نقل قول:
من به اینجام رسیده اگر در طول دانلود شبانه ثابت باشه چرا که نه موافقم از 10 کیلو بایت که بهتره
Printable View
نقل قول:
من به اینجام رسیده اگر در طول دانلود شبانه ثابت باشه چرا که نه موافقم از 10 کیلو بایت که بهتره
تقلب طرح ۲۵۶ هست که به ما بعنوان ۱Mbs فروختین الآنم که شده دایال آپنقل قول:
خیلی چالبه شما کجا میخواهیددر برید ؟نقل قول:
یعنی چی !نقل قول:
چه ربطی داره مهندس !
اگه این جوری باشه که پس این همه اسم و دنگ و فنگ واسه طرح ها هستش چی میشه ؟
اگر میخواین اون کار رو بکنید پس باید پول های اضافه ایی که از کاربران گرفته شده رو برگردونید .
مگه روز سرعت شما 1mb/s نیست ؟نقل قول:
احسنت ! همون 512 رو بدید ما راضی هستیمنقل قول:
اصلن DEDICATED ندید ولی نا محدود بدید ما راضی ایم به خدا
512 بدید بین 50 تا 60
1 مگ بدید بین 100 تا 128
به قیمت مقطوع نه ماهی 270 تومن !!
آقای مدیر جواب این پست رو بدین لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک پیشنهاد بود ؟نقل قول:
داده شد در تاپیک های قبلی ؟نقل قول:
:n26:نقل قول:
چه گیری دادی به من حالا شما چرا !؟
مهم شبانه هستنقل قول:
خب دوست عزیز در طر حهای جدید ارایه میشودنقل قول:
آقای مهندس حاضرید جامون و عوض کنیم ؟ دوس دارم درک کنید که چی میکشیم ما
سلام,نقل قول:
مهندس لطفا دست به سرعت من 1 نفر نزنید که فعلا شبانه و روزانه تا 140 میره.
اصلا همچین پیشنهادی شوخیش هم خوب نیست .نقل قول:
منم حس میکنم یه خبریه انگار با طرحهای جدیدشون مربوطه میخوان کاری کنند ما طرح های قدیمی رو عوض کنیمنقل قول:
خب دوستان میگویند شب ده نفر استفاده میکند دوست عزیز اینجوری نیست تقریبا 80 در صد طرحهای شب رایگان که حدود 42000 نفر هستند متصل هستند و استفاده میکنند حالا یک تعدادی در این تاپیک میاندنقل قول:
راست میگه اگه می خوایین محدود کنین پول های اضافه ای که گرفتین رو پس بدید حتی به صورت گیگ اضافه ما راضی هستیمنقل قول:
اگر هم می خوایین بگین که روز سرعت روی 2 مگ هست اون به هیچ دردی نمی خوره من اگه شبانه پایین باشه روزانه روی 32 هم باشه برام زیاده
یعنی این همه پول اضافه برای یه وب گردی ساده تو روز که 10 مگ باشه با 32 کیلوبایت هیچ فرقی نمی کنه
همین الان هم جامون عوضه منم از همین مخابرات و طرح نقره ایی استفاده میکنمنقل قول:
مهندس خداوکیلی چند درصد از مشترکان از شبانه استفاده می کنن؟
دوستان 2020 باز نمیشه چک بکنید ماله شما هم همین طوریه
گفتم بیا چک کنیم حالا نمیخواید منم تسلیم ؟نقل قول:
حدود 78 درصد از طرحهای شب رایکان کانکت میشن راس ساعت 12 و 1 شب (بعثت و دیگر طرحها)نقل قول:
اقای ملک جعفریان عزیز
شما سرعت طلایی ها را نمیخواد این همه کم کنید
فقط این سرعت را از 15 حداقل 40-50 بکنید اونم نه هر شب--
یک شب هم در هفته بکنید ما فعلا راضی هستیم تا ایشالله شرکت دیگه را پیدا کنیم
چرا وصل میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر بیکار داریم صادر کنیم استانهای دیگه:n08:نقل قول:
مگه طرح شما چیه ؟نقل قول:
جناب مهندس اگه خواستید فایلPDF طرح هاتون رو که بر اساس اون ثبت نام کردیم واستون آپلود میکنم همون موقع شک داشتم زنگ زدم 2020 و چند جای دیگه و حتی حضوری از مسئول ثبت نام پرسیدم گفتند طرح شما یک مگه حالا که شما فرمودید طلایی ها حق دارند با سرعت 256 دان کنند از اونجاییکه طرح اونا 2 مگ بود ما باید نصف اونا سرعت داشته باشیم یعنی 128 یعنی این همون طرحی بوده که فروختید به ما ولی الان سرعت من بین 4 تا 20 کیلو در نوسانه این کم فروشی نیست چیه؟نقل قول:
لطفا سیاست حالم خوبه , حالت خوبه , حالش خوبه رو دیگه بیخیال شید , حالمون خرابه :n14:
خب فکر کردید فقط شما شب کانکت میشوید؟نقل قول:
شما خودت نقره ای داری سرعت دانلود شبانه چنده؟
خب در شب که ترافیک بالا میره سرعت کاهش پیدا میکنه وگرنه که روزا سرعت خوبه ؟نقل قول:
مهندس نمیشه از گوگل برید کمک بگیرید ؟
از اون بالون ها که میفرستند توی هوا و سرعت های گیگابایتی رو ارائه میده رو درخواست بدید !
محتوای مخفی: .
روزا تا 170KB/s و شبا تا 30KB/sنقل قول:
اون کار گوگله ؟نقل قول:
ترافیک هم بالا نره نرمافزار هوشمنده خودش سرعت پایین میاره، دقیق ۱و۱ دقیقه شبنقل قول:
مهندس شما واسه طرح خودتون هم پول پرداخت میکنید ؟ یا طرح شما دیگه رایگانه ؟ :n02:نقل قول:
طرح من 128 شش ماهه هستنقل قول:
حالا طرح من مهم نیست همین که گفتم سرعت 15 هست مشخص بود سرعتم را
سلام
جناب جعفریان عزیز من به شخصه سرعت شبانه ام بجزدو ساعت اول بد نیست طلایی کمپین
اقای مهندس خدا کیلی اگه واقعا می دونید پهنای باند تو شبانه کم می یاد چرا خب این همه خودتون ودوستان رو عداب می دید خب پهنای باند برای استان بخرید تا به همه پهنای باند برسه ومجبورنشین همه طرح ها رو یک جور کنید چون من شخصه فقط به خاطر همین دومگ شبانه به مخابرات اعتماد کردم ویکساله قرارداد بستم
بقیه دوستان هم هرکی به امید ی مخابرات اعتماد کرده بهرحال این همون مخابراتی هست که تا یک سال ونبیم پیش بعثتش شبانه با 350دانلود می کرد واقعا نباید به اینجا می کشید
پس جناب مهندس بجای همه این فکرها واقعا بهترنیست فکرپهنای باند باشید و تهیه کنید
بله اما به کشورهای جهان سوم نمیدن !! :n03:نقل قول: