با تشکر از sound vision
Printable View
با تشکر از sound vision
سلام به همگی دوستان.
من یک سینما خانگی ال جی مدل790 دارم.
با اینکه توی تنظیمات رزولوشن1080رو انتخاب میکنم ولی همچنان روی عکسهایی با رزولوشن1080فوق العاده کیفیت پایینی داره.حتی منو و...کیفیت خیلی پایینی دارن.(از کابلHDMIاستفاده میکنم)
میخواستم بدونم دلیلش چیه؟
سوال بعدیم اینه که میشه فریمورش رو آپدیت کرد؟!
با وجود بلوري پلير ها كسي ديگه دي وي دي پلير نمي خره!!!
نقل قول:
عکس هایی که برای نمایش استفاده می کنی عکس های با کیفیتی هستند مثلا رزولیشن بالایی دارن؟ و دوم اینکه تنظیمات دستگاه را شاید تغییر داده باشی... پیشنهاد می کنم تمام تنظیمات رو به پیش فرض کارخانه بر گردونی اونوقت ببین مشکل حل می شه یا نه (از دفترچه راهنمای دستگاه استفاده کن)
در مورد سوال بعدی هم اگه فریمور جدید وجود داشته باشه یعنی کارخانه سازنده فریمور جدیدشو تو سایت قرار داده باشه اینکارو می شه انجام داد ولی معمولا کمی ریسک داره در ضمن تغییر آنچنانی هم نخواهد کرد.
با وجود بلوری پلیرها هنوز هم دی وی دی پلیرها فروش دارن به همون خاطری که هنوز تو خونه شما بیشتر دیسک هایی که دارید دی وی دی هست تا بلوری!.... قیمت خود دستگاه های بلوری حدودا منطقی شده ولی هنوز قیمت دیسک های خام و یا رایت شده اش گرون و از همه مهم تر اینکه هنوز آنچنان که باید و شاید فراگیر نشده...نقل قول:
سلام .
اگه میشه یه پلیر معرفی کنید که از usb فیلم با فرمت مختلفو پخش کنه زیرنویسشم نشون بده !
مرسی
پاسخ داده شد...صندوق ورودی را چک کنید...نقل قول:
[HTML]http://www.goldiran.ir/pd-512.htm#2[/HTML]
به هایپر سر بزن .شاد باشینقل قول:
با سلام لطفا مشخص کنید آیا مدل 420 پایونیر قابلیت ارتقائ نرم افزار و نصب برنامه برای پخش فرمت kvm رو دارد ؟
سلامنقل قول:
قابلیت ارتقای نرم افزار باید داشته باشه ولی تا اونجا که من می دونم آپدیت نرم افزار باعث پخش فرمت mkv در این دستگاه نمی شود.