چرا انقدر علاقه دارين برون فكني كنين زندگي كنين و لذت ببرين اطمينان داشته باشين روح و روانتون يه روز واسه هميشه فنا ميشه پس تا هست از زندگي لذت ببرين
Printable View
چرا انقدر علاقه دارين برون فكني كنين زندگي كنين و لذت ببرين اطمينان داشته باشين روح و روانتون يه روز واسه هميشه فنا ميشه پس تا هست از زندگي لذت ببرين
نقل قول:
خب لذت داره اینکارا نمی دونی
فکر می کنی لذت چیه
ما که اینطور حال می کنیم
بچه ها مگه مطلب منا نخوندید من که گفتم اینکار نیاز به کنترل زیاد توی خواب داره و من هنوز هم به زمان نیاز دارم.
در ضمن darkstreet عزیز بنظر شما ورود به خواب کسی که حتی چهرش را ندیدی امکان پذیر هست؟
باز اگه محل خونش را بدونی اونم برونفکنی کنی بصورت پیشرفته می شه یه کاری کرد اما بیداری توی خواب فکر نکنم؟
دیدم دوست عزیزم انسان نور ساعت 4 صبح اومده توی تاپیک گفتم ماهم یه صبح به خیری عرض کنیم راستی شرمنده من امشب اصلا نمی خوابم اگه خواستید به خواب من بیاید بهتره فردا شب از ساعت 12:30 به بعد سعی کنید
در ضمن اگه شما بتونید توی خواب هوشیار بشید دیگه فکر نکنم بقیش زیاد زحمتی داشته باشه در واقع بعد از برون فکنی فقط فکر اهمیت داره یعنی شما به هر کس و هر چیز که فکر کنید دقیقا همون جا ظاهر میشید حالا برای محکم کاری عکسم رو هم که قبلا بهتون دادم( اپلود کردم توی پست قبلی) ماله 2 سال پیشه ولی کارتون رو راه میندازه
بهر حال امتحانش ضرری نداره
در جواب شما باید بگم اگه قراره روح ما از بین بره پس چطور ما داریم با ارواح مردگان ارتباط بر قرار می کنیم؟نقل قول:
خیلی ها انجام اعمالی مثل برون فکنی یا مدیتیشن براشون واقعا لذت بخشه مثل خودم
من هیچ ندانم که مرا آنکه سرشت از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
جامی و بتی و بربطی بر لب کشت این هر سه مرا نقد و ترا نسیه بهشت
يكم تو اين رباعي تفكر كنين...
میلاد عزیز
من فکر نمی کنم بحث با شما به جای خاصی برسه از آواتارتون معلومه که چه افکاری دارین من سعی خودم رو کردم که شما کمی راه رو پیدا کنید ولی خب شاید شما نیاز نیست هدایت شین خودتون انشالله راه رو پیدا می کنید.
شما باید عوض اینکه تو این تاپیک دنبال جواباتون باشین یه سری به اصول دین بزنید البته منظورم دین اسلامه نه دین ساختگی خودتون . فکر می کنید شیطان اون قدر قدرت داره که لایق پرستش باشه ؟ اگه نه پس این کلمه چیه در آواتارتون ؟ می دونید همین شیطان بود که به شما حسادت ورزید و بهت سجده نکرد ؟ یا بهتر بگم از خدا سرپیچی کرد.
شما اصلا به خدا اعتقاد دارید ؟ اگه بله بریم به پله ی بعدی
در ضمن این رباعیاتتون رو هم بفرمایید از چه شخصی است تا بهتون بگم قضیه چیه .
ممنون
دارک استریت عزیز در مورد شیطان پرسیده بودین .
حتما براتون پیش اومده که می خواین از کسی انتقام بگیرین و به عواقبش فکر نکنید . یعنی هر چی شد شد ولی من ضربم رو به اون شخص بزنم . شیطان هم در همین وضعیته . غرور به جایی رسوندش که فرمان خدا رو اطاعت نکرد . نمی گم به انسان سجده نکرد در اصل از خدا سرپیچی کرد . همه ی اینا به نظر من برای امتحان شیطان بود چون فرشتگان که دارای اختیار نیستن و مجبور به سجده بودن . حالا او با غرورش چطور می تونه طلب استغفار کنه ؟
من نه طرف دار شيطانم نه اسلام رو قبول دارم و نه كافرم خدا رو هم قبول دارم به عنوان آفريننده جهان تمرينات مديتيشن رو هم خيلي مفيد ميدونم آواتارم هم ربطي به شخصيت من نداره رباعي هاي هم مال خيام هست
من ميگم من تو چه كاري به اسرار ماروا داريم بياين تو همين زندگي خوش باشيم و لذت ببريم بهم بدي نكنيم قبل از من شما خيلي از فيلسوفاي بزرگ جهان خواستن از اسرار ماروا سر در بيارن ولي نتونستن من نميگم عقيده منو قبول كنين ولي حداقل روش تفكر كنين :
ای آمده از عالم روحانی تفت
حیران شده در پنج و چهار و شش و هفت
می نوش ندانی ز کجا آمدهای
خوش باش ندانی بکجا خواهی رفت
چه خورشيد دور زمين بگرده چه زمين دور خورشيد اين هيچ تفاوتي در زندگي من و تو نداره
چه اسرار ماروا رو بدونين چه ندونين مرگ پايان كار ماست
و حتي پيغمبران و امامان معصوم هم زنده نموندند
من كه سعي ميكنم از زندگيم لذت ببرم و تا روزي كه زنده ام با دنياي مادي خودم زنده باشم
البته نميگم حرفهاي شما غلطه يا صحت نداره هر كس براي خودش عقيده اي داره و عقديش هم براي خودش محترم
در فصل بهار اگر بتی حور سرشت
یک ساغر می دهد مرا بر لب کشت
هرچند بنزد عامه این باشد زشت
سگ به زمن ار برم دگر نام بهشت
تو پستاي بعدي بيشتر با هم صحبت ميكنيم
Yahoo id: black_goste
من نه طرف دار شيطانم نه اسلام رو قبول دارم و نه كافرم خدا رو هم قبول دارم به عنوان آفريننده جهان تمرينات مديتيشن رو هم خيلي مفيد ميدونم آواتارم هم ربطي به شخصيت من نداره رباعي هاي هم مال خيام هست
من ميگم من تو چه كاري به اسرار ماروا داريم بياين تو همين زندگي خوش باشيم و لذت ببريم بهم بدي نكنيم قبل از من شما خيلي از فيلسوفاي بزرگ جهان خواستن از اسرار ماروا سر در بيارن ولي نتونستن من نميگم عقيده منو قبول كنين ولي حداقل روش تفكر كنين :
ای آمده از عالم روحانی تفت
حیران شده در پنج و چهار و شش و هفت
می نوش ندانی ز کجا آمدهای
خوش باش ندانی بکجا خواهی رفت
چه خورشيد دور زمين بگرده چه زمين دور خورشيد اين هيچ تفاوتي در زندگي من و تو نداره
چه اسرار ماروا رو بدونين چه ندونين مرگ پايان كار ماست
و حتي پيغمبران و امامان معصوم هم زنده نموندند
من كه سعي ميكنم از زندگيم لذت ببرم و تا روزي كه زنده ام با دنياي مادي خودم زنده باشم
البته نميگم حرفهاي شما غلطه يا صحت نداره هر كس براي خودش عقيده اي داره و عقديش هم براي خودش محترم
در فصل بهار اگر بتی حور سرشت
یک ساغر می دهد مرا بر لب کشت
هرچند بنزد عامه این باشد زشت
سگ به زمن ار برم دگر نام بهشت
تو پستاي بعدي بيشتر با هم صحبت ميكنيم
Yahoo id: black_goste
مرگ پايان كار ماست ????؟؟؟؟نقل قول:
حداقل کاری که اسرار ماورا می تونه بکنه همینه که اطمینان میده مرگ پایان کار نیست !!!