یه سوال آب رادیاتور سمندef7چه قدر ظرفیت داره وچه جوری می تونم تمام آب را خالی کنم اگه کسی بلده بگه؟
Printable View
یه سوال آب رادیاتور سمندef7چه قدر ظرفیت داره وچه جوری می تونم تمام آب را خالی کنم اگه کسی بلده بگه؟
سلامنقل قول:
. دو لوله ای که آبِ گرم رو از موتور میبره توی اتاق برایِ رادیاتور بخاری و برمیگردونه به موتور قابل دسترسی هست ؟ اگر بله , وقتی لمسش میکنین آیا هر دو گرم هست ؟
اگر هر دو گرمه پس مشکلی تو مسیر رفت و برگشت آب نیست و مشکل از دریچه ی هوای بخاری هست که با گذاشتنِ دکمه روی رنگ قرمز , دریچه حرکت نمیکنه .
در ضمن دکمه ی بستن راهِ هوا از بیرون هم باید روی "مدار بسته " باشه تا از بیرون هوای سرد نیاد تو اتاق .
اگر اگر از کنار موتور دو لوله رو لمس کردین و یکی گرم و دیگری سرد بود , شیر بخاری خرابه و آب در بخاری گردش نمیکنه .
پایین تر از چراغ لنت وترمزه و کوچکتر از اون رنگشم زرده و تقریبا کنار چراغ انژکتورهنقل قول:
بعضی وقتها به ندرت تو حرکت اولیه روشن و خاموش میشه
این لوله رو چه جور باید پیداش کنم؟نقل قول:
ماشین من (405) آب رادیاتش خیلی کم میکنه همه چیزشو چک کردم بازم کم میکنه دلیلش چی هست؟
اگه مقدار روغن ترمزت خوبه/ لنت هم داره احتمال 80 درصد چراغه اتصالی دارهنقل قول:
سلام .نقل قول:
شیلنگی که آب رو از موتور میبره تو اتاق برای بخاری ضخامتش معمولا به اندازه انگشت شصت یا کمی بزرگتر هست یعنی حدود دو سانت قطر داره و رنگش هم مشکیه .
از پشت موتور رفته تو اتاق . دو تا هست چون آبی که میره تو اتاق بعدا از دومی برمیگرده تو موتور . شما پشت و چپ و راستِ موتور رو وارسی کنید پیداش میکنید.
عکس شیلنگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمای تعمیر بخاری 405
اطلاعات بیشتر
سلامنقل قول:
اگه ماشین قدیمی هست از خیلی چیزها میتونه باشه .
حتی اگه نو هم هست باز هم از خیلی چیزها میتونه باشه چون ماشینهای تولید ایران از نوع "خدا بخیر بگذرونه " هست
:20:
از خرابیِ در منبع انبساط گرفته تا خرابیِ شیلنگها و درست نصب نبودنِ شیلنگها و خرابیِ واتر پمپ و سوراخ ریز در رادیاتِ موتور یا بخاری و منبعِ انبساط و خرابیِ واشر سرسیلندر و واشر آب بندی ترموستات .
باید با دقت و حوصله از آسون ترین ها و کم خرج ترین ها شروع کنید تا برسید که سخت ترینش که واشر سر سیلندر هست .
اول شیلنگها رو چک کنید.
خیلی دیدم که محل نصب شیلنگ به موتور پوسیده شده و آب کمی نشت میکنه و تبخیر میشه و اثر بسیار کمی به جا میذاره که فقط چشمان تیز بین پیداش میکنه .
بعد شیلنگهای منبعِ انبساط
بعد درب منبعِ انبساط
بعد واشر ترموستات
بعد پولکیها
بعد رادیاتورها
بعد واتر پمپ
بعد واشر سر سیلندر
جوینده یابنده هست
:20:
سلامنقل قول:
موقعی که ماشین سرده درب منبعِ انبساط رو بردارین
شیلنگ پائین رادیاتور رو باز کنید ( وقتی که موتور سرده ) .
بعدس روشن کنید و چند بار محکم گاز بدین تا واتر پمپ آبهای تویِ لوله ها رو هم بفرسته تو رادیاتور .
بیشتر از 30 ثانیه نباید ماشین روشن بمونه .
البته باز هم کمی آب در موتور و شیلنگها میمونه که اندک هست
هرگز در رادیاتور آب خالی نریزید مگر اینکه مجبور بشید .
فقط ضد یخ اون هم بهترین نوع حتی اگر قرض کنید برایِ خریدنش
دوست عزیز چراغ زرد رنگ مربوط به لنته و اگه مطمئن هستید که لنت شما رو به پایان نیست حتما سیم هایی که از لنت به ماشین وصل شده رو چک کنید که اگه فیش اون به بدنه اتصالی کنه این مشکل پیش میاد و در مرحله بعد مقدار و فیش روغن ترمزنقل قول:
اگه چراغ قرمز تر مز دستی روشن شه به جز این موارد می تونه از سیم تر مز دستی باشه که به دسته اون وصله