سلام.آقا برای روانشناسی عمومی دانشگاه ازاد تبریز چه ترازی لازمه و چند درصد باید درسارو زد؟من توی تمرین معمولا 70 درصد روانشناسی-53 درصد ادبیات 26 درصد بینش-10 درصد زبان-17 درصد تاریخ جغرافیا- 24 درصد جامعه شناسی و .... میزنم.آیا قبول میشم؟
Printable View
سلام.آقا برای روانشناسی عمومی دانشگاه ازاد تبریز چه ترازی لازمه و چند درصد باید درسارو زد؟من توی تمرین معمولا 70 درصد روانشناسی-53 درصد ادبیات 26 درصد بینش-10 درصد زبان-17 درصد تاریخ جغرافیا- 24 درصد جامعه شناسی و .... میزنم.آیا قبول میشم؟
آزمون کارشناسي ارشد سال 89 دانشگاه آزاد اسلامي در روزهاي 23 تا 25 ارديبهشت ماه برگزار مي شود.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام
من هنوز کنکور کارشناسی پیوسته ندادم
ولی وقتی می خوام بعد از کنکور که قبول شدم برم یک دانشگاه دیگه
انتقالی چه جوریه؟
کسی جواب تراز روانشناسی مارو ندادها.
سلام
میخواستم بدونم چجوری میشه قبول شدن در دانشگاه ازاد را فهمید و از چه راههایی قبول شدگان را معرفی میکنند؟؟
یکی از راههاش سایت دانشگاه ازاد هست میخواستم بدونم برای دیدن قبول شدنمون چه چیزهایی را باید در این سایت وارد کنیم تا بفهمیم قبول شده ایم یا نه؟؟(من میخوام ببینم دوستام میتونند ببینند من چی قبول شدم یا نه)
هر جا قبول شدی باید ثبت نام کنی 1 ترم یا بیشتر بمونی و پیگیر انتقالی باشینقل قول:
اگه کسی بدونه جواب میده . پس منتظر باشین و پست بیهوده ندین لطفا"نقل قول:
هم از طریق سایت این دانشگاه به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و روزنامه فرهیختگان که قبل از اعلام نتایج از طریق خبر های تلویزیون اعلام میکنننقل قول:
برای ورود مشخصات هم دو قسمت داره :: مشخصات فردی و شماره داوطلبي . که اطلاعات مشخصات فردی ایناست:::
*نام :
*نام خانوادگی :
*نام پدر :
*شماره شناسنامه :
حالا یا خودتون یا دوستاتون میتونین این کار رو انجام بدین.
موفق باشین
دانشجو کارشناسی پیوسته دانشگاه ازاد چند سال میتونه تحصیل کنه؟
با مرخصی چند سال بدون مرخصی چند سال؟ یک فرد عادی منظورمه
با مرخصی تا 6 الی 7 سال بدون مرخصی تا 5 سالنقل قول:
یعنی 5 سال تمام؟ یا وارد 5 سال؟نقل قول:
در حالت عادی 4 سال هست که دو ترم اضافه تر میتونی بمونی که میشه 5 سال تمام.نقل قول: