جالبه من هم خیلی موقع ها خواب می بینم که تو خواب مسئله ای رو که توی بیداری حل نمی کردم حل کردم.ولی صبح که بیدار میشم هرچی فکر می کنم که چه طور حل کردم یادم نمی یاد.معلوم نیست این خواب ها کی دست از سر ما بر می دارند.نقل قول:
Printable View
جالبه من هم خیلی موقع ها خواب می بینم که تو خواب مسئله ای رو که توی بیداری حل نمی کردم حل کردم.ولی صبح که بیدار میشم هرچی فکر می کنم که چه طور حل کردم یادم نمی یاد.معلوم نیست این خواب ها کی دست از سر ما بر می دارند.نقل قول:
بچه ها این خواب دیدنا خیلی بهتون ضرر میزنه، یه دوستی داشتم کارش به روانپزشک کشید. روانپزشک گفته بود خیلی خطرناکه، ولی یه راه حل خیلی آسون داره که بهش توجه نمیکنن، اگه رعایت بشه هیچ مشکلی نیست.اونم اینکه قبل از خواب از درسایی که از مغزتون زیاد کار میکشن استفاده نکنید.ریاضی و فیزیک رو تا بعد از ظهر ببندید.قبل از خواب دینی رو ببرید تو رختخواب و مشغول مطالعه بشید.صبح که پا میشید میبینید دینی جلوتون بازه و خوابتون برده، اونم در کمال آرامش.نقل قول:
موفق باشید
این فیش ها چه جوریاس؟نقل قول:
من طرفدار سرسخت لايتنرم...قلم چي فيش به ياد داره كه من واسه لايتنر هم از همونا مي خرم...قيمتشم كاملا مناسبه حدودا 400 تا فيش تو هر بسته داره كه قيمتش 1000 تومنه...
خالیه باید خودمون نکات رو توش بنویسیم؟ یا مثلا نکات درسا رو داره؟
نه خالیه
موقعی که داری درس میخونی
و موقعی که مثلا درسنامه یه کتاب تست نکاتی رو که بنظرت مهمن توش مینویسی
فكر كنم مفيد باشه اگه بتوني سريع بنويسي كه كار من نيست!نقل قول:
مشاوراي كانون هم توصيه ميكنن!
نقل قول:
برای زیست فقط کتاب های سبز عالیه
البته اگه بتونی کتاب های دکتر آرام فر رو پیدا کنی (انتشارات تخته سیاه) که چه بهتر ... واقعا سوالاش مفهومیه
واسه ریاضی هم 8 کتاب ریاضی (گاج) خوبه ... البته دیگه فکر نکنم الان پیدا بشه ... :31:
سلامنقل قول:
منم این جوری هستم ولی یه حالت توی خواب و بیداری مغزم شروع میکنه به یادآوری مطالب بعدش شروع میکنه به حل تست هایی که توی اونها اشکال داشتم بخصوص درس های ریاضی و فیزیک بعدشم تست هایی که مشکل داشتم حل میشه:21:
ولی واقعا دیوانه کننده هست !!!!!!!!!!
اما من راه حل رو پیدا کردم :31:
به خودم میگم به هیچی فکر کن اون وقت مغزم میره دنبال هیچی :31:
اره خیلی خوبه مخصوصا برای مرورنقل قول:
من حسابان و جبر رو کامل نوشتم:46:
فیزیک1و2 و هندسه 1و2 و شیمی 1و2 رو هم اکثر فصلاشون رو پر کردم:13:
ولی برای عربی و زبان که میگن مفید پر نکردم
کسایی که مشکل دارن این عربیو پر کنن میگن خیلی مفیده :5:
سلام.میخواستم از بچه های با تجربه بپرسم از هر درس چند کتاب کمک اموزشی بگیریم؟
سلام
یه مطلبو از توی فروم persiantools از کاربری به نام hossein2kk دیدم براتون میذارم ( بخونید ضرری نداره ) :
"" سلام
من رشته ام ریاضی بود امسال دارم میرم دانشگاه آزاد.
اما یادمه یک از دوستام اول تابستون بهش گفتم تو برو از اول تابستون یه کتاب آبی دیف بگیر روزی یک تست بزن ! (نصیحت پدرانه) اما اون گفت نه بابا من فلان می کنم برنامه ریختم روزی 6 ساعت می خونم اختصاصی فلان میکنم و عمومی بهمان ... الان 2 ماه از تابستون گذشت و اون هیچ کاری نکرده ! دیروز دیدمش بهش گفتمیادته فلان گفتم بکن گفتی نه ! خودش حرف من رو قبول کرد.
به بچه های گل 89 می خوام فقط بگم که پیوسته خوندن تو کنکور از هر چیز مهمتره ! مثال می زنم : من ریاضی رو 42 زدم فیزیک 12 و شیمی 9 ! و دوستم ریاضی 21 شیمی 40 و فیزیک 25 عمومیام تو یه سطح . من رتبه ام شد 23000 اون 7000 !!!!!!! شخصا از فیزیک و شیمی متنفر بودم ولی خوب می بینید چطور کوبیدنم ! تفاوت کلا شاید به 15 تست هم تو 200 و خرده ای تست نرسه اما ... به خودم می گفتم اگه من از اول عید فقط روزی یه تست از فیزیک زده بودم الان شاید ... ولش کن ماله من گذشت و خوب نمی خوام یک سال بمونم و میرم آزاد ولی کلا بچه ها الان شروع کنید و بگید من از امروز 30 دقیقه می خونم و بیشتر هم نخونید حتی اگه حال داشتید . هفته بعد یک ساعت و هفته های بعد .... می بینید رسیدید به امتحان های عید راحت روزی 8 ساعت می خونید ولی دوستاتون که کرکری می خوندن همه معدل ها افتضاح ...
و یه پیشنهاد الان اگه کسی شروع نکرده بشینه تا آخر شهریور فقط حسابانبخونه که تو دیفرانسیل پیش کمک می کنه اساسی و توی ترم پیش فقط پیش (تاکید می کنم فقط پیش) خیلی ها می گن پایه پس چی ولی من به عنوان یه ریش سفید یا کسی که این راه رو همین سال پیش رفته می گم قبول میخوای پایه بخونی ؟ 80 درصد پیش و 20 درصد پایه .چرا؟چون عید می تونی اون چیزا رو تموم کنی.
عمومی هم اگه زبان و عربی مشکل داری برو کلاس (عربی رو اگرم خوب بلدی هم برو کلاس آزمون سراسری عربیش همش بلا استثنا با نکته حل میشه این شرو ور های کتاب به درد عمش می خوره)
البته عربی جزئ درس های پایه نیست که هیچ باید هر روز به نظر من بخونی چون کلا فراره و به هم پیوسته.
خیلی ها میگن خوب ما پایه کم بخونیم که بیچارهمیشیم همه میخونن . نه جونم اینطورام نیست برید آمار رتبه های زیر 2000 سال پیش رو دربیاری ببینید چن درصد زدن اختصاصی ها رو ماکسشون 60 و 70 هست یعنی اگه شما پیش رو خوب خونده باشی صد درصد ریاضیت بالای 60 هست فیزیک هم اگه چند تا مبحث پایه رو خوب بدونی با کل پیش همون حدودا ولی شیمی نه ! این جدائه و سوالاش کاملا مساویه ! پیشنهاد بازم روی کتاب پیشه ولی در کنارش 3 رو خوب بخون چون از 2 راحت تره و سوالاتش هم آب !
میرسه به خرداد و میگی چرا حرف فلانی رو گوش نکردم اما بدون تو کنکور تسلط روی 1 مطلب از خوندن 1000 تا مطلب مهم تره . ""
من که استفاده کردم .:5: