707 مردهاشون بهتر و دقیقتر راهنمایی میکنند.نقل قول:
Printable View
707 مردهاشون بهتر و دقیقتر راهنمایی میکنند.نقل قول:
خدا نبخشتشون:n25:
مزاحمتا سر به فلک کشیده و البته نه آنتن دههی خوبی داره نه خدماتش درست و درمونه
من میخوام بدون این فروش ویژشون کی تموم میشه که همش آپدیتش میکنن
اصن میخوام بدون مرض دارن کله صبح به آدم پیغام میدن و از خودشون تعریف میکنن؟؟؟؟
فک کنم نشنیدن که میگن: عروس تعریفی .... از آب در میاد:n24:
اخه مردم حیوون که نیستن کار میکنن پول در بیارن که با این گرونی این اینترنت نصیبشون بشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتی از ف ی ل تر شکن استفاده میکنم داده خروجی مثل ورودیم کنتور میندازه.میخواستم بدونم خروجی هم از حجم ماهیانم کم میکنه یا نه
تا اونجایی که میدونم حجم ارسال و دریافت هردو محاسبه میشن توی حجم ماهیانه.
اگه از prox!fier استفاده میکنید دقت کنید که بیش از حد حجمتون کم نشه من به چشم خودم دیدم که استفاده از این نرم افزار باعث میشه حجم چندن برابر حساب بشه. البته بگم این رو با ISP های دیگه دیدم و نمیدونم ایرانسل هم همینطوری هست یا نه.
دوستان تو منطقه طرشت كسي اينترنتش ديروز ساعت 10 تا صبح امروز قطع نبوده. براي من قطع بود و Ciner1 روي 12 بودش يار وي 6- 7 و اصلا هيچ سايتي رو نمياورد ولي علامت زرد رنگ هم نمياورد يكبار آورد فقط. اصلا قطع هم ميشه معلوم نيست چطوريه. ولي request time out ميداد.
روي مودم BM632w چطوري ميتونيم مك آدرس ادد كنيم و پسورد واي فاي رو بردارم ميخوام فقط مك آدرس هايي كه ميدم وصل بشن ميرم قسمت Basic- wlan-mac filter قسمت With list ادد ميكنم ولي دوباره ميره و كار نميكنه. نميدونم چطوريه. دوستم روي مبين نت به راحتي انجام داده كار ميكنه.
راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
به پشتیبانی که زنگ میزنی دلیل این رو ضریب اشتراک یک به هشت اعلام میکنه٬ من نمیدونم چطور این ضریب اشتراک از دی ماه داره اعمال میشه و قبلش سرعتا واقعی بود! برا شما واقعی نبود؟ اصلا تو قرار داد اولیه این ضریب اشتراک یک به هشت اومده بود یا بدون خبر ما تازگی این کار رو کردن؟ شما تو بخش پرسش های متداول ایرانسل هم که برین توی آبان ماه برداشتن یه سوال بهش اضافه کردن :نقل قول:
میتونین آرشیو پرسش های متداول را هم چک کنین که قبلن چنین چیزی توش نبوده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم قانون کسری جان؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
ضریب اشتراک یک به هشت بخوره تو سرشون از اول دی پکت لاست بیچاره کرده منو!
من هم با سرعت دانلود مشکل ندارم پکت لاس خیلی بده آدم را عصبی می کنه...فکر کنم به زودی ایرانسل طرحهای نامحدودش را برداره...والله تقصیر خودمان هم هست یکی با سرویس یک مگ نا محدود نزدیک 400 گیگ در ماه دانلود می کنه آخه چی دانلود می کنه نمی دونم...من هرچی گیرم آمده دانلود کردم 50 گیگ نشده در ماه...
من که علاوه بر پکت لاس یه سوم/پنجم شدن سرعت هم خیلی اذیتم میکنه.
تاحالا فک میکردم پکت لاس من بخاطر منطقه و موقعیتم نسبت به آنتنه! نگو سراسریه
من الان نگاه می کنم بین 15 تا 35 درصد ، ما الان پکت لاست داریم و بجز مشکل پینگ که من تک توک دیدم زیر 300 باشه بقیه بین تستهام 300 تا ms 500 است .... کسایی که در رابطه با پینگ و پکت لاست تماس گرفتن جواب چی دادن بهشون؟
وقتی میزان پکت لاست بالا باشه روی سرعت هم تاثیر میزاره و باعث افت سرعت میشه.
من این مشکل پکت لاست رو با 707 در میون گذاشتم اونا هم یه فرم پیگیری پر کردن. دیشب با هام تماس گرفتن تا اومدم مشکل رو بگم کارشناس گفت اگه افت سرعت دارین بخاطر ضریب اشتراک 1 به 8 هست منم گفتم اصلا" با سرعت کاری ندارم مشکل من و خیلیای دیگه مشکل پکت لاسته. گفت این مورد رو به واحد مربوطه گزارش میده تا بررسی کنن و خبر شو میدن. فعلا" که خبری نیست! فکر کنم خودشون هم از این مشکل پکت لاست خبر ندارن. احتمالا" در راستای راه اندازی ضریب اشتراک 1 به 8 یه تغییراتی دادن و تجهیزاتی نصب کردن که موجب بوجود اومدن پکت لاست شده.
مطمینا" همه مشکل پکت لاست رو دارن ولی خیلیا اصلا" نمیدونن پینگ و پکت لاست چیه و تست نمی گیرن فقط چهار تا صفحه باز میکنن که اون صفحات هم در بدترین حالت بالاخره باز میشن!
این یک به هشت جیگر منو آتیش زده :sad: رسمن از کی این کارو کردن؟ حق دارن بدون کوچکترین اطلاعی این کارو بکنن مگه؟نقل قول:
مربوط به همون افزاریش قیمتای شرکت زیرساخته؟
ظاهرا" از اول دی بعد از اون چند ساعت قطعی کل شبکه وایمکس ایرانسل. مشکل شما هم به احتمال زیاد بخاطر 1 به 8 نیست بخاطره پکت لاسته.نقل قول:
افزایش قیمتهای شرکت زیر ساخت که منتفی شد.
پس چرا یهو اینو اعمال کردن؟ چشون شد یهو؟نقل قول:
شما سر همین جریانات رفتی مبین نت؟ مین نت چطوره الان خوبه؟ نسبت به ایرانسل
تا قبل از این جریانات ایرانسل خیلی بهتر بود . الانشم اگه این پکت لاست نباشه بازهم به نظر من از مبین نت بهتره. مبین نت مشکل نوسان شدید سرعت داره و فقط با دانلود منیجرها میشه به سرعت واقعی رسید.نقل قول:
از مبین نت برای شهرهایی که ایرانسل پوشش نداره استفاده میکنم .
تجربه من میگه که بعد از پشتیبانی حتی اگه دوباره شماره پیگیری هم داشته باشی زودتر از 2 هفته جواب نمیگیرین(حالا شبکه باشه-سرپرستی یا هرجای دیگه) بعد هم که بعد از 2 هفته زنگ میزنین که چی شد ، بهتون میگن در حال پیگیری هست.
نمیدونم جمله که میگم درسته یا نه اما من الان فقط پکت لاست دارم :دی
پینگ زیر 400 هم که رویاست
سرعت هم که میانگین روزانه سرعتم حدود 150 فکر کنم باشه.
یک مشکل هم که میبینم اینه که وقتی سرعت به یک حدی میرسه انگار لحظه ای قطع میشم چند ثانیه سرعت قطعه و بعد دوباره از 0 شروع میشه.
یکی از دوستان که زنگ زده بودن ، ازشون error میخواستننقل قول:
من هم زنگ زدم گفتن شلوغی و بار زیاد شبکه هست که به گفته اپراتور کاری نمیشه کرد
یعنی پشتیبانی اینقدر باحال ندیدم .....هر مشکلی هست یا قانون جدید هست و درسته و دیگه مشکل نیست:n10: یا مشکل از شماست و چیزی حالیتون نیست و متخصصین 707 بهتر حالیشونه :n13:یا اینکه واسه مشکل کاری نمیشه کرد چون یا شلوغ یا چیزی شبیه این که به ایرانسل مربوط نیست:n22:خلاصه که بعد از چند بار تماس با 707 مثل من اینطوری میشین :n19:
من همیشه از ایرانسل راضی بودم...اما بعد از اون چند روز قطعی واقعا افتضاح شده...مشکل من هم پکت لست و پینگ بالا...پینگ من بالای 250 نمی رفت...الان کلا 400 به بالابه همراه پکت لست....حالا امروز وضعیت امروز 1 مقداری انگار بهتر شده...
من خودم خیلی پیگیر بودم...اول که با 707 صحبت کردیم طرف خیلی جالبه که برگشت به من گفت مشکل پینگ بالا و تایم اوت دادن شما از کارت گرافیک و سیستم هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جدا کی این دوستان رو گذاشته به عنوان اپراتور////من هم که ددیدم طرف چیزی بلد نیستم گفتم به فنی ارجاع بدید و بالاخره راضی شدن به فنی ارجاع بدن...که بعد 1 ساعت فنی تماس گرفتن و مشکلات رو پرسیدن....سرعت من که 2 مگ هست گفتن به احتمال زیاد برای شما آنتن ضعیفه در حالی من rssi من تقریبا 68 هست...و قبلا از این بدتر بود و سرعت فیکس 260 می داد و پینگ زیر 250...حالا میگن برای سرعت 2 مگ این rssi مناسب نیست و مشکل شما از اینه که مشکل آنتن دهی دارید...من که کاملا با این قضیه مخالفم...وضعیت قبل از این rssi نا مناسب تر بود .... اما سرعت 250 به بالا و پینگ واقعا بهتر بود..
بعد از کلی صخبت که کردیم و قانع شدن که پکت لست شدن از طرف خود شرکت هست آخر dns رو تغییر دادیم و وضعیت به نظرم خیلی بهتر شده امروز....
این دو dns رو به من دادند
217.218.127.127
217.218.155.155
به نظرم شما هم رو این dns ها ست کنید و 1 بار مودم رو خاموش و روشن کنید وضعیت رو اعلام کنید....
یک راهنمایی می کنید چطور DNS مودم رو تغییر بدیم. تا حالا انجام ندادم
ای بابا مثل اینکه FBR-105 اصلا قابلیت ست دستی DNS نداره !!! این درسته ؟ چه کار میشه کرد پس ؟
نه تنهانقل قول:FBR-105 بلکه چند مدل دیگه هم این طوریه من یک هفته دنبالش بودم فقط در صورتی اونا میان برای شما تغییر بدن که اولا تعرفه یکساله باشی دوما سرعت بالای 1 مگ
توی قسمت Basic > Lan مودمم (BM632w) من دو تا DNS هام خالیه. این الان ینی چی؟ خوبه بده؟ اگه بی dns کار میکنه چرا میزاریم اصلا؟ :n02:نقل قول:
DNSهای گوگل (8.8.8.8 و 8.8.4.4) را جای dnsهای ایرانسل بزاریم چه اتفاقی میافته و اصلا حسن و عیبش چیه؟
ضمنا بچه ها پینگ٬ پینگ بچه ها:n27: :
CINR 1 : 16
RSSI : -82
پست تکراری
من یکمی گیج شدم واسه تعویض DNS
دوتا گزینه دارم یکی توی Properties کانکشن حالا یا wireless یا Lan قسمت Internet Protocol Version 4 که اونجا از حالت automatic بکنم این دوتا.
Connection Properties==>Internet Protocol Version 4
یکی هم توی تنظیمات مودم دارم که البته یکی هست و باید DNS Reley رو Disable کنم و اونجا جای یک DNS دارم و البته یک WINs هم دارم. مودم فضای خارجی outdoor هست.
حالا کجا برم و کدوم رو عوض کنم ؟
یک عکس هم آپ کردم از این دوتا :
واسه مودم داخلی نمیدونم چطوری باشه اما واسه سرعت atoofy جان CINR و RSSI ضعیف نیست ؟
واسه من :
RSSI : -48
CINR : 28
والا یادمه یه سال پیشا که برا یه مشکلی بخش فنی ایرانسل داشت راهنمایی میکرد میگفت CINR حدود ۲۰ خوبه ٬ RSSI هم هرچی عددش کوچتر باشه (مثلا -۸۰ بهتر از -۶۰ هست) بهتره انگار :n13:نقل قول:
پکت لاست چه ارتباطی به DNS داره آخه؟!!نقل قول:
دوست عزیز بهترین rssi عددی بین 60- تا 65- هست .. در کل هر چه rssi پایین تر باشه وضعیت بهتره ... بدین صورت که rssi اگر 60- باشه بهتر از rssi 80 هست...از طرفی اگه rssi به عدد زیر 60 بره یعنی اگر مثلا 50- بشه تداخل صورت می گیره و باز هم شما افت کیفیت رو خواهید داشت..نقل قول:
پس بهترین rssi در حال حاضر 60- تا 65- می باشد...با تشکر
چه تداخلی پیش میاد؟ چه مشکلاتی پیش میاد ؟ بخش فنی به من میگفت که هرچی پایین تر باشه و نزدیک تر به 0 بهتره و چیزی از اینکه زیاد قوی باشه نگفتش.(یعنی -50 بهتر از -60 و -40 هم بهتر از -50)حتی یکی از کاربرها هیمن جا گفته بودش که هرچی نزدیک تر به 0 باشه بهتره.
پس یعنی RSSI خیلی قوی هم خوب نیست ؟ اگه نردیک آنتن باشیم پس یعنی مشکل هست ؟
بچه ها من امروز تماس گرفتم و گفتم که سرعت اینترنت من حدود دو هفته هست که کم شده و ... . اول که تماس گرفتم یه آقایی گفت مشکل از فیلتر شکنه که من بهش توضیح دادم که یک سال و نیمه که من وایمکس دارم و تا حالا انقدر اوضاعش وخیم نبوده. بعد گفت باشه به بخش فنی میگم باهاتون تماس بگیره که بعد از 5 ساعت یه خانمی تماس گرفت و قضیه رو بهش گفتم و گفت که این از ضریب اشتراک 1 به 8 هستش و ... من که نفهمیدم هر چی هم خواستم مسئله رو برام توضیح بده فائده نداشت آخرش گفت خودت برو تو سایت تنظیم مقررات رادیویی اونجا نوشته و توضیح داده. من که مطلب و اخباری در این مورد ندیدم. فقط یه لینک پیدا کردم که داستان ضریب اشتراک و ... یکمی توضیح داده:n01:
اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به نظرم سرعتم نسبت به قبل بهتر شده نمی دونم چیکار کردن. به نظر من شما هم اگه این مشکل رو دارید باهاشون تماس بگیرید.:n06:
من که میرم از وایمکس ایرانسل.
یک سوال داشتم بچه ها وقتی داره تموم میشه اشتراکت بهت پیام میده میگه تا این روز وقت داری تمدید کنی والا قطع میشه بعد من میخوام از یک شرکت دیگه بگیرم اگه مثلا بع از 3الی4ماه بعد خواستم دوباره بیام وایمکس باید فقط پول تهرفه رو بدم یا نه مثلا من الان 128 طرح آزاد دارم باید همین12600تومان رو بم یا بیشتر
ممنون
ایرانسل بالاخره dns هاشو دیروز به صورت اتوماتیک عوض کرد و اگه تنظیمات مودمتون رو چک کنید میبینید که دی ان اس ها به 92.42.51.32 92.42.51.77 تغییر پیدا کرد و دیروز بعد این تغییر مشکل پکت لاست و تایم اوتی که روی 4.2.2.4 بود حل شد و سرعت هم به بهترین میزان رسید بالا خره بعد از چند روز. ولی امروز با اینکه همین دی ان اس ها رو مودم هست ولی باز مشکل پکت لاست دوباره برگشت و اگه 4.2.2.4 پینگ بگیرید 100% پکت لاست و میبینید.واقعا نمی دونم اینا دارن چیکار می کنن
:n21:
یک دو ساعتی خوب هست یک دوساعتی خراب دیگه اصلا ثبات نداره ایرانسل هم پکت لاس هم سرعت شدیدا نوسان داره...
واقعا مسخرشو در آوردننقل قول:
هیچ جای دنیا به اسم اینترنت مثلا 2 مگ بهت سرویس نمیدن بعد همونو با 8 یا 10 نفر بیان شیر کنن. ما اینترنت 2 مگ میگیریم.این اینترنت 2مگ با 8 نفر دیگه شیر میشه وحالا اینش به درک. اینترنت 2048 kb/s یا همون 2مگ تقسیم بر 8 شه یعنی به هر کدوم از اون 8 نفر باید 256 kb/s سرعت دانلود و آپلود برسه که ما به ندرت همچین سرعتیو با وامکس 2 مگ ایرانسل داریم. بازم اینش هیچی ما با حداقل 150 kb/s سرعت دانلود و آپلود هم راضی میشیم که به اسم اینترنت 2مگ به ما میدن.دیگه این قانون چیه که منی که اینترنت 2 مگ دارم حداکثر سرعتم باید 256 kb/s باشه .این حداقل حق منه که دارم به اسم اینترنت 2مگ بهم اینترنت 256 kb/s میدن .دیگه این حرف چیه که با اینترنت 2مگی که دادیم حداکثر 256 kb/s دانلود و حد اقل 30kb/s دانلود ظبق فرمول این لینک اگه داشته باشین طبیعیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.آخه اسم این چی میتونه باشه؟ من میتونم اسم مال مردم خوری و نا حقی روش بذارم یا نه؟.
اآخه دردمونو به کی بگیم.سرعت آپلود هم که کلن نداریم.
اینترنت 2 مگ 0.01 مگابایت باید سرعت آپلودش باشه؟
چرا سرویس ایرانسل باید اینقد پکت لاست داشته باشه.خیلیا مث من سر کارشون با پینگ و اینترنتی بدون تایم اوت و پکت لاست هست
البته قبول دارم که اکثرا نمیدونن پکت لاست چیه.چون اکثرا کارشون وبگردی و دانلود که این پکت لاستا روی کار اونا تاثیری نمیذاره
من به خدا اگه خطمون فیبر نوری نبود و حتی یه خطی میتونستم بگیرم که رو کابل مسی باشه و حتی برای خرید اون خط میلیون تومن هم میدادم تا بتونم ای دی اس ال بگیرم سراغ این ایرانسل نمیرفتم.باز adsl گرونه و سرعتش بیشتر نیست و گرون ولی مشکل فنی و پکت لاست نداره
حیف که وضع تو محله ما اینجوریه
ولی به خدا تاسف میخورم کشورای دیگه حتی عربستان یا امارات اینترنت 50 مگ 60 مگ بدون شیر و با سرعت دانلود و آپلود یه اندازه میدن به مردم با قیمت ارزون به ما حداکثر 2مگ با شیرینگ 1 به 20 :n09: که البته خودشون میگن 1 به 8 و با این همه مشکل فنی و قیمت سرسام آور و قوانین من در آوردی
ااون دنیا جواب خدارو چی میدن
اسمشونو مسلمونم گذاشتن
مشتری مداری به سبک ایرانسل
اولا" که این DNS ها دو هفته ای هست که برقرار شده.نقل قول:
ثانیا" میشه لطفا" بگین DNS به پکت لاست چه ارتباطی داره؟
الان رفتم تو سایت وایمکس دیدم واسه سرعت 512 فقط حالت نامحدود داره !!! واسه 256 هم فقط 3گیگ و نامحدود داره. تعرف های شش ماه هم فقط نامحدود شدن!! کسی خبر داره چی شده؟ چرا تعرفه ماهی 4گیگ با سرعت 512 رو حذف کردن؟؟؟
این قضیه پک لاست
من در یک سایت خوندم اگر سرور isp از پ ر و ک س ی استفاده کنه pack lost و request timed out برای مشترک مصرف کننده یعنی منو شما اتفاق میوفته
راست میگین من هم چک کردم، نخیر مثل اینکه واقعا یه خبرایی هست:n04:نقل قول:
اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر روز دی ان اس مودممو چک میکنم تا پریروز یه چیز دیگه بود تازه عوض شدهنقل قول:
بعدش اگه تاثیر دی ان اس و می خواین ببینید چند تا dns دستی ست کنید با هم دیگه مقایسه کنید
DNS تو سرعت Resolve آدرس های دومین تاثیر داره و نه به پینگ تایم یا پکت لاست.نقل قول:
اگه DHCP مودم غیر فعال بشه و DNS دستی هم ست نشه باز هم هر IP ی مثل 4.2.2.4 پینگ میشه.
سرویس های حجمی رو از این به بعد تحت عنوان بسته های تشویقی تو جشنواره های فصلی ارائه میکنن.نقل قول: