نقل قول:
این طرح به نظرم بهتره
برای کسانی که 16 مگ و 8 مگ براشون فرقی نمی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون روزانه رو 100 گیگ میده
شبانشم سرشار هست یعنی 2 تا 11 که از 2 تا 7 خیلی بهتره و با همون قیمت
Printable View
نقل قول:
این طرح به نظرم بهتره
برای کسانی که 16 مگ و 8 مگ براشون فرقی نمی کنه
چون روزانه رو 100 گیگ میده
شبانشم سرشار هست یعنی 2 تا 11 که از 2 تا 7 خیلی بهتره و با همون قیمت
سلام برای منم طرح غزال حذف شده فقط طرح های معمولی هست در ضمن این کمپین رنگین کمان کجاست ؟؟؟ تو پنل من هیچ کمپینی نیست همه طرح ها عادی هست
شما از کجا فعال کردید این طرحو ؟ اتوماتیک به پنل اضافه شده بود ؟نقل قول:
من فعال نکردم و هنوز تو پنلم موجود نیستنقل قول:
اینجا گذاشتن طرحاشو
اینترنت من از چند ساعت پیش به مشکل خورده و وصل نمیشه. با یه اینترنت دیگه رفتم توی پنل و دیدم نوشته آنلاین!
کل اتصالات رو از کامپیوتر و پریز تلفن جدا کردم و یه ساعت بهش استراحت دادم، ولی هنوز نوشته اکانت شما آنلاین است با اینکه اصلا وصل نیستم. به نظر میرسه یه مشکلی برای خط پیش اومده و نیاز به ریست شدن داره.
از دوستان کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ خودم میتونم درستش کنم یا باید با مخابرات تماس بگیرم؟ آخه انقدر هم متخصص و حرفهای اونجا نشسته که میترسم طرف بزنه کلهم خط رو نابود کنه.
ویرایش: درست شد.
خواهشنا همه نظر بدن از اینجا باید سرویس هارو بخریم یا صبر کنیم به پنل اختصاصی اضافه بشن طرح ها ؟نقل قول:
اگه مجبور به استفاده از مخابرات باشه؛ اونوقت گفته شما درسته و این طرحم میتونه خوب باشه ولی بصورت کلی و درصورت حق انتخاب بین شرکتهای دیگه ماهی 50 هزار تومن برای سرویس 8 مگ دیگه اسمش طرح و جشنواره نیست! به عنوان مثال شما اگه بدون هیچ طرح ویژه و جشنواره ای هم همین 8 مگ رو 6 ماهه از اسیا تک بگیرید، ماهانه 266 گیگ ترافیک بین الملل بهتون میده با همین قیمت ماهی 50 تومن.نقل قول:
ولی برای سرعت 16 مگ داستان فرق میکنه ، چون شرکتها به سرویس 16 مگ به چشم منبع درامد نگاه میکنند و معمولا جشنواره جذابی که شامل این سرعت باشه نمیدن برای همینم اگه خط کشش داشته باشه سرویس 16 بهتره و در غیر این صورت اگه خط کشش نداشته باشه و باز مجبور به استقاده از مخابرات باشه فرد، به نظر منم سرویس 8 مگ سرشار بهتره، بقول شما ساعت 2 تا 11 بهتر از 2 تا 7 میشه. (20 گیگم ترافیک روزانه بیشتر داره)
دقیقا ! سرویس هاش تو جشنواره تازه نزدیک میشه به بقیه شرکت ها ! خطمون تازه رفته زیر پوشش کافوی نوری و دیگه اجبارن باید از مخابرات سرویس بگیرم، این ماه هم قراره VDSL نصب کنن واسم که با حذف شدن طرح غزال مجبورم فقط سرویس 16 مگ رو بگیرم که رو ADSL هم 16 مگ رو خوب پوشش میداد، عملا اسم سرویسم تبدیل میشه به VDSL.نقل قول:
هیچ کدوم از این جشنواره جدیدای رنگین نت اضافه نشده برای استان تهرانم هست؟ بابد زنگ بزنیم ۲۰۲۰ اضافه کنن به پنل ؟ چجوری باید خریداری بشه؟
امروز واسه من به پنل اضافه شد و میشه از اون طریق خرید کردنقل قول:
ولی متاسفانه طرح های شب نشین و سرشار و سحرخیز توش نیست. یه سری طرحای اقتصادی کم حجم و افزایش سرعت اضافه شده که بدرد من نمیخوره
زنگ زدم 2020 گفت فعلا شبانه ارائه نمیدیم!