سلامنقل قول:
درسته دیگه، 256 سرعتش همینه اگه شما میگین تا 64 هم میره درسته و نفره ای 256 تا همین قدر میره
کلا دیگه نامحدود به درد نمیخوره چون همه شرکت ها مصرف منصفانه گذاشتن
شما یه سرویس محدود با شبانه رایگان بگیری به صرفه تر هست
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
درسته دیگه، 256 سرعتش همینه اگه شما میگین تا 64 هم میره درسته و نفره ای 256 تا همین قدر میره
کلا دیگه نامحدود به درد نمیخوره چون همه شرکت ها مصرف منصفانه گذاشتن
شما یه سرویس محدود با شبانه رایگان بگیری به صرفه تر هست
موفق باشید
سلام دوستان قضیه این چیه؟
ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﭘﺮﺳﺮﻋﺖ ﭼﺎﺑﮏ 120 ﮔﻴﮓ ﺩﺭ 12ﻣﺎﻩ (2 ﺗﺎ 8 ﺻﺒﺢ
ﺭﺍﻳﮕﺎﻥ ) 1024 296000 ریال
120 گیگ سرعت ۱ مگ سی تومن؟ داریم مگه؟
کدوم قسمت رو شما دیدید؟ تو قسمت تعرفه های سایت که 312576 تومن به صورت یکساله هست که تقسیم کنید هر ماهش 26 تومن می افته.نقل قول:
بابت پاسخ ممنون.نقل قول:
طلایی اونوقت چطوریه؟
جواب سوال دومم رو کسی نمیدونه؟ میخوام ده مگ حجمی بگیرم ولی نمیدونم تو ساعات رایگان همین سرعتی که دارم تقسیم بر یه عددی میشه یا اینکه کاری به سرعت من نداره و در هر حال تا نزدیک 250 سرعت میره. :n13:
من کشش خطم نزدیک سه مگابایته الان میترسم اینو بگیرم ولی سرعت خودمو تقسیم بر یه عددی کنن.
نه ده مگ بگیری روزا رو 380 هستی شبا 256، مشکلی نداره
یه ماه شد که هنوز در انتظار پورت هستیم !! با اینکه دو بار قبل از ثبت نام با عزیزان در آسیاتک هماهنگی انجام شد و فرمودند پورت خالی موجود هست !! ... :n24: اینجا نماینده آسیاتک داره یا نه ؟ ... هر 4 و 5 روز زنگ میزنیم میگن هفته بعد انشالله وصل میشه میگم زمان دقیق بدید میگه معلوم نمیکنه !! ...
نیاز به نماینده نیست خودتون هر روز برید اینجا نگاه کنید ببنید پورت خالی شده یانهنقل قول:
1544.ir
نه اون قیمت هر ماهشه ... ضربدر 12 کن میشه قیمت کل. 355200 تومن.نقل قول:
---
و البته 9% هم میاد روش فک کنم.
اگه کشش خطت نزدیک به 3 مگ هست سرویس 10 مگ رو نگیر چون مجبور میشن آخرش رو 3 مگ ببندن برات که در نهایت همون 3 مگ رو میگیری یا 2 بگیر رو 3 ببندن یا 4 بگیر روی 3 ببندن البته به نظرم 4 بهترهنقل قول:
سلام . دوستانی که به هر طریق مشکلی دارن و ناراضی هستن شمارشونو برای بنده بفرستن با توضیحی از مشکلشون که تو واحد ارتباط با مشتریان پیگیر کارشون باشم .