نمیخواد یه فصل خودتو الاف کنی تا پنجم شی. مستر لیگو با تیم رم شروع کن چون رم تو همون فصل اول تو لیگ اروپا هستش. :10:نقل قول:
Printable View
نمیخواد یه فصل خودتو الاف کنی تا پنجم شی. مستر لیگو با تیم رم شروع کن چون رم تو همون فصل اول تو لیگ اروپا هستش. :10:نقل قول:
راستی
مشکل سیو نشدن ترکیب تیما حل نشد؟
نوشته شده توسط hadi_vazi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ورزشگاه چلسی چرا توی 2010 نیست؟
استمفوردبریج رو میگم توی ورزشگاه ها نیست یا اسمش تغییر کرده؟
با پچ خاصی میشه آورد؟
یه سوال دیگه این پچ های smpach و pesedit حجمشون خیلی بالاست جائی هست ورژن جدیدش تیکه تیکه باشه برای دانلود؟
این پچ کونامی که 1.1 و 1.2 داره هر دوباید دانلود بشه یا 1.2 خودش کامله؟
این سوال ما جا موند واسه جواب دادن؟
یه سوال دیگه هم دارم از وقتی از توی بازی خود بازی رو دانلود کردم دیگه فایل مستر لیگ تو یه سیستم دیگه که آپدیت نشده اجرا نمی شه چیکار باید بکنم؟
آیا اون فایل رو می شه جداگانه از اینجا بگیرم و اونجا کپیش کنم چون اونجا دسترسی به اینترنت ندارم.
دوبار این سوال رو کردم ولی کسی جوابی به ما نمیده.
ضربه ایستگاهی زدن خیلی سخت شده
کسی راهی بلده که ضربه ایستگاهی ها دقیق تر بشه؟
من هر کاری میکنم بازم شدت ضربه یا از نصف بیشتر میشه یا کمتر
چیکار کنم؟
نقل قول:
من این کار رو میکنم ولی باز هم درست نمیشه
چه کنم
فوریه
چطوری باید فعال یا سوییچ کنیم
نقل قول:نقل قول:
راستش در اواسط فصل دوم این اتفاق افتاده و تقریباً در تمام بازی ها (دسته2 و سپس دسته1) فیکس بوده. عنوانهای "آقای گل" و "جزو یازده تای برتر" رو کسب کرده. اگه دستمزدش هم کم باشه خب از اول اینجوری بوده. خرید جدیدی هم نداشتم که بودجه باشگاه کم شده باشه یا مثلاً مهاجم جدیدی آورده باشم ناراحت شده باشه. امیدوارم که تیمو ترک نکنه، اگه هم رفت که آرزوی موفقیت براش می کنم!!!:31::31:
کلاً فکر می کنم بصورت رندوم بعضی بازیکنا اینجوری میشن.
در Edit صفحه اصلی بازی خودم ترکیبی را برای تیمی Save کردم و هنوز هم همان ترکیب باقی مانده و دیگر نیاز به تغییر در هر دفعه بازی ندارم!نقل قول:
فکرمیکنم از آنجا امتحان کنید مشکل حل شود.
بای بای
این پچ ها خیلی حجیمه .کم حجم ارش رو سراغ ندارید؟؟؟؟ .مشکلی توی خود بازی ایجاد نمیکنه.نسخه ای که من گرفتم کرک نداشت ( یعنی کرک رو خودش نص و اجرا می کرد ) .برای من مشکلی ایجاد نمی کنه با این شرایط.
من که اصلآ با فیفا حال نمی کنم.
دوستان كسي بازي و رو ايكس باكس بازي ميكنه ؟
ميخواستم ببينم چجوري لوگوي تيمها رو اديت كنم ؟
آيا فايلي چيزي هست يا dvd تو بازار پيدا ميشه كه تيمها درست شده باشند ممنون اگه جواب بدين
جون هر کی دوست دارید این چندتا سوال من رو کامل جواب بدید خسته شدم از بس سوال کردم و بی جواب موندم:
1- بی زحمت درباره پچ کونامی یه توضیحی بدید این پچ های که به اسم 1.01 و 1.02 هست واقعا پچ کونامیه یا چیز دیگه ایه؟من هر دو رو دانلود و نصب کردم تغییر ی تو بازی ندیدم کار خاصی باید بکنم یا جور دیگه ای باید نصب کنم؟
2- این فیس پک هایی که دالود می کنیم وقتی تو کیت سرور نصبش می کنیم باید فیس قبلی همون شخص رو پاک کنیم؟ چطور بازی تشخیص می ده کدوم عکس مال کیه؟ آخه خیلی از فیس ها هیچ اسمی نداره.
3- ورزشگاه چلسی تو این بازی نیست یا اسمش چیز دیگه ایه؟ اگه نیست با پچ خاصی می شه آوردش؟
4- من آخرین پچ pesedit رو که ورژن 1.2 هستش رو با حجم 140 مگ دالود کردم ولی extrac نمی شه و آخرش ارور می ده فایل خرابه اصلا آخرین پچ pesedit چه ورژنیه؟
5- این فایلی که از توی بازی دانلود می شه جائی هست که جدا دانلود بشه و بعد اون فایل رو تو جائی که بازی نصب شده ریخت؟
آخه یه سیستم دیگه هست که به اینترنت دسترسی ندارم و می خوام اون فایل آپدیت رو بریزم روش چون اگه فایل مستر لیگی که آپدیت شده رو بخوام تو بازی که آپدیت نشده باز کنم ارور میده و باز نمی شه.
خواهشا جواب من رو بدید چند روزه سوال می کنم فقط به جواب یکیش رسیدم.
دوستان من می خوام تیم های کلاسیک رو آنلاک کنم لطفا منو راهنمایی کنید(بدون فتح لیگ )
دوستان گرامی چطور میشه که تماشاگران تو بازی در هر نیمه یه تیم رو تشویق کنن و آیا راهی هست که توی ویندوز7 تماشاگران مثل ویندوزxpتشویق کنن ممنون میشم جواب بدید
جل الخالق تو تیم جوانان من یه بازی کن به اسم burchet اومده 16 سالشه قدرتش 98
:18:
تیمم رئال مادریده تل حالا برای شما همچین اتفاقی افتاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها تا حالا کسی به این مشکل برخورده؟!!!!
از بین 10 تا بازی 2تا بازی هر دو تیم توی زمین لباساشون اینجوری میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا هرکی میدونه بگه چیکار کنم درست شه!!
درود
من پچ PESEdit.com_2010_Patch_0.8_all-in-one را نصب كرده ام و دنباله اش هم يه PES2010_OPTION كه يكي از دوستان از پچشون گذاشته بودند رو به جاي اپشن فايل قبلي گذاشتم و حالا نمي تونم با برنامه PES 2010 Superstar كار .ارور ميده چه كار كنم؟
همين الان هم برنامه pro-evo_editing_studio_2010_v2.0 را نصب كردم كه اين يكي هم اصلا اجرا نشد و ارور داد كه يكي از فايلاش رو پيدا نمي كنه چه كار كنم؟
در ضمن در اين پچي كه نصب كردم اسامي بازيكنان كلاسيك فيك هستند چه جوري اريژينال كنم؟كسي اسامي واقعيشون رو داره؟
در ضمن من با وارد كردم فيس بازيكنان هم مشكل دارم ميشه راهنمايي كنيد؟
با سپاس
جواب يكي از سوال ها رو تو اون يكي تاپيك دادم . ميتوني ببيني:10:نقل قول:
اقایون سلام ، این بازی رو چطور میشه رو شبکه بازی کرد ؟ منظورم lan هستش !!
اگه lan نمیشه می تونیم انلاین بازی کنیم ؟ ( البته نسخه کرک شده )
منم همین سوال رو دارم. جواب بدید لطفا.نقل قول:
دوستان کسی لینک این ورژن از Net Framework 3.5 Sp1 رو نداره من میگردم پیدا نمیکنم!ممنون میشم برام قرار بدین امشب بزارم واسه دان!:40::11:نقل قول:
1- به این پچ ها میگن پچ گیم پلی تغییرات و یا باگ هایی رو معمولا برطرف می کنن البته دو پچی که برای 2010 داده شده تغییری در گیم پلی ایجاد نمی کنه بلکه برای آنلاین بازی کردن مسائلی رو حل می کنه و البته نصب بودن پچ جدید همیشه توصیه میشهنقل قول:
2-شما وقتی فیس رو دانلود می کنید توی این پوشه کیت سرور کپیش می کنی: dt0c.img بعد برنامه PES editor یا هر برنامه جانبی که قادر به ریلینک فیس و هیر هست رو اجرا می کنی حالا 2 حالت وجود داره یا فیسی که دانلود کردی مثلا مال یه بازیکنی هست که فیس Special اش توسط کونامی ساخته و توی بازی هم نمایان شده مثل فیس مسی یا رونالدو و... که در این صورت می تونی خیلی راحت با برنامه PES Editor شماره فیس و هیر اونها رو ببینی چون فیس Special اونها فعال هست و شما می تونی ببینی که در این صورت کافیه بری و اون فایل فیس یا هیر جدید رو که دانلود کردی رو به name_xxxx تغییر بدی به جای name هر کلمه ای رو که بخوای می تونی بنویسی فقط باید بدون فاصله یا آندرلاین باشه به جای xxxx هم شماره بازیکن رو. این حالت خیلی ساده بود یعنی شما در عرض 1 ثانیه با PES Editor می تونی شماره فیس و هر رو تشخیص بدی و بری اون شماره رو به انتهای فایل فیسی که دانلود کردی اضافه کنی.
حالا حالت دوم اینه که مثلا شما فیس نکونام رو دانلود کردی باز هم توی اون پوشه کیت سرور فایل فیس رو کپی می کنی بعدش با برنامه PES Editor یا Pr0-Evo یا Face Relink میری نکونام رو به یک Free Slot لینک میدی بلافاصله می بینی که برای نکونام اسلوت فیس و هیر special فعال میشه دقیقا همون شماره رو برمیداری و به انتهای فایل فیست اضافه می کنی می بینی که فیس نکونام توی بازی خواهد بود. پر واضح هست که شما اگه فایل edit رو پاک کنید شاهد فیس نکونام هم نخواهید بود با اینکه فایل فیس توی پوشه کیت سرور هست ولی ریلینک شدن عملی هست که روی Edit فایل ذخیره میشه در حالیکه برای رونالدو یا مسی اتفاقی نمی افته چون فیس اونها ربطی به ادیت فایل نداره و یه چیز ثابت هست
3- نه نیست ساخته هم نشده که بخوای تغییر نام بدی. پری روز حسین می گفت یه نفر خارجکی داره می سازه
4- من پچ دانلود نمی کنم نظری ندارم...
5- بله وقتی شما می ری از داخل بازی دانلود می کنی فایلی به اسم dt0f.img دانلود میشه حدود 15 مگ هم حجمشه و توی این مسیر قرار میگیره
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
دقت کنید که پوشه Application هایدنن هست و اگه Show Hidden Files نزنید نمی تونیم دستی برید به این مسیر برای رفتن به این مسیر کافیه آدرس فوق رو توی آدرس بار ویندوز اکسپلورر کپی پیست کرده و اینتر بزنید تا یه راست برید توی اون فولدر شما اگه از رپید شیر یا هر جای دیگه هم که این فایل رو گیر آوردی می تونی دستی کپی کنی اینجا خواهی دید که آپدیت اعمال میشه
بعد از دانلود و در آوردن از حالت فشرده توی این مسیر کپی کنیدنقل قول:
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save
لینک:
هر کدوم رو خواستید دانلود کنید
کد:http://www.2shared.com/file/9788563/9f291db5/Unlocker_Option.html
http://jump.fm/DTFYP
http://www.2shared.com/fadmin/9788563/adcee44c/Unlocker_Option.zip.html
در مورد مشکل با پچ نظری ندارم اینکه Pro-Evo اجرا نمیشه باید برنامه دات نت 3.5 رو داشته باشی و این آپدیت رو هم نصب کنی:نقل قول:
یا از ادیت فایلی استفاده کن که اسامیشون رو درست کردن یا این اسامی رو خودت وارد کنکد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=130F7986-BF49-4FE5-9CA8-910AE6EA442C&displaylang=en
ترتیب رعایت شده:
[CLASSIC ENGLAND]
SEAMAN
ADAMS
SOUTHGATE
KEOWN
STUART PEARCE
INCE
WISE
MCMANAMAN
GASCOIGNE
IAN WRIGHT
SHEARER
MARTYN
LE SAUX
REDKNAPP
ANDERTON
HODDLE
PLATT
MERSON
SHERINGHAM
BARNES
WADDLE
LES FERDINAND
ANDY COLE
[CLASSIC FRANCE]
BARTHEZ
DESAILLY
BLANC
THURAM
LIZARAZU
DESCHAMPS
KAREMBEU
PETIT
ZIDANE
DJORKAEFF
GUIVARC'H
LAMA
LEBOEUF
ANGOLMA
AMOROS
BOGHOSSIAN
CANDELA
GUERIN
GINOLA
MICOUD
DUGARRY
PAPIN
CANTONA
[CLASSIC GERMANY]
KAHN
KÖHLER
MATTHAUS
NOWOTNY
SAMMER
JEREMIES
REUTER
ZIEGE
DEISLER
MÖLLER
BIERHOFF
KÖPKE
ILLGNER
BUCHWALD
LINKE
HELMER
HEINRICH
BREHME
SCHNEIDER
HASSLER
LITTBARSKI
KLINSMANN
VÖLLER
[CLASSIC ITALY]
PAGLUICA
BARESI
COSTACURTA
TASSOTTI
MALDINI
DINO BAGGIO
ALBERTINI
BERTI
DONADONI
ROBERTO BAGGIO
VIALLI
PERUZZI
DI BIAGIO
BERGOMI
FERRARA
BENARRIVO
DI LIVIO
DI MATTEO
MANCINI
ZOLA
MONTELLA
MASSARO
CASIRAGHI
[CLASSIC NETHERLANDS]
DE GOEY
STAM
F. DE BOER
REIZIGER
COCU
WINTER
DAVIDS
BERGKAMP
R. DE BOER
OVERMARS
KLUIVERT
VAN BREUKELEN
RONALD KOEMAN
BLIND
NUMAN
WITSCHGE
JONK
RIJKAARD
GULLIT
VAN BASTEN
VAN VOSSEN
HASSELBAINK
VAN HOOIJDONK
[CLASSIC ARGENTINA]
CARLOS ROA
RUGGERI
SENSINI
CHAMOT
ALMEYDA
SIMEONE
REDONDO
GUSTAVO LOPEZ
CANIGGIA
BALBO
BATISTUTA
BURGOS
BROWN
NELSON VIVAS
POCHETTINO
CUCIUFFO
BATISTA
CALDERON
BURRUCHAGA
HECTOR ENRIQUE
MARADONA
VALDANO
DIAZ
[CLASSIC BRAZIL]
TAFFAREL
JULIO CESAR
RICARDO ROCHA
JORGINHO
LEONARDO
MAURO SILVA
DUNGA
RAÍ
ZINHO
BEBETO
ROMARIO
LEAO
ALDAIR
ZAGO
CAFÚ
FLAVIO CONCEICAO
CESAR SAMPAIO
DJALMINHA
EDMUNDO
VIOLA
CARECA
MULLER
ELBER
برای فیس هم که جواب دوست دیگه رو توی نقل قول بالا دادم فکر کنم توضیح کاملی بود
نقل قول:فراموشش کنید تا وقتی توی ایران هستید و این سرعت پایین اینترنت رو دارید بتونید PES رو آنلاین بازی کنید مگه اینکه سرعت 1 مگ و بازی رو با سریال اورجینال داشته باشیدنقل قول:
توی همون پورتال دانلود مایکروسافت این عبارت رو جستجو کنی لینک مستقیم میدهنقل قول:
pes رو نمیشه به صورت شبگه ای بازی کرد
فقط آنلاین میشه بازی کرد اما اونم توی ایران امکانپذیر نیست چون سرعت فوق العاده ای میخواد
سلام دوستان لطفا جواب منو فوری بدین
من اول بازی نسخه دمو رو حدود 2ماه پیش اینستال کردم بعد از چن وقت اومدمو نسخه کاملو اینستال کردم
بعد دیدم دموش خیلی بهتر از بازی کامله
بازی کاملو پاک کردم به صورت کامل اما حالا که اومدم نسخه دمو رو بازی کنم همون نسخه دمو تبدیل شده بود به نسخه کامل
خواستم Demo رو پاک کنم و از اول بریزم اما Uninestal نداش
مجبور شدم اون File رو دلیت کنم و با این کار هم مسلمآ بازی کاملا پاک نمیشه حتی تو کنترل پنل هم تو اون قسمت اد ریمو هم نسخه Demo جود نداش که من ریموش کنم حالا من می خوام Demo بازی کنم اما وقتی نسخه فوق رو اینستال می کنم بازی کامل اجرا میشه
لطفا بگید چی کار کنم
عین .... موندم تو گل
چی رو دانلود کنم؟ اگه آپشن فایله می خوام فقط تیک های کلاسیک آزاد بشن وهیچ تغییر دیگه داده نشهکد:بعد از دانلود و در آوردن از حالت فشرده توی این مسیر کپی کنید
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save
با فونت کوچیک هم بنویسید ما می تونیم بخونیم جیگر:10:نقل قول:
دوست عزیز شما می تونید با ایتفاده از نرم افزار های جانبی که کارشون پاک کردن کامل یک برنامه هست به کل از روی ویندوزتون پاک کنید. البته قبلش یه کاری هم می تونید بکنید عبارت regedit رو توی run تایپ و اینر بزنید بعد به این مسیر برید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\PES2010
و پوشه PES2010 رو دیلت کنید اگه نشد همون استفاهده از برنامه های آن اینستال یا نصب مجدد ویندوز
وای وای شرمنده همون پست قبلی رو ویرایش کردم و لین رو گذاشتم. واقعا معذرت یادم رفت لینک دانلود رو بذارم توی همو پستی که جواب دادم گذاشتم لینک ها رو هر کدوم رو که دوست داشتی دانلود کن یکی هستننقل قول:
دوستان كسي بازي و رو ايكس باكس بازي ميكنه ؟
ميخواستم ببينم چجوري لوگوي تيمها رو اديت كنم ؟
آيا فايلي چيزي هست يا dvd تو بازار پيدا ميشه كه تيمها درست شده باشند ممنون اگه جواب بدين :10:
نقل قول:
قربونت جواب نداد
یه لطفی کن از این برنامه ها رو که می گی یکی از بهتریناش رو لینک دانلودش رو واسم بزار
Tanx:10::40::40::40:
سلام واسه همینه که بازی کردن PES روی کنسول کار بی معنی هست چون وقتی ویرایش نسخه PC به سادگی آب خوردن هست و هیچ تفاوتی در کیفیت نسخه کنسولی و PC وجود نداره پس بهتره آدم روی کامپیوتر بازی کنه البته یه برنامه هایی و ادیتور هایی هست که برای نسخه ها کنسولی هست ولی من فقط شنیدم در باره اونها دیگه اینکه چطوره استفاده میشن رو نمی دونمنقل قول:
والا اینارو دیگه باید توی انجمن نرم افزار درخواست بدینقل قول:
ولی واسه اینکه زابرا نشی و از ما راضی باشی برات یه دونه اش رو پیدا کردم
این صفحه دانلود هست می تونی توضیحات نرم افزار رو هم توش بخونی. امیدوارم به دردت بخوره
کد:http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=6654
بازم Hiنقل قول:
میشه لینک دان ش رو بزاری
وبگو وقتی دان کردیمش کجا باید قرارش بدیم
لطفا هر توضیحی که خودت صلاح می دونی هم بده
من تا حالا از این غلطا نکردم
لطفاحجم فایلش هم بگو
ممنون میشم
رفیق خود آرمین داره یه پچ میسازه که دیگه فک کنم آخراشه و تا چند وقت دیگه میده بیرون و شما هم راحت استفاده میکنی و مشکلی نست.نقل قول:
بازم Hi
میشه لینک دان ش رو بزاری
وبگو وقتی دان کردیمش کجا باید قرارش بدیم
لطفا هر توضیحی که خودت صلاح می دونی هم بده
من تا حالا از این غلطا نکردم
لطفاحجم فایلش هم بگو
ممنون میشم
---------------------
مشکل صفحه ی قبل من تا حالا کسی همچین چیزی ندیده؟!!
---------------------
آرمین جان شما یه ادیت فایل چند روز پیش به ما دادی میخوام ببینم توی پچی که میخوای بدی یا این ادیت فایل تغییر میکنه یا همین میمونه چون میخوام یه چیزهایی رو ادیت کنم منتظرم ببینم کار شما به کا میکشه.
با تشکر.
با تشكر از اقا ارمين
يه سوال ديگه يه مدت با شوت زدن دچار مشكل عظيمي شدم!
هر وقت كه دكمه ي شوت رو سريع فشار مي دم شوت رو به صورت چيپ كوتاه مي زنه.ايا مي توان ايه جوري اين حركت رو كنسل كرد؟قبلا اين مشكل رو كمتر داشتم اما هر چي جلوتر مي رم بيشتر ميشه. امروز هر چي با ويا شوت زدم چيپ زد!ايا به پچ ربطي داره؟خيلي دارم اذيت مي شم
دو سوال:ايا فيس پك براي كلاسيك تيم نيومده؟
سه سوال:ايا اين امكان وجود داره كه كليد هاي تركيبي كه باعث حركات كنيكي مي شن رو تغيير داد مثلا براي دايوينگ بايد 3 تا كمكي رو بگيري ايا امكانش نيست كه اين رو به دكمه ي r2تغيير بديم؟
با تشكر
سلامی داغ به همه دوستان گل.آقا این تاپیک 2010 رکورد 2009 رو شکسته ها.ماشاا... طرفدارا هرروز بیشتر از دیروز.
دوستان من چندتا مشکل تو این 2010 دارم که عمدتا هم برمیگرده به مسترلیگ.با اینکه تو تاپیک 2009 خودم به همه میگفتم سرچ کنید اما بخدا تو این وضعیت سرچ مشکله.:41:پس شما زحمت پاسخ ها رو بکشید ممنون...
1.من تا حالا هیچ پچ و تغییری تو بازی ندادم.آپشن فایل هم نمی خوام فقط یه پچ و برنامه جانبی(اگه برا پچ لازمه) معرفی کنین و لینک بدین که اولا تا ممکنه رسمی باشه و دوما می خوام فقط لایسنس ها کاملا درست بشه.(این رو فکر کنم آرمین جان بتونه خوب کمکم کنه.چون همیشه خودت پچهایی نصب میکنی که بجز لایسنس ،دیگر قسمتهای بازی رو بیخود دستکاری نمیکنه)
2.خرید بازیکن تو مستر لیگ چرا اینقدر سخته؟؟؟!!!:19:مخصوصا بازیکنای بزرگ.پدرم دراومد فقط تونستم گورکاف رو بخرم.کریس رونالدو رو سه سال پیاپی به رئال پیسنهاد میدادم همش رد می کرد آخرش هم دادش به دوست صمیمیش یعنی بارسا!!چکار کنم که راحتتر بازیکن بخرم؟اینکه بازی رو خودت انجام بدی یا بدی به مربی و درجه سختی آیا تاثیری دارن روی ترانسفرها؟
3.بازیکنانی مثل Kaiser چرا تو ML young نیستند؟
4.بهترین بازیکن با پست CF دربین کل بازیکنان که قدرت سرزنی خوبی هم داشته باشه بنظر شما کدوم بازیکنه؟چنین بازیکنی در بین بازیکنان جوان کیه؟(بر اساس تجربه شخصی جواب بدید نه ability )
5.قدرتمندترین برنامه برا ویرایش مشخصات بازیکنان معرفی کنین.(یه چیزی مثل pro_evo برای 2009)
6.مشکل کم شدن صدای استادیوم در ویندوز هفت چطوری حل میشه؟(بجز کم و زیاد کردن اونها تو تنظیمات)
راستی من کمی تو فایلهای گزارشگر بازی گشتم یه نتیجه گرفتم که نمی دونم می دونید یانه.فایل dt00_e.img رو که اکستراکت کنید با لیستی از فایلهای صدای بازی مواجه میشید که قبلا راهنمای اون رو تو انجمن دیده بودم ولی این قسمت رو ننوشته بودن دوستان.از شماره 1 تا 4811 مربوط به صدازدن نام بازیکنان در حالتهای مختلف میشه.عدد بعد از پرانتز هم تعداد فایلها رو مشخص میکنه که در زیر میتونید ببینید.امیدوارم مفید باشه:
dt00_e.imgunnamed_1- unnamed_1814 names (1814
unnamed_1815- unnamed_2813 and "name" (998
unnamed_2814-unnamed_3812 heres "name" (998
unnamed_3813- unnamed_4811 name(in opportunity) (998
من هم همین سوال رو دارم کسی هست بتونه جواب بده؟؟؟؟نقل قول:
لینک چیو؟ اگه پچ و ادیتور و ... می خوای اینجا پرهنقل قول:
خوب من به تازگی متوجه شدم اون ادیت فایل دارای ایرادات ریزی هست واسه همین دارم روی یه ادیت فایل دیگه کار می کنم البته بیشتر برای پچ بعدی هست والا من برای ارائه پچ چند تا مشکل دارمنقل قول:
خوب همگی می دونید چند روزی می شه که کارهای ساخت به اتمام رسیده ولی کلا پروژه ای که روش کار کردم در حدی نیست که بشه بهش نمره خوبی داد چون ممکنه GDB ها همه شون جالب نباشن ممکنه شماره ها یا اسم روی پیراهن ها البته بعضیا مشکل داشته باشه چون همه رو چک نکردم ممکنه اسامی همگی صحیح نباشن البته بازیکنان خیلی گمنام یه مورد دیگه که اذیتم می کنه عدم موفقیتم توی تغییر نام OTHER LEAGUE a,b هست چون OTHER B بوندس لیگا با تمام 18 تیمش هست. به هر حال خودم پروژه رو نمی پسندم و اگه به خاطر اصرار دوستان نبود حالا حالا ها نمی دادم بیرون ولی خوب ظاهرا خیلی ها منتظرن که امشب این پچ رو دانلود کنن ولی خوب همونطور که گفتم کاستی هایی هست که البته من این پروژه رو کامل و به پچ بعدی تعمیم می دم و منتظر می مونم که آپدیت بعدی کونامی بیاد شاید تیم های موقت رو درست کنه خودش. به هر حال من ویژگی های بازی خودم رو می گم اگه کسی می خواد همین ها رو بگه تا براش آپلود و لینک بدم.
1- اسامی فیک اعم از نام باشگاه ها و بازیکنان و استادیوم ها اصلاح شده بدون دخل و تصرف
2- لوگوی باشگاههای لایسنس نشده اصلاح شده این لوگوها ساخته خود کونامی هست و کاملا همجنس لوگو تیم های لایسنس شده هست. من به شخصه از لوگو های دارای سایه روشن و شیشه ای خوشم نمیاد چون در نگاه اول خوب هستند و بعد مدتی آزار دهنده میشن سادگی آرستگیه به نظرم و اینکه این کار باعث میشه کاربر اصلا احساس نکنه لوگو ها بعدا و توسط پچ اظافه شده
3- کیت های تیم های لایسنس نشده از طریق GDB اصلاح شده
4- حدود 75 درصد از فیس هایی که کونامی در داخل دیتا بیس قرار داده ولی در بازی اونها رو اعمال نکرده اعمال شده مثلا فیس زیدان یا بارتز یا ریوالدو رونالدو علی کریمی مهدوی کیا همگی اضافه شدند که کار فیس ها از کونامی هست
خوب موارد بالا مال خصوصیات بود ولی خصوصیات منفی که خودم معتقدم نشانه کامل نبودن پروژه هست:
1- تیم های موقت (فیک) Other League A به همون شکل باقی موندن و تغییر نام پیدا نکردند و بازیکنانشون هم فیک هستند
2- تیم های موهومی PES , WE United+16 D2 League Teams بدون تغییر باقی موندن (در نظر داشتم تبدیلشون کنم به تیم های یک لیگ هجده تیمی یا گلچینی از باشگاه هایی که توی لیگ اروپا شرکت دارن و اصلا ساخته نشدن حتی اگه میشد بدم نمیومد لیگ ایران رو ایجاد کنم حالا شاید کیفیتش به اون حد نباشه ولی ارزش داشت که اسامی و لوگو و کیت های لیگ ایران رو بذارم جاشون و بازیکنان فیک و موهومی اون تیم ها رو به بازیکنان با ملیت ایرانی و شاغل در لیگ برتر تغییر بدم که البته این کار ها میشه همون تغییرات بی رویه که بازی رو از اون اورجینالی میندازه ولی خوب مشکلی هم برای بازی پیش نمیاره
به هر حال هر کی این ها رو با این شرایط می خواد بگه تا آپلود کنم حتی اگه 3 نفر هم پیغام خصوصی یا عمومی بدن که می خوان من پوشه کیت سرورم رو + اپشن فایل ها براش به صورت زیپ شده می دم چون خودم معتقدم پروژه من در حد یک ژچ مکمل و لایسنسر نیست.
1- نه ربطی به این نداره در حال دویدن دستت به صورت تپ به کلید اسپرینت بخوره این اتفاق می افتهموقع شوت کلا دستت رو از اسپرینت بردار سعی کن L2 رو بگیری اینطوری فنی هم می زنه با بغل پانقل قول:
2- اینا رو باید از تاپیک ادیت پیگیری کنی ولی من که پیگیر هستم می دونم که نیومده تعداد زیادی فیس بازیکنان کلاسیک توسط خود کونامی ساخته شده و توی دیتا بیس هست شما می تونی ریلینک کنی اونها رو یا هم از ادیت فایل استفاده کنی ادیت فایلی که من ساختم توش این اعمال شده البته من خودم فیس مارادونا و گابریل باتیستوتا رو دارم خواستی میدم بهت نحوه وارد کردنشون رو هم که گفتم
3- نه دیگه نمیشه 3 تا رو باید گیری حالا از ستینگ داخل بازی یا خارج بازی می تونی به دلخواه جای اونها رو عوض کنی البته دایوینگ توی نسخه 2010 فوق العاده سخت اتفاق می افته توی 2009 دستت به اون 3 تا دکمه می خورد جا به جا می خورد زمین ولی توی این نسخه وقتی عمدا هم می خوای دایوینگ کنه بازیکنت میبینی این کار رو نمیکنه بعد چند بار زدن دکمه ها دایوینگ می کنه
نقل قول:به به دوست قدیمی ما خوش اومدی عزیز جان
در مورد سوال اولت بگم که من پچ نصب نمی کنم می دونی که من ادیتور های خوب دانلود می کنم و با اونها تغییرات می دم و همیشه هم کیت سرورم رو اپدیت نگه می دارم و اگه کیت یا gdb یا فیس خوب اومد میگیرم و اضافه می کنم. اگه می خوای ادیت اینا بکنی برو انجمن ویرایش بازی مهدی یه تاپیک توپ زده که پست اولش همیشه آپدیت هست از شیر مرغ تا جون آدمیزاد گیرت میاد توی پست اولش هر روز هم اپدیت می کنه پست اول رو خدا خیرش بده خیلی زحمت کشیده برای اون تاپیک و پست اولش. واقعا یه حرکت استثنایی کرده دمش گرم دستش رو می بوسم. سعی کن از برنامه Pro-Evo استفاده کن البته PES Editor 1.6 هم حرف نداره فوق العاده هست من واسه تغییر نام ها از PES Editor 1.6 استفاده می کنم هم سبک اجرا میشه و هم جمع و جور تره
2- کلا مستر لیگ عوض شده هر چی از مستر لیگ 2009 توی ذهن داری باید پاک کنی اعم از خرید بازیکنان 17 ساله توی ترانسفر زمستانی که خودش عالمی داشت یادش به خیر توی نیم فصل می رفتم دنبال استعداد های خوب می گشتم مثله کایزر اورلیانو رولند شاو گانثر و ... که همگی از جمله بازیکنان با استعداد بودند. محمد هیچ چیز مشابه باقی نمونده البته کایزر اینا هستند و ممکنه اتفاقی بیان توی مستر لیگ ولی دیگه اون ابهت رو ندارن چون رشدهاشون ممکنه خوب نباشه به علت نرسیدن بازی کسانی رشد می کنن و بهتر میشن که بازی می کنن کسانی رشد می کنن که تمرین خصوصی بدی بهشون. خرید ستاره هم که سخته برای خرید ستاره باید بازیکنان تیمت رشد کنن و نباید بازیکن با Overal پایین توی تیم باشه وقتی بعد چند سال Overall بازیکنان تیمت رفت بالا کلا می بینی بازیکنانی که اسکوت بهت پیشنهاد میده ستاره های بزرگ جهان هست ولی توی همون ابتدای کار همه بازیکنانی که اسکوت پیشنهاد میده همگی الکی و ضعیف ضعفا هستند. کلا واقع گرایی خاصی پیدا کرده مستر لیگ دیگه از اون هدفش خارج شده ما مستر لیگ رو به این عشق بازی می کردیم که یه تیم رویایی بسازیم و بعد واسه اگزبیشن مورد استفاده قرار بدیم ولی خوب الان میرن میان و ممکنه خود به خود بازیکنانی رو که بهشون بازی نرسیده و ناراضی شدن رو به یکباره از دست بدی و کاری هم از دستت ساخته نباشه کلا باید حسابی با برنامه ریزی بری جلو اگه می خوای درگیر مستر لیگ 2010 بشی باید کلی حوصله به خرج بدی
3- هستند اما جای مشخصی ندارن یه دفعه اول فصل ممکنه پیدا بشن همیشه اول فصل یه سری بازیکن پر میشه توی تیم جوانان تیم ها شانس بیاری توی تیمت ظاهر میشن اگه تیم قوی داشته باشی و بازیکنان قدرتمند داشته باشی هر ساه یه ستاره ظاهر میشه توی تیم جوانان که می تونی بیاری تو تیم
4-به نظرم کریم بنزیما حرف نداره... البته همه سر زن های قهار سنشون زیاده قهار ترین سرزنی که توی این 2010 دیدم میرو کلوزه هست عجیب قدرت سر زنی داره لامصب هر جا باشه و روی سر هر کسی باشه می تونه ضربه بی نقص و دقیق بزنه
5- همون ورژن 2 برنامه pro-evo و همون pes editor 1.6 لینک هر دو توی پست اول تاپیک مهدی موجوده
6- یکی می گفت توی کنترل پنل یه تنظیمات خاصی داره من که خودم فعلا xp sp3 رو چسبیدم و حالا حالا ها ول کنش نیستم تا وقتی برنامه های موجود xp رو ساپورت می کنن من با xp خداحافظی نمی کنم قدرت و روانی و سادگی و بازده بالای xp رو هیچ ویندوزی نداره ویستا و 7 فقط ظاهر دارن نمی ارزه اون راحتی کار کردن رو که xp داره آدم بفروشه به نمای ظاهری فریبنده ویندوز های جدید. مایکروسافت خودش هم میدونه که xp چه شاهکاری بود واسه همین حالا افتاده پشت سر هم ویندوز میده که xp رو از اذهان پاک کنه من منکر برخی از توانایی های وینوزهای ویستا و 7 نیستم ولی من یکی که نه از ویستا خیر دیدم نه 7 هر دو رو هم دارم بارها هم نصب کردم ولی هیچ وقت علاقمند نشدم بهشون
نگفتین چرا بعضی از بازیکنا نیستن ؟؟؟؟ مثل زیکو ، پله ، اوزبیو و ...
سلام دوستان
شاد سربلند باشید
من از کدوم صفحه به بعد این تایپیک دنبال پچ ها بگردم لط فا راهنما ایم کنین
ایا تو همون پستی که دوستان دادن نحوه استفاده از پچ ها درج شده
لطفا زود تر جوابمو بدین
شادوسربلند باشین
ابزار های ادیت ،کیت، فیس ،پچ ، ترفند ، توپ ، تور ، تابلو تبلیغات ، آموزش و... برای pes 2010نقل قول:
سلام دوستان
شاد سربلند باشید
من از کدوم صفحه به بعد این تایپیک دنبال پچ ها بگردم لط فا راهنما ایم کنین
ایا تو همون پستی که دوستان دادن نحوه استفاده از پچ ها درج شده
لطفا زود تر جوابمو بدین
شادوسربلند باشین
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=356396
چرا من جواب دادم به سوال شمانقل قول:
آرمین جان من این پچت رو با اینکه نصفه هست میخوام.
چهره ی مارادونا و باتیستوتا رو هم میخوام با آموزش.
فقط یه چیز به نظر من به we utd و pes utd دست نزن اونا باید باشن برای ما که مستر رو با تیم ساختگی میریم.ولی بقیه رو ادیت کن.
ببخشید از این که زحمتت میدم.
ممنون ازت.
سلام
پچی نیومده که بشه دود تو استادیوم راه انداخت( SMOKE ) مثل ورزشگاه سن سیرو؟؟
پچی هست که وقتی بازی شروع بشه طرفدارهای تیم میزبان پرچم تیم رو تو ورزشگاه بببرن بالا؟