وحید جان انگار که من و تو تنها تو این تاپیک داریم قاز میدونیم ها خوب مشکلی نیست خودمو خودت باشه؟
راستی فردا اگه بازی رو نشون نداد لطفآ یک بازی رو بصورت زنده گزارش کنه ها!!!!
راستی اصلآ بازی رو فردا نشون میده؟
وحید جان انگار که من و تو تنها تو این تاپیک داریم قاز میدونیم ها خوب مشکلی نیست خودمو خودت باشه؟
راستی فردا اگه بازی رو نشون نداد لطفآ یک بازی رو بصورت زنده گزارش کنه ها!!!!
راستی اصلآ بازی رو فردا نشون میده؟
نقل قول:
اگه چارلیز بود گزارش می کرد ...
اگه با هم باشیم من هم هستم...
بی خیالل ممد جان ندیدت لابد ...:27::27:نقل قول:
غلط کردن نشون ندن . بازی بارسا رو امشب
نشون می دن
خوب اول باید بگم شما دوستان تاج سر ما و سرور ما ولی منظور من در همون هزارم ثانیه بود که با وحید بودیم و نه در کل خلاصه اگه فردا تورو بازی نده من میام و هر چی از دهنم در بیاد به اراگونس میگم...
راستی دوستان شنیدم منچستر میخواد که قرارداد کریس رو 40 میلیون بکنه اخه معلومه که نظر کریس چیه ...با یه دانش ریاضی ساده میشه فهمید که 120 بیشتره یا 40 !!!!
خوب دوستان راستی میگم جدیدآ این ستارهای جوان رئال دارن غوغا میکنن ها!!!منظور گرانرو و دلارد است ولی خدایشش خاک تو سر سولدادو بکنن نه خاک تو سر شوستر که به این بیچاره بازی نمیده حالا یکی نیس بهش بگه اشکال نداره یکی دو بازی بد بازی کرد ولی باید بهشون فرصت داد....
نقل قول:
اون 40 میلیون رو می خوان بدن به خود کریس روالدو ....
ولی رئال 120 میلیون رو می خواد بده به باشگاه بعد سالی 10 میلیون به خود کریس رونالدو..
در مورد سولدادو باحات موافقم ..
اخه کسی که پارسال به تیم ملی دعوت شد ولی امسال نه ...
فقط به خاطر بازی نکردن بود دیگه ....
بارسلونا 2 - 2 ركرتيو اوئلواخوب بچه ها ديگه اين هفته ها انگاري همه از اين بارسا امتياز مي گيرن!!!
جدا كه شدن استاد مساوي دادن!!!
چه حالي ميده اگه رئال بازي بعديش رو كه مقابل رئال مورسيا ( تيم 19هم جدول ) ببره تا يه جورايي قهرمانيمون صد در صد بشه!!!
اما يه خبر بد هم دارم، اونم اينكه تيم ريسينگ سانتاندر تونست والنسيا رو تو زمينشون با نتيجه 2 - 1 شكست بده تا يه جورايي زنگ خطر رو براي رئال كه دو هفته ديگه ميهمان سانتاندر هست، به صدا در بياره!!!
بازي رو نشون نميده! اما من آماده هستم تكي بازي رو براتون گزارش كنم!!! :31:
خوب همه چی داره درس میشه واس قهرمانی ما مث اینکه ولی از این گذشته در باره بازی امشب باید بگم که کسرا جان پس منتظرت هستیم ما و دوستان تا بازی رو زنده واسمون گزارش کنی ....
اینم تیراژش:
گزارشگر:کسرا خان
مدیر تولید:ممد مادرید
تهیه کننده:وحید
مدیرصحنه:بکام
.
.
.
کارگردان:احمد08
سلام ...
منم هی سر می زنم ....
اگه ساعت 9:30 نبود خودمl گزارش می کردم ....
0.
اسامی بازيکنان دعوت شده برابر مورسيا
دروازبانان:کاسیاس ـ دودک
مدافعان:پپه ـ سالگادو ـ مارسلو ـ هاینزه ـ تورس
هافبک ها: درنته ـ روبن ـ گوتی ـ گاگو ـ دیارا ـ باپتیستا ـ اشنایدر
مهاجمان:روبینیو ـ ساویولا ـ رائول ـ هیگوئن
بازیکنان دعوت نشده :بالبوا ـ کودینا ـ کاناوارو ـ سولدادو (به تصمیم کادر فنی )
متذلدر ـ نیستلروی (مصدومیت) سرجیو راموس(محرومیت)
0.