ebaba
باز همین ۳ نفریم؟(البته من ۲۰ دقیقه با تاخیر اومدم):31:
قبلنا ۱۰-۱۲ نفر بودیم! چی شد بقیه دوتا رو ترک کردن؟
Printable View
ebaba
باز همین ۳ نفریم؟(البته من ۲۰ دقیقه با تاخیر اومدم):31:
قبلنا ۱۰-۱۲ نفر بودیم! چی شد بقیه دوتا رو ترک کردن؟
دوستان
کی میخواین بازی کنین ؟
مشخص کنین من هم بیام . (یه ته بازی داریم:31:)
ایران هم که 3 تا روم High LvL زده :دی
تازه بعد از سال ها آپدیت هم شدن (پچ رو میگم 1.26 ) :دی
فکرشم نکننقل قول:
ناگا ویورو بزنه؟:دی
ویور دو تا ضد داره فقط..Doom و Silence
سلام دوستان
یه سوال داشتم ! آنتی Axe چیه ؟ Paladin ؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم ! آنتی Axe چیه ؟ Paladin ؟
سلام دوستان
2 تا سوال داشتم ! آنتی Axe چیه ؟ Paladin ؟
و آنتی RoadRunner چیه ؟
بابا بخدا این naga siren خیلی خیلی راحت تر weaver رو میزنه!Brood mother رو هم چنین!
هرکی قبول نداره با من بیاد بازی کنه: دی
حتما weave حرفه ای تا به حال جلوت نبوده...نقل قول:
Brood هم که به هیچ عنوان
هر دو در حالتیه که weaver بد بازی کنه
تو شرایط مساوی هر دو رو weaver می زنه(مساوی از جهت اینکه هر دو خوب بازی کنن)
منظورم این بود که Naga siren میتونه Brood mother رو بزنه:|
اگه با weaver خوب بازی میکنی بیا 1v1:دی
مرگ من این لینکو ببینید :27:
کد:http://detector-of-mason.blogfa.com/post-3.aspx
دستت درد نکنه مدت ها بود نخندیده بودم:31:
لطفا این بحث رو کسی ادامه نده!(خواهش : دی)
پ.ن:
Abaddon سوار بر بز؟:38:
حماقت تا چه حد: دی
میگم برا Stprmspirit آیتم چی توضیه میکنید؟
(ganker نه ها یعنی اول Vortex رو تا ته نره یه Vortex بقیش سه و یک)
بعضی هاش واقعا خنده دار بود
مثلا اون که Ice Frog برای Blizard کار میکنه
ولی اکثرش واقیت داره و حماقت نیست
نقل قول:
خیلی باحال بود
لولنقل قول:
الان این بدبخت هیچ جا نباید چشم بذاره؟چون نماد فراماسونریه از نظر این جماعت؟:دی
تاریخ مصر هم جزو بزرگترین و غنی ترین تمدن های باستانی جهانه،عجیب نیست که چرا داخل مسائل زیادی دیده می شه
خدا عاقبت این ملت پارانوید رو به خیر کنه:دی(یه نگاه به تاپیک تراوینم بندازین اونجام خیلی جالبه:دی)
نه،من از ویور خوشم نمیاد:دی،باهاش بازی نمی کنم هیچ وقتنقل قول:
منظورم این بود که Naga siren میتونه Brood mother رو بزنه:|
اگه با weaver خوب بازی میکنی بیا 1v1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبه:دی:دی:دی
Challenge Accepted :27:نقل قول:
شاید فردا بتونم بیام ..هستی :31: ?
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
کسی که بازی رو فول نباشه نمیتونه اینقدر خوب توضیح بده !معلومه طرف خودش یه 3-4 سالیه داره بازی میکنه :27:نقل قول:
ببین دوست من لوزوم نیست که هر بازی صرف شیطان پرستی ساخته بشه بلکه نشانه های اون داخلش گنجونده میشه مثل خیلی از فیلما کارتن ها و بازیهای دیگه یکمی عقل سلیم میخوا دیدشو باز کنه این نشونه ها رو دورو برش ببینهنقل قول:
این بازی خیلی بیشتر نشونه داره اگه یکمی چشمش رو وا میکرد نشونه های بیشتری رو میدی اون دوتا ستون پشت سر روشان ابلیسک نیست بلکه ستون جوشا و.... هست که نشونه های ورودی معبد سلیمان هست و اون تخت هم تخت حضرت سلیمانه که روشان به عنوان محافظه براش
تو دین یهود معبد سلیمان و یا به اصطلاح هیکل سلیمان مقدسترین مکانه که همون مسجد القصی کنونی هست
دوستانی که تاریخ مصر باستان رو نام بردن بهتره یکمی در باره تاریخ ادیان رو مطالعه کنن و با مدرک و دلیل صحبت کنن
خودشون ساختن نماداشونم میزارن این که عیبی نداره... ما الان گیم بسازیم علائم خودمونو میزاریم این طبیعیه ...
یه چند ماه از بازی کردنم گذشته بود این علائمو دیدم تا حالا هم بهشون توجه نکردم خود بازی رو عشقه ، مثلا هر موقع بازی میکنم بشینم هی به علائم دقت کنم که چی بشه ... من شیطون پرست نباشم به قول معروف لق بقیه موارد :31:
اسپم نده:دینقل قول:
جدا بلد نیستم،ولی یه ویور باز پیدا کن
بهت ثابت می شه:دی
اصلا مگه هیرو های این بازی نقش + هستن که این طوری در موردشون حرف در میارن... خنده داره یارو اصلا Warcraft Campaign رو بازی کرده؟
اون بز آبادون، موقعی در بازی هست که Arthas به Undead ها میپیونده، خوب آندد ها هم شیطانی هستند، شاید اون بز هم شیطان یا نماد هر چیز دیگه ای باشه، مگه مشکلی داره شخصیت منفی بازی هست دیگه!
کلا از این حرف ها زیاده، فایده ای هم نداره جز دلدرد :31:
موفق باشید/
بعد از دو سال باز اومدم
سلام به همه
آخرین پستم تو ؟47 بود
ببخشید اگه اسپم شد
دوستان بازی میکنید؟
اگه بازی میکنید یه روز که همه وقت دارن قرار بذارید یه دست بازی کنیم تابستون داره تموم میشه
البته اگه منو بازی میدین :31:
به نظرم واسیم تا سید بیاد،بهتره
اگه نباشه دوباره مس ۳ روز پیش میشه:31:
سلام...
چند وقته این عرفان ناباب شده منو کشونده تو این DotA :-ال خوش بختانه پسر عمم DotA بازه یه کم با اون روزی 7-8 ساعت میزنم : دی
با Phoenix خیلی کار کردم... Gyrocopter هم کمی : دی ترول هم یه کم : دی
تا اینجا خییییلیییییی از Phoenix خوشم اومده... لولاش خیلی خفنن... دیگه چه هیرو هایی هستن که لول های خفن دارن؟؟؟ این فونیکس یه دونه Dive میزنی ، بعد یه کمی نور ، بعد یه دور خورشید میشی جونتم پر میشه ، بعد میری دنبال طرف همینطور اتک میدی و دایو میزنی : دی خیلی حااال میده : دی
اینجا کسی هست که حوصله بازی با منو داشته باشه؟؟؟ خیلی پدرمو در نیاره ها : دی نوبم هنوز گناه دارم :-" : دی فعلا اکانت قبلیم بنه ، این یکی هم نه میشه پرایویت داد نه میشه وی ام داد :-ال پلیز اگه میشه همینجا یه آی دی یاهو بهم بده :)
تنکس ; )
سلام دمن خودم با پارس آنلاین تست کردم پینگم تو سرور 130 بود. پینگ 4.2.2.4 هم 260. خیلی از نظر سرور از GG بهتره! تست کنید نظراتتون رو بگید
لینک دانلود برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک آموزش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط JOOKER
خواستید ببینید پینگتون چنده وارد هاست تو بازی شدید تایپ کنید !PING( البته ! قبل از کلمه پینگ بدون اسپیس)
من فعلا تو نقل مکان تو خونه جدیدم اینتر نت ندارم وصل شد میگم
روزی 7-8 ساعت ووووووو:27: 1 ماه بازی کنی با این پلی تایمت همه چی دستت میاد .ولی phoenix به درد بازی کردن نمیخوره ..نمیگم بده ولی زیاد به درد تیم نمیخوره(منظورم بازی های حرفه ای).به جاش میتونی کارکترای دیکه بازی کنی..دوتا این طوری نیست که فقط با یه کارکتر بازی کنی باید کار کردن با همه ی کارکتر ها رو بلد باشی ..آیدی گارنا من رو add کن من امشب به احتمال زیاد هستم بیا بازیکنیمنقل قول:
این دوتا add کن
n3p
.|cffcc00ffshot
دوستان چند وقتی بود این تاپیک نیومده بودم، هنوز اون بازی های هفتگی رو دارید...؟ :دی اگه هست کی؟
:5:نقل قول:
چند وقته این عرفان ناباب شده منو کشونده تو این DotA :-ال
امشب میاید یا نه؟
من میام !!
منم که همیشه بی کارم .میام:31:
آقا عرفان,عزیز امشب میای؟بازی کنیم:5:
امروز منم هستم ....
بچه ها من امشب باید برم جایی
اگه بتونم که تمام تلاشمو میکنم نرم میام
ساعت 8 یا 9؟
room
patch