دوستان تو سایت پارس آنلاین اینو زده:
ترافیک مصرفی بین ساعات 1 تا 6 بامداد در تمامی روزهای هفته، رایگان می باشد.
بعد شما چطور از 12:30 تا 7 رایگان پاتون مفته؟
.
Printable View
دوستان تو سایت پارس آنلاین اینو زده:
ترافیک مصرفی بین ساعات 1 تا 6 بامداد در تمامی روزهای هفته، رایگان می باشد.
بعد شما چطور از 12:30 تا 7 رایگان پاتون مفته؟
.
میگم که فکر میکنید این همه پست که زدن اینجا بنظرتون چی میتونه باشه ؟!!!نقل قول:
احتمالا چشم بسته اومدین اینجا پست دادین چون همه مباحث اینجا حول چند محور میچرخه :
اینترنت رایگان پارس و تنظیمات و شگردها و ..........
وصل کردن مودم و رانژه شدن خط و .......
تنظیمات مودم و حداکثر استفاده از اونترنت ذغالی ......
تست سرعت و گلایه و شکایات از افت سرعت و قطعی و .........
فکر کنم کامل موضوعات این 8800 پست رو گفتم . حالا مثلا اگر شما نمیخوای حتی سرچ کنی لااقل دو یا سه صفحه قبل از اخرین پست رو بخونید حتما چیزهایی دستگیرتون میشه .بقول یکی از دوستان که گفته بود بنظرم تاپیک بسته بشه بهتره . آخه واقعا همه دارن فقط پست اضافه میکنن اصلا حتی به پست قبلی هم توجه نمیکنن . این همه مطلب مفید دوستان گذاشتن اصلا استفاده نمیشه .
یه سوال پرسیدیما!:41: گناه .... که نکردم!نقل قول:
میگم که فکر میکنید این همه پست که زدن اینجا بنظرتون چی میتونه باشه ؟!!!
احتمالا چشم بسته اومدین اینجا پست دادین چون همه مباحث اینجا حول چند محور میچرخه :
اینترنت رایگان پارس و تنظیمات و شگردها و ..........
وصل کردن مودم و رانژه شدن خط و .......
تنظیمات مودم و حداکثر استفاده از اونترنت ذغالی ......
تست سرعت و گلایه و شکایات از افت سرعت و قطعی و .........
فکر کنم کامل موضوعات این 8800 پست رو گفتم . حالا مثلا اگر شما نمیخوای حتی سرچ کنی لااقل دو یا سه صفحه قبل از اخرین پست رو بخونید حتما چیزهایی دستگیرتون میشه .
بقول یکی از دوستان که گفته بود بنظرم تاپیک بسته بشه بهتره . آخه واقعا همه دارن فقط پست اضافه میکنن اصلا حتی به پست قبلی هم توجه نمیکنن . این همه مطلب مفید دوستان گذاشتن اصلا استفاده نمیشه .
عزیز دل من میخوام آی اس پیم رو عوض کنم و اومدم تحقیق کنم چند آی اس پی رو و اومدم تو تاپیک پارس آنلاین و به قول شما دو الی سه صفحه قبل که هیچی تا 20 صفحه قبلم خوندم و بدتر گیج شدم یکی میگه دانلودم نمیدونم از یکه یکی میگه یازده نیم شروع کردم یکی دیگه میگه دوازه دو نیم شروع کردم
آخر هر طور بود ما میزان درستش رو فهمیدیم از ساعت چند تا چنده
حالا یه سوال میپرسم مطمئن شم اینجوری جوا میدین
(صفحات قبل تر هم که قربونش برم اطلاعاتش مربوط به عهد دقیانوس هست)
فروم هم محل تبادل نظر و ... هست
تفنگ پشت سر شما نزاشتم جواب بدی!
شما هم اعصابت از این پارس آفلاین پیزوری خورده نمیخواد روی من خالی کنه! (زنگ بزن پشتیبانی خالی کن)
[/COLOR]
داداش ببین تجربه ثابت کرده که اگه از ساعت 12:31 بزاری (واسه اطمینان 12:35 بزار) تا ساعت 6:58 دانلود بشه از ترافیکت کم نمیکنه ولی واسه من از همون ساعت 1 مجانی حساب میکنه ولی واسه اکثر دوستان مجانی حساب میکنه داداش
آقا شما سرعتت چنده؟نقل قول:
آقایون نظرتون در مورد سرویس های POL چی هست؟
دیشب من فقط 300 مگ دانلود داشتم کلی هم زنگ زدم پشتیانی میگفت سرعت باید همین باشه. یعنی بین 10 تا 25 اون وقت تا قبل ساعت 1 با 200 دانلود میکنم.!!!
من الان ترافیکم تموم شد زنگ زدم برام little more بزنند 4 روز دیگه از قراردادم مونده بود منتها ترافیک تموم شد
حالا زده 5 روز دیگه مونده و 820 مگ داری-بعدم گفت از دوره بعدی قراردادت کم میشه
این یعنی چه ؟یعنی من باید حتما این 820 مگ رو توی این 5 روز تموم کنم ؟چه مصرف کنم چه نکنم از دوره بعدیم 800 مگ کم میشه یا به میزانی که استفاده میکنم کم میشه ؟
جواب لطفا":19:نقل قول:
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
7:23 دیسی شدی چرا ترافیک دریافتی (غیر رایگان) رو زده 3.18 ؟ مگه اینزوری نیست که بعد از 6:58 دیسی شی از 6 به بعد رو کم می کنه ؟نقل قول:
اوهووووم اوهوووووم :|نقل قول:
مهیا جان . راست میگه . وقتی فقط یه تاپیک هست تحت نام پارس آنلاین . دیگه آدم مجبوره هر بحثی رو توش انجام بده و نزدیک 900 صفحه پیش میره .نقل قول:
البته به نظر من باید مدیران تاپیک ها رو جمع و جور تر کنند و یه جوری باشه که منظم تر باشه نه که هر ISP یه تاپیک داشته باشه !
فروم محل سوال پرسیدن و جواب گرفتنه . البته قبلش هم باید یه جست و جویی کرد . ولی مهم ترین دلیل ایجاد فروم شرکت توی بحث ها و پرسش و پاسخ هست .
:40:
پینگ چند روزه افتضاح شده! بقیه مشکلی ندارند؟ سرعت دانلود شبانه منم خیلی پایین اومده! شده دور و بر 50-60!
دوستان من از دوشنبه ظهر سرویسم قطع شده.یه علامت زرد مثل تعجب اومده روی کانکشن.هر چی زنگ زدم پشتیبانی اشغال بود.تا اینکه امروز برداشتن گفتن از مخابراته داریم پیگیری میکنیم.
راست میگن؟کسی مشکل داشته؟تو شیراز؟پل معالی آباد؟
سلامنقل قول:
معلوم نیست کدوم طرف رو گرفتی !!!!!!!!
اما همه حرفای من واقعیته . این تاپیک حد و مرزش مشخص نیست . انگار مشاعره است و انگار همه مجبورن روزی یکی دو تا پست بذارن .
در صورتی که میشه بجای پست گذاشتن کمی آدم حوصله اش رو بالا ببره و مطالعه بیشتری داشته باشه .
من به کسی توهین نکردم و بی ادبی هم نکردم پس به کسی برنخوره . اگر هم خورد من کاری ندارم :31:
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
من اصلا راضی نیستم . قیمتاش فقط گول زننده است .نقل قول:
خیلی افت سرعت دارم شبا کلهم زیر 10 هستش و هیچ وقت تاحالا نشده بالای 500 میگ در شبها دانلود کنم .
افتضاحه .
اخه تعطيلش كنيم كه دردي دوا نميشه.نقل قول:
خرجي كه نداره.
وقتي بيكار ميشيم ميايم دوره هم گپ ميزنيم و پارس افلاين رو نفرين ميكنيم و مثه هميشه يه عده ميان ساعت دانلوده شبانه رو ميپرسن ماهم جواب ميديم دوباره روز از نو روزي از نو:27:
مگه بده...؟؟؟:31:
=================================
رفيق راستي چجوري با سرعت زيره 10 شبي 500 مگ ميگيري.....؟؟؟:46:
آقا ما هم دیدیم این مدت دلمون تنگ شد،گفتیم یه عرض ادبی کرده باشیم و حال دوستان رو بپرسیم :31:
مشکلی هم با پارس نداریم فعلا :13:
دوستان یکی کمک کنه
از پارس آنلاین استفاده میکنم. 128 و ترافیک 3 گیگ
ماهی 17000 تومن پیاده میشم
بعضی روزها قطعی داره. شب که مجانی میشه سرعت دانلود میاد 20 یا 30
نقل قول:
نه بد نیست اونجور که بهتره یه چت روم راه بندازین که راحت باشین !!
اون سوالت کمی کنایه داشت جواب نمیدم :31::11:
بره کانفیگ مودم مربوط به سرویس پارس انلاین باید به چه ادرسی رفت تنظیمات مودم منظورمه
192.168.1.1نقل قول:
در ضمن ربطی به ISP نداره. مال همه همینه
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
من که 4 روز دیگه از سرویس پارس مونده برام اما تمدید نمی کنم. رو یه خط دیگه از یه شرکت دیگه یک ماه adsl گرفتم. اگه خوب بود که هیچی اما اگه بد بود دوباره میام همین پارس رو تمدید می کنم. ببینم سر یک ماه که خط آدمو جمع نمیکنن که؟ میکنن؟
نقل قول:
دوباره سوال منه بیچاره رو جا انداختید
تمدید موقت واسه منم ضرر زد استفاده نکنی کم میشه بهتر گیگ اضافی بخری یا کلا تمدید کنینقل قول:
نقل قول:
دوستان من چی کار کنم؟
آقا دیشب باز هم مشکل چند شب پیش ، اتفاق افتاد :
یه بخشی از دانلود رایگان من رو غیررایگان حساب کرد .
کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته ؟
سلامنقل قول:
آره برا منم دیشب کل مصرف شب رو از حجمم کم کرده
برای منم این اتفاق افتاده.کم کرده،صبح کله سحر زنگ زدم خفتشون کردم.گفت بر میگردونیم.مشکل پیش اومده برای سیستم محاسبات.دوستان حواستون باشه گزارش مصرف دیشب رو چک کنید :8:
سلام
دیشب نه تنها دانلود روزانه شبانه منو قاطی حساب کرد، بلکه ساعت کانکت شدنم رو هم با هم قاطی کرده
سری قبل که این مشکل بود وقتی با پشتیبانی صحبت کردم با یک متصدی مرد صحبت کردم اما امروز که تماس گرفتم با یک خانم صحبت کردم و ایشون زیر بار نمیرفتن و مشکل رو گردن خود من مینداختن
اول میخواستن از 4 گیگ من فقط 1.5 گیگ برگشت بدن اما توضیح که دادم قبول کردن کل دانلود دیشب من برگشت بخوره
مسئولینش تا شنبه نیستن و باید تا اون روز صبر کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کدوم از اطلاعات توی لاگ درست نیست
سری اول از ساعت 12.31 تا 5:00 کانکت بودم که حدودا میشه 270 دقیقه
سری دوم از ساعت 5 تا 6:57 کانکت بودم که میشه 115 دقیقا حدودا
فقط خدا کنه کودن بازی در نیارن و بدون بحث کل حساب رو برگشت بدن
خدارو شكر ازمن كم نكرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال منم همینطور. بی شرفا این دوریه مجبور شدم 3 گیگ اضافی بخرم به خاطر همین کاراشون
دوستانی که کم شده ازشون حواسشون باشه به متصدی پشتیبانی بگن که یه تیکتی، برگه یاداشتی براتون بذارن که یه وقت تا شنبه یادشون نره :5:
منم حدود یه ربع با یه خانم :40::31: صحبت کردم و اصلا زیر بار نمی رفت. 10دقیقه منو پشت خط گذاشت که قطع کردم و دوباره تماس گرفتم.نقل قول:
گفتن برمی گردونن ، اما هنوز حسابم تغییری نکرده. :19:
برای من هم 2 گیگ کم کرده . جالبش اینه که تو 2 دقیقه این کارو کرده ، از 7:26 تا 7:28 . برا خودش دو تا تایم زده:41:
جالبه سری قبل 650 مگ و این سری 1250 مگ ازم کم کردن ودر حال حاضر ترافیکم 0 شده.
گفتن در حال بررسی هستش مثل دفعه قبل....
کسی از دوستان پارس آنلاینی اکانت فایل سونیک داره؟ من یه مشکلی داشتم
من اکانت فایل سونیک دارم و توی IDM ست کردم
مشکل من زمانی هست که از اینترنت شبانه برای دانلود استفاده میکنم و زمانی که اینترنتم دیسکانکت میشه خود IDM دوباره سیستم رو کانکت میکنه اما ادامه دانلود انجام نمیشه مگر این که دانلود رو stop کنم و دوباره start رو بزنم وگرنه همین جور تا ساعتی که برای خاموش شدن تنظیم کردم سیستم رو همون فایل گیر میکنه و حداقل روی فایل بعدی نمیره
نمیدونم این مشکل رو چطور میشه برطرف کرد.
داشتم به جایگزینی برای ای دی ام فکر میکردم که بتونم بهش لیست بدم و خودش به ترتسیب دانلود کنه و سیستم رو سر ساعت خاموش کنه و بشه توش اکانت ست کرد.
چه ربطی به پارس آنلاین داشت؟نقل قول:
کاری جز صبر کردن نمی تونید بکنید :19::5:نقل قول:
پینگو صفا کنین تازه این بهترینشه:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ربطش به اینه که پارس آنلاین به سر حد حجمت که شبانه دانلود کنی دیسکانکتت میکنهنقل قول:
شرکت دیگه تو شبانه مشتری رو دیسکانکت نمیکنه
و با این کارشون ادامه دانلود رو غیر مکن میکنن
فکر نمیکنم اینجوری باشهنقل قول:
مثلا یکی 2 گیگ با سرعت روزانه بگیره شبش اینقدر DC میشه ؟
مرده شور پارس انلاین با اون مدیر بی عرضه وبی لایقش رو ببرن
سه روز اینترنت ما قطع بود 1 ظهر دوشنبه تا پنج شنبه خیلی مراکز قطع بود شیراز همه بعدشم 750 مگابایت داشتم به علتی که اینترنتم قطع بود پرید و اخرین روزش بود امروز هم که تمدید کردم وصلش کردن دو دقیه وصل میشه باز برای نیم ساعت نمیشه بعدشم زنگ میزنم میگم اشکال از شماست حجم من پریده میگه ما شاید بتونیم سه روز رو بهتون برگردونیم ولی حجم رو شرمنده الانم هی دیس میشه هی وصل میشه باز نمیشه یک مشت دزد نشستن فقط قرار بود تا ظهر درست بشه ولی همش قطع میشه من نمیدونم جایی کلا وجود داره برای شکایت از دزدی اینا