دوستان وضعیت خط من به چه صورت هست؟
Downstream Upstream SNR Margin :27.0 19.0 db Line Attenuation :22.0 15.0 db Data Rate :6144 512 kbps Max Rate :11520 976 kbps CRC :3 15
ممنون
Printable View
دوستان وضعیت خط من به چه صورت هست؟
Downstream Upstream SNR Margin :27.0 19.0 db Line Attenuation :22.0 15.0 db Data Rate :6144 512 kbps Max Rate :11520 976 kbps CRC :3 15
ممنون
پورتت 6 مگه و تو وضعیت فعلی خط ثابت و خوبیه
یعنی نمیتونم سرویس 10 مگ آسیاتک رو بگیرم؟
بالاتر از اینم جا داری دوست داشتی شماره خطت رو برام پ . خ کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1مگ محدود 6گیگ در ماه.2تا 5 نیم بها 5 تا 8 رایگان
سرور داخل ایران
نو چه ساعتی اینو دانلود کردی ؟نقل قول:
امتیازات باشگاه مشتریان به چه دردی میخوره من الان 861 امتیاز دارم چیکار میتونم بکنم؟
ساعت 6:18 صبحنقل قول:
(ساعت رایگان)
دوستان من 15 روز شارژ کردم الان تموم شد رفتم دوباره دو گیگ گرفتم میشه شما هم یه نگاه کنید ریز مصرف بیبنید درست میخوام بزنگم پشتیبانی
سلام خدمت رفقا.
من تازه به آسیاتک پیوستم و چالاک نقره ای 256 نامحدود گرفتم.
ولی از لحظه ای که نتم وصل شد سرعتم رو 32 قفل شده و گاهی هم به 64 میرسه و کیفیت اینترنتم هم افتضاحه تو دانلود! از هر سایتی هم دان میکنم تو هر ثانیه حداقل یه بار وسط دانلود گیر میکنه بعد ادامه پیدا میکنه.
زنگ زدم پشتیبانی بهم گفتن این سرعت طبیعی شماس و تازه به شما بیش از حد هم سرعت دادیم. بهش گفتم مگه قانون این نیست که پیش از حد دانلود کنیم سرعت کم میشه؟ بعد میگه اگه دانلود کنید سرعت از اینم پایین تر میره!:n27:
میخواستم بدونم آسیاتک قانونش اینه یا اینکه پشتیبانه داشت مارو میپیچوند؟ قبلا که پارس بودم اگه مثلا 8 گیگ دان میکردم محدود میشدم رو 32 و تا قبل از اون تا حد کشش خط میتونستم مصرف کنم.
یه سوال دیگه هم داشتم. من کشش خطم 3 مگابایته. با فرض اینکه برم ده مگ بخرم تا شبانه نامحدود دانلود کنم، سرعت دانلودم از 250 تا کمتر میشه یا نه؟ اگه روی 250 سرعت قفل بشه که مشکلی نیست ولی اگه سرعت خودم تقسیم بشه وضعیتم خیلی جالب نمیشه.