سلام
نقل قول:
اقا کارگاه و تربیت بدنی پرشد! سرجمع 15 تا نمیتونم بردارم. تو حذف و اضافه میشه کاریش کرد؟
همین 15 تا کافیه . شما توی حذف و اضافه می بینید که از 15 تا بیشتر هم نمیتونید بردارید .
جالبه که دروس عملی به این سرعت ظرفیتشون پر شد . اصلا سابقه نداشته
می تونید برید و با واحد برنامه ریزی دانشگاه صحبت کنید و درسی را که میخواهید بهتون ارائه بدن .
اگه درخواست کننده اون درس زیاد باشه اون درس توی حذف و اضافه ارائه میشه .
اگه قصد دارید درس عملی بردارید و اجازه به شما داده نمیشه باید با مسئول رایانه دانشگاه حرف بزنید تا واستون انتخابش کنه .
نقل قول:
فقط من 18 واحد برداشتم ؟؟ :blush: من هنوز شهريه رو پرداخت نكردم ، ميخوام فردا برم دانشگاه ببينم اين 4 واحد اضافه بعدا" مشكلي برام ايجاد نميكنه ، بعد شهريه رو بپردازم !! تا اون موقع شهريه رو ندم كه مشكلي نيست ؟؟
شما اگه پول 18 واحد را به حساب بریزید و توی حذف و اضافه 15 واحد بردارید بقیه پول شما بستانکار خواهد شد و توی ترم بعد که واحد بر می دارید به از پول شما کسر میشه .
پس نگران اون هم نباشید
نقل قول:
همينو ميخواستم بدونم راستي چه تاريخي هست حذف و اضافه؟ (
بعدا اعلام میشه .
نقل قول:
الان پولش چجوريه؟ اين بالا تو گزينه شهريه شهريه ثابت هست يه شهريه دروس تءوري اين دوتا رو جمع بزنم ميشه شهريه پرداختي؟
نیازی نیست شما جمع بزنید .
اگه توی منوها دقت کنید یه قسمت داره به اسم شهریه که اونجا خودش واستون شهریه کامل را زده .
نقل قول:
من 17 واحد انتخاب کردم
در لیست پیشنهادی دانشگاه علوم پایه ی پیام نور هم 16 واحد پیشنهاد داده بودن و در سیستم گلستان میگفت 20 واحد هم میشه
بالاخره چی کار کنم چون ازمایشگاه ها پر بودن مجبور شدم به جاشون یه درس سه واحد بردارم و یکی زیادتر شد نکنه مجبور بشم حذفش کنم و بشه 14 واحد که خیلی ضد حاله :weird:
اونی گلستان زده 20 واحد اشتباه هست و بعدا تصحیح میشه . هر چی دانشگاه گفته درسته .
اگه درسی ندارید که اونا بردارید چاره ای ندارید و باید همون 14 تا بردارید .
مگر اینکه به واحد برنامه ریزی مراجعه کنید و بگید چند واحد بهتون ارائه بدن .
فیش تائیدیه را که اداره پست بهتون داده به دانشگاه ببرید . اگه انتخاب واحد هم تموم شده باشه خود دانشگاه واستون انتخاب واحد میکنه یا سایت را واستون باز می کنه که انتخاب واحد کنید .
حتما باید ثبت نام کنید وگرنه ترم بعدی در کار نیست .
یعنی این ترم ثبت نام نکنی به منزله انصراف خواهد بود . پس دنبالش باش و ثبت نام کن .
موفق باشید :)