سلام...
بچه ها تا حالا هیچ کی درست با این موبالی به جی پی اس وصل شده که ینی بتونه همه جا رو ببینه وکامل کار کنه؟؟؟
اگه اره واسم وصل شدنش رو تو ضیح بدین
با کمال تشکر...
Printable View
سلام...
بچه ها تا حالا هیچ کی درست با این موبالی به جی پی اس وصل شده که ینی بتونه همه جا رو ببینه وکامل کار کنه؟؟؟
اگه اره واسم وصل شدنش رو تو ضیح بدین
با کمال تشکر...
اگه منظورت Map هست :: نشون میده کجا هستی ، ولی نه به صورت دقیق و کامل ... چون برنامه Nokia Map نقشه ایران رو نداره .....نقل قول:
مپ که وایرلس میخواد نه؟؟؟؟؟
من منظورم اسمارت کامه....
آره .... اینترنت میخواد .... چه wlan ، چه GPRS .....نقل قول:
خب شما وقتی smart com نصب کنی ، نقشه شهری هم که توش هستی رو بریزی ؛ نشون میده کجایی دیگه ....:13:
اولش كه ميخواد وصل بشه چند دقيقه طول ميكشه . ( اگه محيط باز باشه حدود 2 تا 3 دقيقه) ولي بعدش عاليه ، حتي وقتي كه قدم ميزني سرعتت و مسير حركتت روي نقشه رو با دقت نسبتا" خوبي نشون ميده . نقشه هايي كه توي همين انجمن هستن به قدر كافي خوب هستند . لاقل نقشه ي اصفهان كه عالي بود .نقل قول:
اره میدونم من الان نقشه راههای کشور رو دارم....
سلام به همه ی بچه های ان 82
یه سوال خیلی تخصصی
شما هم با صفحه کلید گوشیتون مشکل دارید؟؟
اولأ اینکه وقتی دست به شماره های گوشی میزنم یه صدایی میده مثل اینکه داره میشکنه (خش و خش ) میکنه
دوم اینکه تا حالا کسی قاب گوشیش را عوض کرده؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با صفحه کلید مشکلی ندارم و قاب هم عوض نکردم.....:20:نقل قول:
وقتی دست به دکمه ها میزنی ، دکمه ها صدا میکنن ؟؟؟
1.نه دوست من مشکلی نیست این صدا به دلیل نو بودن کلیداست و دللالت بر نو بودن واصل بودن رو داره وخواهی دید که پس از مدتی کاملا خوب میشه ...
2.نه فکر نمی کنم از اینجا کسی کرده باشه...؟؟؟؟
ولی اینطور که شنیدم عوض کردن قابش بسیار مشکله وکار هر کسی(مخصوصا این موبایل فروشای بی سواد البته بعضا)نیست ویه ریسک واسه گوشیت حساب میاد.....
کی گفته WLAN و GPRS میخواد؟؟؟؟؟؟؟
برا گرفتن اطلاعات ترافیکی میخواد اونم نه تو ایران
نقل قول: