شما باید سطح توقعات خودتون رو در نظر بگیرید.وگرنه اگه کنار اپل بذارید هیچ وقت به مونتیور دیگه نگاه هم نمیکنیدنقل قول:
شما باید سطح توقعات خودتون رو در نظر بگیرید.وگرنه اگه کنار اپل بذارید هیچ وقت به مونتیور دیگه نگاه هم نمیکنیدنقل قول:
من میخوام مانیتورش جوری باشه وقتی بهش نگاه میکنم چشمام در نگیره انتخابه خودم سونی وایو f13wx/b بود اما چون گرافیکش پایین بود منصرف شدمنقل قول:
ASUS G73SW-XA1 Republic of Gamers 17.3-Inchنقل قول:
بلاخره اینو انتخاب کردم دوستان میشه نظر بدید>؟
لپ تاپ خيلي خوبيهنقل قول:
ولي تو ايران گير نمياد
قيمتشم 2 به بالاست
من میخوام مانیتورش جوری باشه وقتی بهش نگاه میکنم چشمام در نگیره انتخابه خودم سونی وایو f13wx/b بود اما چون گرافیکش پایین بود منصرف شدمنقل قول:
تکنولوژی ساخت diagonal HD HP BrightView LED Display اندازه نمایشگرنقل قول:
15.6 اینچ حداکثر رزولوشن (پیکسل) 1366
فعلا میشه به این توضیحات بسنده کرد.شنیدن کی بود مانند دیدن
وسترن که خوب نیست:46:نقل قول:
گرافیک هم ati بهتره. یه بار امتحان کن نظرت عوض میشه
توی این رنج hp بگیری بهتره. اگر باز دنبال ایسوس یا دل هستی بگو دوستان راهنمایی کنن
hp-6080
----------
core i7-2630QM 2ghz-6mb cach
6gb ddr3
720gb-5400rpm
ati 6770-1gb up to 4gb-ddr5
15.6inch
price: 1.250.000t
قیمت بدون گارانتی
عمراً بتونی تو ایران پیداش کنی .نقل قول:
ولی میتونی 53SW رو پیدا کنی و قیمتی که من داشتم 2300 بود .
سلامنقل قول:
فکر کنم شما زیاد تو خط لپ تاپ نیستی!
والا این توقعاتی که شما داری باید افزایش بودجه بدی .(مانیتور خوب و هارد سرعت بالا و . . .. )
تازه باز هم با افزایش بودجه شما به نسل گرافیک GTX نمیرسی (البته گفتی حداکثر )
دوستان یه نظر در مورد اچ پی مدلdv6-6080 میخواستم ازتون از نظر قیمت خوب بودن یا ارزش خرید داشتن...
مشخصاتش که منو ارضا میکنه...
سلام دوستان
با توجه به قضيه مشكل مانيتور ، جايگزيني براي N43SL ميشه معرفي كرد؟ واقعا كلافه شدم مي خام سريعا بعد از پايان امتحانات (28 تير) خريد كنم
ترجيحا 14 (براي حمل و نقل) مناسب براي كاراي گرافيكي و معماري
خيلي خيلي ممنون ميشم كمك كنيد سفره اين خريد رو جمع كنم
ممنون
نقل قول:
asus k43sv
کد:http://digionline.ir/Product.aspx?p=17169&t=3
از خارج کشور که میشه دوستم برام میفرسته!نقل قول:
من موندم تو سایت زده 1400 دلار حالا میگید ایران 2300 هست!!!!!
نقل قول:پیدا کردم دیگه مگه چیه که ایران پیدا نمیشه!!!!کد:http://www.amazon.com/G73SW-XA1-Republic-Gamers-17-3-Inch-Gaming/dp/B004LRO9AK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1310797121&sr=8-1
نقل قول:
خيلي عذر مي خوام اما اين كه همون رزولوشن هست و كانفيگش هم پايين تره رو چه حسابي پيشنهاد داديد/؟؟
جايگزين n43sl براي كاراي معماري ، مناسب براي حمل و نقل ... چيزي هست؟ يا همون بهترين گزينه است؟
مي گم واقعا كسي پيدا نمي شه به منم يه كمكي بكنه:41:
دوست گلم اولا من زياد به قيمت هاي آمازون اعتمادي ندارمنقل قول:
ولي xoticpc همين لپ تاپو زده 1600 دلار حالا نگاه نكردم ببينم ماليات رو كشيده روش يا نه
ولي بيشتر سايتهاي فروشگاهي ماليات دارن
يعني همشون دارن بعضي ميكشن رو جنس بعضي هم آخر خريد ميكشن روش
دوما شما هزينه پست رو حساب كردي؟
سوما اگه بخواي با جعبه بياري بايد 4 درصد هم عوارض بدي
چهارما دلار 1150 تومنه حدودا
پنجما اينها فقط در صورتيه كه خودتون مستقيما بدون واسطه وارد كنيد
ششما گارانتي گلوبال هست و هيچ جا تو ايران قبول ندارن
كه بازم اگه مغازه اي وارد كنه ميكشه رو قيمت واسه گارانتي
هفتما اگه خواستي ادامه بدي برو تاپيك 2 به بالا چون اينجا فك كنم اينبار پستتونو پاك كنن
هشتما موفق باشيد
ببخش دوست گلمنقل قول:
ببين به نظر من از دل چيزي بر ندار
ولي اگه ميخواي اچ پي سري DV6 خيلي خوب در اومده
مدلهاي 6080 و 6070 هستن كه كارتو راه ميندازن
نسبتا هم وزنشون خوبه
ببين عكسهاشو و تاپيكشونو هم نگاه كن شايد خوشت بياد
موفق باشي
Sony CB15FG/W رو بالاخره انتخاب كردم نظرتون چيه؟ فروشنده ميگفت اين مدل سفيد نداره فقط مشكي! درسته؟!
سلام
تا 1 تومن چی پیشنهاد میدین؟
Corei7 و کیفیت مانیتور خوب و دوام باتری خوب!سبک و زیبا!
خنک باشه!
با چه گارانتی؟
رم و هارد و گرافیک و... زیاد مهم نیست!
ممنون
سلام
به نظر شما بين dell xps l502 / hp6080 کدوم بهتره آخه ميگن hp تصويرش خيلی خوب نيس dell ميگن زود خراب
ميشه...:41: آخرين قيمتشونم اگه ميشه بذاريد...
ممنون...:46:
کاربردتون چیه؟نقل قول:
ببینید بچه ها من خودم توی پاساژ ایرانیان N53SVرو دیدم که هلوگرام FULL HD بغل کیبوردش زده بود و از فروشنده هم پرسیدم گفت صفحه نمایشش Full HD هست پس در این مورد شک نکنید.چون دیدم آقا حمید به اشتباه زده بود HD .بعد رفتم نمایندگی اسوس مشخصات دقیقشو دیدم هاردش 7200 Rpm بود رمش هم می گفت هر چی سفارش بدی واست می ندازیم ولی تو قیمت تاثیر گذاره.محض اطلاع بگم که مادر برد این لپ تاب 4تا اسلت رم داره که تا 16 گیگ رم (4*4GB) ساپورت میکنه.در ضمن بلو ری هم می گفت به انتخاب مشتری براش می ندازیمنقل قول:
جواب اینم بدید ممنون میشمنقل قول:
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
بله این درسته شما توی کشورایی که سیستم فروش آنلاین واسشون فراهمه (مثلا خرید dell در امریکا) شما خودتون کانفیگ مورد نظرتونو انتخاب می کنید یعنی برای همه حالت ها فکر کنم تولید کردن اما اینکه واستون بندازن نمی دونم منظورتون چیه ؟ یعنی فروشنده قطعاتو عوض می کنه ؟ این غیر ممکنهنقل قول:
دو نمونه کاستومایز داریم.یکی که مثلا شرکت اپل انجام میده.همه میدونیم مک بوک های ایر اکثرا کور تو دو هستن.اما اگه تو نت بگردید به درخواست شما شرکت اپل ci7 و رم 4 و خیلی آپشن های دیگه در نظر میگیره .نقل قول:
اما کاستومایز در فروشگاه به دست فروشنده هست که قالبا رم و هارد رو میشه تغییر داد.فکر کنم مک بک ها تنها نوتبوک هایی هستن که سی پی یوشون هم قابل تعویضه مثل رم.:8:
من که بالاخره یه نوت بوک Asus N53SN گرفتم.
به نظر من تو این یه روزی که باهاش کار می کنم ، تنها مشکلش همون فول اچ دی نبودنشه.
البته زاویه دید صفحه نمایشش هم خوبه و لی عالی نیست.
شما دلیلی که hp dv6 6090 نگرفتی چی بود ؟ یکی این دو لپتاپ مقایسه می کنه ؟نقل قول:
سلام
بین sony f223 fx و dellxpsl502x و hp 6090 و asus n53sn کدوم برای کار طراحی مناسب تر
در ضمن من 3dmax کار میکنم و سرعت رندر کردن برام خیلی مهمه
مرسی
با سلام و عرض خسته نباشید
دوستان میخواستم بدونم با بودجه نهایت 1500000 تومن چه لب تابی مناسبه؟
کارایی من بازی و کارای محاسباتی و فیلم ........ هست بیشتر تاپکهارو خوندم ولی باز به نتیجه ای نرسیدم
میخوام لب تاپ زیاد گرم نشه و lcd کیفیتش خوب باشه و کلا برای کارای سنگین مناسب باشه
نظر خودم بیشتر رو hp dv6 6090 بود ولی تو یه تاپک گفته بودن کیفیت lcd تو نمایش فیلمای hd افتضاحه , یکی دیگه dell xps l502 بود که اینم دوستان میگفتن یکسری ایرادات داره
نام گارانتی معتبر لب تاپ پیش نهادیتونم بگین و محل خریدشم بگید
راستی دوستان این لب تاپ lenovo y570 نیومده تو ایران هنوز؟؟؟؟ این از HP DV6 6090 و DELL XPS L502 بهتر نیست؟؟؟
در ضمن به نظر شما خرید HP DV6 6080 از HP DV6 6090 بیشتر نیست؟؟؟؟
ممنونم از راهنماییتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل خاصی نداشت.نقل قول:
من به شخصه از Asus بیشتر خوشم میاد. هم از نظر سخت افزاری ،هم از نظر زیبایی و هم از نظر گارانتی.
ضمن این که HP گارانتی معتبری مثل اسوس نداره .
برای Asus اسم گارانتی معتبر چیه ؟ همچنین برای HP من یکی از این 2تارو تا آخر هفته می خرمنقل قول:
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
از asus مدل n43sn اگه ویندوزاورجینالش پیدا کنم (+بلوری) در غیر این صورت hp 6080
کسی می دونه خرابیه hp بیشتر بوده یا dell (منظورم بین 2 مدل 6080 و l502 )
نقل قول:ميخوام جايگزين pc بشه ديگه فيلمو اینترنتو اینا + برنامه های مهندسی اتوکدو ...نقل قول:
لطفاَ راهنمایی کنید من دیگه خسته شدم تا آخر این هفته 100% خریدم
یه عده میگن سری n اسوس صفحه نمایش خوبی نداره ولی کانفیگش و همچنین ظاهرش خیلی مناسبه ( مخصوصاَ n43sn)
dell l502 هم کانفیگش خوبه ولی از ظاهرش حالم بد میشه
صفحه نمایش خوب که سونی داره ولی کانفیگش پایینه ( با بودجه من در مقابل برند های دیگه)
ایسر که کلاَ خوشم نمیاد
به نظر شما من چی بگیرم ؟ قبلاَ مانیتورواسم مهم بود 14باشه الان دیگه بیخیال شدم !!!!!!!!
hp 6080 چطوره ؟؟ گارانتی معتبر hp چیه ؟؟؟
یکی منو راهنمایی کنه .
بودجه : تا 1/400
کاربرد : بیشتر کار نرم افزاری (Matlab) یه کمی هم بازی ،کار تا 10 ساعت در روز
w/ یعنی سفید، مطمئی درست نوشتی؟نقل قول:
اگر صفحه نمایش برات مهمه سونی , اچ پی و سامسونگ خوبن .نقل قول:
سونی گرونتره از بقیشون . اچ پی و سامسونگ صفحه نمایش های خوبی دارن و مشخصاتشون هم خیلی خوبه به نسبت قیمت .
باتری سامسونگ از اچ پی بهتره !
خب فکر کنم اینجوری کمک کرده باشم راحتر دنبال مدلی که می خوای بگردی
ولی اینی که شما می گید غیر ممکنه ، دقیقا همون چیزیه که داره توی نمایندگی انجام میگیره و خود فروشنده که توی نمایندگی بود می گفت بغیر از Cpu و کارت گرافیک ، بقیه ی قطعات را تا حدی که توی سایت اصلی ASUS زده می تونیم واستون ارتقا بدیم مثل رم هارد بلورینقل قول:
اونی که تو سایت خودت کانفیگشو تعیین میکنی اون تغییرات مورد نظر تو کارخونه انجام میشه ولی اینجا پلمب رو باز میکنن قطعات اصلی رو در میارن و هرچی دلشون بخواهد میندازن روش که اطمینان چندانی بهش نیست ممکن است قطعات کیفیت پایین براتون استفاده کنند.نقل قول:
خودتون میتونید اون قطعات رو بعدا با قیمت کمتر عوض کنید و چون خودتون قطعات رو خریدین بیشتر رو کیفیتش اطمینان دارید.
سلام
از بین این لب تابها بترتیب کدوم بهتر و دارای usb3 و پورت هدفون است
Asus K52JV
Processor: Intel® Core™ i5 (2.66 GHz) 3MB L2 Cache
Memory: 4.0 GB DDR3
HDD: 500 GB SATA
Graphics: GeForce® 540M 2.0 GB up to 3.0 GB
Display: 15.6" LED
Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
Other: Lan, WiFi, HDMI, Bluetooth, Webcam
قیمت 1060000 با گارانتی ایران
Acer Aspire 5750G
CPU: INTEL i5 2410 (2.3 Ghz) / CACHE: 3.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 750+ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE 540 - 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS
850,000 toman
HP Pavilion DV6-6050se
CPU: INTEL Core i5-2410M - 2.3 GHz / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500 ++ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI Mobility Radeon HD 6770 Graphics -1GB ddr5 / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth / 2.7 Kg / Windows 7 Home Premium
1000,000 Toman
سلام دوست عزیز.من خودم قبلا تابستونا توی مغازه ی کامپیوتری که مال پسر خالم بود می رفتم و تا الان هم که یه سر رشته ی کوچیکی توی این زمینه دارم اینو مطمئنم که بهترین برد ها متعلق به شرکت اسوسه.چه مادربرد و چه گرافیک(میدونید که asus فعلا تو زمینه ی مادربرد از لحاظ تکنولوژی و کیفیت داره یکه تازی میکنه).توی صفحه نمایش هم توی لپ تاباش تفاوتی با vaio احساس نکردم که بگم کیفیتش پایینه(در یک رزولوشن برابر).از تعمیراتی های لپ تب هم که پرسیدم اکثرشون می گفتن کمترین خرابی واسه برند اسوسه چون کیفیت قطعات خوبی داره بیشترین خرابی هم واسه برند DELL وبعد hp هستش. تازه hp چون اصالتا امریکاییه نمایندگی مستقیم که زیر نظر کمپانی باشه نداره. من hp 6080 , 6090 رو از نزدیک دیدم متاسفانه صفحه نمایش خوبی نداره دور هاردشم پایینه ,ولی کارت گرافیک بسیار خوبی داره. اصلا حرفی از برند DELL نزن و گول کانفیگشو نخور که استعداد خفنی توی کارت گرافیک سوزوندن داره و کیفیت خوبی هم نداره اگه قیافشو از نزدیک ببینی متوجه حرف من میشی.وایو هم خوبه ولی حیف که مقدار زیادی از پولتو باید به خاطر اسم VAIO بدی.به نظر من ASUS N53SV 'گزینه ی خوبیه با صفحه نمایش FULL HD + 8GB RAM که رم و بلو ری و هاردشم با دور بالا سفارشی هست گرافیکشم خوبه ولی بهترین نیست و از 6080 ضعیف تره . قیمتشم معقولهنقل قول:
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم
نقل قول:
شما کدوم سری از asus میگی صفحه نمایشش با سونی وایو یکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئنید k53sv فول اچ دی هست ؟؟؟؟
اگه k53sv full hd باشه امشب میخرمش.