امیدوارم پست رو قشنگ بخوانینقل قول:
اتفاقا من پول رو ندادم همون شب که باید قطع می شد نه تنها قطع نشد بلکه رفت تو دوره جدید شانس آوردم زود فهمیدم وگرنه کلی اذیتم میکردن که چرا مصرف کردی.من یک ایمیل زدم گفتم که بنا به دلیل وعدههای کذب جهت رفع اشکال و پشتیبانی ضعیف و سرویس دهی نامطلوب دیگه مایل ادامه قرارداد نیستم خلاصه خودتون هم آب و تابش رو زیاد کنید تا تو فی خالدونشون بسوزه بعد صبح روزی که قطع شد زنگ زدم به نماینده فروش که ایمیل من رو پیگیری کن امروز نامه رو بفرست مرکز گفت نمیشه گفتم یعنی چی نمیشه گفت کار اداری داره خلاصه چندتا تشر زدم بهش . 2 ساعت بعد یک زنه رنگ زد از پشتیبانی ترکوندمش گذاشتنش کنار یعنی زمین و زمان رو بهم ربط دادم مخصوصا زن میفرستن جلو که مرد باشی خودتو نگه داری ولی من زده بودم سیم آخر خلاصه بعد که حریف من نشد گفت بگذارید وصلتون کنم به هدمون مثلا مسئول ارشدشون بود اون رو هم شستم گذاشتم کنار خلاصه ساعت 3 بعداظهر نوبت رسید به مسئول کل پشتیبانی تهران من هم که خواب بودم مرتیکه زنگ زد به موبایل از خواب پریدم بدتر کفری شدم گفت من آقازاده یا یه همچین اسمی هستم مشکلتون چیه گفتم مگه مریضی سر ظهر زنگ زدی مارو بیدار کردی اصلا حال کردم از بزرگترین قطب IT سرویس نگیرم طرف فر خورده بود گفتم آقا آروم تر ارزش نداره اعصابتون رو خورد کنید. خلاصه هی گیر داده بود شما ضعف ما رو بگید من هم همه چیز رو گفتم آخه وزیر کشور گفته بود فیبر مشکل پیدا کرده بود بعد اپرا رو با حداکثر سرعت دانلود می شد کرد اون موقعها یعنی کش شد یعنی سرکار گذاشتن مشتری تو 2 نیمه شب فکر کنم 20 دقیقه باهاش فک زدم ولی الان میبینم من چه خری بودم کاشکی همه اینها رو ضبط میکردم واسه شما بگذارم تا می دیدی چجوری میشه اینها رو محکوم کرد و چه شر و ورهایی که نمیگن و چه خا** مالی ها که نمی کنند. من شده بود 20 دقیقه با پشتیبانی 3 نصفه شب تلفنی حرف بزنم طرف به گ* خوری افتاده بود خودش میگفت آره اپرا کش میشه ولی حیف که اینها رو ضبط نکردم اگر شما می تونید ضبط کنید کلی حرف خنده دار توش در میاد.
ببنید برا من کلا 10 روز طول کشید 6 روز شاشتل طولش داد تا خط رو تخلیه کنه 4 روز هم پارس طول داد تا وصل کنه ولی مرکز به مرکز فرق داره ممکنه مرکز ما شلوغ بوده باشه.نه خط شما باید تخلیه بشه و دوباره رانژه بشه که مبلغ 5000 تومان درصورتی که خودتون مودم رو وصل کنید باید بابت رانژه بدین. فقط یک نکته مهم طرف سرویس اقتصادی پارس نرو چون فکر کنم سرعتش به اندازه 128 معمولی نباشه من پیشنهاد می کنم فعلا 128 3 گیگ رو بگیری با پول آبونمان میشه 16500
اشکال نداره ماه بعد انشاا...نقل قول:
خوب لابد هر شب تو بستر یکی می خوابن:27:
چرا عزیز قبول میکنه اگر می تونستی یک جور ازشون فیلم بگیری بعدا میگفتی من میرم مخابرات با این فیلم ببینم مشکل از کجاست دست و پات رو هم بوس میکردن. جریانه فرزاده مطمئن باش مشکلش حل شده اینورا نمی یاد اون هم رفته بود مخابرات گفته بود مشکل از شاتله رفته بود دهن شاشتل رو صاف کرده بود که دیگه بهش میگفتن مشکل شاتل در مرکز مخابراتی شماست نه مشکل مرکز مخابراتی.