اینکه خوبه مشکلش چیه الان؟ سرعتش که متعادله. پینگش هم متناسب به بقیه بد نیست. الان چرا گندش بزنه؟نقل قول:
Printable View
اینکه خوبه مشکلش چیه الان؟ سرعتش که متعادله. پینگش هم متناسب به بقیه بد نیست. الان چرا گندش بزنه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. 128شاتل. چطوره ؟ خوبه یا افتضاحه؟
شاتل از اولش همچین سالم نبود که بخواد داغون بشه!:27:نقل قول:
فکر کنم پست N.I.M.A _ P30 بهتون ثابت کنه که چرا باید گندشون بزنه!نقل قول:
من با سرعت 512 که باید با سرعت 64 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنم !نقل قول:
سلام. 128شاتل. چطوره ؟ خوبه یا افتضاحه؟
اما
طبق این عکس:
سرعتم 43 کیلوبایت در ثانیه است!
البته اگر بخواین این عکس رو در مبنای کیلوبایت ببینید باید توی سایت speedtest درقسمت setting بالای صفحه Speed Measurement رو روی kilobytes بزارید!
از نظر شما اگه 20 کیلو از سرعتتون کم بشه تازه میشه متعادل؟؟؟
بعد چه توضیحی دارین که الان سرعت 128 ،بیشتر از 512 منه؟
تازه من زیاد به پینگ هم اهمیت نمیدم و برام مهم نیست !
خداییش تو اینر گیر و داد, این حرف شما خیلی عجیبه. برای 20 کیلوبایت میگی گندشون بزنه :دینقل قول:
شاید بارها برای من شده که برای چند هفته سرعت من از اون سرعت واقعی من, خیلی پایین تر بوده. مثلا وقتی 512 میگرفتم, سرعتم زیر 20 بود ولی خوب چی میگفتم.
همینه که هست. هیچ کس نیست که به دادت برسه.
مشترك گرامي (-------)،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت میلاد امام زمان (ع)، چنانچه در دورهی زمانی 9 مرداد تا 27 مرداد ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 3 گيگ ترافيك، 3 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين میلاد باسعادت از سوي گروه شركتهاي شاتل براي دورهي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه ميتوانيد از آن در دورهي حاضر سرويس خود بهره گيريد. با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.
با سپاس
گروه شرکتهای شاتل
حالا نمیشد یک گیگ بخریم 2 گیگ ببریم؟14.420 تومن رو از کجا بیاریم؟:19:
خوب من لینک ها همیشه مستقیمه و شب هم با سرعت روز که بین 75~65 هست دانلود میکنم!(شب ها سرعت بستگی به سرور داره که تا حالا کم پیش اومده با سرعت پایین دانلود کنم!)نقل قول:
نه لینک مستقیم باشه مشکلی نداره. بیشتر موارد جواب داده و دزدی شاتل ثابت شده.
حالا اگه من از این آب باریکه استفاده کنم سرعتم بیشتر از این میشه؟!؟؟
شما شاید برات مهم نباشه سرعتت کم باشه!نقل قول:
البته شاید زیاد احتیاج نداری که میتونی سرعت 20 کیلوبایت در ثانیه رو هم تحمل کنی!
ولی من احتیاج دارم و حتی اگه نداشتم هم باز نمیتونم این سرعتو تحمل کنم!
این طرز فکر شما و مثل شما هست که این شرکت ها رو بیشتر دزد میکنه
و زمانی که شما هیجی بهشون نگی مطمئن باش اینا بازم سوء استفاده های بیشتری میکنن!
بعدشم حق گرفتنیه ، و بدون تلاش هیچ کس حقتون رو نخواهد داد!
دوستان من این قضیه هدیه رو اشتباه خوندم و یک لحظه شک هم کردم که اینا امکان نداره با اون چیزی که من فکر میکنم ترافیک بدن :31:
یعنی خرید 1 گیگ و گرفتن 3 گیگ
میخواستم تا 9 ام صبر کنم
همون فردا میرم همین 1 گیگ رو میخرم
یه مشکلی برای من پیش اومده
هر شب دقیقا سر ساعت 2 و نیم یه دیسی دارم دوباره بعد از 40 دقیقه یکی دیگه و 40 دقیقه بعد دوباره دیسی میشه چرا
کلک جدیدشونه
وقتی هم که بهشون میگم ، میگه مشکل از ترافیک بالاست
چرا اینقدر اینا مسخره بازی دارن
بعضي وقتا دوستان از شاتل گله دارن و ميخوان قراردادشونو بهم بزنن و با شركت ديگه اي قرار ببندن ! در حاليكه نميدونن شركتهاي ديگه
هم تره اي خورد نميكنن براي آدم !
كلا تمام شركتهاي اينترنت كم سرعت كشورمون سياست خاصي دارن . حداقل به اين يكي ايمان آوردم !