حامد جان بازي بعدي تراكتور چند وقت ديگه هست؟ كه آقا رامين زحمتشو بكشه آمارشو دربياره؟ آخه ما خرم آباد هستيم و از تبريز خيلي دوريم
Printable View
حامد جان بازي بعدي تراكتور چند وقت ديگه هست؟ كه آقا رامين زحمتشو بكشه آمارشو دربياره؟ آخه ما خرم آباد هستيم و از تبريز خيلي دوريم
سلام
بچه ها یه فایر برد دو رنگ بود سرمه ای و نقره ای زنگ زدم گفت 7 تومن به نظر شما چند میارزه؟ آخرش
سندو چيزاش آماده هست
اين رو ميگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشین تمیز و رو پا هستش مشکل خاصی جز دماغه نامیزونش و کمی صافکاری نمیبینم
بدنه کار صافکار نقاشی داره .
در مورد بازی فردا ساعت 2 هستش ولی من چون امتحان دارم نمیتونم برم شرمنده رضا جان ولی به دوستان میسپارم رفتنی باشن حتما بپرسن .
دوستان ديگه هم شديدا كمك لازم هستم زود كمك كنيد!!!!!!!!!!!!
3.5 3 اگه بده خوبه
علی اگه منظورت این فار برد هستش 7 تو این وضع بازار رو خوب میده ولی اگه منظورت اونی هستش که تبریز هست اون آره 3 تومن می ارزه.
سلام.
رضا اینجوری که نمیشه نظر داد.
این ماشین الان فقط بدنش معلومه... تازه اونم در حد یه عکس... نه معلومه تصادف شدید داشته ، نه معلومه عیبش کجاست. اگه موتورو هم در حالت بدنهفرض کنیم. 7 میخریش باید حداقل 7 تومن دیگه هم خرجش کنی تا تمیز بشه.
:12:
منظورم همون 7 تومنه بود، اونی که تو تبریز 2 1.5 می ارزه
به نظرم امروز تراكتور بازي داره؟اگه كسي اين ماشين را ديد خبر كنه.
داش فرشاد من برا اين فاير برد نظرم رو 3 تومن هست نه بيشتر و نه كمتر اينم لينك آگهيش دوستان لطف كنن بهش سر بزنن چون از همه نقاط ماشين عكس گذاشته تازه دنده دستي هم هست اگه بگيرمش يه موتور 350 شورلتي مثل كامارو محمد ميزارم روش كه اذيت نكنه با يه شيفتر اتومات
کد:http://www.khodroiran.com/sn/cars/pt/full/id/3735/lang/fa