يكي بگه اين pele و ... كجان؟ (ما كه تو pes 2009 ) پيداشون نكرديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
يكي بگه اين pele و ... كجان؟ (ما كه تو pes 2009 ) پيداشون نكرديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونالدو را هم نداره.نقل قول:
ممنونم که منو به حساب نمیارین:41:نقل قول:
سلام دوستان من استادیم ساز هستم میتونید نمونه کاره م رو تو این وبلاگ ببینید
نمیدونم تا به حال این کارم رو اینجا نمایش دادن یا نه
این مطلب برای اطلاع رسانی و هیچ گونه جنبه تبلیغاتی نداره
سلام دوست منکد:www.soccer2007.blogfa.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز رو از حالت 32 بیت به 16 بیت تغیر بده و برنامه های اضافی رو پاک کن
وتا حد ال امکان از تسکمنیجر خارجش کن تا عمل درست رو بروی بازی pes2009
ببینید
دوستان چطوری تعداد کفش بیشتری وارد بازی کنم؟؟
هر چی کفش وارد میکنم جایگزین قبلیا میشه
شرمنده که ای پست رو زدمنقل قول:
از اساتید محترم خواهش می منم به این پست هم رسیدگی کنند
بهع گفتم لان میام اینجا همه فوت فنا رو یاد میگیرم ولی اینجا انگا همه سوال دارن و جوابی نیست.من یه هفته نیس فوتبال میزنم و جلو داداشم کم اوردم مثلا همش شوتو میزنه تو دست دروازه بان دروازه به این بزرگی اخه لا اله الا الله بیخیال حالا چطوری باید شوت کرد؟فلشو چطوری باث گرفت اخه یا میزنه تودست یا میزنه اوت.چیز دیگه ای بلدین بگین ممنون میشم .
زماني كه ميخواي شوت كني همزمانش دو جهت پايين و چپ يا راست هم بزن كه گوشه بزنه و اگه ميخواي قدرتي شوت كني همزمان با شوت جهت جلو رو بگير. من ازين روش خيلي ساده و راحت هميشه گل ميزنم و گرفتنش براي دروازبان سخت ميشهنقل قول:
اي گفتينقل قول:
راستي اين تاپيك صاحب نداره(چون همه سوال مي كنند و اساتيد فوتبال :27: معلوم نيست كجان)
داره توي بخش بازيكنان كلاسيك اسمش fake هست از اديت فايلي كه اسامي رو اصلاح مي كنه اگه استفاده كني بعد آنلاك كردن مي بيني كه هستنقل قول:
يه دست برزيل رو قهرمان جام جهاني بكن تا تيم ملي كلاسيك برزيل آنلاك بشه اگه از اديت فايل كه اسامي رو اصلاح مي كنه استفاده نميكني اسمش رو آخر سر نوشته : Palmنقل قول:
از خيرش بگذر چاره چيه با اينكه اشكا از cv0f نيست يه چيز توي كيت سرور ريختي كه به cv0f مربوط ميشه دليلش مي تونه اونم باشهنقل قول:
نه عزيز كي گفته شما رو به حساب نمياريم هر كسي توي فروم P30World عزيزه براي ما. شما خوب رم پاييني داريد پس بازي رو نمي توني روي آخرين درجه كيفيت بازي كني يا روي مديوم بازي كن يا رزوليشن رو بيار پايين و يا رم 4 بخر خيالت رو تا مدت ها راحت كن از بابت رمنقل قول:
اينايي كه مي خواي نسبتا حجمش زياده توي همين تاپيك بورگوم پچ جستجو كن يا از پچ krauser كه توي صفحه 701 اومده استفاده كن داخلش gdb تيم هاي بوندس ليگا و تيم هاي ملي كه لباسشون واقعي نيست موجودهنقل قول:
اولا اگه مي خواي با يه حرفه اي تر از خودت بازي كني حتما يه تيم قوي بردار با تيم ضعيف به اين راحتيا نمي توني يكي رو ببري كه خودش PES باز هست. مثلا اگه اينتر رو برداري مي بيني زلاتان همه ضرباتش در چهار چوب هست خيلي سخت توپ رو از دست ميده و يك بازيكني هست كه يكه بزن تيم هست من حر دفعه اينتر بر ميدارم بدون استثنا گل ها رو با زلاتان مي زنم خيلي هم سعي مي كنم با بازيكنان ديگه گل بزنم ولي با حضور زلاتان اصلا نميشه با مهاجمي غير از اون گل زد در ضمن شوت هاي ساده از راه دور به اين راحتي ها توي گل نمي ره از سانتر از جناحين تو سر توپ زدن در محوطه جريمه براي از بين بردن تمركز دروازبان پاس دادن به مهاجم كناري در مواقعي كه با دروازبان تك به تك هستي از جمله راه هاي موثر براي رسيدن به گل هست. اينم بگم PES 2009 دروازبان ها خيلي نابغه هستند البته اين خوبه به نظرم مثل فيفا 09 كارنت نيست مي بيني يه بازيكن با overal 60 70 با تك به تك شدن جلوي بوفون راحت ميتونه با يه شوت دقيق و زاويه دار گل بزنه. در حاليكه توي PES 2009 اين جوري نمي توني به گل برسي حداقل به اين راحتي ها نمي توني اگه هم بتونينقل قول:
بچه ها طلبه شدم pes آنلاین بزنم با 1 کی :دی
( خیلی شاخ شدم جدیدا" :دی )
کی بلده، یادم بده چه طوری میشه آنلاین بازی کرد !؟
من تازه کارم چطور میشه اسمها و تیمها اصلاح شد و اخرین نقلوانتقالات مرسی
دوست من خیلی ازت ممنونم :11:ولی درست نشد:13:نقل قول:
نکنه باید از اول برم و بیخیال سیو های قبلی بشم ؟
بله كل سيوت رو باس بيخيال شينقل قول:
پچ وجود داره صفحه 701 پچ Krauser البته پچ هاي ديگه اي هم هست مي توني توي همين تاپيك جستجو كنينقل قول:
قبلا سعي كرديم نشد فعلا كسي موفق به آنلاين بازي كردنش نشدهنقل قول:
ببخشید من هروقت پچ رو من نمی تونم پچ رو نصب کنم با ارور the upgarde patch cannot be installed by the windows installer service because the program to be upgarded may be missing , چه کنم
با سلامنقل قول:
اگه میخوای پچو نصب کنی اول باید بازی از اول بریزی بعد کرک اون پچو بریزی بعدشم پچتو نصب کنی save های
بازی تو هم یجا کپی یا کات کن که بعد از نصب پچ دوباره بریزی
داداش krauser من اون آپشن فايل نقل و انتقالاتتو ريختم
الان كريستيانو رونالدو توي منچستر نيست ولي توي رئالم پيداش نمي كنم.
جريان چيه؟
آقا یک patch برای transferها که تازه انجام شده نیمده؟owen,ronaldo,kaka...
توی مستر لیگ رنکینگ کجاست؟ هر چه میگردم پیداش نمیکنم..
همه این کارا رو کردم نشد:41:نقل قول:
رنكينگ چي رو مي خواي؟انواع و اقسام رنكينگ رو داره.در منوي ليگ به قسمت League information برو و به ترتيب براي ليگ،جام حذفي،جام قهرمانان،جام يوفا و در آخر رنكينگ مجموع براي گلزنان و پاسورها داره.هر كدوم رو كه انتخاب كردي گزينه اول موقعيت تيم در جام رو نشون ميده.نقل قول:
-----------------------------------------------
دوستان يه پيشنهاد:همونطور كه krauser هم يكبار گفته بود بهتره نقل و انتقالات جديد رو توي 2009 انجام نديد.چراكه حدود دوماه ديگه pes2010 از راه ميرسه و هم ترانسفرها جديدن و هم امكانات ديگه... چون مثلا اگه تو 2009 كاكا رو از ميلان ببريد و حتي اگه رونالدينيو رو بذاريد تركيب اصلي باز هم قدرت ميلان خيلي كم ميشه من خودم امتحان كردم برخي ترانسفرهارو توي چند تيم كامل انجام دادم اما چون قابليت بازيكنان براي يكسال قبل هست قدرت تيمها بهم مي خوره و خيلي از اونها در شان خودشون نيستن.در هر حال تصميم با خودتون اما اگه كمي صبر و حوصله داشته باشيد چند هفته بعد از آغاز ليگهاي 09/10 با يك بازي متفاوت مي تونيد اونها رو داشته باشيد.
من بعد از قرن ها کار کردن با يه کامپيوتر اوراق ، يه لپ تاپ 16.4 اينچ وايد گرفتم.
الان کهpes2009 رو نصب کردم ، موقع بازی يه خط مياد از وسط مانيتر رد ميشه، رو نرو آدم راه ميره.انگار که نويز افتاده رو مانيتر ، يه چی تو اين مايه ها.يه جا خوندم به خاطر رزولشن مانيتورم هست.
هر کی ميدونه بايد چی کار کنم کمکم کنه که بدجوری خورده تو ذوقم!
نقل قول:
دوستان يه پيشنهاد:همونطور كه krauser هم يكبار گفته بود بهتره نقل و انتقالات جديد رو توي 2009 انجام نديد.چراكه حدود دوماه ديگه pes2010 از راه ميرسه و هم ترانسفرها جديدن و هم امكانات ديگه... چون مثلا اگه تو 2009 كاكا رو از ميلان ببريد و حتي اگه رونالدينيو رو بذاريد تركيب اصلي باز هم قدرت ميلان خيلي كم ميشه من خودم امتحان كردم برخي ترانسفرهارو توي چند تيم كامل انجام دادم اما چون قابليت بازيكنان براي يكسال قبل هست قدرت تيمها بهم مي خوره و خيلي از اونها در شان خودشون نيستن.در هر حال تصميم با خودتون اما اگه كمي صبر و حوصله داشته باشيد چند هفته بعد از آغاز ليگهاي 09/10 با يك بازي متفاوت مي تونيد اونها رو داشته باشيد.
كاملا درسته منم امتحان كردم ديدم اصلا فايده اي نداره
تا 2 ماه ديگه با 1بازيه كاملا متفاوت روبرو هستيم پس بهتره صبر كنيم
بايد هرتز مانيتورت رو بذاري روي 75 هرتز.نقل قول:
سلام دوستان من هرچی لینک صفحه 701 بود دانلود کردم حالا باید چیکارشون کنم تا پچ و اجرا کنم؟
ممنون میشم اگه خیلی مبتدی توضیح بدین:11:
مشکل من اینجاس که توی اون صفحه یه
دانلود پچ رسمي 1.20
كرك مخصوص براي ورژن 1.20 (حجم تقريبي 5.2 مگ)
دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)
دانلود فايل Installer فايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ (حجم هر پارت 6.75 مگ)
دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f
این همه فایل برای دانلود هست منم همه رو دانلودد کردم ولی نمیدونم کدوم و کی و کجا باید نصب کنم تازشم چرا مثلا از 3 پارتی یکیش exe هست یکیش rar باید چیکارشون کنم؟
میشه یکی با دلسوزی مرحله به حرحله توضیح بده؟
کارت گرافیکم ATI 4650 ، مانیتور 75 هرتز نداره ، 60 هرتز داره فقط . هیچ راه دیگه ای نداره این مشکل حل شه؟!!!!:19:نقل قول:
سلام كسي فيس زلاتان را داره البته از نوع خوبش
سلامنقل قول:
چرا راه دیگه ای هم هست
برو تو Control Panel بعد برو به nvidia Control Panel بعد دو تا گزینه میاد advanc انتخاب کن بعد صفحه زیر میاد میری به قسمت manage 3d settings بعد از قسمت add بازی رو اد میکنی بعد پایین صفحه روی گزینه vertical sync کیلیک میکنی و force on رو انتخاب میکنی پایان
دیگه نمیخاد رزولیشن مانیتورو بیاری پایین
:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
دوست عزيز كافي بود وقتي دانلود مي كردي مي خوندي راهنمايي ها رو شما فقط دانلود كرديد و نخونديد كه باس چيكار كنيد.
شما يكبار باز رو از نصب خارج كنيد و همه وصله هاش رو پاك كنيد بازي رو نصب كنيد پچ 1.20 رو نصب كنيد (البته پچ 1.40 و فايل آپديت cv0f ماه مارس هم اومده كه جديد هستند خواستيد مي تونيد به جاي cv0f و پچ 1.20 )
اين ها رو نصب كنيد
پچ 1.40
و فايل cv0f جديد كه بعد دانلود و در آوردن از حالت فشرده توي اين مسير C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download كپي كنيد.کد:http://pes2009dl.konamionline.com/pes09/patch/91ff0cd628759869b5a4827b42ed7c97/PES2009Patch140.zip
حالا پچ سه تكه اي krauser رو بريزيد توي يك جا مثلا هر سه روي desktop باشن پارت اولي كه exe هست رو اجرا مي كنيد. خودش توي اين مسير اكستراكت ميكنه ولي اگه شما بازيتون رو در مسيري غير از مسير پيش فرض نصب كرديد كافيه محتويات پچ كه حاوي فولدري به اسم kitserver هست رو اكستراكت و اون فولدر رو به مسيري كه بازي رو نصب كرديد انتقال بديد بعد داخل پوشه رفته و فايل setup رو اجرا كنيد. در آخر هم اگه از cv0f قديمي استفاده مي كنيد همون فايل اديت رو توي اين مسير My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save كپي كنيد ولي اگه از cv0f ماه مارس استفاده مي كنيد اين اديت فايل رو دانلود و استفاده كنيدکد:http://rs314.rapidshare.com/files/214719856/1.4_cv0f.rar
والسلامکد:http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/edit-file-march-update.zip
----
يكي از بچه ها كرك مخصوص 1.40 رو خواسته بود اينم لينكش آپلود كردم
کد:http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009_Crack_for_1.40.rar
نقل قول:
عزيز من گرافيکم ATI هست. انويديا کنترل پنل ندارم که!!!
فايل ستينگ رو از درون پوشه بازي اجرا كن و رزولوشن رو كمتر كن.البته فكر نكنم زياد ربطي داشته باشه ولي امتحانش ضرر نداره.اون هرتز مانيتورتم كمي كم كن(البته تا حدي كه به خود مانيتور يا قسمتهاي ديگه آسيب نرسونه)نقل قول:
رممنون .. ولی رنکینگ کل رو میخواستم که که تیمم تو اروپا چندمه.نقل قول:
نكينگ چي رو مي خواي؟انواع و اقسام رنكينگ رو داره.در منوي ليگ به قسمت League information برو و به ترتيب براي ليگ،جام حذفي،جام قهرمانان،جام يوفا و در آخر رنكينگ مجموع براي گلزنان و پاسورها داره.هر كدوم رو كه انتخاب كردي گزينه اول موقعيت تيم در جام رو نشون ميده.
توی become a legend گزینش هست ولی توی مستر لیگ هر چه میگردم نیست.
قبلا توي مسترليگ هم بود.اما توي 2009 ديگه نيست.فقط رنكينگ همونايي هست كه گفتم.نقل قول:
krauser مرسی داداش
من همه این کارارو کردم
الان بازی و باید از کرک patch12.0 اجرا کنم یا فایل اصلی اولیه؟
اخه وقتی اون اولیه رو اجرا میکنم بوندسلیگا و اینا همه میان ولی استقلال پرسپولیس نیستن وقتیم از کرک استفاده میکنم استقلا پرسپولیس هستن ولی بوندسلیگا نیست
تازه اونیم که بوندسلیگا هست بایرمونیخ نداره
البته اینم بگم وقتی پچ 1.2 رو نصب میکنم یه ارور میده که نصب نمیشه ظاهرا
کسی آپشن فایل جدید برای gamingaccess comunity patch سراغ نداره؟
باسلام خدمت krauser وهمه دوستان عزیز من یه سوال داشتم امیدوارم بتونین کمکم بکنین اون اینه که من فیس بعضی از بازیکنای کلاسیک مثل دینو زوف دروازبان سابق ایتالیاوکیوین کیگان انگلیسی رو از سایت گیم اکسس گرفتم اما چون اسمشون تو لیست بازیکنهای کلاسیک وپچها واپشن فایل هام نیست نمیدونم چطور میتونم اونا رو وارد بازی بکنم درضمن پسوند همه فیسهایی که گرفتم فایل بین هستش وبا استفاده از نرم افزارPES2009PC_Appearance_Toolهم نتونستم این کارو بکنم اگه میشه منو راهنمایی کنین ممنون میشم
درسته اگه رویه 1024x768 4.3 بزاری دیگه اینجوری نمیشهنقل قول:
اگه رزولیشن مانیتورو روی 60 بزاری هم درست میشه
سلام یه سوال داشتم کمکم کنید ممنون میشم
من قبلا پی اس با مانیتور معمولی بازی میکردم خوب بود اما ال سی دی گرفتم وقتی بازی میکنم تصویر تار میشه وقتی پاس میدم یا شوت میزنم تصویر یه جوری میکشه و چشمو اذیت میکنه
رم:2 گیگ گرافیک :9400 جی تی 1 گیگ سی پیو: 4600 ای ام دی دو هسته ای
[quote=saba_saeb;4037494]من بعد از قرن ها کار کردن با يه کامپيوتر اوراق ، يه لپ تاپ 16.4 اينچ وايد گرفتم.
الان کهpes2009 رو نصب کردم ، موقع بازی يه خط مياد از وسط مانيتر رد ميشه، رو نرو آدم راه ميره.انگار که نويز افتاده رو مانيتر ، يه چی تو اين مايه ها.يه جا خوندم به خاطر رزولشن مانيتورم هست.
هر کی ميدونه بايد چی کار کنم کمکم کنه که بدجوری خورده تو ذوقم!
[/quote
اگر تمام این راهنمایی هایی که این دوستان به شما کردن جواب نداد یک راه مونده برو تو استارت منو بعدشم قسمت بازی و بعد ستینگ رو بزن در قسمت options فقط باید اولی تیک داشته باشه بعد در resolution تیک LB رو بزن بعدشم گزینه آخر رو بزن مثلا 1440*900 وبعدش 16:9 رو بزن. ماله من که جواب داد.
دوست خوبم يكبار به اين سوال شما جواب دادم اگه يه نگاه مي كردي بد نبود ولي اشكال نداره دوباره ميگم.نقل قول:
فايلهاي فيس رو بدون هيچ تغييري تو پوشه cv06.img در كيت سرور كپي كنيد.مثلا فايل مربوط به مسي unnamed_741 و unnamed_4333 نام دارن كه يكي براي باشگاه و ديگري براي تيم ملي هستش.برخي بازيكنان هم فقط يك فايل دارن.نام ا.نها رو هيچ تغييري ندين و فقط تو پوشه اي كه گفتم بريزين.
بازيكناي كلاسيك هم در حالت معمولي lock هستن و براي آزاد كردنشون بايد ليگ ها و جامهاي خاصي رو قهرمان بشيد.مثلا وقتي با تيم ايتاليا قهرمان جهان بشيد ، ايتاليا كلاسيك آزاد ميشه ولي نام كليه بازيكنان كلاسيك بصورت fake هستش.براي درست كردن اونها هم بايد اديت فايلي داشته باشين كه اونها رو توش درست كرده باشن.