ممنون از راهنماییت:11:نقل قول:
USB منتفی شد :5:
Wag120n از نظر نصب و استفاده راحت هستش ؟:21:
با چه گارانتی بگیرم ؟ آخرین قیمتش چنده؟:20:
ببخشید زیاد سوال پرسیدم:10:
Printable View
ممنون از راهنماییت:11:نقل قول:
USB منتفی شد :5:
Wag120n از نظر نصب و استفاده راحت هستش ؟:21:
با چه گارانتی بگیرم ؟ آخرین قیمتش چنده؟:20:
ببخشید زیاد سوال پرسیدم:10:
سلام.ابن 2 تا عکسنقل قول:
عکس اول :عکس دوم :کد:http://www.img4up.com/images1/59286748782434611194.gif
اولی رو که وقتی Open network & Sharing Center رو میزنم میاد.دومی هم با کلیک روی لینک Local Area Connection 2 توی صفحه ی اول میاد.کد:http://www.img4up.com/images1/77043253309783663857.gif
اون تصویر سمت زاست تو عکس دومی هم که Properties هستش. که صفحه ی خیلی کندی هم هست وقی میخوام بیارمش یا ببندمش یا اصلا با موس حرکتش بدم تیک تیک داره.تاخیر داره.( علت این چیه ؟ )
دوست عزیز ما اینجا جمع شدیم سوال های هم رو جواب بدیمنقل قول:
نصبش خیلی راحته
گارانتی ساخت سیستم / دوستمون sei_pm میگن 68 خریدین البته بلند نگین عصبانی میشن ازشون قیمت بگیرین بهتون تلفن میدن که قیمت بگیرین :46: من خودم یک ماه پیش خریدم 72 از پایتخت اگه مودم بهتر میخوای مدل wag160n هم هست باید حدود 100 باشه حالا بازم بسته به نیاز شما و قیمتیه که میخواین بدین ولی همین wag 120 n خیلی خوبه
میتونی برای گرفتن اطلاعات به این سایت بری
کد:http://www.sakhtesystem.com/spsakht/default.aspx?page=Document&app=Documents&docId=11944&docParId=11924
دوستان یه مودم تو رنج 30 تا 35 بم معرفی میکنید ؟ ممنون میشم جواب بدین
الان این منم :weird:نقل قول:
این هم شمایی :26:
آقا من کی گفتم عصبانی میشم آخه شما کل بازار رو لیست کردی هی قیمت میگیری.
من کی گفتم wag120 خردیم گفتم Tplink 8811 رفتم گرفتم 20 تومن Wag120 رو قیمت کردم گفت 68 تومن بعدش گفتم خودم پارسال Wag160 گرفتم 150 اون رو هم قیمت گرفتم شده بود 120 :18: . امری داری:11:
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
15 بگذاری روش میشه وایرلس گرفتم در غیر اینصورت 8811 tplink بگیر 20 تومن.نقل قول:
اگر می تونستی با کابل لن وصل بشی خیلی بهتر بود.نقل قول:
تو عکس روی ipv4 کلیک کن و تنظیمات زیر رو انجام بده:
کد:http://www.img4up.com/images1/20297166599255113237.jpg
بعد تو مرورگر بزن 192.168.1.1 ببین یوزر پس می خواد.
آقا من کوچیکتم به خدا ما شاگرد شماییم میبینی که ما تازه داریم خودمونی میشیمنقل قول:
دوستان اخرسر کامل راهنمایی نکردین که چی بگیرم برای اینکه بشه در حالت خاموشی کامپیوتر مودم و یا اون روتر دانلود کنه الان ارزون ترین مدل چی باید بگیرم؟
خواهش میکنم این a6l3i استاده:5: میاد یک تشکر میزنه میره. نمیگه قبلا با هم برو بیایی داشتیم.نقل قول:
تو برندهای دیگه نمیدونم ، ولی تو ایسوس به این آپشن میگن "Downlosd Master" یا " Download Machine" که تو مودم های DSL نیست و باید یه Router بخرید (جدا از مودم) مثل Wl-500g و Wl-700gg یا WL-700Nn از محصولات ایسوس که قیمتش باید بین 80 تا 110 باشه. البته من 4 ماهه ایران نیستم. بهتره ار دالای کامپیوتر تو پایتخت یه سوال کنی.نقل قول:
شما عزیزی، ما استادیم یا شما که تو کمتر از یه سال 1933 پست دادی ؟ چوب کاری نفرمائید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، الآن استکبار فکر میکنه چه مخیم ، میان میدزدنم . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:18:دزدیدنت خبر نداری.نقل قول:
ارادتمندیم :10:دیگه از این بیشتر ما رو به اسپم زدن وادار نکنید. شما برگشتی با هم میریم درخت کاری ثواب هم داره کی اصلا بلده چوب کاری چیه که من بلد باشم:31: فاتحه گرم مارو به بر سر مزار هیتلر برسون.:21:
alpha2008 همونطور که دوستمون فرمودند این روترها دانلود مستر داره ولی محدودیتهایی هم داره مثلا اکانت نمیشه توش ست کرد به طور همزمان نمیشه بیشتر از یک تعدادی از تورنت استفاده کرد. به نظر من یک پنتیوم 3 دسته دوم کارایی خیلی بیشتری میتونه داشته باشه البته اگر تمیزش رو بتونی گیر بیاری زیر 100 تومن تموم میشه. نیازی به مانیتور هم نداره می تونی با ریموت دسکتاب کنترلش کنید.
ایشون هم سلام رسوندن خدمتون . . .نقل قول:
بهترین راه حل رو گفتی. من خودم تو تهران یه پنتبوم 300 دارم با رم 256 که xp رو به زور بالا میآره ولی دقیقا همین کار رو باهاش کردم.
بعید میدونم کسی زیاد سراغ این روتزها بره. مگر اینکه بخواد حرفه ای کار کنه یا تو یه شرکت استفاده کنه.
سلام دوستان
من مودم asus Dsl-g31 گرفتم.اما در قسمت آخر تنظیمات جهت اتصال به اینترنت ، پس از کلیک روی گزینه Save/Reboot این عملیات که حدود 55 ثانیه زمان می برد،eror زیر میاد،مشکل چیه؟ppp connection is dow(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کابل وصل کردی یا LAN ؟ برای تنظیمات اولیه باید با لن وصل کنی. چون وقتی مودم میخواد ریست شه ، وایرلس رو قبلش قطع میکنه و سیستم Connection Error میده.نقل قول:
خود مودم مشکل شما رو عدم تنظیم صحیح VPI و VCI میدونهنقل قول:
از صحت این مقادیر مطمئن هستید؟
اگر مطمئن نیستید به ISP خودتون زنگ بزنید و ازشون مقدار VPI و VCI کانکشن خودتون رو بگیرید.
میتونید اینجا هم نام ISP خودتون رو اعلام کنید تا دوستانی که سرویس دارن کمکتون کنن
شاید تنظیمات رو اشتباهی روی PPPoA قرار دادی باید PPPoE باشه هانقل قول:
سلام به همگی !!
می شه یک توضیحات کوچکی در مورد تنظیمات مودم linksys wag120n بدید منظورم اون تنظیماتی که تو قسمت setup هست مثل وایرلس . سکوریتی و ...
مثلامن وایرلس مودم فقط تا اتاق خودم می گیره می تونم پهنای باند بیشتر کنم ؟؟
سلام منم همین مودم رو دارم.عالیهنقل قول:
پهنای باند که بستگی به اینترنتت داره... ولی میتونی Network Mode رو روی حالت Mixed بزاری که مدهای B/G/N رو داشته باشه و بتونی از مد N که سرعت و قدرت برد بیشتری داره استفاده کنی
آره زدم.یوزر پس میخواد.نقل قول:
ولی سرعت کامپیوتر به شدت افت کرده.
My computer باز میکنم 10 ثانیه طول میکشه بیاد.
چیزایی که به شبکه مربوطه مثل Network center هم که بیشتر طول میکشه.
بخاطر اتصال با Usb اینجوری شده ؟
نقل قول:- میلاد جان ، فکر نمیکنی برد مودم ایشون مشکل داشته باشه؟ ایشون میگن wireless مودمشون فقط اتاق خودشون رو کاور میکنه. این که خیلی کمه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- به نظرم منظور شما از پهنای باند ، برد آنتن دهی باشه که به هیچ عنوان قابل افزایش نیست. برد این مودم جوریه که راحت یک واحد مسکونی رو جواب میده.
- سعی کنید مودم رو حایی قرار بدید که اطرافش خالی باشه.
- این مودمتون چند سالشه ؟
اوه درسته. ما طبقه پایین خونمون هم جواب میده.نقل قول:
یعنی جای دیگه خونه تست کردی با لپتاپ سیگنال نداشت؟؟
و برد آنتن دهی که به هیچ عنوان قابل افزایش نیست ولی پهنای باند میشه
چند سال ؟؟ هنوز 1 هفتش نشده .نقل قول:
وقتی با وارلس گوشیم سرچ می کنم 100 تا وایرلس پیدا می کنه ولی ماله من تو اتاق خودم آنتن درست نمی ده !
مودم را هم ریستارت کردم نشد.
یعنی راه حلی نیست ؟
1- مبارکه . . .نقل قول:
2- منظورتون اینه که اصلا اسم مودمتون تو لیست موبایل نمیآد؟ یا شانسی میآد و میره؟
3- مطمئنید که وایرلس مودمتون روشنه؟ روی چراغ های مودم ، سومی از راست ( Wirelesss) سبزه یا خاموشه؟
4- مودم رو واستون یه بار راه اندازی کردن و حالا قاطی کرده یا خودتون تازه میخواید setup کنید؟
اگر فکر میکنی مشلک از usb هست خوب با درآوردنش و ریاستارت کردن باید مشکل حل بشه که فکر نمی کنم ربطی داشته باشه .نقل قول:
یوزر و پس رو هردوش admin بزن ببین اگر نرفت مدل دقیق مودم رو بگو . اگر هم رفت از قسمتهای مختلف عکس بنداز.
عجبها :19:نقل قول:
اونها هم کارت شبکه وایرلسه از نوع usb
از نوع pci :کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4475
بد میکنم فروشنده دست یک رو معرفی میکنم ارزون بخری. همینها رو زنگ بزن از همون قیمت بگیر ببین چقدر ارزونتر میدهکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4091
نقل قول:
مودم WAG120N و اکثر روتر هایی که برای کارهای خانگی استفاده میشه بر روی باند رادیویی 2.4 گیگاهرتز کار میکنه. وقتی که چند تا شبکه وای فای دور و اطرافتون باشه مشخصا رو هم دیگه تاثیر میذارن، حتی بلوتوث هم میتونه رو شبکه وای فای شما تاثیر بذاره، چرا که بلوتوث هم در فرکانس 2.4 گیگاهرتز کار میکنه و چون پرش بیشتری نسبت شبکه وای فای داره، در نتیجه تاثیر بلوتوث روی وای فای از تاثیر وای فای روی بلوتوث بیشتره.
قدیما برای حل این مشکلات تو شرکت های بزرگ قانون های میذاشتن، مثلا استفاده از بلوتوث رو ممنوع میکردن ولی در حال حاضر ما روتر های Dual Band داریم که بر روی باند 5 مگاهرتز هم کار میکنن و بسیاری از مشکلات رو حل میکنه، مثل روتر WRT320N و مودم روتر WAG320N که البته برای کاربر خانگی مورد استفاده قرار نمیگیره چون امکاناتی که داره بدرد کاربر خانگی نمیخوره و هزینه بیخودیه.
برای حل مشکلت اول اینکه حدالامکان مودمت رو جایی قرار بده که نویز اونجا کمتر باشه. حتی اگر لازم شد مودم رو از اتاق خودت بیرون ببر و دوباره بردش رو امتحان کن.
اما چیزی که در این موارد به کاربرا توصیه میشه اینه که کانال وایرلس خودشون رو عوض کنن.
تو ایران ما محدودیتی از نظر استفاده از کانال ها با توجه به قوانین رادیویی نداریم و از هر کانالی میتونیم استفاده کنیم.
پس وارد تنظیمات مودم خودتون بشید و Channel رو از کانال 11 به یک کانال دیگه تغییر بدبد. مثلا کانال 9
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
ضمنا آخرین Firmware دستگاه 1.12 هست، اگر از نسخه قدیمی استفاده میکنید حتما Firmware دستگاه رو آپدیت کنید
والا من دقیقا نمیدونم کدوم رو بخرم ولی برام مهم که از 802.11b/g/n پشتیباین کنی یعنی میخوام 100% از N پشتیبانی کنه حالا کدوم مدل خوبه؟ :31:نقل قول:
تنظیمات زیر رو عوض کن بقیه رو بزار به صورت پیشفرض بمونهنقل قول:
در قسمت زیر حواست باشه network mode رو یا روی Mixed بزاری یا روی N-only برای گرفتن آنتن بهتر " برای اینکه روی این حالات قرار بگیره تنظیمات امنیتی رو مثل عکس سوم قرار بده
قسمت سوم
انگار مال مودمه.هر بار وصل میکنم اون بغل ساعت میاد : Identifying Network تو همون 1 دقیقه ای که اون کارو داره میکنه سیستم کند میشه.نقل قول:
عکس گرفتم ولی خیلی جاها داره از کجاش دقیقا عکس بگیرم ؟
ممنون از راهنمایی هایتون.
کد:http://www.img4up.com/up1/63372031909672135993.jpg
از کدوم شرکت می خوای سرویس بگیری؟نقل قول:
خودشون برات کانفیگ می کنند . برو تو Quick Setup بعد این گزینه ها رو ست کن PPPoE و یوزنیم وپسورد که شرکت داده و vpi و vci و Encapsulation Modeرو چیزی باشه که LLC داره. به همین سادگی کانفیگ میشه باز می خوای از همون قسمت که گفتم مرحله به مرحله عکس بنداز راهنماییت کنم/.
در اون مورد که 1 دقیقه سیستم کند میشه مشکلی نیست چون دیوایس USB میکنی و کارت شبکه هست یکم سنگیه.
سلام خسته نباشید تا امروز وایرلس داشتم اما adsl گرفتم خطم رانژه شده اما مودم ندارم
قرار بود واسم خود شرکت زایکسل وایرلس دار بیاره که میگه فعلا نداریم اما asus داریم ! بگیرم ؟ خوبه ؟
در شمن من 1mb گرفتم چون یکم قدرت خطهای اینجا ضعیفه خود شرکت میگه احتمال داره جواب بده شایدم بیشتر از 762 رو جواب نده بخاطر این میخوام مودمی بگیرم که حتما بیشترین قدرتو داشته باشه
الان زایکس معمولی داره اما داداشم گیر داده که وایرلس دار بگیریم !!!
پیشنهاد شما چیه برم خودم زایکسل بگیرم یا همین asus رو شرکت داره بگم بیاره !!! ؟
آقا هر مودمی که می خوای می تونی بگیری من خودم Wag160n Linksysداشتم و هیچ مشکلی از لحاظ عدم ساپورت نداشتم.نقل قول:
با این حال چون این شرکت خیلی با این مودم پدر کشتگی داره بهتره مودم Tplink بگیری یک مدل داره وایرلسه و سری N که قیمتش حدود 70 تومنه اگر می خوای شماره نماینده رسمیشو تو تهران بدم.
میاد ولی آنتنش ضعیف !!نقل قول:
نه خودم راه اندازی کردم !
من مودمم روی میزه کنارش هم فقط یک اسپیکر و مانیتور !!نقل قول:
یعنی بقیه وایرلس ها هم اینقدر قوی هستند که فقط رو مال من نویز می یوفته !!
راستی ماله پارا ز ی ت نیست چون این قسمت ما که زندگی می کنیم نه موبایل درست آنتن نمی ده حتی وایمکس ایرانسم گفتم شاید مال پارا ز ی ت باشه !!
1 مودم خوب میخواستم معرفی کنید
دوست من چه رنج قیمتی میخوای؟نقل قول:
با دیوایسهای دیگه هم ضعیفه ؟ شاید موبایلتان در اثر ضربه که بهش خورده آنتنش ضعیف شده ویا شاید مودمتون در اثر ضربه مشکل پیدا کرده حتی قبل از اینکه شما بخرینش با خدمات پس از فروشش تماس بگیرین ببینین اونا پی میگن :40:نقل قول:
سلامنقل قول:
بهره آنتن و قدرت فرستادن امواج در دستگاه های مختلف متفاوته. در ضمن فرکانس کاری وای فای با وایمکس و موبایل فرق داره و نمیشه گفت چون موبایل آنتن نمیده رو وای فای هم نویز میافته.
در مورد اختلال هم مثال زدم، بلوتوث هم بردش کمتر از چند متره ولی چون پرش فرکانس بیشتری نسبت IEEE 802.11 در نتیجه بلوتوث اختلال بیشتری میتونه رو وای فای ایجاد کنه تا وای فای روی بلوتوث.
در هر صورت مواردی که گفتم مواردیه که هر کسی بیاد خونتون برای رفع مشکل اول اونها رو انجام میده، این چیزا تو ارتباطات رادیویی مسائل عمومی هستن.
اول اینکه مودمتون رو باید بذارید جای دیگه و امتحان کنید. شما هیچوقت نمیدونید چقدر امواج مزاحم برای دستگاه خودتون وجود داره، حتی روی میز و در کنار کامپیوترتون؛ چون ابزار اینکار رو ندارید. محض اطلاع هر تصویری که روی مانیتور شما نمایش داره میشه امواجی صاتع میکنه که بخشی از اون در فرکانس AM هست و یک متخصص ارتباطات رادیویی میتونه کاری کنه که آهنگی که از کامپیوتر شما پخش میشه با کیفیت خوب در موج AM رادیو شما هم پخش بشه، اونم فقط بوسیله مانیتورتون.
حتی کیبورد شما هم وقتی دارید چیزی تایپ میکنید باز هم موج رادیویی ایجاد میکنه که یک شخص متخصص میتونه از فاصله 20 متری شما حتی از پشت دیوار هم بفهمه چی تایپ میکنید.
هر کی هم میگه امکان پذیر نیست بگه من علاوه بر مطلب از سایت های معتبر فیلم هم میذارم.
بطور مثال مودمتون رو بذارید گوشه دیوار که امواج کمتری بهش بخوره و دوباره امتحان کنید.
دوم اینکه کانال رو عوض کنید.
اگر مشکلتون حل نشد مودمتون رو تو خونه یکی دیگه از دوستاتون امتحان کنید، اگر دیدید باز هم همون مشکل رو دارید به عملکرد درست دستگاهتون شک کنید. شاید هم مشکل از موبایل شما باشه.
ممکنه مودم یا گوشی شما ضربه خورده باشه یا کلا دستگاهتون معیوب باشه که در این صورت باید به گارانتی مراجعه کنید.
ضمنا استاندارد وای فای گوشی شما چیه؟
لطفا مشخصات فنی Tx Power و Receive Sensitivity و بهره آنتن گوشی خودتون رو ذکر کنیدتا SOM شبکه شما رو محاسبه کنم.
من مودم وایر لس دارم. علاوه بر اینکه به لپ تاپ وصله می خواهم به pc هم وصل بشه. چی کار کنم. راهنمایی کنید لطفا.
سلام
مودم وایرلس تا 90 تومان چی هست؟
می خوام 2 طبقه جواب بده