سلام دوستان
پخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و
دو جفت Earthquake VTEK-693
آمپ MBA 9800XL2
برای سمند چطوره ؟
اگه نخام طاقچه بردارم پیشنهادی دارین ؟
سلام دوستان
پخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و
دو جفت Earthquake VTEK-693
آمپ MBA 9800XL2
برای سمند چطوره ؟
اگه نخام طاقچه بردارم پیشنهادی دارین ؟
سلام دوستان من یه سیستم رو ماشینمه که زیاد با کیفیتش حال نمیکنم
یه پخش 2750ui پایونر
یه جفت 6975v2
یه آمپ مکسیدر mex 604 چهار کانال 4000wat
یه ساب باکس سونی ایکسپلود 1350
خدایی تو سیستمم تنها چیزی که به دلم میشینه اول سابمه
6975 بر عکس تعریفایی که ازش میشد به نظر من خیلی مزخرفه حجم صداش بد نیست اما صدا که میره بالا کیفیت میره تعطیلات
من یه سیستم میخوام که صداش تو صدای سابم گم نشه! مجبور شدم گین آمپ مسیر سابو کم کنم! چون باندام کم میاره هم از حجم صدا هم کیفیت
آقا من چی به جا 6975v2 ببندم که حال کنم? میخوام صداش چند برابر بشه کیفیت حتما برام حفظ بشه و بهم ریختگی صدا نداشته باشم
خیلی سر در نمیارم اما خیلی هم پرت نیستم
در مورد میدرنج و فول رنج و مید بیس هم اگه میشه توضیح بدین من بفهمم آخرش کدوم اینا به دردم میخوره و چه فرقایی با هم دارن و همچنین چه فرقایی با باندای کواک دارن
ممنون
سلام. تا اساتید میان من 1 چیزی بپرسم. شما چقدر بودجه دارید؟ کیفیت مد نظرتونه یا این که پرتاب صدای بالا میخواید؟ کیفیت یعنی این که خودتون وسرنشینان میخوان از موسیقی لذت ببرن و قدرت یهنی این که گاهی اوقات میخواید مجلسی چیزی رو بگردونید . چون واقعا به صدای دو تا کواک روی تاقچه نمیشه در شرایطی که تو ماشین نشستی گوش کرد.نقل قول:
اون آمپ mb هم اصلا خوب نیست . کالا این برند رو بذارید کنار.
ساب 1350 که بیس پر حجمی داره باید باندی بگیری که صدای شفاف با پرتاب بالا داشته باشه که صدا تو بیس گم نشه بانداتو بفروش6950 یا 690 سونی بگیر هم قیمتشون مناسبه هم صداشون شفاف و بلنده با سابت مچ میشه تا ولوم اخر هم تعادل داره و تفکیک صدا رو حفظ میکنه خودم 6950 دارم با ساب 1350 سونی مچ کردم خیلی راضیم فقط 6950 بیسش به 690 نمیرسهنقل قول:
690 صداش هم نسبت به 6950 فلت تر و شفاف تره
رفیقم دو جفت 690 گذاشته رو پژو بیس غول میزنن وقتی میکوبن سقف پژو پارسو تکون میدن ولی 6950 در حد 690 بیس نمیزنه 690 بیسش شبیه ساب موج میزنه
اگر هم میخوای میدرنج و سوپر تویتر ببندی که بدون شک پرتابشون از کواک بیشتره
البته من ضبطم هم کنووده ضبطای پایونیر بخاطر تیزی صدایی که دارن رو ولومای بالا تفکیک صداشون کمتره
داداش تا 1600 1700نقل قول:
و
سمند دارم
و
بیس یه ذره بالاتر از خوب در حد داخل خودرو باشه نمیخام شیشه مغازه ها بلرزه ولی تو ماشین عالی باشه
صدای تیز و وکال تیز و بلند بدم میاد
فضای صندوقمو لازم دارم و تا میشه نمیخام طاقچه رو کلا ببرم یا چراغ ترمز و اینا رو حذف کنم
الان جای 2 باند بیضی بریدم و باند بیضی ساده شو دارم
سلام بر دوستان
عزیزان اگه میشه تا یک تومن ساب و امپلی برام معرفی کنید,حالا 200 تومان بالاتر موردی نداره..
چیز هاردکوری نمیخوام.بیس نرم و با کیفیت میخوام.. و میخوام از اهنگ هایی که بیس دارند لذت ببرم.
بنده اصلا در امر سیستم خودرو دانا نیستم, اگه میشه با این بودجه ای که گفتم بهترین های هر دو رو برام معرفی کنید.
ممنون
درود.
1.حمید آقا اگه من به سیستم خودم یک دست کامپوننت جلو و یک آمپ دو کانال بیفزایم کم بودن صدای خواننده بهبود پیدا میکنه؟ چون دلم نمیاد همه سیستم بفروشم و از نو بخرم.
2. در کامپوننت، توییترها به آمپ وصل میشوند یا به خود پخش؟ اگر آمپ 4 کانال که یک ساب هم به گونه پل زنی بهش وصله داشته باشیم، توییترها چگونه وصل میشوند؟
سلامنقل قول:
بله این کیت کالمه و برای دو در طراحی شده.کلیپ ندارم.ولی تونصب راهنمائیتون میکنم.
آیرو مولتی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند کار رو با هم انجام مبده.نگهدارنده و استیبل کننده،خفه کننده لرزشها،جاذب صدا
باید به پوسته بیرونی درها نصب بشه.
آئرو ویو که وظیفه اصلیش جذب صدای پشت ووفر هست و باید دقیقا پشت مگنت و روی آئرو مولتی نصب بشه.
آئرو بوتیل که وظیفه اصلیش گرفتن لرزشها و نویزها و پایدار کننده بخشهای فلزی هست. باید روی قسمت فلزی پشت رو دری ها نصب بشه.
ان شاءالله اگر پک رو تهیه کردی برای نصب تماس بگیر تا کامل توضیح بدم خدمتت.تو تلگرام هم بیشتر میتونم عکس ارسال کنم.
سلام.نقل قول:
فوکال تازه اومده و هنوز تست نشده.ولی گلیدن نسبت به قیمتش مناسبه. یه زیر خالی هم خدوم دارم dls960 اگر مایل بودین pmبدین تا عرض کنم.
سلامنقل قول:
متاسفانه قطعاتتون اصلا جالب نیست. برای گوم گوم کردن خوبه ولی بوئی از کیفیت نبرده.
من پیشنهاد میکنم اول همه قطعاتتون رو بفروشید بعد برای تهیه قطعات خدمتتون هستیم.
ضمنا ماشینتون چیه؟ و سقف بودجه رو هم مشخص کنید.
سلام.نقل قول:
برای نصب درایور باید بدم براتون کیک پنل درست کنن.تا بشه درایور 16 نصب کنید.دو مدل کیک پنل برای سمند موجوده.یه مدل حجم 7 لیتری سیلد که روی در کامل سوار میشه. یه مدل هم 3 لیتری هست پشتش بازه و باید در حتما دمپینگ بخوره چون از فضای داخل در هم استفاده میکنه.
قیمت مدل اول 900 تومن و قیمت مدل دوم 380 تومن.قیمت پک دمپینگ هم 320 تومن.
شما باید حتما جلو کامپوننت نصب کنید و عقب رو طاقچه به نظر من هیچی نیاز ندارین یه ساب داخل صندوق با یه آمپ 4 کانال براتون کافیه.منتها یه خورده باید سر کیسه روشل کنید.
ساب رو میتونید گلیدن rs12 که قیمتش 450 تومن هست یا M12 که 260 تومن هست بگیرید.نقل قول:
آمپ هم گلیدن rs150c2 برای ساب rs12 قیمت 930 و برای m12 آمپ ML80.2 که 520 تومن هست یا rc90c2 که 542 تومن هست.
درود بر شمانقل قول:
1-بله بهتر میشه.
2-کراس دارن دیگه از آمپ خروجی میره برای کراس و از کراس به ووفر ها و تویترها.دو کانل هم که بریج برای ساب استفاده شده.
سپاسگزارم.نقل قول:
1. دنبال کامپی کیفیتی با توان بالا هستم. خریدن گلیدن کمی هزینه برای من بالا میبره. دیدگاه شما درباره کنوود 1800 اکسلون یا جی بی ال GTO 609C چیست؟ (صدا جیغ یا گرفته نگردد)
2. برای افزودن یک دست کامپ، گرفتن یک آمپ دو کانال بهتر است یا یک آمپ تک کانال برای ساب 1260 و راه اندازی کامپ و کاپا با همان آمپ 8400؟ پبشنهادتان را برای هر آمپ بگویید.
(هزینه کامپوننت و آمپلیفایر با نصب و عایقبندی در 1، 1.2 میلیون شود)
سلام بر حمید اقا واقا امیر گل
ببخشید اینجا سوال می کنم..برای ساب گلیدن m12 دو امپ استوک ودر حد پیدا کردم کدام را بخرم؟؟؟
1- امپ دو کاناله پایونر 5602 قیمتش 250 تومن
2- امپ مونو کنوود 8104 یا 8105 بود فکر کنم حدود 300 تومن.
ساب را می خواهم سیلد ببندم....