سعی کنید از دم در خونه یک سیم مستقیم بدون قطعی بکشید تا پای کامپیوتر
اگر دوتا سیم رو بهم وصل کنید
Printable View
سعی کنید از دم در خونه یک سیم مستقیم بدون قطعی بکشید تا پای کامپیوتر
اگر دوتا سیم رو بهم وصل کنید
با توجه به عکس زیر من 405 مگ دانلود کردم ، ولی من به جان خودم دقیقا 931 مگ دانلود کردم !!! خیلی عجیبهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سیمها ، من اشتباه کرده بودم و سیم ورودی اسپلیتر رو به یکی از پلاکهای خونه زده بودم ، و خروجی dsl رو به مودم و phone رو به یکی از تلفنها زده بودم ، با توجه به اینکه سایر پلاکهای تلفن صدای اینترنت میدادن من حوصله نداشتم دستکاری کنم و فکر میکردم فایده ای نداره ،
خلاصه سیم ورودی خونه رو مستقیم زدم با اسپلیتر و phone رفت برای کل پلاکها و dsl هم برای مودم ، همون موقع امتجان کردم 14 تا به نویزم اضافه شد (از 10 رفت 24) و شبش 931 مگ گرفتم .
البته من سرعتم تو روز هم خراب بود ، ولی خوب باز هم میگم شبها شانسیه ، دوباره دیدی سرعت کم شد ولی من توی این 20 روزی که داشتم فقط یه شب 450 تا گرفت وگرنا هرشب 60 مگ 16 مگ 30 مگ فوقش 100 مگ ، ولی دیشب مشخص بود یه تغییری کرده .
ایشالا همینجور بمونه !!!!
در ضمن قیمتا هم هیچ تغییری نکردن کی بود اقد شایعه پراکنی کرد!! ولی خوب مطمئنا سال دیگه بنزین گرون بشه اینترنت هم گرون میشه باهاش !!!!!!!
سلام. دوستان ایام نوروز ترافیک رایگان میشه؟ از چندم تا چندمه؟
بعیده ترافیک رو رایگان کنن یه بار انجام دادن واسه هفت پشتشون بس بود فکر کنم !
سعید داره منو میگه :n02: اگه زیرساخت های شهرهای جنوبی خرابن؛ کرمان افتضاحه البته نمیدونم چرا پارس بیشتر :n13: دیشب از ساعت ۱۱.۵ تا ۱۲ ظهر جمعه کلا قطع بود (کرمان) به قول خودشون مشکل پارس در مرکز مخابرت کرمان !!!نقل قول:
دیشب تهران مرکز بعثت هم ساعت 2 شب قطع شد گفتن فعلا اینترنتم قطعه تا صبح. بعدش درست شد
امروز سرعتم نسبت به روزهای دیگه افت داشته ::n15:
سرویس 512-4G :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما سرعت دانلودتون با اين سرويسي كه داريد چنده ؟
ممنون
چقدر من بدبختم خب جوابم رو بدید دیگهنقل قول:
ببین برادر اینجا کسایی میان که مشکل داشته باشن بعد از اینکه مشکلشون برطرف شد ، بای بای !!!()البته به غیر ازبعضی کاربرای ویژه سایت بخاطرهمین ... مشکلاتی بوجود میاد دیگهنقل قول:
سرویست اگر مشکل خاصی بوجود نیاد خودشون میگن حداکثر توی 7 روز کاری انجام میشه . (من خودم چهارشنبه رفتم شرکت ، یکشنبه وصل شد
بعدش هم ببین سرعت تمامی سرویس های محدود پارس توی روز به راحتی بالای 100 تا میره حتی برا بعضی ها 300 400 500 !!!!
یعنی مطمئن باش 512 بگیری سرعتت بالای 200 تاست (توی روز)
شبانه هم شهر به شهر که هیچ منطقه به منطقه و همسایه ها با هم و خودت هر شب فرق میکنه ، ولی اگر نویز خطت کم باشه با 512 دانلودت میتونم بت اطمینان بدم شبی بالای 500 مگه !!(نمیخام اغراق نمیکنم) ولی من خودم با 256 دیشب 913 مگ دانلود کردم .