ایفوریا خیلی خوب است ۱۰۰ میل ۱۶۰ تومان استنقل قول:
در ضمن من آی لاو موسچینو ۱۰۰ میل ۱۲۰ تومان پیشنهاد میدهم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ایفوریا خیلی خوب است ۱۰۰ میل ۱۶۰ تومان استنقل قول:
در ضمن من آی لاو موسچینو ۱۰۰ میل ۱۲۰ تومان پیشنهاد میدهم
بعضی رایحهها تک بعدی هستند و بعضی چند بعدی
من عاشق این هستم وقتی یک ادکلن میزنم بوش هر چند دقیقه یکبار عوض شود
تغییر مسیر بدهد؛ به دنیاهای مختلف سر بزند
من اصلن از عطرهای خطی خوشم نمیآید
خوب یکیش رو که خیلی قبول دارید معرفی کنیدنقل قول:
سلام دوستان
امروز یکی یه عطر زده بود خیلی خیلی خوشم اومد ازش اسمش رو پرسیدم یکم از مرحله پرت بود بعد از یکم فکر کردن گفت اسمش فکر کنم دایت هست رنگشم قرمز هست
هم آوا با دایت عطر قرمز کسی به گوشش خورده؟
کلا عطرای درست حسابی که از برندهای خوب باشن نت های ابتدایی میانی و پایانی دارن یعنی با گذر زمان تغییر میکنن (که کم هم نیستن)نقل قول:
اما عطرهای گمنام و تقریبا درجه چندم حتی اگه موندگاری خوبی هم داشته باشن خطی هستن! اول و اخرش یک بو میدن و بس:n02:
بعضی از ادکلنها هستند که ا این بازی نتها و تغییرات رایحه در آن بسیار بالاستنقل قول:
یکیش همین کوکوریکو ژان پل گالتیر
که جناب کارل لاگرفیلد افتخار دادهاند باهاش عکس گرفتهاند
این عطر رو بالاخره گرفتم.2ماهی پیگیرش بودم.هر چند کل پس اندازمو خالی کرد اما راضیم ازش.خیلی بوش خاصه.نقل قول:
کسی راجع به toom ford اطلاعی داره؟ بوش خیلی شبیه اصل tom ford بود(اگه اشتباه نکنم black orchid ش)
این عطر در واقع نمونه تقلبی بلک ارکید هستش و خریدش توصیه نمیشه.نقل قول:
برخی از عطرها برای ارائه به بازار عمده و عموم مردم طرّاحی و تولید می گردند. در تولید این عطرها یکی از ملاحظاتی که می بایست رعایت گردد قیمت تمام شده ی پایین است تا بتواند بازار بیشتری بدست آورد.
امّا برخی از عطرها صرفاً برای مشتریان خاص طرّاحی و تولید می شود. در تولید این محصول از مواد اوّلیّه ی طبیعی، از جمله ’’اسانس روغنی‘‘ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گلهایی مانند رز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، یاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، چوب صندل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگر موادّ اوّلیّه ی باکیفیّت و گران طبیعی استفاده میشود. مواد اوّلیّه ی طبیعی، بدلیل برخورداری از تعداد متنابهی مواد شیمیایی ریز، دارای ژرفا، کمال، نرمی و بلوغ میباشند.
این محصول برای عرضه به مشتریان خاص و متموّل در نظر گرفته شده و دارای موادّ اوّلیّه گران و بستهبندی شبیه بستهبندی جواهرات و با مقداری تزیین طلا و جواهر میباشد. پادشاهان کشورها، روسای جمهور، مقامات دولتی، ثروتمندان و ... از مشتریان این گونه عطرها بشمار میروند.
قیمت یک بطری صد میل از عطر فاخر، حدّاقل حدوداً 5000 دلار (بیست میلیون تومان) است. البته در خصوص قیمت کاملاً مطمئن نیستم.
همانگونه که برخی از طرّاحان معروف لباس مثل بیژن (Bijan) فقط با وقت قبلی برای مشتریان خاص (برای مثال امیر قطر، باراک اوباما، جورج دبلیو بوش، جورج هربرت واکر بوش، رونالد ریگان، بیل کلینتون، جیمی کارتر، ولادیمیر پوتین، جان کری، جورجیو آرمانی، آرنولد شوارتزنگر، مایکل جردن، تام کروز، آنتونی هاپکینز، شهرام ناظری) اقدام به طرّاحی لباس می نمود این نوع عطرها نیز فقط بصورت محدود و برای افراد مشهور و متموّل و با اخذ سفارش از ایشان طرّاحی و تولید می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Essential Oil
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rose
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Jasmine
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sandalwood
سلام
کسی بلوشانل داشته یا داره؟
لطفا اطلاعاتی در مورد رایحه اش و پخش شوندگیش به من بدید.
دوستان نظرتون در مورد بو ودوام اين مدل چيه ungaro pour l homme با جعبه مشكي رنگ ؟
دوستان عطر نت عطر هاش اصله؟تامین کننده چاره هست آخه اختلاف قیمتش یکم زیاد هستش
من نیاز دارم که تا فردا عطر La Nuit de L Homme البته 60 میلش رو بگیرم لیلیوم نداشت!
جای دیگه که عطر اصل میفروشند اینترنتی سراغ دارید؟
از بین عطرای marly به نظرم ispazon بهتره . هم پر ابهّت ، هم خوش بو . به معنای واقعی کلمه "مردانه" !!
قطعن برای تابستان؛ برپایه لیمو و سنبل و دریا
در ادامه بوی آناناس و عمبر هم به مشامتان میرسد
اگر آن بمب توت فرنگی (شورشی سیاه) دوست داشتید
این خنک آن است
ممنون پاکو رابانا
عطراش اصله ، ولی قیمتاش مناسب نیست. تقزیبا" با اکثر فروشنده های اینترنتی صحبت کردم ، 60 میل مدل مورد نظرتونو ندارن. فک کنم باید به بازار مراجعه کنین. ولی قیمت این مدل به شدت افزایش پیدا کرده، همون عطر نت 100 میلشو 245 می ده فک کنم ( قیمت سایت بروز نیست ). لیلیوم که 255 زده و .......نقل قول:
تشکر فراوان از راهنمایینقل قول:
ولی عطرنت داشت این عطر و قیمت 130 داد بهم میترسم اصل نباشه
سلام
آقا من این عطر شنل آنتئوسم رو چند هفته هستش که گذاشتم واسه فروش پس چرا کسی تمایل نشون نمیده؟ :n03:
:n02: کیا دلشون میخواد اینجا بودن ؟
2 هفته پیش باهاش صحبت کردم گفت نداریم. ولی به نظرم 130 رو بد نگفته! :n13:نقل قول:
ممنون از سعید خان به خاطر این عکس خیلی خیلی قشنگش.نقل قول:
این روش، عصاره گیری روغنی سرد نامیده می شود که در قدیم یکی از روش های عطرگیری (اسانس روغنی) از گل ها بود.
گل هایی از قبیل یاس و مریم که پس از جدا شدن از گیاه نیز به ساخت اسانس روغنی ادامه می دهند را می توان با این روش اسانس گیری نمود.
هنگام طلوع آفتاب که ساخت اسانس روغنی در حدّاکثر میزان خود است این گل ها از گیاه جدا و با دقّت فراوان روی چربی حیوانی که روی شیشه مالیده شده قرار می گیرند. این چهارچوب را اصلاحاً شاسّی می نامند.
هنگامی که اسانس روغنی از گل جدا شد و در هوا در معرض روغن قرار گرفت جذب آن شده پس از یک یا چند روز که گل های قدیمی اسانس خود را کاملاً عرضه نمودند با گل های جدید تعویض می شوند و این پروسه اینقدر ادامه می یابد که چربی از اسانس روغنی اشباع شود. سپس به چربی گرما داده می شود تا به حالت مایع درآمده و با استفاده از الکل اسانس روغنی را از چربی می شویند و پس از جدا نمودن الکل، اسانس روغنی خالص به دست می آید.
این روش به دلیل سختی شرایط کار و هزینه ی زیاد دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرد و با روش های جدیدی از قبیل عصاره گیری با استفاده از هیدروکربن های فرّار جایگزین گردیده است.
دوستان شنیدم عطر ورساچه پور هوم اصلا ماندگاری نداره فقط بوی خوبی داره آیا این عطر نسخه پرفیوم داره اگر داره آیا کمبود نسخه تویلیت رو جبران میکنه؟
سلام دوستان. چند روز پیش دیور فارنهایت آبسلوت خریدم، بوش متفاوت و عالیه...
امروز رفتم Halloween Man رو تست کردم؛ خوشم از بوش اومد اگر چه زیاد خاص و متفاوت نیست. میگفت 130 تومن، خواستم بدونم از نظر پخش بو چطوره عایا!؟ قیمتش هم تقریبا مناسبه.
سلام دوستان
من یه ادکلن خنک با موندگاری و پخش بالا میخوام
دوستان چی پیشنهاد میدن؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه کارشناسان فروم بتونن بهتر کمک کنند خواهشم اینه که به سوالات ذیل نیز پاسخ بدهید:
رنج قیمتی؟
مردانه یا زنانه؟
سلام یه عطر میخواستم خنک باشه و خوشبو یعنی بوش به مشام که میرسه طرف یخ کنه ! :n19:... بوش ترش و حبوباتی نباشه ! ...
مردانه -
اولش نمیخوام کلی بخرم چون فکر میکنم وقتی یه چند ساعتی روی لباس بشینه تازه اونوقت بوی اصلیش مشخص میشه که ایا خوشت میاد یا نه بخاطر همین از این شیشه های 1/2 میل.گ میخوام اولش بگیرم تست که شد چند روز او.کی بود بعد میرم بیشتر میگیرم. :n26:
ممنون.:n16:
سلام دوست عزیزنقل قول:
والا حبوباتی دقیق نمیدونم منظورتون چیه
اما یک نکته اینه که اگه اولش میخواید اشانتیون بگیرید باید اینو مد نظر داشته باشید که خیلی از عطرهای خوب هستند که اشانتیون ندارند! واینکار شما رو مشکل میکنه
از طرفی اشانتیون ها حدودا 20الی30هزارتومن قیمت دارند! که اگه شما این هزینه رو به پول عطری که میخواید بخرید اضافه کنید شاید بتونید عطر گرونتری بگیرید((بعضا تفاوت 50میل با 100میل یک عطر خاص همش 30هزار تومنه!!!!))____به این میگن فکر اقتصادی :دی_____
تنها عطری که هم پخش بوی بالا داشته باشه خنک باشه و ترش نباشه و اشانتیونش رو هم دیده باشم فعلا فقط جان ریچموند به ذهنم میرسه:n06:
شاید منظورشون از حبوباتی مرکباتی باشد.نقل قول:
سلام من چند روز پیش فروشگاه نوبهار ادکلن های رنس و آمواژ و شیخ و .... رو تست کردم کیفیت همشون بالا بود ولی به این نتیجه رسیدم دیور و شنل هم از لحاظ کیفیت چیزی کمتر از این برندهای خاص یا اصطلاحا نیچ ندارن.
نظر دوست خوبم کین درباره ادوپرفیوم بلک ارکید تام فورد:
يه عطر زنانه هست. اما بدليل اينكه بوي بسيار قوي و تاريكي داره خيلي از زن ها جرات استفاده از اونو ندارن
خيلي ها معتقدن كه اين يه عطر يونيسكس هست كه من موافقم
در ابتدا بوي بسيار قوي و تاريكي، تركيبي از شكلات تلخ، رايحه گلها كه قوي هستن اما خيلي تاريك و سنگين هستن و خيلي شاداب و زنانه نيستن
بوي وانيل هم خيلي قوي وجود داره كه تلخي شكلات رو تا حد زيادي ميگيره و اونو خيلي شيرين ميكنه به همراه گياه پچولي و كمي بوي دود مانند
در ادامه و بعد از گذشت 4-5 ساعت بوي گلها خيلي ضعيف ميشه و بوي وانيل به همراه كمي رايحه تاريك ميوه ها بر باقي رايحه ها حكومت ميكنن و اين روند تا انتهاي عمر عطر روي پوست ادامه داره
بوي خيلي خيلي قوي و شيريني داره. اگه از بوي شيرين خوشتون نمياد سمتش نرين
پخش بويي در حد بمب اتم و ماندگاري در حد يك روز كامل روي پوست و تا يك هفته روي لباس داره
قويترين و ماندگارترين عطري هست كه تاحالا داشتم و يا تست كردم
همین طور که جناب شریف عطار فرمودند رنج قیمتی و زنانه و مردانه بودن عطر مورد تظرتان را مشخص کنیدنقل قول:
من به شخصه ادکلنی که خنک باشد؛ دوام داشته باشد و پخش بویش هم خوب باشد رو دست جیو آرمانی ندیدم
۵۰ میلش ۲۰۰ تومان
۱۰۰ میلش ۲۹۰ تومان
نسخه جدیدش هم جیو اسنزا هست
جیو بوی دریا و لیمو ترش و لیمو شیرین و نارنگی و پرتقال میدهد
اسنزا هم بوی آب و ترنج و گریپفروت میدهد
شباهتی اصلا به نظرم با اکوا دی جیو ( در واقع همون نسخه اورجینالش ) نداره
قطعا سنگیتر شده
مرداونه باشهنقل قول:
رنج قیمت هم زیر 150 تا 200 باشه
سلام خدمت همه دوستان عزیز.من تازه عضو شدم و ماشالاااااا دیدم 800 صفحه هست این تاپیک!! واقعا نمیشه همش رو خوند و از سرچ هم نتیجه ای نگرفتم پس سوالم رو میپرسم لطفا کمکم کنید!
من دنبال ادکلنی به اسم Double Whisky میگردم.توی شهر خودمون(شیراز) که پیداش نکردم .خواستم بدونم کسی جایی توی تهران یا شهر دیگه سراغ نداره.تقریبا 10 سال پیش از این عطر استفاده میکردم.بوش فوق العاده هست!!! محشره ه ه ه.
الان این روزا بوی هیچ عطر و ادکلنی به دلم نمیشینه انگار طلسم شدم.فقط دلم همون رو میخواد ولی گیرم نمیاد لطفا راهنمایی کنید.اینم عکسش
لطفا helppp [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان كسي به ما نتونست يك مشاوره اي بده ؟نقل قول:
همین جیو ارمانی رو گرمی هم میفروشن؟ نمیخوام برم یجا 200 300 تومن به عطر و ادکلن بدم چون میدونم اگه خوشم نیاد میندازمش کنار ازش استفاده نمیکنم واسه همین رنج قیمت نگفتم که دوستان اگه پیشنهادی دارن بگن برم چند میلی گرمشو بگیرم چند روزی استفاده کنم اگه خوشم اومد مقداره بیشتری بخرم.نقل قول:
اینم که میگین لیمو و نارنگی ... عطر سردی که اصلا بوی میوه تره بارو مرکباتو کالباس لاستیکو چوبو کاغذ و جوهر اینجورچیزا نده بوی خاصی میخوام که به هیچ چیزی شباهت نداشته باشه و به هیچی نشه نسبتش داد نمیدونم متوجه منظورم شدین یا نه.
ممنون از راهنمایی و پیشنهادتون.
بنظر من مناسبه پخش بوش . من 110 خریدم.نقل قول:
آیس من از تیری موگلر . آرامیس لایف( اگر گیرت اومد!) . مشابه های لایت بلو که قیمتهای مناسبی دارن مثله اسپلندور از سری 1. اوشنابلو از جورجیو مونتی هم پخش و ماندگاری بالایی دارننقل قول:
جان ریچموند بوی فوق العاد ه ای داره ولی برخلاف نظر شما پخش و ماندگاریش پائینه و نسبت به قیمتش نمی ارزه.سایر دوستان فروم هم قبلا همچین نظراتی دربارش دادن.نقل قول:
کاملا درسته.نقل قول:
در ضمن خدمت دوستان بگم من همون نادرمتین هستم که حدود 150 تا پست با آی دی nadermatin دادم و آواتارم اینتنس اولترا مارین ژیوانشی بود. از این به بعد با این آی دی میام :n01:
[QUOTE=nadermatin2;7616979]بنظر من مناسبه پخش بوش . من 110 خریدم.
آیس من از تیری موگلر . آرامیس لایف( اگر گیرت اومد!) . مشابه های لایت بلو که قیمتهای مناسبی دارن مثله اسپلندور از سری 1. اوشنابلو از جورجیو مونتی هم پخش و ماندگاری بالایی دارن
میشه راجب اسپلندور یه توضیحی بدی؟یه جا بو پیشنهاد شد به نظرم بوی شیرین و میوه ایی داشت.موندگاریشم زیاد بود.برند معروفی هست؟ارزش خرید داره؟من با تخفیف 70 قیمت کردم.
سلام دوستان
اگه ممکنه یک ادکلن با قیمت پایین و ماندگاری نسبتا خوب معرفی کنید
که سرد باشه و بوش پخش نشه...زیر 50ت.. ادکلن رو برای یه مدت خیلی کم میخوام
تا یه ادکلن بهتر بخرم..
باتشکــــــر
هر چند مخالف صد در صد استفاده از ادکلن های ریو هستم ولی با بودجه مورد نظر و خنک میتونید نمونه ریو گوچی گیلیتی رو نهیه کنید.نقل قول:
.............................نقل قول: