نقل قول:
خیر پرداخت اعتباری حذف نشده.
در حال حاضر بله کم میشه ولی ممکنه اینم تغییر کنه که از حجم کم نشه.
Printable View
نقل قول:
خیر پرداخت اعتباری حذف نشده.
در حال حاضر بله کم میشه ولی ممکنه اینم تغییر کنه که از حجم کم نشه.
سرعت هایی که ایشون میفرمایند بر اساس کیلوبیت هست ، اما اونچیزی که عموم کاربرها در دانلود به حساب میارن بر اساس کیلوبایت هست !نقل قول:
یعنی اگر به عنوان مثال سرعت شما 128 باشه که بر اساس کیلوبیت به کاربر اعلام میشه ، شما میتونید برای بدست آوردن سرعت دانلود واقعیتون اون رو تقسیم بر 8 بفرمایید که در این مورد 128 تقسیم بر 8 میشه 16 . که میشه سرعت دانلود شما ماکزیمم 16 کیلوبایت بر ثانیه . در ایران کلیه شرکت ها سرعتی که به کاربر میدند رو بر اساس کیلوبیت یا مگابیت اعلام می کنند.
این توضیح مازاد رو برای اون دسته از دوستانی که در جریان نیستند نوشتم.
نقل قول:من فکر می کنم مخابرات تصمیمش هم بر همینه ، مشترکین ماهانه رو سالانه بکنه ! بعد هم سرعت رو از اینی که هست افتضاح تر کنه و کسی هم نتونه دم بزنه ، الان با این حجم کم کردن دانلودر ها سرعت برای 1 مگ حدود 60 کیلوبایت هست که حدودا از نصف هم کمتره . حالا تا کی همین رو هم مثه 2 هفته پیش 5-6 کیلوبایت کنه خدا میدونه.نقل قول:
بله .شارژ کردم . نه نداره. سرعت 230 بود ولی رایگان نبود متاسفانهنقل قول:
من اگه شده رو به gprs بیارم 1 ساله نمیگیرم. اینها پیش خودشون فکر کردن ملت زور که بالا سرشون باشه به همه چی تن میدن. تا آخر این دوره ببینم این حروم زاده بازی رو ادامه میدن جمع آوری میکنم
یه کمپین بر علیه این نت مسخره استان تو فیس دوغ بزنیم چطوره؟:n13:
اگه بتونم یه خط بدون بوق بگیرم امکان داره snr بهتر بشه؟
فاصله با مرکز مخابراتی هم مودم هم isp هم سیم کشی خونه همه چیز میتونه توی کیفیت خط تاثیر گذار باشهنقل قول:
من این مورد را از پشتیبانی پرسیدم ولی گفتند تا حالا همچین کاری انجام ندادند. از اونجایی که سیستم مخابرات آنالوگ هست احتمال دادم که تأ ثیر داشته باشه
آخرش یه خط اضافه هست که رو دستم میمونه
الان snr من با سرویس 2 مگ مخابرات 18 هست البته قبلاً شاتل داشتم و اون م 2 مگ بود و snr 21 بود اندیشه 2 مگ نداشتم
از اونجایی که میخوام سرویس 10 مگ از آسیاتک که همین روزا در مرکز pc گلسار راه اندازی میشه بگیرم باید وضعیت خط خیلی خوب باشه
حالا بلأ خره به نظرتون این مورد میتونه snr را پایین بیاره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا آدم دردشو به کی باید بگه وقتی فریادرسی نیست
قضیه این کمپین ها چیه؟؟ چجوری میشه عضوشون شد؟؟