اره عزیز، لینکم دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور بود ک دقیقا همون چیزی ک شما اونجا نوشتی توش نوشته :n01:نقل قول:
Printable View
اره عزیز، لینکم دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور بود ک دقیقا همون چیزی ک شما اونجا نوشتی توش نوشته :n01:نقل قول:
............................................. .
تراز توی چی منظورتون هس؟ قلمچی؟ گزینه 2 ؟ یا اصن خوده کنکور؟نقل قول:
کسی اخر فهمید منظور از سه ترمه شدن ازاد یعنی چه یه روز میگن یعنی تابستون مث ترمای دیگه 20 واحد ارائه میدیم یه روز دیگه مصاحبه میکنن میگن حداکثر 10 واحد ارائه میدیم ما که اخر نفهمیدیم چی شد
دوستان اين لينك مربوط به عضويت در استعدادهاي درخشان هستش
والا چند ماه هست واسه من باز نميشه !
يكي ميتونه فايل رو دانلود كنه بزاره اينجا ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره امروز درس تخصصي ارائه شدنقل قول:
کسی اخر فهمید منظور از سه ترمه شدن ازاد یعنی چه یه روز میگن یعنی تابستون مث ترمای دیگه 20 واحد ارائه میدیم یه روز دیگه مصاحبه میکنن میگن حداکثر 10 واحد ارائه میدیم ما که اخر نفهمیدیم چی شد
7 تا درس دادن
همه مال ترم اول و دوم !!!
يعني ......... اوف !
7تا درس چند واحد میشد؟نقل قول:
باز برای شما ارائه دادن.دانشگاه به اون گندگی ما یدونه تخصصی ندادن و همش عمومی و مجبور شدم برای تابستون مهمان بگیرم برم جای دیگه که بتونم تخصصی بردارمنقل قول:
سلام
من کنکور 93 تجربی شرکت کردم
دانشجو ریاضی هستم
میخوام بدونم چه زمانی باید از دانشگاه انصراف بدم تا بتونم در دانشگاه جدید ثبت نام کنم؟
کلا درباره انصراف توضیح میدید؟هزینه داره؟
ممنون میشم روشنم کنید :n16:
سلام
این سیستم محاسبه چجوریه
الان دو درس من نمره اش اعلام شده
یکیش رو 17 گرفتم 3 واحده تخصصی ولی اون یکی درس
2 واحده عمومی هم هست ولی 11.5 شدم بعد اون پایین گوشه سمت چپ هروقت صفحه
رو باز میکنم نوشته معدل کل 11.5 و مشروط یعنی فقط اون نمره عمومی رو حساب کرده؟
چجوریه قانونش!!
دلیلش این هست که نمره درس 3 واحدی تون هنوز توی کارنامه ثبت نشدهنقل قول:
دانشگاه ما هم که فقط عمومی!کلا برای رشته من تخصصی یه 4 واحدی ارائه کرده که همون هم برداشتم +یه 2 واحدی..:n29:
5 تا سه واحدينقل قول:
7تا درس چند واحد میشد؟
2 تا 2 واحدي
17 واحد ... ولي خب
همشون مال ترم اول و دوم هستش ...
دوستان من این ترم مجبور شدم 5 درس رو حذف کنم
سه تاش الان حذف شدن ولی دوتاش غیبت خوردن
الان باید گواهی پزشکی ببرم؟چند روز بعد از اعلام نمره ها میتونم؟چون تا یکشنبه مسافرتم
ممنون
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
کسی اطلاع نداشت؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی اطلاعی نداره؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام
من سه ترم فیزیک 1 و دو ترم فیزیک 2 افتادم.حالا با توجه به اینکه فیزیک 1 پیش نیاز استاتیک و مقاومت مصالحه،میتونم استاتیک و مقاومت مصالح رو بگیرم و فیزیک 1 رو نگیرم یا حتما باید همنیاز بشن؟!
دوستان كسي خبر نداره ورودي هاي 90 بايد دفاع مقدس رو پاس كنن يا تاريخ تمدن ؟
سلامنقل قول:
اگر اشتباه نکنم حدود "دو هفته" بعد از پایان امتحانات مهلت هست
البته سخت نمیگیرن معمولا، اگر بیشتر از دو هفته هم شد موردی
نداره، اینجور نیست که بگن شما بعد از زمان قانونی گواهی آوری پس غیبت غیر موجه و صفر !
تا اونجایی که من اطلاع دارم، خیر ! اگر فیزیک 1 پیش نیاز استاتیکنقل قول:
هست و شما قبلا فیزیک 1 رو برداشتید و نتونستید پاس کنید باید
همراه استاتیک، فیزیک 1 رو هم بردارید، حتما
با تشکر مهران...
دوستان کسی میدونه این ازمون کادانی به کارشناسی که 23مرداد هستش واسه دانشکاه ازادم هس؟ تو دفترچه فقط نوشته بود یه هفته قبل باید اقدام کنیم. کسی میدونه داستانش چیجوریه
اقا این بخش نامه جدید چی هست که اومده ؟
ورودی های مهر ماه 90 به بعد لیسانس سقفش شده 10 ترم یعنی 5سال این درسته ؟ رو برد اموزش دیدم
دوستان يكي منو توجيه ميكنه؟
من ورودي 90 مديريت دولتي هستم بايد 149 واحد پاس كنم ... 147 واحد بود كه پارسال يه دست به اسم تاريخ تمدن اضافه كردن و گفتن ورودي هاي 90 بايد اينم پاس كنن كه ميشه 149 واحد
بعد پارسال ديديم ورودي هاي 92 رو زدن ديگه نيازي نيست شما دروس ( فارسي پيش - زبان پيش - رياضي پيش ) رو پاس كنيد !!!
يعني 6 واحد كسر شد ديگه درسته؟
149 واحد شد 143 واحد واسه اونا !!!
الان اين دانشگاه آزاد در و پيكر نداره
يعني چي؟
چرا ما بايد 149 تا پاس كنيم
اونا 143 تا ؟؟؟
من الان واسه همين 2 واحدي مزخرفي كه اضافه كردن ميدونين بايد يك ترم ديگه برم دانشگاه !!!!!!!! به خدا زوره !!!
دوستان يكي از نمرات اعلام شد
6 صفحه نوشتم گفتم 19 ميشم حداقل! يك نمره هم تو كلاسي بده 20 !
البته استاد از اون پيرهاي خرفت دانشگاه هست كه از 15 نمره صحيح ميكنه! يعني 15 نهايت نمره اش هست!!!
خط كتاب رو واسش نوشتم خدايي
ميبينم 15 زده !
اعتراضي هم اصلا بررسي نميكنه
اينكه برگه منو يه استاد ديگه صحيح كنه شرايطتش چي هست؟
بعد اين پير خرفت هم متوجه ميشه كه برگه مو كس ديگه اي صحيح كرده؟ چون 2-3 تا درس ديگه واسم مونده
همش دست همين موسي اسماعيل زايي هست! لج نكنه بعدا !
از دوستان کسی اینجا هست ک ورودی 92 دانشگاه ازاد باشه ؟
سلام دوست گرامی تا جایی که من اطلاع دارم واحدهای پیش از روی درصدهای شما در کنکور باید گذرونده بشه((یعنی اگر در این دروس درصدتون از یک حدی پایین تر باشه باید پیش بگذرونید))نقل قول:
اما چه بهتون پیش تعلق بگیره و چه نگیره این واحدها جز مجموع واحدهای گذرانده نهایی شما شمرده نمیشه
بنابراین اون 149 واحد بدون احتساب واحدهای پیش هست و برای دوستان 92 هم بهمین شکل :n26:
اين نهايت ظلم هستنقل قول:
سلام دوست گرامی تا جایی که من اطلاع دارم واحدهای پیش از روی درصدهای شما در کنکور باید گذرونده بشه((یعنی اگر در این دروس درصدتون از یک حدی پایین تر باشه باید پیش بگذرونید))
اما چه بهتون پیش تعلق بگیره و چه نگیره این واحدها جز مجموع واحدهای گذرانده نهایی شما شمرده نمیشه
بنابراین اون 149 واحد بدون احتساب واحدهای پیش هست و برای دوستان 92 هم بهمین شکل :n26:
چرا ؟
چون تمام ورودي هاي 89-90 و مابقل اون بايد اين دروس رو به اجبار پاس ميكردن!
و اصلا ربطي به ضريب پايين در كنكور نداشت:n27:
نه دوست عزیز ظلمی در کار نبود، دروس پیش بر اساس درصدهای کنکور دانشجویان بود، این هم آیین نامه اش:نقل قول:
ماده 29 : دروس پيش نياز دانشگاهي - آن دسته از پذيرفته شدگان آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي در دوره هاي کارداني، کارشناسي و کارشناسي ارشد پيوسته در همه رشته هاي تحصيلي که نمره خام آنها در آزمون ورودي کمتر از 33.3 درصد باشد موظفند حسب نياز رشته (حداکثر 2 درس عمومي و 2 درس ديگر) که از (حوزه معاونت آموزشي دانشگاه تعيين و ابلاغ گرديده) به عنوان دروس (پيش نياز دانشگاهي) علاوه بر دروس مندرج در برنامه مصوب بگذرانند.
تبصره 1 – تعيين ريز مواد درسي دروس پيش نياز دانشگاهي (که منابع آنها کتابهاي دبيرستاني است) به عهده واحد دانشگاهي است و زمان ارائه آن در نيمسالهاي اول و دوم سال شروع به تحصيل دانشجو مي باشد.
تبصره 2 – تعداد واحدهاي درسي هر يک از دروس پيش نياز دانشگاهي در کليه مقاطع تحصيلي 2 واحد تعيين مي گردد.
تبصره 3 – مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي موظف است پس از اعلام نتايج آزمون ورودي، کارنامه پذيرفته شدگان مشتمل بر نوع درس و در صد نمره خام آن دروس را در اختيار واحدهاي دانشگاهي ذيربط قرار دهد.
تبصره 4 – دروس پيش نياز دانشگاهي دروس دبيرستاني است و ارائه آنها همراه با دروس همنام دانشگاهي بلامانع مي باشد.
تبصره 5 – نمرات اين دروس در کارنامه دانشجو ثبت و در ميانگين نمرات پايان نيمسال و همچنين در ميانگين کل نمرات دانشجو محاسبه مي شود.
دوستان سلام!
بین دانشگاه های رودهن و شهر قدس کدوم دانشگاه سطح علمی بالاتر و امکانات بیشتری داره؟ (رشته ی مترجمی زبان انگلیسی)
من خيلي فارسي گفتم !!! زبون ديگه اي هم بلد نيستم متاسفانهنقل قول:
نه دوست عزیز ظلمی در کار نبود، دروس پیش بر اساس درصدهای کنکور دانشجویان بود، این هم آیین نامه اش:
دارم ميگم تمام ورودي هاي 89-90 و قبلش مجبور بودن به اجبار اين دروس رو پاس كنن !!!
ولي الان كلا حذف شده و ورودي هاي جديد نبايد اصلا اين دروس رو بردارن
ظلم نيست ؟!!!
چرا ظلمه ...
چون ما 6 واحد عقب افتاديم از ورودي هاي جديد !
ميتونيم به جاي رياضي پيش - فارسي پيش - زبان پيش
دروس تخصصي 6 واحد برداريم و زودتر تموم كنيم دانشگاه رو !!!
خب واسه بعضي ها فرقي نميكنه اون ديگه حسابش جداست ...
بنده خودم فارسي و زبان رو بالاي 60 زدم تو كنكور آزاد
نياز بود كه مجدد پيش فارسي و زبان رو پاس كنم ؟!!!!!
اگه بنا بر اين قانوني بود كه شما گزاشتي نه به هيچ وجه
ولي وقتي اجبار ميشه بايد برداريم وگرنه نميتونستيم فارسي عمومي و زبان تخصصي رو برداريم ...
دوستان 1 سوال داشتم تروخدا اگه اطلاع دارید بگید
این درسته که اگه دروس پیش رو برداریم و اگر بیفتیم یا حذف کنیم دیگه نیازی نیست به اخذ اون درس...درسته این ؟؟ یعنی فقط کافیه 1 بار برداریم درس رو ....درسته ؟
چون با این درس پیش من 25 واحدم می مونه...به خدا خیلی زوره 1 ترم بیشتر بمونم....25 واحد اصلا نمی دن هیچ جوره ؟؟؟؟
من هم خیلی فارسی جواب دادم! شما میگید که تمام ورودی های 89-90 و ماقبل مجبور بودن به اجبار این دروس رو پاس کنند و من هم آیین نامه اش رو خدمتتون عرض کردم که همه ورودی ها مجبور نبودن این دروس رو بگذرونن، بلکه کسایی که زیر 33 در صد تو کنکور پاسخ دادن باید دروس پیش می گذروندن.نقل قول:
این برمی گرده به بی اطلاعی شما از آیین نامه و همچنین سهل انگاری مسئول آموزش رشته تون. و الا اگه کسی بالای 60 درصد! بزنه دیگه نیازی نیست در اون درس، درس پیشدانشگاهی گذرونده بشه.نقل قول:
بنده خودم فارسي و زبان رو بالاي 60 زدم تو كنكور آزاد
نياز بود كه مجدد پيش فارسي و زبان رو پاس كنم ؟!!!!!
خب یه قانونی بوده و حالا توی اون تجدید نظر شده. با این استدلال شما همه قوانین باید تا ابد بدون اصلاح و دست نخورده باقی بمونن، چون در غیر این صورت یه عده احساس می کنن بهشون ظلم شده!نقل قول:
چرا ظلمه ...
چون ما 6 واحد عقب افتاديم از ورودي هاي جديد !
ميتونيم به جاي رياضي پيش - فارسي پيش - زبان پيش
دروس تخصصي 6 واحد برداريم و زودتر تموم كنيم دانشگاه رو !!!
نه چنین چیزی درست نیست.نقل قول:
اگه این 25 واحد، شامل درس تنظیم خانواده هم باشه مشکلی نیست، در غیر این صورت فکر نمیکنم بشه کاری کرد.نقل قول:
چون با این درس پیش من 25 واحدم می مونه...به خدا خیلی زوره 1 ترم بیشتر بمونم....25 واحد اصلا نمی دن هیچ جوره ؟؟؟؟
ما اگه بگيم الان روزه شما احتمالا ميگي نه شبه!!!
بحث با شما دانشجوي محترم! هيچ فايده اي نداره ...
دانشجو از 100 درصد آيين نامه ها و قوانين اون هم در ترم اول دانشگاه هيچ وقت آگاه نيست
آيين نامه هايي كه شما خودت به سختي از تو سايت ها در مياري ...
گيرم كه اگاه بود
دارم فارسي ميگم وقتي اجبار هست
دانشجو ميتونه يعني كاري كنه ؟؟؟ هه ... اينجا ايرانه پسر جان
استاد براي نمره اي كه 20 مي شديم به ما 10 داد به كل كلاس ... تو همين اينترنت گفتيم چيكار كنيم
گفتن هيچي بگذر ! ولي ما نامه زديم به بالا به پايين به رييس دانشگاه به مدير گروه به آموزش ... آخرم گفتن نمره ثبت شده !
تموم ...
بعد شما چي فكر كردي؟
دارم ميگم ظلمه كه ما پاس كرديم و ديگران الان نبايد پاس كنن ميگي نه !
ديگه نميدونم منطق شما چيه ...
وقتم ندارم با آدمي با چنين منطقي بحث كنم ...
ترجيح ميدم كامنت هاي شما رو نخونم!
موفق باشيد
دوستان ورودی 92 به بعد نیاز به گذراندن دروس پیش ندارن؟؟؟ این قانون برای ورودی های قبل نیست؟؟؟
كسي اينجاها درس نميخونه؟!نقل قول:
من دو ترم قبل بنا به دلایلی زیاد به دانشگاه نرسیدم و نه ریاضی 1و2 پاس کردم نه فیزیک 1و2 اما الان میبینم تقریبا برای 90 درصد درس های ترم سوم ریاضی و فیزیک پیش نیازه حالا سوالم این که اگه من اون درسایی که پیش نیازشون ریاضی و فیزیک هست رو بردارم و پاسشون کنم اما ریاضی و فیزیک رو پاس نکنم اون درسا را قبول می کنند یا نه؟؟ هرکی یه جوابی میده یکی میگه نه قبول نمیکنند یکی میگه قبوله ولی تا دو ترم وقت داری ریاضی فیزیک را پاس کنی
سه ترم مشروطی پشت سر هم اخراج میکنن؟
اگه معدل ترم سروم مشروطی شما بالای 10 باشه تعهد میگیرن . اگه زیر 10 بود اخ ر ا جججج :n28:
سلام من ورودی 91 هستم.فقط فارسی رو پیشنیاز خوردم ولی ترم 1 بهم ندادن.منم دیگه نگرفتم.حالا از دوستان که میپرسم میگن برق قدرت، فارسی پیش حذف شده.شما اطلاع دارید که درسته یا نه؟؟