بازم رکورد شکستم !
Best dueler of the town | chaghal 626 damage
تو پروفایلش به خط نمیدونم کجایی نوشته فریاد قزاقستان 呼哈
چاقال یک برنامه بزار بریم بکشیمش.
من یوزر قدیمی هم بیارم :دی
9 ساعت قبلش بگو تا بتونم بیام :دی
هر کی من را به شهرش دعوت کنه اکانت رپیدشیر می دهم بهش تا زمانیکه عضو شهرش باشم می تونه ازش استفاده کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ركورد خودم رو شكستم!(البته اگه اون دوتايي كه سرش رو هدف گرفته بودم مي خورد نور علي نور بود!!)نقل قول:
بازم رکورد شکستم !
دعوتت ميكنم ولي:نقل قول:
هر کی من را به شهرش دعوت کنه اکانت رپیدشیر می دهم بهش تا زمانیکه عضو شهرش باشم می تونه ازش استفاده کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. من اكونت رپيد لازم ندارم خواستي بده اون يكي فوندر شهر!
2. لولت خيلي پايينه لااقل لول 10 شو!
3. كلي با ما فاصله بيا نزديكاي شهر!
===
تيلور ما هم به زور لول آپ شد يه جفت دمپايي داد!!
خب مي نويسيم نيلرو!!نقل قول:
اسم این ni-ol-ro رو دیگه اینجا نیارید تو گوگل اولبن گزینه فروم پی سی ه !
البته اگه اونا فروم ما رو پيدا كنن اتفاق خاصي نميفته چون:
1. هيچ جايي نيست كه فارسي رو به زبون ديگه تبديل كنه!
2. اگه باشه هم براي فارسي معيار كار كار ميكنه نه فارسي شكسته كه ما صحبت مي كنيم
دیشب 8 ساعت رو کامل خواب بود فکر کنم بعد اینهمه مکاتبه بالاخره این مسئول گروه ضربت 4 نفرو فرستاد اینو بزنن !نقل قول:
چاقال یک برنامه بزار بریم بکشیمش.
من یوزر قدیمی هم بیارم
9 ساعت قبلش بگو تا بتونم بیام
اون چند باری که اینو زدم اول holyprince رو فرستادم بعد خودم رفتم ! اگه تا شب زنده بودم و من رو پاس اوت نکرده بود یه حالی بهش میدم .
ایول حاجی رو این چینبا رو کم کردی دمت گرمنقل قول:
منم ركورد خودم رو شكستم!(البته اگه اون دوتايي كه سرش رو هدف گرفته بودم مي خورد نور علي نور بود!!)
عجب سندل باحالیه ست مکزیکی هم هستش بدرد دوئلر فایرآرم میخورهنقل قول:
اون لباس سبزه که hiding و settingtrap میده خوراک kopol ه بهترین چیزیه که میشه براش خرید !
درسته اما عکس ها و اسم کاراکتر ها و بعضی از نامه ها که انگلیسی هستن لو نره !نقل قول:
خب مي نويسيم نيلرو!!
البته اگه اونا فروم ما رو پيدا كنن اتفاق خاصي نميفته چون:
1. هيچ جايي نيست كه فارسي رو به زبون ديگه تبديل كنه!
2. اگه باشه هم براي فارسي معيار كار كار ميكنه نه فارسي شكسته كه ما صحبت مي كنيم
تو فکر اینم که یه کاراکتر بسازم ! سرباز مدافع فایرآرم !
درسته HP کمه ولی اگه هر چند لول چنتا HP رو بگیری خیلی عالی میشه . البته toughness هم همینطور !
نظرتون چیه ؟
ميگم 600 تا رو به كي زدي حالا؟نقل قول:
ایول حاجی رو این چینبا رو کم کردی دمت گرم
اينم حرفيه!!نقل قول:
درسته اما عکس ها و اسم کاراکتر ها و بعضی از نامه ها که انگلیسی هستن لو نره !
سرباز مدافع خيلي اختيار نداره!! برا موقعي خوبه كه جنگ باشه!نقل قول:
تو فکر اینم که یه کاراکتر بسازم ! سرباز مدافع فایرآرم !
درسته HP کمه ولی اگه هر چند لول چنتا HP رو بگیری خیلی عالی میشه . البته toughness هم همینطور !
در هر صورت خواستي بسازي پيشنهاد مي كنم همه اسكيل هاتو رو toughness بزاري، خودتم سلاح سرد دست بگيري ديگه عمرا بتونن پاس اوتت كنن!!
شهر کوروش بهترین موقعین برای سرباز های مدافعه یکی میسازم !
General Villaنقل قول:
ميگم 600 تا رو به كي زدي حالا؟
فقط میخواستم ببینم حداکثر چقدر دمیج میزنم که بیشتزین ضربه ای که خورد 90 بود .
منم تابستون چند تا یوزر میسازم
فعلا یکی درست کردم هنوز سرش نرفتم :دی
jiigar
اینو خوب اومدی !نقل قول:
مخصوصا قسمت دوم
مثلا توی همین جمله ی بالا من نوشتم اینو ، در صورتی که اگه بخوان ترجمه اش رو بگیرن باید مینویشتم این را :31:
بهتره با یکی از کسایی که توی بازی حرفه ای هستن در تماس باشی تا اشتباهی توی بازی انجام ندینقل قول:
مثلا بیشتر آدما اسکیل هاشون رو الکی از دست میدن ( مثل تمام بچه هایی که اینجا هستن ، توی ورلد 1 و 2 فقط خراب کردن ولی بقیه ورلد ها شدن خدا ! به جز هادی که رنک یک دوئل ورلد یک هست :31: به افتخارش !! :27: )
ایدی من اینه : black_lord92
بهتره پور تراپر بشی ، چون من الان پور تراپر هستم هستم و رنکم رو از 500 رسوندم به 240 و همینطور روزی 7 - 8 تا میرم بالا
به زودی هم حدود 20 تا اسکیل و 6 تا ات میدم به دوئل و میرم توی خط دوئل و کار
از شهر هم رفتم یه شهری که 7 ساعت باهاشون فاصله داریم ! ولی یه اسلحه لول 35 میگیرم که خیلی باحاله
من الان دو تا لباس هاي مكزيكي ست دارم! 12 درصد سرعت رو داده ولي يه استرنگ رو نه!! چطوريه؟
Bonuses with 2 itemsنقل قول:
من الان دو تا لباس هاي مكزيكي ست دارم! 12 درصد سرعت رو داده ولي يه استرنگ رو نه!! چطوريه؟
+1 Strength
+12% speed
Bonuses with 3 items
+2 Strength
+60 labor points towards Picking agaves
+24% speed
اصلا خودت نگاه کن :دی
کد:http://www.weststats.com/Itemsets/
لباس برای پور Setting Trap یا دوئلر چیه ؟
لباس برای پور Setting Trap یا دوئلر چیه؟
براي سيتينگ تراپ كه هيچ ولي كلاس چارلتون اگه شش تا ست داشته باشه اين ها رو ميده:
نقل قول:
+9 Dexterity
+20 Stamina
+20 Trading
+18 Reflex
+18 Toughness
+18 Aim
+18 Shooting
+120 labor points towards Charlatan
05chips چرا بن شده؟
من الان خیلی خیلی کم مونده برسم به لول 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیشب یک کپی از کارهاش گرفتم در کاغذ ( تمامی کارهای موجود ) و تا شب ساعت 4.20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشستم کار ها را آنالیز کردم که چه کار هایی باد بکنم من الان دنبال پول اینا نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان روی چاریسما و ریپیرینگ کار می کنم آخر سرم فکر کنم سرباز بشم
نظرتون چیه ؟؟؟
من فکر کنم تا رنک 1 بشم دست بر نمی دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن آنالیزم خوبه چون عمران می خونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رحم ما كنه!!!نقل قول:
05chips چرا بن شده؟
حالا معلوم نيست دسته كيه!!
این دو تا اصطلاح چیه ؟؟ یکی بگه برام در ضمن الان در هتل fargo خوابیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
براي سيتينگ تراپ كه هيچ ولي كلاس چارلتون
اين كار ها لازم نبوده كه!! شما برو دنبال كار هايي كه تجربه زياد داره تا زود لول آپ بشي!نقل قول:
من الان خیلی خیلی کم مونده برسم به لول 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیشب یک کپی از کارهاش گرفتم در کاغذ ( تمامی کارهای موجود ) و تا شب ساعت 4.20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشستم کار ها را آنالیز کردم که چه کار هایی باد بکنم من الان دنبال پول اینا نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان روی چاریسما و ریپیرینگ کار می کنم آخر سرم فکر کنم سرباز بشم
نظرتون چیه ؟؟؟
من فکر کنم تا رنک 1 بشم دست بر نمی دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن آنالیزم خوبه چون عمران می خونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيتينگ تراپ يكي از اسكيل هاست كه اگه روش كار كني كار هاي خوبي باز ميشه!!نقل قول:
این دو تا اصطلاح چیه ؟؟ یکی بگه برام در ضمن الان در هتل fargo خوابیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وست تو جديدترين آپديتش يه سري سري لباس و يه سري كلاس اضافه كرده كه اگه شما لباس هاي يه كلاس رو تو اينونتوي دااشته باشي يه سري امياز بهت ميده. چارلتون يكي از اوناست!
کد:http://www.weststats.com/Itemsets/
ای بابانقل قول:
کی بن شد ؟!
نکنه مهرداد یه یوزر دیگه زد و با این دوئل کرد و بن شدش ؟ :41:
خوب به من کسی دیروز این حرف را نگفت در ضمن آنالیز کردم ببینم این جور کار ها کدوم اسکیل ها را می خواهد در ضمن تا حالا 2 تا 2 ساعت و یک 1 ساعت در اون ماهیگیری کار کردم ولی بهم حتی یک ماهی هم نداده :13: ولی 2 تا قلاب ماهیگیر داده :31: مگر شانس پیدا کردن قلاب کمتر از ماهی نیست :13: در ضمن برای ماهی شانس خیلی خیلی خیلی زیاد از تور ماهیگیری است پس چرا ماهیی پیداش نمی شه :19:نقل قول:
مهرداد كه گفت دسته من نيست.نقل قول:
نکنه مهرداد یه یوزر دیگه زد و با این دوئل کرد و بن شدش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم مگه سایت وست بن اینا هم می کنه :18::18: یعنی چی هر کسی حق استفاده از یک یوزر را داره ؟؟؟ اگر آره برای هر آی پی هست و یا برای هر ایمیل ؟؟؟نقل قول:
اين نشون ميده شانست خيلي زياده! من تا حالا قلاب ماهيگيري گيرم نيومده بود!نقل قول:
خوب به من کسی دیروز این حرف را نگفت در ضمن آنالیز کردم ببینم این جور کار ها کدوم اسکیل ها را می خواهد در ضمن تا حالا 2 تا 2 ساعت و یک 1 ساعت در اون ماهیگیری کار کردم ولی بهم حتی یک ماهی هم نداده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی 2 تا قلاب ماهیگیر داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگر شانس پیدا کردن قلاب کمتر از ماهی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن برای ماهی شانس خیلی خیلی خیلی زیاد از تور ماهیگیری است پس چرا ماهیی پیداش نمی شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم من سرچ کردم میگه چنین کسی نیست ؟؟؟ الان ورلد چند هستی اگر مثلا طرف ورلد 8 باشه می شه اون را سرچ کرد و یا باهاش دوئل کرد ؟؟؟؟نقل قول:
ایدی من اینه : black_lord92
لعنت به این بشرو کار خودشه:نقل قول:
Prince Mithridates (Banned)
نقل قول:
مهرداد كه گفت دسته من نيست.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3751652&postcount=8660
تیلور چیه ؟؟نقل قول:
شما انگلیسی را فارسی می خونید من فعلا نمی دونم چی به چیه انگلیسی بگین شاید بفهمم این یکی را نتونستم پیدا کنم چیه ؟؟ ( تیلور )
ممد 05Chips دست تو بوده قبلا ها به Support Ticket پیام بده بگو هکت کردن یه ماهه بازی نکردی بدو
Tailor یه فروشگه در داخل شهر ها.نقل قول:
سلام
من تازه عضو شدم....یوزرم:dracula-killer ورلد 9
اینجا هیچ شهری نیست که یه ایرانی ساخته باشه؟
اونوقت خودشو بن نمي كنن ؟نقل قول:
ممد 05Chips دست تو بوده قبلا ها به Support Ticket پیام بده بگو هکت کردن یه ماهه بازی نکردی بدو
تیلور یعنی خیاط.....تو این بازی منظور همون خیاطی که میتونین ازش لباس و کلاه و کفش تهیه کنیننقل قول: