افتضاح.... 4 امین روزه دریغ از یه اپسیلون بهبود... پینگ بالا و سرعت تک کانکشن پایین...نقل قول:
Printable View
افتضاح.... 4 امین روزه دریغ از یه اپسیلون بهبود... پینگ بالا و سرعت تک کانکشن پایین...نقل قول:
سرعت ماتریکس تا دیشب خوب بودا .. همین که شارژ کردم و مودم رو ریتارت کردم پوکید !! پوکیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــد !!!
نه ازاین پوکیدنا .... افتضاح .. له له .. 25 روزی بود مودم خاموش روشن نکرده بودم ...
چی شده این طوری شده داغون شده ..له شده .. خاک بر سد شده ... بازی رو که نگو... اومدیم یه دس دوتا بزنیم نصف بازی همش توی ریستارت بودم .. هی قطع میشید میومدم بیرون از اول میرفت م تو ...
نفهمیدیم چی شد ...
سرعت تک کانکشن من 7 هست !!!
512 برنزی اسیا تر ...
میگم سرعت 128 نامحدود همیار سرعتش چقدره ؟
با توجه به این که نسبت به سایر شرکتا گرونتره سرعتش هم بیشتره ؟؟
کسی داشته ؟
سلام
دوستانی که سرویس 1 مگ محدود سراسری-6ماه/1سال از 20 نت دارن،سرعت متوسط دانلودشون چند KB هست؟؟و اینکه data rate دان استریم چند هست و مودم با چه سرعتی آپ میشه؟؟؟
کاکو از این چیزویی که گفتی من فقط سرعت دانلودشو فهمیدم که اونم 100-120 هست(نامحدود)نقل قول:
تا حالو محدودشو نداشتم
اقا مث که پارس انلاین سرعت ها رو بسته روی 8 مگ !!
شبا چه طوری میشه !؟! ؟
اینم جواب بدید لطفا...
میگم سرعت 128 نامحدود همیار سرعتش چقدره ؟
با توجه به این که نسبت به سایر شرکتا گرونتره سرعتش هم بیشتره ؟؟
کسی داشته ؟
جمیعا جمع کنیم بریم پارس انلاینو غبضه کنیم
سرعت شده روانی اینطور که بوش میاد
ولی فک نکنم خطوط تلفن این پودنک بکشه
دوستان اسیاتکی برای شما هم امروز سرعت داغون بود؟
TAPATALK
سلام دوستان عزیز خسته نباشید .
خواستم یک راهنمایی کنید ببینید من از اینترنت مخابرات 2020 استفاده میکنم . قبلش به صورت ( حجمی ) گرفته بودم اما دیروز برای اینکه این حجمی شبانه رایگان نداشت . اومدم و اینترنت 1 مگابایت با حجم 4 گیگ گرفتم و تماس گرفتم گفتن اگه بخواهید رایگان شبانه از ساعت 1 تا 7 صبح داشته باشید باید یا 6 ماه و یا یک ساله انتخاب کنم و منم طرح 6 ماهه رو فعال کردم .
دیروز ساعت 11 صبح فعال کردم و امروز صبح ساعت 1:30 یک فیلم گذاشتم دانلود بشه حجمش 790 مگ بود .
دانلود شد . و در قسمت ریز کارکرد حساب adsl این مقدار حجم یعنی ( 790 ) مگ دانلود شده صبح حساب شده .
حالا سوالم اینه آیا این مقدار که اضافه شده پول میاد برام ؟ یا اینکه نه این فقط همینطوری برای اینکه بدونم چقدر استفاده کردم هستش و رایگان هست ؟
از کجا میکتم مطمئن بشم رایگان هستش.
( در ضمن ساعت 1:10 دقیقه ) یک بار مودم را خاموش و روشن کردم .
ممنون میشم کمک کنید.
اینم عکس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی الان چند روزه اینو گفتم ولی حتی یک نفر هم جواب نداده. خواهشا یکی کمک کنه
نه مشکل حادی نبودنقل قول:
تو پیام خصوصی که خواسته بودی جوابت رو دادمنقل قول:
بله الانم ری*ده شده توشنقل قول:
روحانی مچکریم:n27:
امروز مخابرات یک ساعات خوب شده بود نت اینه اینه بودبدون تایم اوت و پک لاست
ولی فقط برای یک ساعت...
الان دوباره داغووووووووووووووووون
دوستان من تا چن روز ديگه بايد تمديد كنم با اسياتك. ميخوام نامحدود برنزي بگيرم. ٢٥٦ يا ٥١٢ سرعتشون خوبه؟
دوستان این بیست نت اعصاب منو خورد کرده !
الان 2 هفتس درخواست جمع آوری خط دادم ! هیچ اتفاقی نیوفتاده ! زنگ میزنم 2020 میگه پیغام بزارید ! صد تا پیغام گذاشتم !
دیروز از بیست نت زنگ زدن خوشحال شدم گوشیو برداشتم گفتم الان میگه میخوایم قطعش کنیم ولی دراومد گفت میخواین تو جشنواره شرکت کنین ؟!؟!؟
گفتم بابا من درخواست جمع آوری دادم گفت خوب ببخشید . خداحافظ :n04::n27:
خدا از نون خوردن بندازشون که الان دو هفتس منو مچل کردن دارن پول زور میگیرن . چون درخواست جمع آوریم دادم نمیتونمم تعرفمو عوض کنم ! حداقل یکاری کنین بتونم تغییرتعرفه بدم !
اینم وضع نت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
های وب دیشب یه 2 ساعتی حسابی حال داد اما از امروز دوباره همون آشو همون کاسه.... اینترنت فارس و شیراز واقعا دیگه غیر قابل تحمل شده... باید یه فکری کرد...
[SPOILER][/SPOILER]نقل قول:
داداش منم بست نت هستم وضعیتم مثل خودته حتی بدتر
با تلفن و صبر هیچی حل نمیشه باید پاشی بری مرکز مخابراتیت سرو صدا کنی
اینطوری صد در صد مشکلت حل میشه
تا نباشد چوب تر فرمان نبرند گاو وخر
پینگ اسیاتک ترکونده، کاش سرعتش هم به اندازه پینگش زیاد بود
تقریبا سرعت واقعی رو بهت میده، 256 حدود 30_32نقل قول:
512 حدود 60_64
داداش فکری داری بگو ما هم هستیمنقل قول:
بدبختی اینجاست که هیچ غلطی نمیتونیم بکنیم
همینه که ادم و خیلی عذاب میده
امروز رفته بودم دانشکاه نت داشگاه کلا قطع بود
فکر که زیاده اما امان از این ( ک و ن - گ و ش ا د ) .... مخصوصا توو این گرما.... من که به شخصه 10 باز زنگ زدم پشتیبانی... میگه موشکل سراسریه.... باید صبر کنی.... من که پشتیبانیم تهرانه... کلی هزینم شده... هیچ جا پاسخو گو نیستن داش ممد... :n03:نقل قول:
به پوشتیبانی میگم از 365 روز سال 360 روزش موشکل داریم.... خدا شاهده از زمانی که سال 92 اومده اندازه انگشتای 2 دستم روز خوب نتی نداشتم... یعنی دنیا شده برعکسا.... جای اینکه مشکلات 2 3 روز باشه خوبیاا شده 2 3 روز.... :n04:
اسیاتک هم اکنون تایم اوت فراوان
---------------------------------------
یک عدد مودم ADSL وایرلس ZyXEL مدل P-660HW-T1 برای فروش موجود دارم همشهریا خواستید پ/خ بدید
یادگاری شاتل خدابیامورزه ؟؟؟؟؟ :n02:نقل قول:
دوستان 20 نت 1مگ نامحدود این روزا افت سرعت هم داره ؟ سرعتش چقدره با idm ؟ ارزش داره برم ؟
اقا یه نفر یعنی نمیدونه 128 نامحدود همیار سرعتش چنده با توجه به اینکه قیمتش نسبت به بقیه 128 ها گرونتره ؟؟
آقا خیالتو راحت . اگه نتو واسه دانلود میخوای از همش بهتر بیست نت هست مخصوصا سرویسای نامحدودش ! من خودم 1 مگ نامحدود دارم و تو این یک ماهی که دارم فقط یک بار افت سرعت داشتم ولی تا حالا نشده ( غیر از همون یه بار ) سرعتم زیر 110 بیاد ! چه شب و چه روز !نقل قول:
ولی اگه نتو واسه بازی میخوای بد تر از بیست نت گیرت نمیاد . کلا تایم اوت !
1 مگ محابرات تایم اوت داره و فقط به درد دانلود میخوره خوب .... وبگردیش چه طوره ؟!؟! میشه امیدی داشت ؟
بعد کجا باید بریم ثبت نام و اینکه خواستیم بیایم بیرون یهو گیرمون نندازه خط رو ازاد نکنه !! زورکی :n24:
اسیات ک که باید تو سایتش ثبت نام کنیم وقتی میزنم روی " ثبت اشتراک در سامانه امور مشترکين " و وارد این صفحه میشم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکسی که کد RVC روش هست لود نمیشه .. چی کار کنم ؟
با فایرفاکس میاد موردی نداره!نقل قول:
والا منم که هم کروم استفاده میکنم هم فایرفاکس . هیچ دووشواریم با هیچ کدوم ندارم ! سایتا سریع لود میشن و همه چی روونه !نقل قول:
برای ثبت نام باس بری اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . تو همون صفحه اول همه چیو نوشته !
مورد دومم من خودم الن یه دو هفته ای میشه درخواست جمع آوری خط دادم ( چون من استفادم فقط بازی آنلاینه ! ) ولی هنوز قطعش نکردن ولی مال رفیقمو تو 3 روز قطع کردن ! کلا بگیر نگیر داره !
قطعی هم تا حالا نداشتم و اگه هم بوده خیلی کم ! درکل به صرفه ترین ISP واسه دانلود همینه ( به نسبت قیمت )
من الان بعد از 34 روز استفاده 97 گیگ دانلود داشتم !!!
34 روز 97 گیگ ! خوب من اینقدر هم نمیخوام .... زیاده برام :n02:نقل قول:
مگه چقدر چیز میز میخوام دانلود کنم ... اصلا هاردم داره پر میشه :n02:
وب گردیش خیلی افتضاحه ؟
نه خدایی وب گردیش با بدی اسیاتیک نیستنقل قول:
نه باو من که دارم میگم همه چی روونه و سایتا سریع باز میشن . پس یعنی وبگردیش خوبه دیگه ( مگه اینکه منظورت از وبگردی چیز دیگه ای باشه )نقل قول:
این ISP همه چیش از بقیه بهتره به جز تایم اوتای زیادش که متاسفانه من فقط نتو واسه گیم میخوام که اصلا برای این مورد مناسب نیست !
شما مخابراتی؟ چ بازی آنلاینی میکنی؟ اگه کانتر میری ی ip بت میدم ببین پینگت براش چنده....نقل قول:
ba salam shayad 512 kbit dedicated dare behet mide
من فقط BATTLEFIELD 3 !!!نقل قول:
حالا IP بده پینگ بگیرم ! دووشواری نداریم که !؟! :n02:
بابا کانتر باحال تره که! من ک تا قبل اینکه پینگم خراب شه روزی 4 ساعت بازی میکردم :|نقل قول:
ببین برای این باید patch non steam داشته باشیا!
67.243.189.80:27015 ،اتفاقا سرور اسمش X13 هست :دی
پینگ 4.2.2.4 هم اکنون 1000-2000 :n21: / اسیاتک:n24:
نه دیگه وب گردی عادی .. اول بری این سایت .. بچرخی بری اون سایت .. 4 تا لینک بزنی باز شه ... یه مشت مطلب بخونی ... یکم والپیپیر سیو کنی ....نقل قول:
یکم پست بدی .... یه فیس چوقی بری .... 4 تا توییت کنی ... باز بری یکم بگردی ... خبر بخونی ... کلا ول گردی _ نه وب گردی
خوبه ؟ سریع باز میکنه ؟1 الان یه عکس از دانلودت تز سایت اکسپرسلیچ میزاری ؟؟
یا این لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همه جاهایی رو که گفتی میرم و همه کارایی v, که گفتی میکنم البته ت.و.ی.ی.ت.ر و نمیرم ولی با بقیه مشکلی ندارمنقل قول:
اون اکسپرس سلیجم که گفتی چی هست حالا ؟ والا سر در نیوردم ! :n02:
اون لینکیم که دادی کروم میگه : Oops not found :n02: