کاش همه اتحاد داشتن با هم و هیشکی نمیخرید اون موقع خوب . واقعا طرحشون افتضاحه من 6 ماهه رفتم ماهی 90 گییگ بین املل و سرعت 8 مگ 150 تومن الان باید پول سه ماه بدم 150 تومننقل قول:
Printable View
کاش همه اتحاد داشتن با هم و هیشکی نمیخرید اون موقع خوب . واقعا طرحشون افتضاحه من 6 ماهه رفتم ماهی 90 گییگ بین املل و سرعت 8 مگ 150 تومن الان باید پول سه ماه بدم 150 تومننقل قول:
بیایید منصف باشیم ... کمپینشون واقعاً رنگینه ... منتها رنگش قهوه ایه ...
کدوم سرویس منظورته ؟؟نقل قول:
در طرح غزال 40 گیگ بین الملل با سرعت 2 مگ رو به قیمت ماهانه 12500 تومن میشد خرید !!
به جای اینکه اینجا بنویسید، مثل من، دائما در قسمت پشتیبانی پنل-تون اعتراض کنید :n01:نقل قول:
دوستان
من از یک ماه پیش تا الان پینگم با اروپا اومده رو 150 تکون هم نمیخوره
از وقتی نت گرفتم با چندبار ریست کردن مودم پینگ میومد رو 90
ولی تقریبا از یک ماه پیش که 16 مگ گرفتم پینگ با اروپا رفته رو 150 پایین هم نمیاد بغیر از با نرم افزارهای کاهش پینگ.
بخاطر طرح 16 مگ نیست چون قبلا 16 گرفته بودم مشکلی نداشت.
الان هم عوض کردم 8 مگ گرفتم بازم پینگ همون 150 مونده. شماها افزایش پینگ نداشتید؟
با dns 1.1.1.1 یه تست بده ببینم چطوره پینگت منم اول که خریدم پایین بودش حدود 40 روزی رفت رو 150 بعدش درست شد خود بخودنقل قول:
دی ان اس فک نمیکنم ربطی به پینگ داشته باشه. ولی الان کانکشن رو گذاشتم رو دی ان اس 1.1.1.1 بازم همون پینگ رو میدهنقل قول:
شما پینگت با این چنده ؟ 104.160.142.3
ماله سرور بازی کشورهای اروپای شرقیه
منظورم اینه تو cmd پینگ بگیری با 1.1.1.1نقل قول:
اینم تست پینگ با سرور که دادی البته IP استاتیک خریدم بعد چند روزش اومد پایین پینگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
درست یادم نیست ولی انگار خواستم آی پی استاتیک بگیرم ولی نشد. آی پی استاتیک به یوزر شخصی میدن؟ همینجوری زنگ بزنم بگم آی پی استاتیک میخوام؟
اگه رو همین پینگ بالا آی پی رو استاتیک کردن چی؟
از وقتی استاتیک کردی پینگت ثابت تر شده یا نشده؟
والا برا ای پی استاتیک رفتم یکی بود گفت به شخصی نمیدیم اشنا اونجا بود گرفت برام ربطی نداره فکر کنم باس به همه بدن به مخابرات محل باس مراجعه کنینقل قول:
ip استاتیک هم بگیر تیریه تو تاریکی ماهی 5 تومنه برا من ک خوب بود پینگ ثباتش بیشر شده