سلامنقل قول:
معمولا روزها بین 400 تا 450 هست و در ساعات رایگان هم متغیره ولی حدودا 60-70 هست.
Printable View
سلامنقل قول:
معمولا روزها بین 400 تا 450 هست و در ساعات رایگان هم متغیره ولی حدودا 60-70 هست.
پارس آنلاین با این آنتی فیلتر tor (vidalia)i مشکل داره؟چند ماهی وصل میشد ولی الان مدتیه که دیگه وصل نمیشه. چطوریاست؟اگر مشکل داره تمدیدش نکنیم. دوستان با چی وارد فیس بوک میشن الان؟!!:n05:
سلام
نه برنامه پیاز هیچ مشکلی نداره به شرطی که ورژن آخرش رو داشته باشی و ساعت کامپیوترت تنظیم باشه .(من ورژن 2.4.7-alpha-1_en-US رو دارم)
میگم بهترین لیچر کدومه ؟؟ (قیمت مناسب و یا قیمت بالا با کیفیت بالا)
من کاملا تازه واردم ، آیا با خرید اکانتشون میشه فایل رو حین دانلود resume کرد (برای دانلود شبانه) ؟ سرعتشون چطوره ؟
خواهشا جواب ما رم بدید
همین الان اینترنت من 3 دقیقه قطع بود !
سلام
دوستان عیدی نمیدن امسال؟:دی
خبری نشده؟
فعلا که خبری نیس
من به فاصله دو جمعه قطعی ۸ و ۱۲ ساعته داشتم.برو خدا رو شکر کن علیرضا جان :n04:نقل قول:
میخواستم مراسم samsung galaxy s4 live bloging رو ببینم که ofline bloging ۱۲ ظهر روز دیگه دیدم:n24:
عیدی احتمالا اول فروردین یه 2 گیگ بدن نفری
سلام دوستان احتمالا بدرد نیمخورهنقل قول:
یکی منبعی داره که بپرسه عیدی میدن یا نه ؟؟
تقریبا مطمئنم 13 روز عید رو رایگان نمیکنن.دلیلش هم اینه که 2 سال قبل که رایگان کردن اکثر کاربرا (میشه گفت 90 درصد) سرویس محدود داشتن اما الان کسانی که سرویس نامحدود خریدن زیاد شدن و اگه 13 روز رو رایگان کنن در واقع حق اونا ضایع میشه و به پارس معترض میشن چون توقع دارن تو همه ساعات شبانه روز سرعتشون بالا باشه.به محدودها 1 یا 2 گیگابایت ترافیک میدن و به نامحدودها هم یک روز به قراردادشون اضافه میکنن.درست مثل عید 91.