الان همه منتقل شدن پارتک یا نه ؟ یا هنوز همون ibs هست اگر همونه لطف کن ادرس رو بهم بده
Printable View
الان همه منتقل شدن پارتک یا نه ؟ یا هنوز همون ibs هست اگر همونه لطف کن ادرس رو بهم بده
دسترسی کاربران به ibs قطعه فعلا فقط پارتاکه 10.232.139.186نقل قول:
من چه کلاهی رفت سرم. نامردا گفتند 10 مگ شبا نه رایگان داره. الان دان کردم ترافیک کم شد ازم:n03:نقل قول:
حالا چطوری بسوزنم بچه ها. و 2 مگ بگیرم.
اول باید زنگ بزنم خطم را بذاره روی 10 مگ. این نمایندگی اکسین فردا می رم یه دعوا باهاش می کنم
بی شعور ها چند بار پرسیدم مطمئنید داره گفتند اره. الان اینطوری:n37:
من رفته بودم طلوع رایانه لقمان اونجا همه چی خوب بود تا اینکه منتقل شدم به فن آوا الان دنبال ه isp دیگه هستم به نظرتون باز برگردم مخابرات این سرعت دانلود که گفتید به همه همین قدر میده ؟
دوست عزیز سرویس های 5 و 10 مگ مخابرات به هیچ وجه شبانه ندارن و همه نمایندگی ها الکی میگن که ثبت نام کنید الان چند روزه خط رو رانژه می کنن ؟ زمانی که من بودم 1 ماه طول کشید از همین فلکه دو کیانپارس ثبت نام کردم
اگر بسوزونی ترافیک منتقل نمیشه و همه پولت میسوزهنقل قول:
یا باید ترافیکتو مصرف کنی یا اینکه وایسی یکماهت تموم بشه
نمایندگی ها از کارای اداره دیتا خبر ندارن و اطلاعاتشون قدیمیه البته طبیعی هم هست چون اداره دیتا لحظه ای تصمیمی میگیره و خودش هم نمیدونه داره چکار میکنه:n33:
البته من اذر ماه که رفتم دفتر ماناماد بهشون گفتم شبانه ندارن 5 و 10 مگ اما انگار فراموش کردن باز:n31:
24-72ساعت زمان میبرهنقل قول:
مخابرات چند ماه پیش شبانه رو به 5و10مگ اضافه کرد به طوری که خود نمایندگی ها هم متحیر مونده بودن از این کار مخابرات:n08:
نه بابا البته این عادیه برا مخابرات به نظرتون برگردم مخابرات خوبه اگه 2 مگ همون 250 تا بهم بده باز من راضیم
نقل قول:
تو قبلا می گفتی منتقل میشه. گفتی 10 مگ بگیر بعد بسوزن. یه پولی اضافه سرویس هم می دم. یعنی الان 1 ماه نمی تونم دان کنم.
من مجبورشون می کنم عوض کنند هم تو ماناماد بهم گفت دارن . هم اون اکسین.:n28:
چرا من باید ضرر بدم به خاطر اشتباهشون
سرعت اسمی رو که میده فقط میمونه اینکه تو کدوم گروه بیفتی اگر توی گروه ما افتادی سرعتت از ساعت 2تا6 همون 650میمونه ولی اگر تو گروه دیگه ای افتادی 2تا 3 سرعت 650کیلوبایت و بقیش اسمینقل قول: