نوید جون ما هم موندیم چه کنیم بدون شبانهنقل قول:
Printable View
نوید جون ما هم موندیم چه کنیم بدون شبانهنقل قول:
دوستان اینکه همش در تاپیک های مختلف میگین فیبر نوری در انحصار مخابرت هست، منظورتون اینه که اجازه نمیده بقیه شرکتا ازش استفاده کنند؟ منبع موثقی برای انحصاری بودن فیبر مخابرات هست؟
با تشکر
1. الان قانون شناس شدین؟اون زمانی که محدودیت 128 برای کاربران خانگی وجود داشت نگفتین به قانون عمل کنن و به هیج وجه به کاربر عادی اینترنت بالاتر از 128 ندن. با این سرعت های مسخره باید سرعت اینترنت تا جای ممکن آزاد باشه،مگه سرعت اینترنت اپراتور های همراه محدوده؟نقل قول:
2. قسمت بولد شده خط بالا.
3.لینک این حرفشون رو راحت با یک سرچ میتونین پیدا کنین همینطور اکانت ایشون در توئیتر و اینستاگرام. الان بحثی در مورد اینکه ایشون میخوان انحصار مخابرات بر روی فیبر نوری رو بردارن نیست! البته اگه این انحصار هم بعد از چندسال کامل برداشته بشه واقعا فکر میکنین قیمت ها یکدفعه کاهش پیدا میکنه؟ امید داشتن بد نیست ولی امید واهی مخربه،همینطور که امید به گاز و برق مجانی باعث چنین فلاکت هایی شد.همینطور که امید به بهبود وضعیت در این چند ساله فقط باعث فرورفتن بیشتر در این باتلاق شده...
4. ...
5.مجبور کردن کاربران به خرید ترافیک داخلی به نظر شما دیکتاتوری نیست؟ یا محدود کردن طرح های اینترنتی به سر جمع 6 طرح بدون کوچکترین تنوع؟ سفره کاسبی جمع شد؟ 90 تومان ماهیانه ازتون میگیرن بعد فکر کردین سفره کاسبی شون جمع شده؟ میگین 80 درصد رضایت دارن،از کی تا الان وضع اقتصادی اونقدر خوب شده که 80 درصد کاربران میتونن 90 تومان ماهیانه خرج اینترنت بکنن و راضی باشن؟
داداش من زیر ساخت رو همه میتونن برای خودشون داشته باشن از زیرساخت خودشون بگیرن و به کاربرای خودشون بدن این محدودیتی نداره پروانه FCP رو که دارن اجازه دارن برای خودشون بکشن اصلا به مخابرات نمیتونه نقشی داشته باشهنقل قول:
الان شاتل تو تهران بعضی از مناطق داره VDSL میده این که میگن مخابرات همکاری نمیکنه یا میکنه نمیکنه همش دروغی بیش نیست
گرونی اصلی نت از جای دیگس از همین زیرساخته که ترافیک رو اینطوری به ISP ها میفروشن ISP ها راحت اتفاقا از خداشونه به مردم راحت نت رو بدن
پول برق سرورای خر فیلترینگ پول تجهیزات که 24 ای روشنن اینا همه نت رو گرون تر کرده پول مردم فلسطینه که اینطوری به نت فشار میاره ولی نت کلا ی چیزیه که خودشون بدون حجمو ارزون تر از عددایی که خودشون میدن میخرن
در مورد نت همراه هم بله ولی همه نمیتونن تو خارجم همینطوره باید ترافیک رو مدیریت کنن هرکی بخواد نصفه شب بزنه شبکه رو کلا اختصاص بده به دانلود هاش اشتباههه
نباید تعرفه همراه از ثابت ارزون تر باشه نت همراه بیشتر بدرد کسی میخوره که خیابون یا بیرون از خونه دسترسی به نت نداره استفاده باید بکنه تو خارج هم همینطوره باید فرهنگ این رو بندازن تو مردم که دانلود جاش تو خونه با نت ثابت هستنه نت همراه
ولی خب مدیریت نیست نمونه اش همین تفتیک ناقص داخلی هست که 500 تا سایت بی خود رو بردن تحت پوشش نه کل ایپی های ایرانی داخل کشور رو که فقط سود کنن
جهرمی ترافیک رو ارزون تر کرد ولی کسی که کارش با 10 هزار تومن نت راه میافتاد سرعت بالاتر میخواست الان راهی نداره که جز 80 هزارتومن پول بی زبون خرج نت کنه
عجیب اما واقعی!
به لطف این سرویس های جدید من با واقعیتی رو به رو شدم که تا چند وقت پیش باورم نمی شد که چنین چیزی وجود داشته باشه! همیشه فکر میکردم که همه ما تحت یوغ این شرکتهای فرصت طلب و مشتری بچاپ هستیم و اینها ظلمی رو در حق همه ما میکنند که البته ظلم السویه عین عدالت نیست! اما الان میبینم عده ای بدون اینکه بخواهم درموردشون قضاوت کنم خواهان سرعت بالا مثلا 16 مگابیت با حجم کم و طبیعتا قیمت پایین هستند و طی همه این سالها مثل اینکه خیلی هم بهشون بد نمیگذشته! طبعا سوالی که پیش میاد فرضا ماهانه با سرعت یاد شده و حجم یکی دو گیگ چه کاری فرد میتونه بکنه؟ با هر نوع مصرف و طبقه اجتماعی و قشر تحصیلی و همینطور فرهنگی و تعداد اعضا خانواده؟ اگر وبگردی کند ظرف چند روز حجم به اتمام میرسه، اگر به چک کردن تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و فیسبوک و... بپردازه ظرف چند ساعت، اگر اهل بازی باشه به همین منوال، اگر بخواهد نرم افزارهای کاربردی دانلود کند که بدتر اگر بخواهد لایو ویدئو ببیند همینطور از دانلود فیلم و سریال و حجم های گیگی که صحبت نمیکنم. تازه این برای یک فرد بود اگر خانواده بودند چی؟ شاید بگویید خوب حجم میخرم الان که حجم ها ارزان تر شده، شاید به دانلود شبانه دلخوش باشند آن هم که با نوع جدید و نسبت به هزینه در نوع قدیم بصرفه نیست تازه با شبی 2000 تومن ایرانسل سه ساعت و همراه اول 2500 تومن 5 ساعت میتوانید نامحدود با 4 جی تا حداقل 50 گیگ دانلود کنید کاری که تمام افرادی که توی همه این سالها بدلیل انحصار فیبر نوری در دست مخابرات و عدم ارائه سرویس شبانه در سال های اخیر توسط این سازمان، انجام میدادند. و بقول شاملوی بزرگ ما همچنان دوره می کنیم شب را و روز را، هنوز را...
نه منظور من کلی هست چه فیبر و چه LTE ها :V2:نقل قول:
بله مسی که دورانش تمومه انتظاری بیشتر نداریم منطور من راه و چاره همچنان هست اجباری در خرید ADSL نیست اگر بستر موارد الترناتیو بالا را که اشاره کردم برایتان مهیاست. :V12:
:V29:
بیسیم از آپراتورها و بازم تا 2 برابر اوننقل قول:
کاملا اشتباست :V32: اگر از عقل استفاده بشود :V15: امکان سرعتهای 50 مگ در کشور میسر است
ولی dsl نه, با بهترین زیر ساخت تو جهان از 20مگ بالاتر نمیره
الان دو سه هفته ای نزد پسرم تو آلمانم, dsl اینجا با بهترین زیر ساخت حداکثر تا 20مگ. این سیمهای مسی تو بهترین شرایت بیش از این کشش ندارن
fibre optic و cable چرا
تکراری حذف
نه قربونت برم بی ادبی کجا بود بالاخره هرکس در حد تربیت و فهم خودش حرف میزنه زیاده از حد ظرفیت کسی که ازش انتظار نیست شما راحت باش. اما اينجا ما بحث "قیمت" و هزینه تمام شده برای اکثریت کاربران داریم نه سرعت یا حجم که مسلما کسی از سرعت و حجم بالا بدش نمیاد نه اینکه سیستم قبلی عالی یا قابل مقایسه با دنیا بود اما نسبت به شرايط و طرح های فعلی تعداد بیشتری از کاربران میتوانستند با هزینه خیلی کمتر و حداکثر سرعت و پهنای باند آزاد نیاز اینترنتشون رو برطرف کنند. ما بدمون نمیاد مثل دنیا باشیم اما قیمت های فعلی هیچ شباهتی به دنیا نداره ماهی پنجاه یا هشتاد تومن بابت اینترنت سیمی برای اکثریت کاربران زیادی هست . بنده در استرالیا با سرعت صد مگ ماهانه 72 هزارتومن میدم با سقف مصرف منصفانه 400 گیگ در ماه. یعنی حتی اگر معادلسازی درامد رو هم نکنیم کمتر از نصف قیمتی که اینجا برای حداکثر سرعت 16 میگیرند. اما از اونجا که درامد متوسط اونجا حداقل ده برابر اینجاست (درآمد پایه کارگری ده تومن در برابر یک تومن ایران) یعنی 72 هزارتومن اونجا به نسبت درآمد ایران میشه هفت هزار و دویست تومن. پس هرگاه آقای وزیر اینترنت سرعت نامحدود رو با سقف مصرف چهارصد گیگ ماهانه بما داد هفت هزارو دویست تومن اونوقت ازش تشکر هم خواهیم کرد که اینترت مارو جهانی کرده اما علی الحساب کاری که انجام شده فقط درآمد زایی بیشتر برای شرکتها و بطبع اون دولت هست چون با همون پهنای امکانات و پهنای باند سابق کاربران رو به سمت خرید اجباری ترافیک و هزینه بیشتر برای اینترنت سوق داده.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام دوستان، سرویس 16 مگابیت شاتل میخواستم بگیرم، با توجه به اینکه شبانه احتیاجی ندارم، شاتل عادت کم کردن سرعت در حال عادی رو داره؟ چون میخوام خیالم راحت باشه. تک کانکشن شاتل چطوره؟ چون خیلی شرکتا تک کانشکنشون حدود 4 مگابیته.
خط من تا حدود 14،15 کشش داره، شاتل بهم 16 میفروشه؟ البته باهاش وربرم به 16 میرسه
والا برای اون کم مصرف ها هم بهتر شده
اونهایی که درک اینترنتشون از تلگرام و انیستاگرم بیشتر نیس
میتونن اون طرح 12,500 تومانی با 10 تا 20 گیگ استفاده کنن. تازه حجم کمشون تموم شد باز اینترنت با سرعت پایین فعاله برا همون تلگرامشون کافیه
این از قبلی براشون صرفه تره
سلام.نقل قول:
وضعیت سرعت تک کانکشن در چند صفحه قبل توسط تعدادی از دوستان گزارش شده که میتونید ببینید، بطور کلی و با توجه به وضعیت اینترنت کشور، سرعت تک کانکشن خوب و قابل قبوله، اما مرکز مخابراتی شما و تعداد مشترک و سایر عوامل بسیار بسیار تاثیر گذار هستن در کیفیت اینترنت شما و ممکنه شما وضعیت خوبی رو مثل سایر افراد تجربه نکنید، اما همونطور که گفتم دوستان اکثرا راضی هستن از سرعت تک کانکشن(حداقل اونایی که تجربشون رو نوشتن).
اما در مورد کم کردن سرعت تا به امروز چیزی در این مورد گزارش نشده و به احتمال 99% این اتفاق نمیافته و تا زمان اتمام ترافیک شما قادر هستید که با سرعت خریداری شده و مهمتر از اون کشش خط از اینترنت خودتون استفاده کنید.
و در نهایت در مورد سوال آخرتون هم باید بگم بستگی به شانستون داره!
قبلا دوستان گزارش کردن که شاتل حاضر نشده سرعت بالا رو بهشون بده با توجه به اینکه وضعیت خطشون خوب نبوده، اما خودم شخصا تجربه برعکس این قضیه رو دارم و طی چندین بار تماس بهم گفتن که اگر خط شما کشش 16 رو نداشته باشه میتونید این سرویس رو بگیرید و مشکلی نیست، اما سرعتی که بهتون میدیم سرعتی هست که خط کشش داره.
خوشحال که سطح تربیت کامنتم مورد پسندت واقع شده. خلاصه سعی کردم در حد حرف خودشت باشه دیگهنقل قول:
بعد میشه این اکثریت رو که هی تکرار میکنی رو توضیح بدی؟ میشه بگی مدرکت چیه که شما در اکثریت هستین؟
- بازم حرف بدون مدرک. میشه مدرکت رو برای "تعداد بیشتری" ارائه بدی؟نقل قول:
- بعد میشه بگی چه طوری با ماهی 2 گیگ و خرید حجم های اضافه پی در پی تا اخر ماه از طرح های الان ارزون تر درمیومد؟
- بعد شما نیاز کاربرا رو از کجا میشناختی؟ خود من روزی 6 گیگ به طور متوسط مصرف دارم شما چه طوری حساب می کنین که ماهی 2-3 گیگ واسه همه همه بسه؟ اصلا میشه بگی شما استفادتون از اینرتنت چیه که بفهمیم چه طوری با روزی 200-300 مگ تا اخر ماه دووم میارین؟ مثل این می مونه که شما لامبورگینی با حداکثر سرعت داشته باشین ولی توی باکش 2-3 لیتر بیشتر بنزین نباشه. نمی دونم چقدر میشه با این ماشین رانندگی کرد
معلومه که هیچ شباهتی نداره. ما ام نگفتیم شباهت داره...ولی مثلا طرح های گذشته خیلی شباهت داشت؟ ماهی 2 گیگ 20 هزارتومن خیلی شبیه طرح های جاهای دیگه دنیا بود که الان خواستار برگشتن اون طرح ها هستین؟ اگه اون ها هم شبیه نبودن پس چرا اون موقع از این اعتراض ها خبری نبود؟نقل قول:
الان من نفهمیدم...یعنی مثلا فن آوا و پیشگامان که 1000 هزار گیگ رو میدن 80 تومن نسبت به گذشته که 2 گیگ رو میدادن 20 تومن درآمدشون بیشتر شده؟ خود مدیر عامل پارس آنلاین که گفته بود با طرح های جدید ضرر میلارد تومانی می کنیم بعد شما چه جوری حساب کردی که اینا افزایش درآمد دارن؟؟!!!!نقل قول:
یعنی الان که بسته ها همه 200 و 300 و 1000 شده کاربرا بیشتر به سمت خرید سوق پیدا می کنن تا گذشته که طرح ها ماهی 2 گیگ و 3 گیگ بود و شما داری سنگشو به سینه میزنی؟نقل قول:
======================
پ.ن: حالا همه این بحث ها به کنار...میشه جدی بگی چرا در برابر استفاده از اینترنت 4G اینرانسل و همراه اول اینقدر مقاومت می کنی؟ هم حجم های مختلف داره هم ارزونه هم سرعت بی نهایته. خب مشکل چیه دیگه؟ تازه توی ایرانسل میشه خودت حجم ماهیانه رو تعیین کنی و قیمت تموم شده به همون نسبت تغییر کنه.
پ.ن 2: یه چیزیم در مورد قیمت بگم...شما و خیلی از دوستان دیگه انتظار دارین با کمترین میزان قیمت بهترین اینترنتی که می تونین رو تهیه کنید...خیلی هم خوب...همه اینو می خوان...کیه که بدش بیاد؟ ولی شما باید بین 3 مولفه "قیمت"، "سرعت" و "حجم" یه تعادلی رو برقرار کنید که به نفع بیشتر کاربرا باشه. امکان نداره توی هیچ جای دنیا بتونید اینترنت خیلی ارزون (حتی نسبت به سطح درآمد خودشون) پیدا کنید که یکی از اون مولفه هاش راضی کننده باشه. با این حال من موافقم که طرح های جدیدی واسه کم مصرف ها وضع بشه ولی به هیچ وجه موافق اعتراض به طرح های فعلی نیستم.
قیمت بندی ها واقعا عادلانه نیست سرعت 4 مگ یک چهارم سرعت 16 مگ هست ترافیکش هم یک چهارم هست اما قیمتش نصف سرویس 16 مگ هست تمام شرکتها فقط برای سرویس 16 مگ حجم خوبی گذاشتن برای سرویسها پایینتر قیمت و حجم ناعادلانه هست با این کیفیت بد خطوط مسی مخابرات فقط تعداد خیلی محدودی میتونن سرعت 16 مگ داشته باشن شما تو جدول زیر سرویسها و حجمهاش رو نسبت به قیمت مقایسه کنید کاملا مشخصه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از کسایی که از این طرح ها جدید ناراضی هستن کسایی هستن که با ماهی 20 تا 30 تومن و دانلود شبانه داشتن ترابایتی قبلا مصرف می کردن و حالا چون مجبورا هزینه اینترنت رو بدن الان عصبانی هستن البته من اینو قبول دارم که برای کاربرهای کم مصرف الان طرح های پرسرعت گرونه ولی شرکتایی که طرح هایی مثل نیترو رو دارن ارائه می کنن کاملا جوابگوی این دسته از کاربرا هست ولی بعضی از این کاربران عزیز که می گن ما کم مصرفیم در واقع کم مصرف نیستن کم دوس دارن پول بدن و دانلود شبانه رو بترکونن:n02: ناگفته نمونه که خودمم یه زمانی دانلود شبانه زیاد می کردم (البته نه دیگه ترابایتی) ولی دانلود شبانه روی سلامتی آدم اثر بد می زاره چون خواب رو کاملا می ریزه بهم اعصابت هم خورد می شه ولی الان هر محتوایی رو بخوای بگیری همون لحظه می گیری و این یعنی پیشرفت.
شاید شمایی که از یه شرکت خاص طرح های جشنواره ای خاص می گرفتی برات اون موقع ارزون تربوده نسبت به الان ولی عموم مردم داشتن هزینه زیادی رو پرداخت می کردن خود من ماهی 200 تا 250 تومن هزینه نتم بود چون مصرفمون تو خونه به شدت بالاس هم استریم ویدیو زیاد داریم هم خودم بازی می کنم هم دانلود دارم الان با 80 تومن حجم اضافه هم میارم من راضی هستم از این طرح ها چون اگه کسی اینترنت خوب می خواد باید پولشو هم بده بعضی از دوستان می گن بعضیا به نون شبشون محتاجن 80 تومن از کجا بیارن بدن خوب برادر من کی گفته کسی که به نون شبش محتاجه باید بره بهترین تعرفه اینترنت رو بگیره مگه کسی که پول نداره باید بره مدل بالاترین ماشین رو بگیره؟
هر کسی حق داره اعتراض کنه به وضعیتی که ازش راضی نیست منم نمی گم اعتراض نشه ولی اینکه شما توقع دارید کل طرح رو بریزن بهم توقع زیادیه (که عمرا اتفاق نمی افته چون توقع مردم از اینترنت به شدت رفته بالا و دیگه جلوش رو نمی شه گرفت)
خدا رو شکر امروز دیده بان نت تعرفه 2 ترابایتی ارائه کرد (تو اینستاگرامش) و ایشالا با همین فرمون بریم جلو تا سال دیگه اینترنت عملا نا محدود می شه دیگه:n02:
البته با این تعرفه ها مصرف اینترنت به شدت می ره بالا و به طبعش سرعت میاد پایین ولی اینم درست می شه چون مجبور می شن شرکتا که پهنای باند بیشتری خریداری کنن و کم کم الگوی مصرف کاربرا هم بهتر می شه دیگه تب دانلود ها می خوابه و براشون عادی می شه
من نمی دونم چرا دوستان اینقدر کینه ای با مشترکین کم مصرف برخورد می کنن.
فکر کنم متوجه قضیه نمیشید.هیچکس نخواسته تعرفه های جدید و حجمهای جدید تغییر پیدا کنه.من نظر کلی ام اینه که ملت باید همیشه حجم زیادی در دسترس داشته باشند.(اصلا نامحدود واقعی)
اما الان برای برخی هزینه های این حجمها زیاده و می خواهند بدون اینکه سرویسهای فعلی تغییر کنه یک سری بسته ها و یا سرویسهای ویژه با حجم کم و سرعت بالا و قیمت مناسب هم شرکتها بزارن(که وزیر گفت خواهند گذاشت به مرور زمان)
دوستان همش خیال می کنند کم مصرفها خواهان تغییر کلی سرویسهای حال حاضر هستند.
من فکر می کردم یکی از دوستان نسبت به کم مصرفها کینه به دل داره.حالا فهمیدم اکثرا اینطور هستند.
اگر اون زمان به نفع کم مصرفها بود و شما همش اعتراض می کردید حالا هم به نفع پر مصرفهاست و کم مصرفها اعتراض می کنند.این حق هر کسی هستش
حالا اگر سرویسهای ویژه برای کم مصرفها گذاشتند که ای ولله.اگر هم نذاشتند دعوا که نداریم.پر مصرفها حالشو ببرن نوش جونشون
بازم میگم کم مصرفها با اعتراضاتشون اصلا قصد تغییر کلی این تعرفه های جدید رو ندارند.نترسید :n02:
خوبی این طرح جدید این بود که نشون داد شرکتها تو این سالها چقدر گرانفروشی کردن و سر مردم کلاه گذاشتن و هر موقع هم کاربری تو فروم (از جمله همین پی سی ورلد) اعتراض میکرد عوامل همین شرکتها بهش حمله میکردن که پهنای اینترنت کشور کمه و شما اینترنت مفتی میخواید 24 ساعت میخواید دانلود کنی و حق دیگران را پایمال کنی در صورتی که همین شرکتها الان دارن حجمها ترابایتی و چندصد گیگی میدن تصور ما همیشه این بود که وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت دارن اینترنت را گرون به شرکتها میفروشن اما الان مشخص شد خود شرکتها با عوام فریبی اینترنتی که با قیمت پایین از دولت میخریدن چندصد برابر به مشتریان میفروختن واقعا دم این جهرمی گرم که دست این شرکتها مفت خور را رو کردنقل قول:
سرویس های جدید مسلما خیلی خیلی بهتر از سابق شده... فقط ای کاش یه کف منصفانه تری برای حجم و سرعت ها قائل میشدن
به شخصه هر ماه 55/620 تومن پول سرویس 10 گیگ با شبانه رایگان میدادم و گاهی پیش می اومد در طول یک ماه حتی 1 گیگ هم شب ها استفاده نکنم ولی... هر ماه حداقل یه گیگ باکس 13 تومنی باید میخریدیم و باز آرزوی این به دلم می مومند بدون استرس حجم به یوتوب و... سر بزنم. چیزی بیشتر از 68 تومن در ماه با 25 گیگ حجم که 15 گیگش فقط برای 10 روز بود... در نظر داشته باشید فقط برای وب گردی 10 گیگ در طول ماه جواب گو نبود... حالا آپدیت ها و احیانا موزیک و فیلم و برنامه گرفتن بماند...
دوستانی که از تغییرات شاکین بیان قیمت و حجم دریافتیشون در سابق و مورد مصرف نتشون رو شفاف سازی کنن
شاید شخص شما این توقع رو نداشته باشید ولی توی همون اینستاگرام وزیر بعضی ها اومدن گفتن طرح های جدید رو کلا کنسل کنید همون قبلی ها بهتر بودنقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم ازتون می شه یه قیمت به من بدید که اگه بدن ازش راضی هستید دوس دارم بدونم چیزی که توی ذهنتون هست چقدر فرق داره با این طرح های جدید مثلا بگید من توقع دارم سرعت 4 مگ با 10 گیگ دانلود قیمتش اینقدر باشه
شما رو نمی گم ولی بعضی دوستان توی همین انجمن کلا ناراضی ان یعنی اصلا مهم نیست که موضوع چیه مهم اینه که اونا ناراضی ان:n02:اول طرح گیر داده بودن به این که چرا حجما کمه حالا که حجما سر به فلک کشیده می گن کم مصرفا پس چی من نفهمیدم بالاخره بعضیا کم مصرف هستن یا پر مصرف
اتفاقا ما اصلا ترسی نداریم از اینکه این طرح شکست بخوره یا برداشته شه چون چیزی که درسته راه خودش رو پیدا می کنه و الان اگر یه شرکتی حتی حرف اینو بزنه که برگرده به قبل مطمئنا مردم دنیا رو روی سرشون خراب می کنن مثل همون کاری که با شاتل کردن و دیدیم که چجوری عقب نشینی کرد از طرح های اولیش
فضای رقابتی هیچوقت به ضرر مصرف کننده نیست چون همیشه یه شرکتایی پیدا می شن که جسارت دارن و می خوان سرویس بهتر ارائه کنن ولی به وجود اومدن یه اینجور فضایی متاسفانه فقط با زور ممکن بود که من به شخصه خوشحالم که این زور به شدت اعمال شد.
به نظرم شرکتها یه طرح بزارن سالی دو گیگ بیست هزار تومن با شبانه رایگان تا کم مصرفها راضی بشن
کلا دوستان کم مصرف از اینترنت فقط و فقط دانلود رو میشناسن
پای صحبت خیلیاشون نشستم میگفتن تا ماه قبل فقط هارد پر میکردن
میگفتم کی فرصت میکنید 3-4 ترابایت فیلم و سریالو ببینید؟
میخندیدن! یعنی فقط حرص دانلود شبانه دارن این دوستان
وگرنه اگه راست بگن و مشکلشون قیمت و حجم کم باشه همون طرح 20-30 گیگ ماهانه 20 هزار تومن کارشونو راه میندازه
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
امیدوارم حجمها همچنان بالا و پایدار و رو به نامحدود شدن واقعی باقی بمونهنقل قول:
من اتفاقا هیچ مبلغ خاصی تو ذهنم نیست.اگر به من باشه میگم ماهی پنج هزار تومان با سرعت 16 مگابیت:n08:
اما یک جوری خودم رو با طرحهای جدید می خواهم منطبق کنم و شرکتها دیگه هر چی اعلام کردن بعدش باید ببینیم چی میشه.
خوب شما دوست عزیز خدا رو شکر ترسی نداری اما برخی دوستان دیگه از حرفاشون معلومه که خیلی هم ترس دارن:n29:
اما به قول یکی از دوستان پرمصرف که درست هم می گفت این طرحها تغییر ناپذیر هستش.حداقل برای یکسال آینده
ما هم بالاخره یک جوری سر می کنیم.غمی نیست:n02:
دوست عزیز این حجمای زیاد کنونی حق شماست و نوش جونت.تازه اصلش اینه که همچین زیاد هم نیست.نقل قول:
اون سرویس 20 گیگ ماهانه 20 هزار تومان هم خوب سرعتش پایینه.یعنی یک مگابیت هستش که به درد نمی خوره.
وگرنه برای شبانه اگر مشکل بود که الان چندین شرکت دارن شبانه هم میدن.(یعنی از اون نظر مشکلی نیست)
دوست عزیز یه سوال برام پیش اومده تا اونجا که یادمه اون دورانی که توی تاپیک صبانت من و شما می زدیم تو سر و کله ی همدیگه :n08:اصلا کاربر کم مصرفی نبودید و اتفاقا هر دو تامون دانلود شبانه به شدت زیادی داشتیم برام خیلی عجیب و جالبه که شما الان رفتید توی صف کم مصرفا می تونم بپرسم چه تغییر اساسی توی مصرفتون ایجاد شده چون یادمه اون موقع بالاترین تعرفه ها رو هم می گرفتیدنقل قول:
دقیقا درسته دوست عزیز.نقل قول:
تغییر در سبک زندگی و شغل و نبودن اکثر اوقات در منزل و نداشتن گوشی به روز:n02: منو جزو کم مصرفها کرد
خیلی داشت مصرفم میرفت بالا اما نمیتونستم ترک کنم:n08:.خدا هم زد پس کلمون یک شغلی بهمون داد که کم مصرف شدیم:n01:
دوستانی که میگن الان بهتر شده یکی به من جواب بده من با این خط که قبلا تا 5 مگ میکشید و حالا آوردنش روی 3 مگ و خط روی 2 مگ بسته شده باید ماهی 80 هزار بدم و روی 2 مگ بسته بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا پریز تلفن تو خونه دارید ؟نقل قول:
یکیشو اگر تونستی جدا کن ببین SNR بهتر میشه یا نه!!!!!!
مثلا اگر تو نشیمن و تو اتاق خواب دارید پریز نشیمن رو قطع کنید ببینید تغییر می کنه یانه!!!!!
هیچ پریزی نیست مستقیم از دم در وصل به مودم :n21: قبلا max تا 5 میکشید ور روی 3 مگ بسته بود بعد max شد 4 و روز 5 شنبه adsl کلا قطع شد و شنبه که وصل شد تا 4 میکشید ولی از یک شنبه بیشتر از 3 نمیکشه میدونم که کار خود شرکت با مخابرات :n14: حالا نمیدونم با این تفاسیر بمونم یا برم جای دیگه فقط بخاطر پینگ تا حالا موندم :n13:نقل قول:
پاک شود....نقل قول:
منم شیراز هستم مرکز ولی عصرنقل قول:
خطم قبلا تا 7 مگ میکشید الان تا 3 مگ میکشه کابل جدید هم مستقیم از سر خط کشیدم
نمیدونم چرا یهو کیفیت انقدر افتضاح شده. بخاطر همین کیفیت افتضاح خواستم برم دنبال فیبر نوری
حالا نمیدونم درخواست بدم از جعبه تقسیم محله یه کابل جدید بکشم کلا وضعیت بهتر میشه یا نه
من مرکز ابوذر هستم البته مشکل مثل شما رو داشتم 195 شکایت زدم اومد کلا یه سیم جدید برام کشید از تقسیم خیلی عالی شد به نظرم شما هم همچین کاری انجام بده ضرر ندارهنقل قول:
نقل قول:من مرکز سلمان کوفتی هستم یعنی اگر شکایت کنم به 195 جواب میده ... باید یه تستی بزنمنقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
کدوم قسمت 195 میشه از مخابرات و نویز و کلا این مسئله شکایت کرد؟خیلی گشتم برا همین کار تو 195 آخر نفهمیدم کجا باید درخواست بدم و چی بنویسم؟ یه راهنمایی کنید اگر امکانش هست
ممنون
بزارید پس کامل بگم چی بود قضیه من مدت زیادی بود نتم دیسکانکت می شد و سرعت افتضاح شده بود یه نویز کوچیک هم خط داشت بالای 30 دفعه زنگ زدم اعلام خرابی کردم حتی یکی زنگ نزد بگه آقا چه مرگته اعلام خرابی می کنی این همه!
بعد دیگه یه روز رفتم 195 شکایت کردم خیلی هم قاطی بودم شکایتم تند شد:n08:فرداش ساعت 8 صبح دیدم یکی زنگ زد با شماره تلفن خونه خودمون!!! گفت آقا همین خطه که مشکل داره؟ گفتم آره گفت من 5 دقیقه دیگه اونجام خلاصه اومد کلی هم وضعیت رو چک کرد گفت که نویزتون خیلی کمه که گفتم کم یا زیاد نباید باشه باید درست شه بعد چون شکایت هم کرده بودم نمی تونست زیاد چیزی بگه خلاصه آخر کار گفت سیم مشکل داره و رفت سیم جدید کشید و بعدم فرم رضایت امضا کردم و رفت اما دستش درد نکنه چون واقعا خوب شد
شکایتی که من زدم خرابی خط بود توی بخش ارتباطات ثابت که داخلش کامل توضیح دادم که مشکل نویز دارم و اینترنتم قطع و وصل می شه به نظرم شما هم می تونید بگید اینترنتم قطع و وصل می شه حتما هم بگید از سر خط چک کردید چون اگه اینو نگید می گن مشکل داخلیه اینم بگید که خطتون خوب بوده قبلا و الان اینجوری شده.
امیدوارم به دردتون بخوره و مشکل شما هم حل بشه
خیلی ممنوننقل قول:
هزینه کابل کشی از جعبه تقسیم تا سر خط با خودم هستش؟
الان رفتم برا شکایت توی همون قسمت ارتباط ثابت و زدم خرابی خط
نام اپراتور رو چی بزنم مخابرات یا ISP اینترنتم که فن آوا هست؟ و اینکه موضوع شکایت هم ظاهرا باید زد که فقط خط رو خط و هم شنوایی هستش! شما کدوم رو زدی؟
نه با خودشونه من 1 ریال پرداخت نکردم البته یه چیز بگم ممکنه طرف بخواد بازی در بیاره بگه شما خطتون چیزیش نیست اگه نویز ندارید اصلا پیشنهاد شیرینی رو بدید بد نیست به نظرمنقل قول:
اپراتور مخابرات بزنید چون احتمالا اگر مشکل از سیم کشی باشه مربوط به مخابراته موضوع شکایت هم هم شنوایی من زدم اینا مهم نیست اصل متن شکایته کاملا رسمی بنویسید و پر و پیمون که جدی بگیرن
دوستان سوژه برا دانلود ندارین ؟
منظورم شاتلند نیست کلا فیلم جدید با حالی نیومده یا مثلا فیلم مستند جالب چیزی نیست دانلود کنم؟
خیر و دانلود نسخه غیر قانونی سب بلا می شود. :V16:نقل قول:
دوست گرامی سرعت 16 و قیمت پنج تومن خیلی رویایی هم نیست من همین شاتل دویست گیگ 18 ماهه با سرعت 16 گرفتم صد تومن. یعنی میشه ماهی 12 گیگ حجم با قیمت 6/500 هنوز هم دارم استفاده میکنم و با توجه به اینکه رو موبایل هم اینترنت دارم این دوازده گیگ ماهانه برای مواقعی که خونه هستم زیاد هم میارم و میدونم درصد بالایی از کاربران همینند . اینه که ما میگیم طرح های کنونی بدتر و پرهزینه تر شدن حال اونکه باید برعکس باشه چرا باید تصمیم و دخالت وزیر باعث بدتر شدن شرایط برای اکثریت کاربران بشه دو سال گذشته بعلت افزایش پهنای باند و رقابت وضع اینترت نسبتا خوب شده بود پهنای باند برای همه باز بود و طرح ها متنوع و متناسب با مصرف افراد مختلف. حالا آومدن کاری کردن که برای درصد کمی از افرادی پر مصرف که حالا یا تو کار دانلود و سی دی و برنامه فروشی هستند یا ماشاله پر تعدادن و هفت هشت نفری میخوان از یکدونه مودم اینترنت بگیرند و وقت آزاد وبیکاری هم زیاد دارند که هر روز فیلم و سریال ببیند بهتر ازقبل شده ما نمیگیم چرا برای اونها بهتر شده اینترت ارزان و باکیفیت حق همه هست اونهم اینترنت سیمی که در دنیا یک چیز خیلی ارزون قیمت هست تغییرات باید بگونه ای باشه که شرایط برای همه کاربران بهتر بشه. الان هم یا باید طرح های کم حجم پرسرعت بگذارند یا اینکه با همین طرح های کنونی مانند قبل پهنای باند رو ازاد بگذارند چون این طرح ها اسمشون نامحدود هست ولی درواقع آستانه مصرف دارند طرح 512 دارای 25 گیگ ترافیک هست همین طرح با پهنای باند آزاد ارائه بشه مشکلات خیلیها حل میشه. بهرحال بنظرم ماهایی که این اعتراض رو داریم بهتره در جاهای مختلف از سایت و صفحات اجتماعی شاتل و سازمان مقررات و وزیر محترم! بیان کنیم حتما نتیجه خواهد داد.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
ببخشید شما میشه بفرمایین ما که تو ایران هستیم یک فیلم هالیوودی رو چطور به صورت قانونی باید دانلود کنیم؟:n10:نقل قول:
نمیخوام تو دعوای کم مصرف ها و پر مصرف ها دخالت کنم ولی اینترنت جدید برای من که پر مصرفم، عالی شده. واسه همینم رفتم فن آوا. در حال حاضر فن آوا و پیشگامان 1 ترابایت برای سرعت 16 میدن که دمشونم گرم. امیدوارم غیر از سرعت 16، بقیه سرعت ها هم حجم هاش بهتر بشه تا کم مصرف ها هم راضی بشن. به نظرم بیشتر باید دنبال کف سرعت سرویس ها بعد از اتمام حجم باشید که فعلا تنها شرکتی که همه سرویس ها رو روی 128 کیلوبیت نمیبره، فن آواست و امیدوارم تمام شرکت ها این مورد رو اصلاح کنن تا غیر حجمی، معنای خودشو تازه پیدا کنه وگرنه اگر قرار باشه سرعت همه سرویس ها بره رو 16 کیلوبایت ( که تازه اینم نیست و 8 کیلوبایت گزارش شده )، که دیگه فرقی با اتمام حجم نخواهد داشت و دقیقا میشه همون نت حجمی.