بسیار عالی.بعدش این فن پراید چطور سوار میشه رو نوا؟ احتیاج به تغییراتی داره صد در صد.اگه اینطور باشه حدود 200 به بالا خرج باید داشته باشه.
Printable View
بسیار عالی.بعدش این فن پراید چطور سوار میشه رو نوا؟ احتیاج به تغییراتی داره صد در صد.اگه اینطور باشه حدود 200 به بالا خرج باید داشته باشه.
شاید باور نکنی.دوتاش با قاب فیت میشه توی تورفتگی رادیاتنقل قول:
وسطش رو یه تسمه به پایه ی رادیات پیچ کردم.این برا وسط
دور با بست کمربندی پلوس پژو بستم ازون کلفتا
تقریبا دوت فن و سیک کشی و فیشا و رله و...... روو هم فکر کنم 200.250 دربیاد
برا من با دینام و باطری فیکس شد 1 تومن.با سیم کشی و اینا.پایه ساختن واسه دینام و اینا
حقیقتش چند جا که خونده بودم تو تاپیکا نوشته بودن فن پراید جواب نمیده و بجاش فن ماکسیما استفاده کردن تا جواب گرفتن.پس شما با فن پراید راضی هستید حتی تو تابسون؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امروز بعد جا زدن تسمه و روشن کردن ماشین دیگه اون صدای لطیف و لذت بخش رو نشنیدم.همونطور که گفتم تسمه دینام رو شل بسته بودم و صدا بکلی کم و عوض شده بود.حالا علت چی بود واسم سواله.
چون وقتی تسمه دینام پاره شده بود و اصلا وجود نداشت باز صدای ماشین عادی و زیاد بود.ولی وقتی تسمه رو شل بستم صدا کم شده بود.خودم حدس میزنم چون تسمه شل بود و همزمان با پروانه درگیر بود،به همین خاطر اجازه نمیداد پراونه با اون سرعت قبل بچرخه و در نتیجه صدا کمتر بود.
حالا پشیمونم که چرا با اون تسمه شُل و صدای کم ماشین به جاده نزدم:n02:
..................
والا من که مشکلی ندارم با فننقل قول:
چشم هرچه زودتر عکس میذارم
تنها تغیرات در رادیاتور این بود که دوسانت بردمش سمت باطری که فولی واتر پمپ بین دوتا فن قرار بگیره
دینام 90 امپر جواب میده یعنی 2 سال من جواب گرفتم.فقط نباید برقشو مستقیم از پشت دینام بگیری
بله.حتی توو تابستون.تازه گفتم که دور تندش برای دستی استفاده کردن و کولر گذاشتمنقل قول:
چند بازی که روو دور تند زدم واسه زمانی بود که توو اتوبان تخته میرفتم.بعدش عوارضی وایمیستادم به علت دور به شدت پایینم روو گاز دما بالا میرفت.
حدود دما در سیکل موتور در زمستان تو شهر 85.تو جاده حدود 70تا80
در تابستان جاده و شهر 85 دیگه تهش 88
رادیاتور با دستکاری سینی رفت عقبتر(به سمت سپر)؟
برای رادیاتور کولر مشکلی ایجاد نشد؟
دوستان سلام.كسى از تودوزى فابريك نوا مدل ٥٦ صندلى نيمكتى كه به C1 معروف هستن عكسى نداره؟
اين مدل نواها از نظر فنى با بقيه نواها تفاوتى دارن؟ چون داخل موتور انگار كمى فرق داره.تا جايى كه تو چندتا عكس ديدم دلكو،در سوپاپ فرق داشت و در روغن موتور پلاستيكى بود.
حالا منتظريم اساتيد تخصصى راهنماييمون كنن.
سیمکشی ماشین طبق نقشه اطلاح و به حالت استاندارد درآمد سیمهای لامپ زیر پا ، داشبرد،شیفتر و صندوق مشخص شده قبلا SMD نواری خریده بودمکه سر فرصت نصب میکنم و عکسشون را اینجا قرار میدهم ،چراغ سقف با باز شدن درها روشن میشه و همینطور با پیچاندن سلکتور کلید چراغ به سمت چپ ، وقتی سوئیچ را باز میکنم چهار تا چراغ هشدار روشن میشن ، با جا زدن کمربند سر جاش چراغ مربوطه خاموش میشه ، الان بیزر سوئیچ فعال شده ،
استاندارد شدن سیمکشی یک مزیت دیگری که داره اینکه عقربه آمپر بنزین توی پیچها خیلی آرام حرکت می کنه که قبلا این طوری نبود به این نتیجه رسیدم که سیستم برق همگی بصورت هماهنگ باهم کار میکنند با از رده خارج کردن یکیشون یا سیمکشی غیر اصولی اخلال در سیستم بوجود میاد
1-مشکلی که الان هست سیم چوک وصل نیست سیم قهوه ای رنگی داخل لوله خرطومی هست نمیدونم مال چوک هست یا نه ؟
2-مشکل بعدی سوکت برق چوک شکسته از اساتید تجربه سرویس این قطعه را دارند؟ لطفا راهنمایی کنند
3-سوکت دو فیش نزدیک کمپرسور هستش که ازیک فیش استفاده کردند دومی خالیه در این مورد هم راهنمائیم کنید ممنون میشم
4-مابین هواکش و سرکاربراتور قطعه ای(بوش مانند) وجود داره ؟ احساس میکنم کمی کوتاه هستش چون برای تنظیم کردن دور آرام باید هواکش را پیاده کنم . با تشکر فراوان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله.یه لبه داشت با قفلی برگردوندم زیر.نقل قول:
رادیاتور بخاری برای من مشکل نداشت
بعید میدونم.پلوکه که یکیه.سرسیلندر هم من دیدم میگفتن سوپاپ بزرگه اما نبود و فرق نداشتنقل قول:
تنها فرقی که دارن نوع الیاژ ساخت پوسته بین موتور قرمز و ابی هست
قرمز بری گرمسیر معروف به موتور امریکایی با دمای پایین تر
ابی معروف به کانادایی برای مناطق سردسیر و با دمای بالاتری کار میکنن
من هم قرمز داشتم هم ابی
توو دنده دستیا قرمز با گیربکس 3 دنده
ابی با گیربکس 4 دنده
فرق داشتن دلکو بخاطر تعمیر کارای قدیمیه
برمیداشتن رو نوا دلکو پلاتینی سیمرغ میبستن.با تغییر کله گیه زیرش
عقیده داشتن پلاتینی از مگنتی بهتر تنظیم میشه
صندلی یه تیکه تو نوا جواب نمیده.56شی فقط داشبردش.خداست
ازین صندلی جلو کنکورسینقل قول:
هر کی داشت خریدارم
بسیار عالی !نقل قول:
1. اگر سیمکشی برق کمپرسور کولر سالم و دست نخورده باشه، یک سوکت مشکی که دوتا جای فیش داره که یکی برق مثبت برای کمپرسور هست و یکی دیگه برق مثبت برای چوک ساسات کولر نصب شده روی کاربراتور.
از این جهت هر دو یکجا هستن تا موقع اتصال برق مثبت کولر ( زمان روشن شدن کولر) برق مثبت چوک هم متصل شده و کاربراتور گاز بخوره و کم شدن دور موتور جبران بشه. اگر وجود نداشت از برق مثبت کمپرسور برای چوک انشعاب بگیرید
2. به انتهای بخش شکسته شده سوکت، یک تکه سیم مناسب لحیم کنید و به انتهای سیم هم یک فیش نر نصب کنید. نیازی به باز کرذدن کامل نیست.
3. مربوط به برق چوک بود که قبلا توضیح دادم.
4.قطعه خاصی وجود نداره و تنها یک واشر مقوایی نازک برای جلوگیری از ورود هوا استفاده میشه. توی نوا من هم همین قضیه هست که البته با کمی حوصله میشه هنگام نصب بودن جای فیلتر هوا ، تنظیم انجام داد.
بعضی مکانیها از آچار فنری استفاده میکنن که بخاطر قابلیت انعطاف پذیری که داره میشه با زاویه و خم شده این کار را انجام داد و نیازی به فضای زیادی نیست.
موتور طراحی و ساخته شده برای مسابقات درگ ، 24 سیلندر با حجم 27.9 لیتر و قدرت 3400 اسب بخار
طرح اولیه
صفحه کنترل
ساخت پایه های ویژه نصب سوپر شارژرها
موتور کامل شده و نصب بر روی شاسی جدید کامیون
سلام
کسی عکس از تودوزی فابریک نوا C1 (صندلی نیمکتی) نداره برامون بذاره؟ ممنونم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کسی از این مدل کفی سراغ داره؟ (مارکش CANNON هست)
این مدل کفی اکثرآ تو بیوک-نوا های دست نخورده و فابریک دیده میشه.کارخونه میذاشته رو ماشین یا اون زمان ملت خودشون گذاشتن؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد درجه باک شورلت خودم:
آیا اون سیمی که از پشت آمپر رسیده به داخل صندوق عقب باید برق داشته باشه یا نه؟ چون مال من برق نداره و فکر کنم علت اینکه آمپر کار نمیکنه همین باشه.
.................
سلام.آره C1 و C3 پایه هستن اما خب حس و حال خودشونو دارن.من خودم طرف دار این مدل ها هستم و خودم C3 سوارم و تودوزی ماشینم فابریک هست و با تمام مدل ها آشنایی دارم اما این C1 چون کم هست دقیق نمیدونم چطوریه.این عکس ایرانی که گذاشتی مربوط به C3 هست و تودوزی هم فابریک نیست.
بیوک B4 دارای تودوزی چرم و مخمل با همون طرح بیوک های مدل پایین که خیلی لوکسه هست و با مدل های سی3 خیلی فرق داره.C3 هم فقط تو مدل 57 صندلی تمام چرم داشت و بعد اون مخمل شدن و طرح صندلیش با C1 متفاوته.
شرمنده که سرتون رو درد آوردم:n27:
:n28::n28:منو یاده مالیبوم انداختی:n28:نقل قول:
:n16: :n14: ........
این صندلی بیوکم هست واقعا راحته عیبش اینه که نمی تونی روش صاف بشینی هی باید لم بدی و خوابت می گیره البته یک عیب دیگه هم داره.
برای تست آمپر بنزین اون سیمی که تو صندوق هست رو جدا کنید و یه مقاومت 90 اهمی سر راهش بذارید آمپر باید بیاد رو فول
سلام.ممنونم بابت پاسختون.به محض جدا کردن اون سوکت تو صندوق ، آمپر میاد رو فولنقل قول:
مال منم که C3 همینطوریه سر پیچ بخوای گاز بدی شوفر میاد تو بغلت! :n02:نقل قول:
حالا اون عیبه دیگه چیه؟
مشکل خستگی پشت زانو در دارز مدت -
صندلی هاشون از نظر نرمی و راحتی واقعا یک یکه اما مشکل اصلیش بنظر من نشیمن صندلی هست که خیلی نزدیک به کف اتاق هست که پیاده و سوار شدنم مشکل میکنه
وقتی روغن موتور را با فیلتر (فیلتر بزرگ) تعویض میکنم پنج و نیم لیتر روغن میریزم ، روغن روی گیج خیلی بالاتر از قسمت علامت گذاری شده دو نقطه بالایی قرار میگیره دقیقا روی ال FULL
تقریبا هر روز موقعی که موتور چند ساعتی خاموش بوده گیج روغن را بازدید میکنم همان طوری که خدمتتون عرض کردم به اون شکل هستش کارتر را با دقت نگاه کردم فرو رفتگی نداره امکان داره جرم زیادی کف کارتر جمع شده باشه که باعث میشه روغن از قسمت علامت گذاری شده گیج بالاتر نشان میده نظر شما در این مورد چیه ؟ با تشکر فراوان.
حجم روغن موتور اعلام شده از طرف شرکت GM برای موتورهای 6 سیلندر خطی نوا 4.7 لیتر هست. پس مقداری که شما استفاده میکنید واقعا زیاده .
در نوا من هم موقع تعویض روغن و استفاده از فیلتر روغن که معمولا کوتاه هست، مقداری از حد فول بالاتر قرار میگیره که مشکل خاصی ایجاد نمیکنه. البته من از تکمیل کننده های روغن هم استفاده میکنم که حدودا نیم لیتری است و حدود همان 4.7 میشه.
فکر میکنم یکی از دلایل بیشتر نشان دادن روغن این باشه که فیلتر نوا به حالت افقی قرار گرفته ( بر خلاف 8 سیلندر که عمودی است) و موقع خاموش شدن موتور روغن زیادی توی اون باقی نمانده و به کارتل برمیگرده.
در مورد جرم گرفتن، تصور نمیکنم اینطور باشه چون موتوری که اونقدر جرم گرفته باشه که تا این حد حجم روغن را زیاد نشان بده، مسلما در وضعیت کارکرد هم دچار ایرادات زیادی میشه که خوشبختانه نوا شما اینجور نیست.
....................
ممنون از شما بزرگواران
روغن اضافه را خالی میکنم امکانش هست کارتر راپیاده کنم منظورم اینکه به جایی گیر نمیکنه؟ رزوه مهره (مهره پیچ تخلیه روغن)کارتر مقداری هرز شده تا درست بشه و هم اینکه اگر امکانش باشه وضعیت میل لنگ را ببینم در چه حالیه و هم اینکه اگر جرمی باشه تمیزش کنم.
سلام خدمت امریکایی بازای عزیز بنده جدیدا عاشق این قشر مهم و دوس داشتنی مخصوصا خودرو های دهه 70 و مخصوصا کامارو دوس داشتنی شدم .
حال چندین سوال داشتم و عاجزانه درخاست دارم منو راهنمایی کنین .
اول اینکه قیمت یه 8 سیلندر سالم واقعی کامارو مدل 78 حدودا چن وا میسه برام ؟
دوم اینکه بنده اچار به دست نیستم لذا تابستون که سرم خلوت میشه میخام هم برم فنی حرفه ای برا مکانیک خودرو یه مقدار اشنا بشم هم چن جا مکانیکی امریکایی تعمیر کار هستن درست درمون شاگردی کنم فکر خوبی هس ؟ تو فکرم اینه اول اچار به دست شم و بعد برم عشقمو پیدا کنم و بخرمش . بع دیه چیز دیگه چون من هیچی از شاگردی نمیدونم منی که هیچی بلد نیستم از امرکیایی جماعت برم شاگردی کنم از طرف پولم نگیرم بهم یا دمیده چیزایی که میشه رو و من میتونم بگیرم این فنون رو ؟ (یه وقت دبه در نیارن بر عکس شه از من پول بگیرن واسه شاگردی امریکایی ؟!! خخخ)
سوال بعدیم راجبه مصره سوخت در شرایط عادی شهر و بیرون شهر و همینطور هزینه های دوره ای این ماشین هس در حالت نرمال چقد هزینه داره ؟
و اخرین سوال این حقیر اینکه اگه ماشینی که میخرم معاینه فنی و مدارک کامل و پلاک ملی باشه که هیچ عهدی نمیتونه بهم گیر بده واسه تردد ؟ و سال های اینده هم بی دردسر میتونم معاینه فنیشو بگیرم دیگه ؟
دوستان عاجزانه تمنا میکنم جواب سوالامو دقیق لطف کنین بدین
دوست گرامی fitness98
به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید.
پاسخ سوالات شما ، بارها و بارها داده شده و خیلی های دیگه هم چنین سوالاتی داشتند و باید اعتراف کنم که به مفهوم دقیق نمیشه جواب قطعی و 100% داد.
اگر بخشهای قبلی کلوپ و مطالبی که نوشته شده را با دقت و حوصله مطالعه کنید، مطمئن هستم که جواب خیلی از سوالات خودتون را پیدا خواهید کرد، اما سعی میکنم بطور خلاصه سوالات فعلی را در حد اطلاعات شخصی خودم جواب بدم و البته مطمئنا نظرهای بقیه دوستان و اعضاء کلوپ هم ارزشمند و قابل توجه خواهد بود.
قیمت یه 8 سیلندر سالم واقعی کامارو مدل 78 حدودا چن وا میسه برام ؟
هیچ جواب دقیقی به این سوال نمیشه داد.
شورلت کامارو اتومبیل خاصی هست و تعداد اونها در سالهای اخیر خیلی کم شده و قیمتها هم به نسبت بالاتر رفته. مدل 78 نسل دوم هم که از نظر من زیبایی خاصی داره، و مسلما نمونه تمیز اگر پیدا بشه و مشکل سندی و فنی نداشته باشه به راحتی بالای 20 تومان قیمت داره ( البته با توجه به وضعیت خودرو و اینکه چه مسائل دیگه ای دخیل باشه میتونه ارزانتر یا گرانتر هم باشه)
بنده اچار به دست نیستم لذا تابستون که سرم خلوت میشه میخام هم برم فنی حرفه ای برا مکانیک خودرو یه مقدار اشنا بشم.....
از نظر من لازمه داشتن خودرو، چه نو و کاملا سالم و یا دست چندم و دارای ایرادات فنی، داشتن مهارت حداقل در تعمیرات ابتدایی و معمول خودرو هست.
اینکه قصد دارید با اصول فنی خودرو اشنا بشید خیلی خوبه و از طرفی باید با خصوصیات فنی اتومبیل مورد نظر خودتون هم آشنایی بیشتری پیدا کنید تا مهارت لازم برای تعمیرات معمولی و نگهداری مناسب را بدست بیارید.
یاد گرفتن این مسائل نه فقط بخاطر کم شدن هزینه های مالی، بلکه به جهت حفظ سلامت خودرو و جلوگیری از دستکاری شبهه مکانیکهای نا وارد و صد البته کج دست، هست . اگر توانایی فنی شما در این حد بالا بره، مطمئن باشید از خیلی جهات میتوانید بهتر از یک مکانیک با سالها سابقه کار عمل کنید. این چیزی هست که حتی خود آمریکایی ها هم انجام میدن و برای صرفه جویی در هزینه و سرگرمی بیشتر کارهای فنی را خودشون انجام میدن.
اینکه پیش کسی شاگردی کنید میتونه حرکت مناسبی باشه اما معمولا در ایران با این شیوه نمیشه به سرعت و کامل چیزی یاد گرفت مگر اینکه واقعا دلسوز باشن و یاد بدن که من بعید میدونم، اما در کل حرکت مناسبی هست، ولی توصیه میکنم بیشتر از پایه و اطلاعات کلی خودرو شروع کنید که فنی و حرفه ای برای این کار شروع خوبی به حساب میاد.
سوال بعدیم راجبه مصره سوخت در شرایط عادی شهر و بیرون شهر و همینطور هزینه های دوره ای این ماشین هس در حالت نرمال چقد هزینه داره ؟
مصرف سوخت این خودروها از خودروهای امروزی بیشتر هست که البته بخاطر تکنولوژی قدیمی و کاربراتوری بودن اونهاست ولی در عمل با توجه به اینکه چه مقدار از ماشین و در چه شرایطی استفاده بکنید، مصرف هم کم و زیاد میشه. بطور مثال من با حدود 30 یا 40 لیتر بنزین بیشتر از دو ماه رانندگی میکنم چون فقط زمان نیاز و لزوم از ماشین استفاده کرده و بقیه مواقع ماشین خوابیده، اما استفاده هر روزه مسلما مصرف سوخت هم بیشتر میشه و این در تمام خودروها وجود داره و نه فقط خودروهای آمریکایی.
اگه ماشینی که میخرم معاینه فنی و مدارک کامل و پلاک ملی باشه که هیچ عهدی نمیتونه بهم گیر بده واسه تردد ؟ و سال های اینده هم بی دردسر میتونم معاینه فنیشو بگیرم دیگه ؟
این سوال واقعا برای خود ما هم بعد از اینهمه سال و داستانهای زیادی که از سر رد کردیم هنوز بدون جواب باقی مانده و اصلا مشخص نیست که قضیه به کجا ختم بشه؟
ظاهرا تمهیداتی در نظر گرفته شده، مثل پلاک کلاسیک و داشتن معاینه فنی، اما اینکه فردا چه قانونی با چه تبصره های بیرون بیاد، هیچ مشخص نیست.
توصیه من اینه اگر اینقدر در مورد این مسئله حساس هستید و فکر میکنید اینجور رخدادها ( منع تردد و توقیف کردن خودرو و قوانین فرسوده و..) روی تصمیم های آینده شما تاثیر میگذاره، پس دنبال خودروی آمریکایی و کلا خودروهای قدیمی و کلاسیک نباشید.
اما اگر واقعا علاقمند هستید و صرفا بخاطر یک حس زودگذر به این خودروها علاقه پیدا نکردید، و البته آماده به جان خریدن کلی دردسرهای اینچنین هستید، پس توجه چندانی به این مسائل نکرده و کار خودتان را با دقت و حوصله و برنامه ریزی مناسب پیش ببرید.
بیشتر کسانی مثل ما که سالهاست خودروهای آمریکایی را تعمیر و بازسازی کردیم، صرفا بخاطر علاقه و حسی که به این نوع مدلها داریم، حاضر شدیم اینهمه دردسر و مشکل را بجان بخریم و واقعا خیلی از این دردسرهای تعمیرات برای ما شیرین و دوست داشتنی بوده و شاید مدتها دنبال پیدا کردن یک پاسخ و راهکار برای حل یک مشکل فنی باشیم که کمتر کسی به اون توجه داشته یا دنبالش را پی گرفته باشه.
به عنوان نمونه مشکل یکدست کشیدن نوا من در ترمزهای شدید که در نهایت ایراد پیدا شد و در ادامه دلیل بوجود آمدن این ایراد را هم متوجه شدم و در ادامه توضیح دادم.
و در نهایت اینکه تصمیم نهایی با خود شما است و هیچکس بهتر از خودتان نمیتونه بگه که داشتن یا نداشتن این نوع خودروها برای شما مناسب هست یا خیر.
//////////////////////////////////////
چند مدتی در باره مشکل پمپ ترمز جلو سمت راست فکر کردم که چرا باید قطر سمت چپ بیشتر از راست باشه؟ آیا واقعا ایراد از ساخت خط تولید بوده؟
اگر یادتان باشه بخاطر قطر کمر سمت راست، قدرت کمتر هم داشت و ماشین موقع ترمز شدید به سمت چپ منحرف میشد. حدس من این بود که اشتباهی در کار نیست و شاید تفاوت خاصی بین دو مدل وجود داشته باشه و در نهایت با مقدار زیادی جستجو توی کلوپهای آمریکایی بالاخره جواب را پیدا کردم.
سیلندر های ترمز جلو در شورلت کاپریس و ایمپالا از نظر قطر داخلی کمی بیشتر از سیلندرهای ترمز شورلت نوا و بیوک هست.
احتمالا بخاطر وزن بیشتر کاپریس این تغییر بوجود آمده و ظاهرا در ماشین من سمت چپ را با نمونه کاپریس تعویض کرده بودن ( شاید به دلیل خرابی نمونه اصلی و یا مورد دیگه) و احتمال زیاد خود مکانیک هم خبر نداشته که همچین تفاوتی وجود داره و میتونه چنین ایرادی توی ترمزگرفتن بوجود بیاره.
با توجه به این مسئله تصمیم دارم یک پمپ ترمز جلو سمت راست طبق نمونه سمت چپ که مربوط به کاپریس هست، پیدا کرده و سرویس و نصب کنم که تصور میکنم بعد از انجام این کار، علاوه بر رفع مشکل یکدست کشیدن، قدرت ترمز گرفتن هم بیشتر خواهد شد.
////////////////////////////////////
دیروز سری به یکی از مکانیک و اوراق فروشی ها زدم تا ببینم قیمت و وضعیت پمپ ترمز جلو کاپریس چیه؟
یک شورلت بلیزر فیس لیفت شده و در حال بازسازی اونجا بود که به تازگی رنگ خورده بود اما متاسفانه موتورش آب و روغن قاطی کرده بود و در حال بازکردن موتور بودن.
دلیل هم صدمه ای بود که رنگ آمیز به ماشین زده!
ظاهرا رنگ آمیز برای جابجا کردن ماشین، صبح سرد زمستان استارت میزده و بلافاصله گاز زیادی به موتور میداده که بعد از چند بار مشکلاتی برای موتور بوجود آمده و کم کم شروع به بخار کردن و قاطی شدن آب و روغن کرده.
موتور دارای کاربراتور ادلبروک بود که به نظر دست دوم میرسید، و درب سوپاپهای کرومی بسیار زیبایی داشت که توی ایران کمتر پیدا میشه.
صاحب ماشین اونجا بود و زیاد راغب به عکس گرفتن از ماشینش نبود، ناچارا دوتا عکس قاچاقی سریع گرفتم!
اقا دست مریزاد نمیدونم چطوری باید از این همه حسن نیت و حوصله ای که برای شخص بنده به خرج دادید چطور قدر دانی کنم واقعا ممنونم دستتون درد نکنه
=======
ینی حتی امکان داره گیر بدن به این خودرو های امریکایی قدیمی با داشتن پلاک ملی سند و معاینه ؟!!!
واقعا من همه جوره عاشقش شدم بالای 7 گیگ فیلم اچ دی از یوتوب در مورد کامارو 78 گرفتم اصلن دیوونش شدم ... .
حال نظر شما اینه اول بدونه اینکه مکانیکی برم برم فنی حرفه ای ؟ مکانیکی امریکایی پیدا کردم بعدش نرم ؟ دوس دار ماول اچار به دست شم بعد اقدام به خرید کنم خیلی برام لذت بخش تره دوس ندار مسرم کلاه بره به هیچ وجه و بعدشم به قول شما دچار مکانیکی های کج دست رفتن بشم ... .
ینی به نظرتون اگه هر طور شده بتونم تا یه سال اینده حدود 30 تومن جمع کنم با وام و بقیه سرمایم میتونم یه کامارو 78 سالم واقعی اتومات بخرم انشالا ؟ اصلا بدجور عاشقش شدم وصف ناپذیره
خواهش میکنم، امیدوارم توضیحات بدرد خورده باشه.
بله ممکنه مشکلاتی بوجود بیاد که قبلا هم چندین بار مزاحمت ایجاد شده اما در کل چون تا حدی کمیته کلاسیک و انجمن اتومبیل رانی حرکتهای مثبتی انجام دادن، به این راحتی نیست که یک شبه برای همه ممنوعیت بوجود بیاد بخصوص که عده زیادی صاحب این خودروها هستند و اکثرا بخوبی از اونها نگهداری شده، اما بازهم هر چیزی ممکنه.
تصور میکنم چون اطلاعات پایه ای شما در مورد اتومبیل کم هست، بهتره که از فنی حرفه ای شروع کنید تا بصورت علمی و آکادمیک تجربه و دانش را پیدا کرده و با گرفتن مدرک فنی حرفه ای که دارای ارزش و اعتبار بالایی هست، توانایی بیشتری پیدا کنید و در ادامه اگر حس کردید که نیاز به یادگیری بیشتری دارید، بخصوص در مورد خودروهای آمریکایی، کار نیمه وقت در تعمیرگاه اتومبیل را هم آغاز کنید .
در مورد اینکه سرمایه جمع کنید و اتومبیل مورد علاقه خودتون را بخرید، بحث دیگه ای هست که به موضوع کلوپ مربوط نمیشه، اما در نهایت بازهم تکرار میکنم که اول سعی کنید دانش و توان خودتان را بالا ببرید تا با آگاهی و دقت بیشتری تصمیم بگیرید.
جناب kcnc من توی نت در مورد باز کردن کارتل نوا بدون پیاده کردن موتور جستجو کردم و متوجه شدم که انجام پذیر هست اما به سختی.
زیر ماشین هم نگاه کردم و با وجود فضای کم کاملا مشخص بود که انجام کار سخت خواهد بود بخصوص که چاله تعمیر هم نداشته باشید. از دوست مکانیک شورلت هم سوال کردم اونهم تایید کرد که باز کردن کارتل انجام پذیره اما خیلی سخته و بهتره که موتور از روی شاسی پیاده بشه.
شاید برای تمیز کردن کارتل انجام این کار بد نباشه اما اگر قصد باز و بسته کردن یاتاقانها را دارید فکر نمیکنم نتیجه خوبی بدست بیاد.
ممنونم جناب camaro lt که به فکرمن بودید ، در مورد ترمز اگر درست به خاطر داشته باشم اختلاف قطر دو پیستون را که اندازه گرفته بودید در حد صدم میلیمتر بوده که داخل تلرانس محسوب میشه و ایرادی در ساخت نیست و این اختلاف جزیی مشکلی در ترمز گیری ایجاد نمیکنه مگر اینکه طول وقطرسیلندر ترمز نوع کاپریسی بیشتر از نمونه نوا باشه
این امکان هم هست که در اثر گیر کردن ترمز حرارت باعث دو پهن شدن(از حالت دایره خارج شدن) سیلندر یا پیستون و در مواردی دو پهن شدن هر دو آنها میشه که این مورد را نمیشه با کلیس به طور دقیق مشخص کرد تنها با استفاده از میکرومتر داخلی برای سیلندر و میکرومتر خارجی برای پیستون استفاده میشه
اگر نمونه کاپریسی گیر آوردید همانطور که خودتون فرمودید مشکل حل و قدرت ترمز گیری بالا میره و اینجا یک سوال برای من پیش آمده که آیا سایز بوستر کا پریس با نوا یک اندازه هست؟
اگر نوع کاپریسی گیر نیاوردید میشه با نصب شیر هیدرولیک دستی ربع گرد دو راه یا شیرهای کوچک دیگری که در فروشگاهای هیدرولیک پیدا میشه در مسیر روغن ترمز(سیلندر کاپریسی ) قرار داد تا مقدار جریان روغن را کنترل و فشار روغن هر دو سیلندر را به یک اندازه کرد
در یک فیلم آموزشی توصیه اکید میکرد که مهره چرخها را با استفاده از ترکمتر سفت کنید تا باعث گیر کردن ترمز یا به یک سمت کشیدن نشه که در کاتالوگ نوا مقدار سفت کردن مهرها را 11 کیلوگرم (80 فوت پوند) توصیه کرده.
از توصیحات عالی شما ممنونم پس من اول میرم فنی حرفه ای بهترین کار همینه
علی اقا از اینکه ناظر انجمن شدید خوشحالم، امیدوارم همیشه موفق باشید و سایه شما روی سر این کلوپ باشه ، پیشاپیش عید نوروز رو خدمت همه دوستان امریکایی سوار و دوستداران ماشین امریکایی تبریک میگم ، انشالله سال 95 سالی بسیار خوب برای همگی باشه.:n16:
بنده هم پیشاپیش سال نو رو خدمت دوستان عزیز و استاد بزرگ علی آقا تبریک عرض میکنم(خوشحالم که ناظر انجمن شدید).
خیلی خوبه که مشکل ترمز پیدا شد.انصافا ترمز از اهمیت بالایی برخورداره و به دلیل نقص ترمز چند روز قبل پراید من با جدول خیابان برخورد کرد و اسیب دید.این در خودروهای با وزن و استحکام بالا از اهمیت ویژه ای برخورداره و امیدوارم دوستان مراقب سیستم ترمز ماشینهاشون باشن که خدای نکرده در سفرهای نوروزی و ... دچار مشکل و حادثه نشن.
............................................
در مورد باز کردن کارتل نوا بدون بیرون آوردن موتور همانطور که استاد فرمودن امکان داره و بنده قبلا یکبار اینکار رو انجام دادم و روش کلی به این صورت بود که زمانی که میخواستم ماشین رو اتومات کنم و گیربکس و گلدونی کلاچ رو باز کردم موتور رو از سمت گیربکس به کمک اهرمی لیفت کردم و به سختی کارتل رو بیرون آوردم.
احتمالا چند وقت دیگه برای انجام پاره ای تعمیرات مجددا اینکارو انجام میدم و با تصاویر کامل خدمت دوستان توضیح خواهم داد.
..................................................
و اما انشالله در فرصت تعطیلات عید یکسری کارها قراره روی ماشین انجام بدم که انشالله در پستهای بعدی توضیح میدم.