از مخابرات شهرستاننقل قول:
خراسان رضوی....
Printable View
از مخابرات شهرستاننقل قول:
خراسان رضوی....
سلام خدمت همه دوستان .
من در حال حاضر از سرویس 128 نا محدود استفاده می کنم اما از این شرکتی که ADSL می گیرم قیمت هاشو برده بالا و سرعتشم زیاد جالب نیست .
اما این بار میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم اما اینجا با محدودیت 6 گیگ هست اما شب ها 1 الی 9 رایگان داره . میخواستم بدونم من اگه فقط وبگردی کنم این 6 گیگ در یک ماه کاملا برام کافیه ؟
قطعا برای وبگردی و حتی آپدیت برنامه ها کافیهنقل قول:
سلام دوستان
من می خوام برای خودم یه سرویس پرسرعت اینترنت بگیرم
محله پاسداران
حالا موندم از کدوم شرکت خدمات بگیرم اینقدر که زیادند
دوستان با توجه به تجربه هاتون کدوم شر کتو پیشنهاد می کنی
در منطقه ستارخان كدوم شركت خوب ارائه ميده ؟؟؟؟
دوستان عزیز
باسلام
امروز میخوام درمورد شرکت اوراکل بگم به نظرم که کارش عالی هست ، دانلود نا محدود قیمت پایین سرعت دانلود حداقل 2 برابر استاندارد
کسی این شرکت رو میشناسه ؟
سلام به هیپ وجه نمیشه با کامپیوتر به شبکه های وای فای یا همون وایرلس کانکت شد ؟اگه سخت افزار میخواد لطفا حدود قیمتشو بگید
سلامنقل قول:
خوب بگو دوست عزیز
با دروود برای استفاده از وا فای باید کارت شبکه بیسیم داشته باشد که مدل های معمولی آن بهایی در حدود 20 30 تومن دارند و امکان استفاده از مدل های USB نیز هست اما مدل های PCI از توانایی بیشتری برخوردارند.:11:نقل قول:
درود
در کل دوستان تا حداکثر 2 ماه اینده وقتی اینترنت ملی راه افتاد با سرعت افت اجباری همه مواجه میشن
از سرور داخی سرعت خیلی خوبه و مشکلی نیست ولی دانلودهایی که از سرور خارجی هستن و همچنین سایتها.......وحشتناک پایین میارن
با دروودنقل قول:
دوست گرامی تا کنون هیچ یک از مقام های رسمی ایران همچین گفته ای را تایید نکرده اند!!شاید شاید این گفته درست باشد اما هم اکنون تنها شایعه ای بیش نمی باشد
:11:
راه اندازی اینترنت ملی 4500 میلیارد پول می خواد که گفتن تا آخر برنامه پنجم راه اندازی میشه و توی دهه فجر هم قراره یه فازهایی از اون اجرایی بشه که مطمئن باش نمیشه چون قرار بود شهریور این کارو کنن که نتونستننقل قول:
آقايون محترم يه سوال
اداره ما سرعتش خيلي عاليه اما گمون مي كنم براي دانلود سرعت رو محدود كردن
نميتونم بفهمم از كجاست اما اونقدر كه آپ سرعتش زياد، داون نيست
با ------ مي تونستم تقريبا دو برابرش كنم ولي تازگيا اونم تقريبا از كار افتاده
كسي ميتونه كمكم كنه بفهمم چطور سرعت محدود شده و چطور ميشه دورش زد؟
آيا محدوديت آي پي ه؟
اين نتيجه تست سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بنده اینترنت نامحدود مخابرات از بروجرد دارم (512) . یه دو سه هفته ای میشه اصلا سرعت خوب نیست و در حد 25 - 30 هست. پشتیبانی هم که به هیچ وجه جوابگو نیست.
آیا سایر دوستان هم چنین مشکلی رو دارند؟ (از کی و چه سرویس دهنده ای ؟)
شما از قسمت آمار مودم ای دی اس ال تون، مشخصات خطتون را بزارید تا بعد بهنر بشه نظر داردنقل قول:
امروز برای هزارم زنگ زدم به پشتیبانی با خوش شانسی جواب دادند و گفتند مشکل سراسریه و مربوط به دیتاسنتر و ... در صورتی که کسی شک نداره عمدا افت سرعت ایجاد میکنند. بقیه دوستان تو این یک هفته اخیر کاهش سرعت داشته اینترنت؟نقل قول:
فکر نمیکنم (حتی نیم درصد) مشکل از مودم باشه با این حال تصویر بخش اتصال رو میزارم:
مشخصات خطت که بالاتر از 512 هستش. با اسپید تست سرعتت رو بسنج الان وضعیت اینترنت مشکلی نداره اگر باز هم سرعتت پایین بود حتما ضریب اشتراک رو خیلی بالا بستن
سلام دوستان یک سوال خیلی مهم داشتم که چند روزه راجع بهش تحقیق کردم اما به واقع به جواب درستی نرسیدم هچنان !
البته نمیدونم جای درستی بود برای طرح سوال یا خیر
اما سوال بنده راجع به پینگ شرکتها هست ... میخواستم بدونم کدوم شرکت در حال حاضر بهترین پینگ رو در تهران میده .. من خودم در حال حاضر از سرویسهای شهراد استفاده میکنم که از لحاظ سرعت دانلود و غیره عالیه اما پینگش برای بازیه آنلاین زیاد جالب نیست ..لطف میکنه هرکی بنده رو راهنمایی کنه
برای سرعت بالا کمی درباره مجوز میگین و چطوری بگیریم ؟!
سلام دوستان من 4 سال است که adsl داتک 256 نامحدود 1به 4 دارم چند وقه از وقتی دیدم پارس انلاین تا 2 mb وا گزاشته رو سرویس های حجمی میخوام پارس بگیرم که الان 2 ماه برا پاسداران میگه پورت نداریم الان شرکت پیشگامان توسعه فناوری صدف پرداز پورت خالی داره کسی چیزی درباره این شرکت و سرعت سرویس هاش چیزی شنیده ؟؟ 512 با 12 gb میده 31 تومان ممنون میشم اگه کسی از این شرکت اینترنت داره بگه چطوریه کیفیتش
سلام به همگی !!!
من میخوام نامحدود 512 بگیرم . بنظر شما از کدام شرکت بگیرم بهتره ؟
نظر شما درباره ی پارس آنلاین چی هست؟؟؟؟
مخابرات بهتره ؟؟؟یا پارس آنلاین؟؟؟:20:
نمیخوام قیمتش از 20 تومان بالاتر باشه .:27:
512 پارس آنلاین سرعت دانلودش چقدره؟؟؟
توی نا محدودها قطعا قیمت و کیفیت مخابرات بهتره الان 512 مخابرات بیست تومن و دانلود حدود 55 الی 58 هستشنقل قول:
با کارت دانشجویی میتونم بگیرم؟؟؟نقل قول:
چه طوری باید اقدام کرد؟
راستی تشکر بابت پاسخ:46:
خراسان رضوی / مشهد / مرکز قدس / 21دیماه 90 / ساعت 18:11
هر کس دلش از کندی سرعت اینترنت شکست به اینجا بیاورید؛ اینجا بهشت شهر خدا شهر مشهد است!
به این میگن اینترنت پر سرعت: :27:
ما از تندی اینترنت شکایت داریم :21:
سلام
من دارم از شاتل توی اصفهان استفاده میکنم سرعتش خیلی خوبه سرعت دانلودش 248 kb/s
بعضی وقتا به 380 هم میرسه البته من اشتراکم 256 هستش
سلام
بهترین آی اس پی تهران (از هر نظر) چه شرکتیه؟؟؟
برای خرید از مخابرات چه مدارکی میخواد؟؟؟
و اینکه چطوری میتونم از مخابرات 512 بگیرم؟؟؟:41:
الان نامحدود کدوم ISP از همه بهتره
نامحدود CRA هیچ شرکتی به درد نمیخوره.نقل قول:
بین نامحدودای معمولی تا جایی که من میدونم داتک و آسیاتک خوبه.
512 به شرکتا میدننقل قول:
صاحب خط با مدرک شناسایی میره مخابرات درخواست میده یا از طریق سایت مخابرات با داشتن یوز و پسورد سایت
حجمی های آسیاتک چطوره ؟ اوضاع خود شرکتش چطور ؟
دیگه نظری ندارین ؟نقل قول:
چطور ممکن است؟ :18::18::18:نقل قول:
اشتراکت چیه؟
کجاست؟
چنده؟
و...:18:
همه جا هم گذاشتی :31:نقل قول:
سلام
ببخشید دوستان یه سوال دشاتم
چجوری میشه سرعت بالای 128 KB گرفت ؟ واسه کاربر خانگی ؟
بعدشم اینترنت مخابرات به درد میخوره ؟ سرعت دانلود چجوریه ؟
سلام . من زنگ زدم پرسیدم فقط با کارت دانشجویی 256 میدن و بالاتر فقط به شرکت هانقل قول:
کارت دانشجویی باید مال خودت باشه.
من خودم بین پارس آنلاین و مخابرات موندم .پارس آنلاین 512 را میده 25 تومن:46:
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوبه خدارو شکر این کارت دانشجویی بلخره واسه یه جا بدردمون خورد
والا توی تایپیک تست های سرعت و همچنین از بعضی مطالب که تو این سایت و سایت هایه دیگه خوندم خیلیا از مخابرات راضی نیستن در واقع خیلی داغونه ولی خوبیش اینه که نامحدوده
ای گفتی :31:نقل قول:
یه سری جاها می گن خوبه یه سری جاها بعد
دوستان گول این نامحدود رو نخورید من 1 ماه از شرکت مزخرف صبانت نامحدود 512k گرفتم به مبلغ 25 هزار تومان!!ولی سرعت دانلود از 10 بالاتر نمی ره !!و اگر دانلود زیاد ندارید اصلا طرفش نریید!!مال مخابرات دوستم داره 256 نامحدود!میگه زیر 30 تا دانلود نمی کنم!!و الان 2 ماهه داره!