطلبان آزمون کارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي کاربردي بايد کارت پايان خدمت، کارت معافيت دايم، کفالت يا پزشکي دائم يا فرم کامپيوتري زمان صلح يا حکم کارگزيني و گواهي اشتغال به کار براي شاغلين نيروهاي مسلح که گذراندن دوره نظام وظيفه براي آنها ضرورت ندارد، داشته باشند. به گفته وي آزمون دوره پودماني کارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي کاربردي در روز جمعه 29 ارديبهشتماه سال 91 برگزار ميشود. معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي کاربردي تأکيد کرد که هر داوطلب فقط حق انتخاب يک گروه آموزشي و يک زيرگروه آموزشي را دارد. در صورت انتخاب رشته از چند گروه آموزشي و يا چند زير گروه آموزشي، تمامي انتخابهاي داوطلب حذف خواهد
پس با این اوصاف من نمیتونم ادامه تحصیل بدم و بعد از انصرافم از پیام نورباید برم خدمت.....
شانس ما داریم
دوست عزیز یعنی چی؟یعنی مام الان کاردانی رو بگیریم نمیتونیم واسه کارشناسی بخونیم؟کاردانیو بگیریم باید بریم خدمت؟نقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
سایتش این بود تا جایی که خاطرم هست :
dpicollege.ir
همونوطور که دوستمون هم اشاره کردند جزو علمی کاربردی های تاپ تهران هست این مرکز ؛ اساتید مجرب و خوبی داره و امکانات کارگاهی کامپیوتری قوی ای هم داره .
آدرسش هم خ نجات اللهی ( ویلا ) نرسیده به کریمخان کوچه خسرو هست .
خوابگاه هم ندارد ( نداشت :دی )
فردا باید بریم ثبت نام
کلاسها از چه تاریخی شروع میشه
با این اوصاف شما چطوری بدون کارت پایان خدمت کاردانی علمی کاربردی میخونید؟نقل قول:
دوست عزیز یعنی چی؟یعنی مام الان کاردانی رو بگیریم نمیتونیم واسه کارشناسی بخونیم؟کاردانیو بگیریم باید بریم خدمت؟
منم متاسف شدم.مجبورم برم خدمت و یا اینکه برم آزاد
دیگه نمیشه علمی کاربردی ثبت نام کنم.
اینجا کسی هست بدون کارت پایان خدمت یا معافیت تو علمی کاربردی ثبت نام کرده باشه؟