سلام.ببخشید یه مشکلی داشتم.autorun سی دی ها بالا نمی آید.ولی autoplay برای فلشم کار میکند.مشکل کار از کجاست؟
Printable View
سلام.ببخشید یه مشکلی داشتم.autorun سی دی ها بالا نمی آید.ولی autoplay برای فلشم کار میکند.مشکل کار از کجاست؟
شما سخت افزار رو عوض کردید , سی دی ویندوز هم عوض کردید بازم مشکل داری؟نقل قول:
بله یکی دوتا ویندوز رو امتحان کردم فایده نداشت.
از سخت افزار که مطمئنم ولی به نظر شما اگه sp3 رو نصب کنم درست میشه؟؟
خیلی عجیبه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو توی قسمت power از تب screen saver و turn of hard disk رو روی never بذار ببین چی میشه.
روی آیکون سی دی رام توی my coputerراست کلیک کن و بعد properties رو انتخاب کن و به تب autorun برو وگزینه prompt me... رو انتخاب کننقل قول:
به به ! برسام خان ! این جا چه خبره ؟ می بینم که کسی به پستت اهمیتی نداده :13::13::13::13:نقل قول:
بابا یعنی کسی نمی دونه این جا مشکل این برسام خان ما چیه ؟؟؟:21::27::5::13::13::13::13:
حسین(ع) بیشتر از آب تشنه ی لبیک بود
افسوس که بجای افکارش زخمهای تنش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی نامیدند
دکتر علی شریعتی
گویند کسان بهشت با حور خوش است
من می گویم که آب انگور خوش است
این نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار
که آواز دهل شنیدن از دور خوش است
خیام
این می چه حرامیست که عالم همه از آن می جوشند
یک دســـــــــــته به نابودی نامـــــــش کوشنــــــــــد
آنان که بر عاشـــــــــــقان حرامــــــــش کردنـــــــــــد
خود خلـــــــــــــــــوت از آن پیاله ها می نوشنـــــــــد !!!
همای
آن عاشق دیوانه که این خمار مستی را ساخت
معشوق و شراب و می پرســـــــتی را ساخت
بی شــــــــک قدحی شـــــــــــــــــراب نوشید
از آن سرمست شد و این جهان هستی را ساخت
همای
گویند که دوزخی بود عاشـــــــــــــق و مســــــت
قولی است خلاف ،دل در آن نتوان بســــــــــــــت
گر عاشــــــــــق و مــــــــــــــیخانه به دوزخ باشد
فرداست که ببینی بهشت شود همچون کف دست
همای
عرصه به خلق تنگ شد ! رجب علی پلنگ شد ! چماق او تفنگ شد ! بقر بقو بقو بقو !!!
نسیم شمال
توي setup يه قسمت هست به اسم power managment که شامل power on by mouse و power on by keyboard هست که شما بايد اونجا power on by mouse رو Disable کنید. حتي ميتونيد در قسمت keyboard با نوشتن يه کلمه توی password کامپيوتر رو با نوشتن اون کلمه روشن کنید. tnk یادت نرهنقل قول:
وقتی ویندوز رو عوض میکنم فایلهایی که قبلا encrypt کردم اجرا نمیشه یعنی منو مثه یوزر لیمیت میشناسه.
FAT رو خودم قبلا امتحان کردم.
1.به properies فایل برونقل قول:
وقتی ویندوز رو عوض میکنم فایلهایی که قبلا encrypt کردم اجرا نمیشه یعنی منو مثه یوزر لیمیت میشناسه.
FAT رو خودم قبلا امتحان کردم.
2.به تب general برو و advance رو انتخابکن
3.توی Advanced Attributes به detail برو
4.add رو انتخاب کن
5.certificate رو انتخاب کن وبعد اسم یوزرت رو وok
آقا من نصفه ونیمه فهمیدم مشکل از کجاست اگر توی بایوس مادر بورد توی قسمت suspend s3 رو انتخاب کنم ویندوز بالا نمیاره ولی اگه s1 رو انتخاب کنم بالا میاره ولی وقتی stand by می کنم دیگه فن های کامپیوتر خاموش نمیشه .چون من زیاد کامپیوتر رو روی حالت stand by می ذارم نمی خوام سالی یه بار کل فن های کامپیوترم رو عوض کنم مخصوصا(همین طور که می دونید کار مداوم فن به علت آهن ربا بودن روتورش عمر اون رو کاهش میده) حالا کسی می دونه چجوری حداقل مبشه فن ها رو خاموش کرد.
اگه کمک کنید ممنون میشم...
ممنون از راهنماییتون
میشه لینک دانلود برنامه ی پارتیشن مجیک رو بذارید ؟؟؟!!!!
سلام
يه مشكل براي من پيش اومده واون اينه كه تو قسمت startup and recovery تو قسمت edit مربوط به system defult نوشته يكي از ويندوز ها رو ي يكي از درايوهام بود رو پاك كردم و حالا اين ويندوز بالا نمياد با اينكه ويندوز مشكلي نداره چه بايد كرد؟
معلوم هست کجای کامپیوتر رو میگی؟!!:13: همه جا رو گشتم این چیزایی که تو میگی نیست!!نقل قول:
کل کنترل پنل همه قسمت هاشو گشتم چیزی وجود نداره! در ضمن setup ماین بورد رو نگاه کردم تو قسمت پاور چیزی در مورد ماوس نیست! ( Main Boardمدل:abit mf-m25)
خواهشا یکی که میدونه بگه!!:41: