سلامنقل قول:
دوستان کسی اونجا نبوده که بگه وضعیتش چه طوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلامنقل قول:
دوستان کسی اونجا نبوده که بگه وضعیتش چه طوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من برای یکی از دوستام دارم این سوال رو می پرسم و خودم خیلی با قوانین سربازی آشنایی ندارم. اگه سوالم مسخره اس نخندید
اگه یکی نصف سربازیش رو رفته باشه میتونه امریه بگیره و بقیه مدت سربازیش امریه باشه؟
اصلا امکان جابجایی وجود داره؟ و اگه آره چه جوری باید اقدام کنه
چرا كسي جواب نميده؟نقل قول:
بي زحمت جواب بدين
کسی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
در ضمن میخواستم بدونم چه درجه هایی ممکنه بگیرم؟
کسی نیست جواب مارم بده !؟
نیروی زمینی مالک اشتر ارومیه چه جور جاییه ؟
اب و هواش چه جوریه؟
دقیقا کجای ارومیه هست؟
جواب بدید ممنون میشم
مرسی :42:
آره داداش :20:نقل قول:
دوستان من 4/1 اعزامم میخوام بدونم آموزشی الان دو ماهه یا سه ماه ؟؟؟
بله شده 1سالنقل قول:
آموزشی دو ماه هستنقل قول:
سلام همشهرینقل قول:
"مرکز آموزش آیت الله خاتمی یزد" شهرت : هتل خاتمی:31: یکی از دوستام اونجا آموزشی بود میگفت پادگان خوبیه.
خارج از شهر هست لینک نقشه و موقعیت تو ویکی مپیا به همراه کامنت های خوندنی:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست میاره ولی 2 هفته قبل اعزام میتونی از پلیس +10 بگیرینقل قول:
دوست عزیز منم همین وضعیت رو داشتمنقل قول:
رفتم از تظام وظیفه و ... پرسیدم گفتم میشه. رفتم دنبال کاراش. آخرش به مشکل خوردم و گفتن نمیشه.
پس به دوستت بگو نره دنبالش. چون کلی علاف میشه و آخرش نتیجه نمیده.
الان من دارم خدمت میکنم اما بدون امریه
یا حق
سلام همشهری خوبی ایشالله دست گلت درد نکنه جوابمو دادی. مگه اینکه همشهری هوای همشهری رو داشته باشه. نوکرتم به مولا.:12:نقل قول:
خب این هفته هم به لطف مراسم اعتکاف مرخصی شامل حال ما شد تا در خدمت دوستان باشیم
فقط چند تا مورد رو که این مدت درباره اش زیاد شنیدم رو خدمت همه برو بچه هایی که در شرف عزیمت به خدمت هستند عرض کنم
اول اینکه هزاری هم بگن فلان جا هتل هست و راحته بازم تو خودتون تو شرایطش قرار نگیرید نمیتونید بسنجید !
اینو نمیگم روحیه تون رو ببازید
اینو میگم که یادتون باشه طرز فکر و دید شما خیلی مهم تر از حرف دیگران هست
ولی کلا الان شرایط خدمت نسبت به قبل راحت تر شده فقط مهم اینه چقدر زود خودتون رو عادت بدید و کنار بیاید با این مقطع جدید و البته پر خاطره و شیرین زندگیتون
مطلب بعدی در مورد اینه که میگن آموزشی چند وقته
من خودم از فرمانده پشتیبانی پادگانمون سوال کردم و گفت دیپلم 8 هفته و زیر دیپلم 13 هفته
که البته با توجه به تجربه خیلی از دوستانم که قبلا در طی همین چند ماه اخیر خدمت رفتن هم این حرف تایید میشه
مساله بعدی هم که هست اینه که میگن اعزامی های قبل خرداد امسال همگی شامل 18 ماه خدمت میشن که اینم یه شایعه بیش نیست
و طبق آخرین اخبار سایت پلیس و نظام وظیفه از فروردین امسال مدت خدمت 21 ماه و امریه 24 ماه هست
مگر اینکه در آینده چیز جدیدی عنوان بشه
و اینکه دوستانی که خودشون 18 ماه خدمت باید بکنن میگن 21 ماه سخته و نمیکشه و ... باید بگم که دوستان عزیز اگه مثلا یهو شما خدایی نکرده یه هفته اضافه بخوری دست خودته که نخوای بری یا نکشه یا هر چی ؟
پس لطفا نگید هی 21 ماه چه جوری میخواد خدمت کنه یا فلان !
من به خودم کاری ندارم ولی اینجوری شما روحیه خیلی از بچه هایی که 21 ماه خدمت باید بکنن رو داغون میکنید
اونم زمانی که همگی در ماهای اول خدمت هستن و اینجوری دیدشون به خدمت تغییر میکنه
ضمنا احتمال بازگشت زمان خدمت به 18 ماه هم بعید نیست
لااقل برای کسایی که تا 3 خرداد اعزام شدن
چون یه سری اخبار نسبتا موثق از یه سری منابع رسیده که ممکنه اینکارو کنن
ضمن اینکه هنوز مدت خدمت به تصویب قانونی نرسیده و قابل تغییره
دوستان عزیز اطلاعاتی در مورد پادگان نبی اکرم میبد (یزد) دارن ؟! :42:
سلام به همگی
بچه ها من رو یادتون هست؟ امروز اموزشیم تموم شد... داغون شدم
بچه ها توی برگه ی امریه من زده فرماندهی انتظامی ویژه غرب استان تهران... نوشته 5 روز دیگه باید خودم رو معرفی کنم به یگان مربوطه... یعنی کجا باید برم؟ اصلا این فرماندهی انتظامی ویژه غرب استان تهران چی هست؟
ممنون میشم زود جواب بدید
بالاخره سربازی ما هم تموم شد و راحت شدیم از اون خراب شده.
خداحافظ رژه های صبحگاه و خداحافظ کادری های عقده ای.:31:
بله 1 ساله.نقل قول:
به به حافظ مرز آبي ! سلامت باشي! منم يه بيست روز ديگه با اين دوستان خدافظي ميكنم.
بسي رنج بردم در اين سربازي!!!
ولي هيچي كه نه صبر و تحمل آدم رو زياد ميكنه تو يه سري مسائل!
ميتونم بگم من هرچيزي هم كه ياد گرفتم تو آموزشي بود در دوران ضرورت فقط الافي و كاربيخود بود!
البته به لطف فرماندهان خوب ما خدمت رو در بهترين حالت ممكن به پايان مي بريم!
در بدترين شرايط آب و هوايي هم كه باشي كه يه فرمانده ي خوب داشته باشي از مرخصيت هم حاظري واسش بزني!!!
تبریک میگم یه کسانیکه خدمتشون تموم شده. ایشالله موفق باشین .متاسفانه باید بگم که به جمع بیکاران پس از خدمت خوش اومدید (اگه کار ندارید! ) 18 ماه برای این مملکت جون کندیم ، حالا نه از کار خبری هست و نه کسی اون 18 ماه رو سابقه کار میدونه . همه میگن کو سابقه کار. خدمت رفتی که رفتی وظیفت بوده!
به سلامتی داداش ! شیرینی یادت نره : دی آره با این حرفت موافقم ، پسر عمه ی من خدمتش کرمانشاه بود ، خیلی هم بچه ی فیلمیه. میگفت اینقدر با این فرماندمون جورم که اصن دیگه از دوستی رابطه ی ما بالاتر رفته !! میگفت دیگه به همدیگه .... هم میدادیم :دی میگفت برگه ی مرخصی میزاشت جلوم میگفت شهرام خودت بنویس !! اهل لاف زنی هم نیست ها !نقل قول:
بیرون میرفتن با هم قرار گردش تفریح.. واقعا خدمت بهش خوش گذشته بود.. عکس این فرماندشونو نشون من داد دیدم سیبیل داره مث شکوفه ی قهوه ی تلخ :دی
من که خدمت نرفتم ولی میدونم که خوش گذشتن یا نگذشتن فقط بستگی به خود آدم داره.
امیدوارم که سربازی همتون به سلامتی و خوشی انجام بشه و فقط خاطرات خوبش یادتون بمونه. :10::40:
با آرزوی بهترینها..
تشکر میکنم.
ایشالا قسمت همه دوستان سرباز بشه که زود ترخیص بشین.
خوشبختانه من فرماندهان خوبی داشتم ولی زیر دستا خیلی زیرآبی میرفتن ولی صبر همیشه راهکار مهمی برای آدم تو سربازیه.
میلاد جان ایشالا این 20 روز هم میگذرد.واقعا دیگه ناکشه.نه؟؟؟:8:
اخ یه روز یعنی میشه منم بیام بگم تموم شد :31: 6 ماه و 13 روز مونده بچه ها که می گن بی کاری بعد خدمت دلم میریزه
نقل قول:
به سلامتی داداش
انشاالله موفق وموئید باشید
از کادری های عقده ای خوشم اومد++++++ امروز نزدیک بود یکشون رو با یه تو گوشی ناز نوازش کنم.
فک کن بعضی ها چقدر ادم مسخره ای هستن که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این آرومی بخواد دعوا کنه:2:
ولی خدا رو شکر عاقل تر از این حرفا بودم که خودمو به خاطر یه عقده ای گرفتار کنم.
بله که یادمونهنقل قول:
یه سلامتی آمورشی تموم شده دیگه
دوستان تهرانی راهنمایی کنن رفیق ما رو:10:
منم 10 ارديبهشت خودم رو به قرارگاه جنوب غرب معرفي كردم.خداييش يه جورايي نفهميدم كه اين تقريبا 40 روز چطوري گذشت.
اگه گرماي هوا رو بزاريم كنار جدا جاي خوبي افتادم.
آقا مبارکهنقل قول:
اتفاقا منتظر بودم که بیای و خبر تموم شدن خدمتت رو بدی
ایشااله که ازین به بعد هم موفق و پیروز باشی تو زندگیت
ما که تازه اول راه خدمتیم و 20 ماه دیگه باید بکشیم
این صبر رو واقعا موافقمنقل قول:
تو همین یه ماه آموزشی که میگذره به تمام معنا فهمیدم که "گر صبر کنی ز غوره (یا شایدم قوره) حلوا سازم" یعنی چی !
خدمت آزمون سنجش صبر آدماست از دید من !
من هم روزی که رفتم سر خدمت گفتم خدایا 17 ماه باید خدمت کنم :42:
روزای اول و ماه های اول خیلی دور میگذشت بعد مثل چشم بهم زدن تموم شد الان یکسال ونیم گذشته
ولی خداییش 1 ماه اخر خدمت یه طرف بقیه خدمت هم یه طرف ولی بستگی به خود ادم هم داره که
خدمت رو برای خودش سخت بگیره یا اسون من که به خودم زیاد سخت نگرفتم......(از لحاظ روحی و روانی)
انشالله همه به خوبی و خوشی تموم کنن.......:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان خوشحالم من رو یادته. یادته با چه بدبختی ای دفترچه پست کردم و چقدر استرس داشتم؟ بالاخره تموم شد...
بچه ها اگر حق انتخاب داشته باشید که کل مدت یگان رو هر جائی که دلتون میخواد خدمت کنید کجا رو انتخاب میکنید؟
(البته برای نگهبانی دادن)
به نظرتون بهترین جا کجاست؟ هواناجا؟ میراث فرهنگی؟ شهرک ازمایش؟ ممنون میشم دلیلش رو هم بگید
بچه ها زود راهنمائی کنید که خیلی اورژانسی هست کارم...
از من بپرسن ميگم فاوا از همه جا بهتره (فناوري اطلاعات و ارتباطات )
فاوا نگهبانی داره داداش گلم؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
با اجازه از میلاد عزیز:نقل قول:
تو پادگان ما بچه های لیسانس تو یگان فاوا معاون استوار پاسی میگرفتن و من هم با میلاد موافقم.فاوا خیلی جای خوبیه.البته عقیدتی سیاسی و حفاظت هم یگانهای خوبی هستند.
فقط دعا کنید پادگانهایی بیوفتید که یگان رزمی نداشته باشند.
دوستان سلام ...
من 1 تیرماه اعزامم هست به مالک اشتر اراک
میخواستم ببینم اونجا چه وسایلی رو میذارن ببریم تو پادگان ...
موزر (Mozer) میذارن ببریم تو ؟؟
چه وسایلی مهم هست که ببریم ؟
ممنون
پسر دايي كم اونجا بود. ببخشي نميخوام توهين كنم ولي ميگفت ما از خود اراك اومديم و يه سري كرد و لر هم بودن. ميگفت فقط فقط نبايد با هيچكس توي گروهان و گردان خودتون يا بقيه درگير بشين!نقل قول:
دوستان سلام ...
من 1 تیرماه اعزامم هست به مالک اشتر اراک
میخواستم ببینم اونجا چه وسایلی رو میذارن ببریم تو پادگان ...
موزر (Mozer) میذارن ببریم تو ؟؟
چه وسایلی مهم هست که ببریم ؟
ممنون
ميگفت نزديك بود ما با لرها دعوامون بشه كه شانس آورديم اونا زود ترخيص شدن!!!
موزر ميگذارن ببري. چون فصل گرماست .لباس زير به نظر من زياد ببر. شامپوي خنك كننده بدن ببر. كرم ضد آفتاب كه وقتي برگشتي سيا نشي نشناسنت!!!!
وسايل آرايش پيرايش رو ببر!
البته الان واسه شما بهتره فكر كنم در بدترين حالت آخر هفته ها مرخصي هستين!!!
به فوق لیسانس چه درجه هایی توی نیروی انتظامی ممکنه بدن؟
معمولا ستوان 3 میدن اما در مواردی هم ستوان 2 داده میشهنقل قول:
با سلام
تاریخ اعزام من 91/4/1 (12 روز دیگه)هست که با مدرک لیسانس افتادم نیرو دریایی ارتش و آموزشیم سیرجان افتاده
چند روز پیش برا زانوم رفتم دکتر که گفت نرمی کشکک زانو دارم و اینطور که شنیدم معاف از رزم میشم ، نظام وظیفه گفت اگه درخواست معاف از رزمی بدم یکی دو ماهی طول میکشه تا جوابش بیاد بنابراین 91/4/1 نباید برم و باید منتظر جواب بمونم (که اگه نروم و معاف از رزم هم نشم اونوقت غیبتم میخورم )
اگه درخواست معاف از رزم بدم و 91/4/1 به سیرجان نروم:
1- اونوقت بعد از معاف از رزمی محل اعزامم عوض میشه ؟
2- تاریخ اعزامم چطوری میشه؟ یعنی در اولین ماه زوج پس از اومدن نتیجه معاف از رزمی اعزام میشم( مثلا 91/6/1 ) یا سریعا پس از اومدن جوابش اعزام میشم؟ ( اگه تاریخش معلوم باشه میخوام درخواست معاف از رزم بدم و برم دنبال پذیرش تویه سپاه :21:)
و در آخر سیرجان چه جور جاییه؟( ما به هرکی گفتیم اونجا افتادیم بدجوری تو دلمونا خالی کرد :45:) و کلا نیرو دریایی ارتش چه جور جاییه؟
ببخشید اگه زیاد شد
با سلامنقل قول:
معمولا سوالات روبه ترتیب جواب میدم ولی اینبار اول میخوام از آخر بگم .:31:
جواب سوال آخر
سیرجان یاهمون سیرجون :31: جای بدی نیست 3 تا از رفیقام اعزام از بندرعباس 8/90 اونجا بودن مدرکشون هم لیسانس بود الان هم افتادن بندرعباس. خیلی راحت نیست (به بخور بخوابی سپاه نمیرسه ولی جای بدی نیست) .
ج سوال 1: خیرطبق قانون دوباره شما کد نیروی دریایی ارتش میخوری ولی اگه بری تاریخ اعزامت رو تمدید کنی میتونی پذیرش سپاه بشی.
ج سوال 2- برای شما تاریخ اول ماه زوج بعدی رو میزنن.91/6/1
ولی یه راهنمایی ازبرادرکوچیکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدمتت روعقب ننداز هرروزکه اونجا میمونی دلت میخواد همون زودتراومده بودی والان مثلا 2ماه زودترخدمتت تموم بود.
نمیخوام دلت زده شه من داداشم افتاده بود سیرجان میگفت خیلی جایه بدیه اب و هواش که شوته کادریاشم از یه طرف ....!!!نقل قول:
بعد یگانشم افتاد کنارک (سیستان بلوچستان) کلا نیرو دریایی ارتش خوب نیست !
حالا انشالله یه تو بد نگذره * سوالای دیگتو اطلاعی ندادم
البته خود منم فردا اعزامم - سپاه مالک اشتر ارومیه - که سوال کردم چه جور جاییه هیچکس جواب نداد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا داداشت احتمالا خدمت نرفته یه چی گفته تو بترسی یا داشته برات ادعا میکرده که خیلی سخته یا برا مامانت داشته ناز میکرده که بیشتر تحویلش بگیره :27:نقل قول:
من خودم پارسال مرداد 7 روز تو تبپ پیاده سپاه سیرجان آموزش دیدم آب و هوای بدی نداشت تابستون قابل تحملی بود.... شبا که هوای توپی بود روزها هم آفتاب بود ولی نسیم خنک همراهش بود.
منطقه کویریه ولی آب وهوای بدی نداره.
نیرو دریایی سیرجان پشتیبانی منطقه جنوب هست ولی باتوجه به نیاز به استان نزدیک محل سکونت سرباز نیرو میفرستن.از چابهار وکنارک تا بندرعباس و خارک و خوزستانو حتی به منطقه های شمالی هم نیرو میفرسته.