اااااااااه.درست شد که.داره حساب می کنه.کاش بیشتر دانلود می کردیم.حیف...:9:
Printable View
اااااااااه.درست شد که.داره حساب می کنه.کاش بیشتر دانلود می کردیم.حیف...:9:
شایعه نساختم. حدود نیم ساعت بالا نمیومد الان چک کردم درست شده بودنقل قول:
dنقل قول:
کجای صفحه e-care نوشته
من تقریبا 15 16 کیلومتری شُمام:31: , رودسر زندگی میکنم, سرعت 2 مگ دارم , دیشب برای اولین بار 5 گیگ دانلود کردم یعنی توی این مدتی که مبین نت داشتم سابقه نداشته اینقدر حجم دانلود بشه , باور کردنی نبود:18:نقل قول:
نقل قول:
سلام
هم استانی با این طرح 2 مگ جدید؟
دوستان مبین نت دانلود از تورنت رو بسته ؟؟
کسی با مبین نت تا حالا از تورنت دانلود کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستانی که دانلود کردن زیاد خوشحال نباشن :دی
چون اگر قرار باشه کل پهنای باند مصرفی چند هزار کاربر محاسبه نشه این شرکت باید برشکست بشه :دی
یا باید هزینه ضرر رو از مخرب بگیرن یا 100% سیستم جایی ثبت کرده و چند روز آینده از حساب شما کم میشه .
یه زمانی سیستم جمعه های از صبح تا یه زمان خاصی هیچی نمینداخت ، روز بعد می رفتی میدیدی کم کرده :دی
پس زیاد خوشحال نشید شاید بدهکار هم شدید :دی
درود بر دوست عزیزنقل قول:
توی ساعت رایگان کاملا تورنت بسه شده . حتی 5 کیلو در ثانیه هم به شما نمیده
توی روز میشه دانلود کرد که از حجم کم میکنه
سرعت اهواز همچنان بعد از چند ماه درست نشده و در چند هفته ی اخیر کیفیت بدتر هم شده. این هم پاسخ پشتیبانی: "مشترک گرامی با سلام در حال حاضر اهواز هیچ نوع اختلال شبکه و قطعی شبکه ندارد در صورتی مودم شما دارای مشکل و قطعی می باشد با شماره 096790 تماس حاصل نمایید تا پس از بررسی در صورت نیاز کارشناس برای رفع اشکالات مراجعه نماید." این در حالی است که همیشه شب ها در یک ساعت مشخص سرویس قطع میشود. چند روز هم است که حتی تست گرفتن از سایت speedtest.net هم ممکن نیست.
نخیر بسته نشده من الان با 512 دارم 50 k میگیرم از تورنت ساعت 5 صبحنقل قول:
مشکل از Seed+ Tracker شماست نه سرویس!!
امروز ساعت دانلود آزاد مدام قطعی داشت، بعد این همه مدتها خواستم دانلود کنم اینم اینجوری، سرعت هم پائین اومده بود
قبلا جمعه ها تا ساعت 14 برای من حساب نمی کرد که امروز تست کردم حساب می کنه
سلام رفیقنقل قول:
آره دیروز سرعتم خیلی بالا بود ولی امروز تقریبا رو حالت عادی رفت
سرعت من که 1 مگابیت هست حدود 2 هفته هست که رو 512 لیمیت شد هیچکی هم جواب گو نیست و میگن سرعت شما نرماله ! 1 به 4 !
دوستان شرمنده یه سوال مبتدی داشتم
من یه مودم وایرلس مبین نت دارم که طرحش تموم شده
می خواستم بدونم بعد از اینکه پول ریختم تو اکانتم از کجا برم طرح مورد نظر رو فعال کنم؟
راستی سرعت دانلود شبانه مشهد و تهران اخیرا چطوره؟
ممنونم
تماس بگیرید براتون فعال میکنند
با پشتیبانی باید تماس بگیری تا براتون اعمال کنننقل قول:
دوستان سرعت دانلود شبانه مبین نت چقدره ؟ شبی چقدر دانلود می کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام. باید ده حرف بنویسم تا پستم ارسال بشه!نقل قول:
دوستان من مودم Outdoor دارم . ميخواستم براي لپ تاپ هم هم استفاده كنم . ميشه بدون سيم استفاده كرد ؟ راهي هس كه به امواج تبديل كنه و از طريق وايرلس لپ تاپ دريافت كنم؟
Accespointنقل قول:
ميشه يكم توضيح بدين ؟ چطوريه ؟ نحوه كارش ؟ چنده ؟ ...
سلام دوستان، من فایلام زیاد ناقص میشن، شما چنین مشکلی ندارید؟ کلا انگار packetlostمبین نت زیاده، درکل یعنی کیفیت پایینه
یه دستگاه هست میخری که یه پورت داره که سیمی که از مودم میادتو pcرو میزنی توش، بهمین راحتی، تنها راحش همینه و بعد وایرلساستفاده میکنینقل قول:
اطلاعات بیشتر خواستی سرچ کن
کسی به جز من زنگ زده بهشون بگه چرا سرعت 1 مگابیت رو لیمیت کردن رو 512 ؟
دوست عزیز بهترین روش تهیه یه روتر وایرلس هست ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم درست گفتن با اکسس پوینت هم می تونید این کار رو بکنید با این تفاوت که فقط به صورت وایرلس می تونید استفاده کنید و خروجی لن ندارهنقل قول:
اما با روتر وایرلس هم خروجی وایرلس داری و هم خروجی لن، مدل های مختلفی هم هست ، شما چثدر می خواید هزینه بکنید ؟
در تکمیل فمایش دوستمون، واسه اینکه ممکنه کمی براتون مبهم باشه:
در اصل اون دستگاه رو یه PC درنظر بگیرید، فکر کنید اون PC کارش اینه که اینترنت سیمی شما رو به امواج تبدیل کنه!
وقتی سیم شبکه تون رو بهش وصل می کنید و روشن اش می کنید باید بتونید توی لیست شبکه های بیسیم ببینید اش و می تونید روش کلیک کنید و بهش وصل بشید (اگر رمز پیش فرضی داشته باشه توی دفترچه اش پیدا کنید)
این کامپیوتر جدید طبیعتا یه IP داره که معمولا 192.168.1.1 هست، البته توی دفترچه اش حتما گفته، میتونید با تایپ این IP توی مرورگر بهش وصل بشید و نام کاربری و پسورد پیش فرض رو بدید و تنظیمات اش رو تغییر بدید (مثل رمز عبور و نام شبکه)
من چون مودمم outdoor هست و فریمورش رو آپدیت کردن دیگه اون قسمت رو نمی بینمنقل قول:
مرسي از راهنماييتون . فكر كنم واسه من روتر وايرلس بهتر باشه . چون ميخوام PC خودمو بهش وصل كنم بعد جاي ديگه خونه از لپتاپ استفاده كنم .
من از مدلاش خبري ندارم ولي تا 100 تومن ميتونم هزينه كنم . لطفا چندتا مدل خوب اسم ببرين . مرسي ...
مدل های مختلفی هست مثل d-link , TP-link , Zyxel که من خودم به شخصه tp-link رو پیشنهاد می کنم، چند مدلش رو براتون می زارمنقل قول:
TP-Link 300Mbps Wireless N Router TL-WR941ND
TP-Link 300Mbps Wireless N Router TL-WR940N
TP-Link Ultimate Wireless N Gigabit Router TL-WR1043ND
برید سایت دیجی کالا
گمان كنم گذرا باشه و با گذشت چند روز منطقه شما اصلاحبشه.نقل قول:
کسی به جز من زنگ زده بهشون بگه چرا سرعت 1 مگابیت رو لیمیت کردن رو 512 ؟
دوستان اگر ميخوايد آپتون به ميزان چهار برابر تصوير زير برسه؛ به امضا رجوع كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو شهر ارومیه من از هرکس پرسیدم لیمیت کردن .نقل قول:
تو همین تاپیک هم چند تا از دوستان از شهرهای مختلف تایید کردن .
2 هفته هست اینطوری شده .
من با مودم بياِم8301 اين مشگل رو ندارم.
همين الآن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
دارم می رم امروز بگیرم این مبین نت رو...
هنوز دو تا سوالم بی پاسخ مونده
1. اگر بعدا بخوایم سرعت رو عوض کنیم خودشون مودم رو برامون کانفیگ می کنن؟
2. سرعت 1024 با ضریب اشتراک 1 به 4 ( همون حجمی ) از همه نظر چطوره؟ ارزش داره بگیرم یا برم همون 512؟؟؟
به دادم برسید! ترکیدم از بی اینترنتی!!! :41:
شاد باشید :10:
سلام دوست عزيز اينكه خوبه يا نه بستگي به منطقه و شهرتون داره مال بعضي ها خوبه مثل مال من مال بعضيها هم اينقدر بده كه هر روز ميان اينجا شاكي هستندنقل قول:
مثلا من بندرعباس هستم سرعت 1 مگابايت با 8 گيگ دانلود 1 به 4 دارم سرعت دانلودم بين 100 تا 130 متغييره ديشب هم سه تا فايل 700 مگابايتي رو از ساعت 2 نيمه شب گذاشتم برا دانلود صبح ساعت 6.30 كه بلند شدم برم سر كار تموم شده بود
حالا انتخاب با خودتته:46:
برادر سرویس 1 مگابیت در حال حاضر برای اکثر افراد رو 512 لیمیت شده ، یعنی سرویس 1 مگابیت میگیری سرعتت 512 هست !نقل قول:
دانلود شبانه سرویس 512 هم از 1 مگابیت بیشتر هست تو اکثر جاها .
کلا مبین نت داره سرویس ها شو خراب میکنه هی داره بدتر میشه . فقط هم داره ترافیک میفروشه ...
دوستان کسی این ورزن رو برای bm 8301 داره ؟
3.05.03-06
دنبال اون فریمور قدیمی هستم که تنضیمات بیشتری داشت در تب wimax
منم دقیقا دنبال اون ورژن هستم، توی اون ورژن مثدار آپ و دانلود رو که ست کردن رو می دیدیم اما توی ورژن جدید اینطور نیست، اگه کسی پیدا کرد لطفا بزاره
من هم خودم مبین دارم ولی 2 ماهی هست که فهمیدم چه کلاهی رفته سرم . بد ترین و بیشترین مشکلش اینکه سیگنال ثابت نداری و هی سرعت کم و زیاد میشه. روز اولی که نصاب اومد تحویل داد من مودم رو توی ایون گذاشتم و خوب هم کار میکرد ولی الان هی سیگنال 2 تا میشه و دوباره 5 تا میشه ، به پشتیبانی هم زنگ میزنم میگه چون دو رو برتون ساختمونه اینطوری میشه ، بهش هم میگم چرا روز های اول اینطوری نبود ، میگه بخاطر ترافیک منطقه شماست .نقل قول:
کلا مبین نت رو بزار برای انتخاب آخرت...