دوست عزیز بایت فیفای کرک شده نداشته باشی یعنی قبل از نصب دو پچ فایل اگزه فیفا 09 البته کرک نه رو در دایرکتوری یا همون جای که فیفا رو نصب کردی کپی کن بعد پچ ها رو ددایرکتوری کپی و نصب کننقل قول:
Printable View
دوست عزیز بایت فیفای کرک شده نداشته باشی یعنی قبل از نصب دو پچ فایل اگزه فیفا 09 البته کرک نه رو در دایرکتوری یا همون جای که فیفا رو نصب کردی کپی کن بعد پچ ها رو ددایرکتوری کپی و نصب کننقل قول:
دوستان یه پچ خیلی سنگین هست که تیمها رو اپدیت و کلی تیم و حتی باشگاهای اسیا و تیمهای اسیای اضافه میکنه حجمش متاسفانه 1.6 گیگ هست اینم توضیحات
The first CEP version for FIFA 2009 released! Let's in detail what the CEP 7.0 for FIFA 2009 feature. As usual you'll find the greatest expansion available for FIFA regarding new leagues, tournaments, national teams and everything related, all the new leagues available for 2008 version have been converted to play with this year version of the game.
The first step of this work of remaking has been to recalculate effective players rating on the basis of their real market value. All the main leagues (first, second and third divisions too for the top leagues) have been "re-worked" in this way, so you can have a sort of "adidas live season" update based on the value that the players have actually on the transfer market.
The second step has been to redone completely the physical attribute and the face of the players using their respective CEP minihead (actually you have 17.200 miniheads included with CEP, and the work is always in progress, hoping to give a picture for each of the about 50.000 players present in the CEP db).
The second and the third parts are the Zdatas: some original ones containing modified graphics with updated kits for this season, and the new zdatas with the graphics for the new teams and leagues; these parts are 480 and 630 Mb.
The fourth part contains as usual the db files (the game database and the language files), more the last-minute files.
The last part is the Miniheads addon, with 415 Mb that I STRONGLY suggest you to download, as it's an integral part of the CEP project to include a photography for each single players.
A quick note about what is included in CEP 2009, follows:
- 17.200 miniheads
- 4.010 new minikits with a new and uniform graphic style
- New UEFA Cup and Champion's League with preliminary stages in career mode (tournament mode available too)
- Huge work on players ratings and attribute
- First part of an extensive work on players physical appearance
- New Leagues and Tournaments :
(*) Albania Championship (1st div), Algeria Championnat National (1st div), Argentina Primera Dision (1st div), Argentina Segunda Div (2nd div), Austria Red-Zac Liga (2nd div), Azerbaijan league (1st div)
(*) Belarus Premier League (1st), Belgium 2e Klasse (2nd), Bolivia Liga (1st div), Bosnia Premier league (1st div), Brazil Carioca (regional league), Brazil Catarinense (regional league), Brazil Gaucho (regional league), Brazil Goiano (regional league), Brazil Mineiro (regional league), Brazil Paranaense (regional league), Brazil Paulista (regional league), Brazil Serie B (2nd div), Brazil Serie C, verde, amarelo, azul, branco (3rd div), Bulgary Grup A (1st div)
(*) Chile Primera Division (1st div), Colombia Copa Mustang (1st div), Colombia Primera B (2nd div), Croatia HNL Ozujsko (1st div), Cyprus 1st division (1st div)
(*) Denmark Viasat League (2nd div), Ecuador Serie A (1st div), Egypt Premier league (1st div), Estonia Meistriliiga (1st div) , Faroe Islands league (1st div), Finland Veikkausliiga (1st div)
(*) Georgia league (1st div), Germany 3. Bundesliga (3rd div), Germany Regionalliga best of (4thd div), Greece A Ethniki (1st div), Guatemala Liga Nacional (1st)
(*) Hong Kong HKFA (1st), Hungary Borsodi Liga (1st div), Iceland Premier League (1st div), Ireland Eircom Premier League (1st div), Israel Ligat Al (1st div), Italy Serie C1A and C1B (3rd div)
(*) Japan J-League (1st div), Lithuania A Lyga (1st div), Macedonia 1. Fudbalska Liga (1st div), Mexico Primera (2nd div)
(*) Netherlands Jupiler League (2nd div), New Zealand FL Champ. (1st div), Paraguay Division Profesional (1st div), Peru Primera Division (1st div), Portugal Liga de Honra (2nd div), Romania Divizia A (1st div), Russia Premier League (1st div)
(*) Saudi Arabian League (1st div), Scotland Bell's league (2nd div), Serbia Prva Liga (1st div), Slovakia SuperLiga (1st div) , Slovenia Si Mobil Liga (1st div), Sweden Superettan (2nd), Switzerland Challenge league (2nd div)
(*) Turkey Lig A (1st div), Ukraine Premier League (1st div), Uruguay Primera Division (1st div), Venezuela Primera Division (1st div), Welsh Premier (1st div)
(*) African Cup of Nations, Arabian Champion's League, Asian Champion's League (best of), Asian Cup of Nations
(*) Concacaf Champion's Cup (best of), Copa America, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, Euro 2008 finale stage, Full Champions League, Full UEFA Cup, Gold Cup, Gulf Cup
(*) Rest of Europe teams (Intertoto, UEFA and CL teams), Royal League, Superliga Norteamericana, World Club Championship, World Cup 2010 qualifications and final stage.
(*) We strongly recommend you use [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to backup some files before installing this patch.
باید در سایت عضو باشید تا دانلودش کنید لطفا" هرکی دانلودش کرد برامون وصفش کنه
کد:http://www.fifakorea.net/pds2/detail2.html?id=2150&lang=en&ca=400000&page=1&flag=&keyword=&sc_title=&sc_memo=
بعد از ثبت نام وقتی روی لینک کلیک میکنیم 5 قسمت میشهنقل قول:
وستان یه پچ خیلی سنگین هست که تیمها رو اپدیت و کلی تیم و حتی باشگاهای اسیا و تیمهای اسیای اضافه میکنه حجمش متاسفانه 1.6 گیگ هست اینم توضیحات
وقتی میخوایم یکیشون را دانلود کنیم
پیغام
مشترک گرامی این سایت.....:دی
داده میشه
نمیدونم چطوری رفعش کنم چون شبا دانلود میکنم...واسه همینم نمیتونم از قیلتر شکن یا پیروسکی استفاده کنم:دی
صفحه پیش یکی از بچه ها یه فایلی گذاشته بود برای ادیت صداهای بازی
من هرکاری میکنم نمیتونم تغییری ایجاد کنم
یه توضیحی میدین چطوری میتونم صدای بازی رو تغییر بدم؟
آهان شرمنده باید فایل اصلی فیفا رو داشته باشی فایل کرک نشده رو از تو دی وی دی کپی کن روی کرک بعد 2 تا آپدیت ها رو نصب کن بعد دوباره کرک رو برگردون سر جاش تا بازیت اجرا بشهنقل قول:
به جای فایل های صدا فایل wav ضبط شده باید بذاری مال فیفا 08 که راحت بود من خودم هنوز دانلود نکردم این جدید رو ولی احتمالا همینطوریه خود برنامه هم ابزار ضبط صدا داره به نظرمنقل قول:
اخه بعدش که وارد بازی میشم هنوز گزارش انگلیسیهنقل قول:
به جای فایل های صدا فایل wav ضبط شده باید بذاری مال فیفا 08 که راحت بود من خودم هنوز دانلود نکردم این جدید رو ولی احتمالا همینطوریه خود برنامه هم ابزار ضبط صدا داره به نظرم
چندتا از فایلا رو عوض کردم ولی همچنان بعدش انگلیسی هستش و صدای من نمیاد
بعد عوض کردن جای فایلا کار خاصی باید بکنیم؟
یه سوال دیگه چرا تماشاگرا اینقده ساکت هستن؟؟؟ فقط وقتی اتفاقی میوفته صداشون در میاد...مشکل از منه یا کلا بازی اینجوریه؟
من یه فیفا خور قدیمی هستم و بازی های کامپیوتری فیفا 1997 تا فیف 09 + بازیهای جام ملتهای اروپا و جام جهانی اینا که واسه این بازی اومده رو کلکسیونش رو دارمبا همشون هم حال کردم ولی چون امسال فیفا 09 اونطور که باید و شاید جذب نکرد خیلی بازی نمی کنمش چون همون اول هم مربیگریش رو یه 2 3 باری رفتم هم be a pro رو. این البته طبیعی هست که بعضی مواقع ساکت میشیننتو مربیگری هم وقتی زیاد بازی کنی بازیها رو گزارشگر هم ساکت میشه حتی. در مورد Sound Master قبل بستن برنامه کارهاتو Save میکنی؟ در ضمن تو از کجا میدونی کدوم قسمت بازی قراره اسم تو رو بگه یه مثال میزنم برای رونی تو 08 چیزی حدود 12 تا Speech ضبط شده بود فقط 4 تاش اسمش بود که گزارشگر موقع پا به توپ شدن رونی یکی از اونارو به زبون میاره بعضی وقتی فریاد کشان بعضی وقتها معمولی خوب شاید شما او قسمتی رو که تغییر دادی اون تو بازیت پیش نیومده من مثلا برداشته بودم تو قبلی واسه نکونام که اصلا Speech نداشت صدای خودم رو گذاشته بودم اوایل اصلا نمیگفت ولی بعدا که بیشتر بازی کردم دیدم اومد البته صدای ضبط شده ات باید خیلی قوی و ا صدای بلند باشه یعنی وقتی داری صدا ضبط می کنی یا فریاد بزن یا میکروفون رو قوی کن شاید اونقدر آروم هست که نمیشنوینقل قول:
خوب من اینکارو کردمنقل قول:
اول از قسمت File>open>comentary>English رو انتخاب کردم تا فایلای گزارش باز بشه...
بعد اون بالای صفحه از قسمت Shows رفتم و players رو اوردم
از قسمتfillter by رو گذاشتم روی country و سپس از قسمت= را روی brazil اوردم
حالا تو لیست که باز شد رفتم تا رونالدینهو رو پیدا کنم
پیدا کردم و در سمت راست حدود 4تاspeach باز شد...
تک تک رو ویرایش کردم و save کردم...
ولی بعد از اینکه وارد بازی شدم اصلا دیگه اسم رونالدینهو رو نمیخوند
برگشتم به همین برنامه تا ببینم چی شده؟؟
یه دفه دیدم که مربوط به رونالدینهو سمت راست بالای 100 تا speach اومده...
که فقط 4تای اولیش سالمه و انگلیسی حرف میزنه...
بقیه رو که کلیک میکنم یه پیغام خطا میداد
همونطور که اولش هم گفتم کار کردن با این برنامه فوق العاده سخته و ابدا مثل کریشن مستر نیست و کوچکترین اشتباه بعث خراب شدن کار میشه یادمه من همین تابستون گذشته این برنامه رو واسه 08دانلود کردم بعد کلی ور رفتن باهاش تونسته بودم چند تا صدای ضبط شده وارد کنم یادمه به این راحتی نبود باید اسم فایل صوتی دقیقا همونی میشد که می خوای جای گزین کنی یعنی روی اسم یه کد هست که باید با کد بازیکن مطابقت داده بشه تا اون فایل صوتی توسط موتور بازی فراخوانی بشه. من هنوز با این نرم افزار جدید کار نکردم چون حوصله کار کردن با اینجور نرم افزارهای تخصصی رو فعلا ندارم. اگه استعداد کار با نرم افزار های این چنینی رو داشته باشی با تلاش و کاوشگری شاید بتونی یه کارایی باهاش بکنی البته یادت نره صدای ضبط شده باید صدای قوی داشته باشه تا توی بازی مشخص باشه. امیدوارم بتونی موفق بشی. اگه هم اهل ویرایش هستی بچسب به کریشن مستر اینم آخرین ورژن این نرم افزار که 1 هفته پیش نسخه فاینالش منتشر شدنقل قول:
کریشن مستر نسخه 1.01 (نسخه نهایی)
توضیح: نسخه قبلی نیز نسخه آلفا بود ولی این یکی یک ورژن از اون بالاتره
دانلود با حجم 3.29 مگ
کد:http://www.fifasoccer.ru/files/?download=10359
این برنامهای که گذاشتی برای ویرایش چهره بازیکناس یا کاربرد دیگهای هم داره؟نقل قول: