دادااااااااااااش نمک گیر ایرانسل شدیا........:n09:نقل قول:
منتظر طرحهای جدید باشید ...........:n10:
Printable View
دادااااااااااااش نمک گیر ایرانسل شدیا........:n09:نقل قول:
منتظر طرحهای جدید باشید ...........:n10:
نه دوست عزیز اصلا هم توهین نیست شما مثل این که خیلی تو شهر های بزرگ بودید و اصلا سری به شهرهای کوچیک و روستاها نزدید که اونجا مردم حتی بلد نیستند با نوکیا 1100 هم کار کنند بنابراین شرایط هم اول باید به شهرهای بزرگ برسن بعد به روستاها و شهرهای کوچیک تر نه این که برن کل شهرهای کوچیک رو پوشش بدن بعد پایتخت هم هیچی به هیچینقل قول:
داداش همیشه همه چی از تهران بوده حالا این بار از شهر های دیگه شروع کردن، قم و شهر کرد و ... فکر نکنم شهر های کوچکی باشن که شما انقدر معترض شدین، در ضمن شما توی تهران خیلی امکانات دارین کسی دم نمیزنه، یه بار واسه بقیه ملت خواستن کاری کنن همرو بستین به توهین:n22:نقل قول:
اگه ی شهرستانی احیانا بلد نیست با ۱۱۰۰ کار کنه و ی تهرانی آخر اینترنته بدلیل اینه که همیشه امکانات واسه تهرانی ها بوده.
ضمن اینکه تهران مملو از همین شهرستانی ها است.
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
سلامنقل قول:
با عرض معذرت دلیل بدبختی کشور و اکثر مردم همین طرز فکر شماست .
ببخشید اگه اسپمه ولي من نميدونم مديران اينجا چيكار ميكنن كه يه شخص به خودش اجازه ميده بياد و به كل كشور توهين كنه
--- دوستان یه چیزی بگم که براتون اینترنت ایرانسل ارزون تر در بیاد
اینکه در بعضی از فروم ها هستن بعضی ها که شارژ با 10% تخفیف میفروشن و شارژ اصلی رو میدن ( فروشنده معتبر هم هستن یعنی مدارک هویتیشون رو تحویل دادند )
مثلا 20 تومن شارژ رو 18 تومن میخرید و عینا 20 تومن خالص میگیرید ( با کارت شارژ خیلی کمتر 20تومن میگیرید )
در صورتی که اگه بخواید شارژ معمولی بخرید مثلا بسته 175 تومنی که 100 گیگ هست حدودا 198 تومن براتون در میاد ولی اگه با این روش عمل کنید حدودا 158تومن هزینه میکنید و هر گیگ براتون 1580 تومن در میاد )
خب تصحیح می کنم اولش من گفته بودم 198000تومن در می یاد در اصل 190750است که میشه 1907تومن و پنج ریالنقل قول:
از کجا بخریم ؟
من خودم خریدم خیلی به صرفه تره فروشنده هاشم معتبرهنقل قول:
توی همین فروم قسمت بازارچه هست ولی نگاه کردم 8% تخفیفه ولی یه فروم همسایه هست تا 15% هم شاید بشه پیدا کرد
خواستید پ.خ بدید بدم بهتون آدرس رو
سلام دوست عزیز لطف میکنید اون آدرس رو برای من پخ کنید با تشکرنقل قول:
نقل قول:
توی شهری زندگی میکنم که 2 هزار کیلومتر با تهرانی که شما میگی فاصله دارم..
جمعیتش اندازه یک منطقه از تهران فقط میشه ..
یه سر بیا اینجا مردمش بهتون میگن کی میتونه یا نمیتونه یا 1100 کار کنه :n16: