منظور مکس نت از حداقل تبادل چیه تو سرویس نامحدود!؟ تو سرویس های محدود هم نوشته 2 گیگ هر ماه حساب میشه برای شبانه بقیش رایگانه. یعنی ماهی 7 تومن کلا هزینه دانلود شبانشونه که شب اول کم میشه و تمام؟
Printable View
منظور مکس نت از حداقل تبادل چیه تو سرویس نامحدود!؟ تو سرویس های محدود هم نوشته 2 گیگ هر ماه حساب میشه برای شبانه بقیش رایگانه. یعنی ماهی 7 تومن کلا هزینه دانلود شبانشونه که شب اول کم میشه و تمام؟
نه تمام نمیشه ولی سرعت بعد از اون میاد پایین ولی معلوم نیست تا چقد؟ منم مشکلم همینه اگه سرعت زیاد افت کنه مفت هم نمی ارزه میمونه همون اسیاتک.نقل قول:
آره ممنون که اینو مطرح کردین همه برن شکایت کنن مطمئنا به نتیجه میرسیم چون واقعا حق ندارن تا زمانی که مدت قرارداد سرویس تموم نشده تغییرات رو اعمال کنن شاید کسی دوست نداره به اینجور اینترنتی پول بده. پارس انلاین هم همین کارو کرد ولی برای ثبت نام کنندگان جدید یا کسایی که مدت سرویسشون تموم شده بوده. انگار الآن من پولمو گذاشتم بانک پنج ساله بستمش اونم 26 درصد الآن بیاد بزنه زیرش بگه من 20 درصد بیشتر نمیدم. مگه داریم!!؟؟ مگه میشه!!؟؟نقل قول:
با این اوضاع خط من میتونم از اسیاتک 10 مگ بگیرم؟
Downstream Upstream SNR Margin :17.1 15.9 db Line Attenuation :52.3 30.3 db Data Rate :2400 767 kbps Max Rate :8844 1092 kbps CRC :0 0
اگه اشتباه نکنم خطتون تا 8 مگ میتونه انتقال بده :n37:نقل قول:
شما هیچ مدرکی مبنی بر تعهد مخابرات برای ارائه ترافیک رایگان شبانه نداری. اینم جوابشون:نقل قول:
نقل قول:
قابل ذکر است که در زمان ثبت نام سرویسهایی که شبانه رایگان حذف گردیده است اسمی از دانلود شبانه برده نشده بوده و مخابرات تعهدی برای ارائه این سرویس به دارندگان طرح های حذف شده نداشته است.
دوست عزیز من خیلی وقته از ماکسنت سرویس vip چهار مگ دارم ، اون که نوشته "حداقل حجم تبادل شبانه، که امکان استفاده بیش از آن مقدور و رایگان خواهد بود " کلا چیز مهمی نیست چون هیچ وقت سرعت دانلود شبانه رو محدود نمیکنه مگر اینکه مشکل سراسری برای همه ی isp ها وجود داشته ...نقل قول:
خلاصه برای دانلود شبانه خوبه مخصوصا که میتونید با پرداخت یه هزینه ساعات رایگان شبانه خودتون رو تغییر بدید و همچنین سرویس شهاب Jimbo هم داره که میتونید 4 یا 10 یا 20 مگ شارژ بخرید و بعد از خرید ، downstream خط شما روی بالاترین حد ممکن بسته میشه و میتونید در هر موقع از شبانه روز با بالاترین سرعت دانلود کنید که برای دانلودهای ضروری خیلی خوبه. ولی پینگش زیاد خوب نیست و برای اسکایپ و بازی آنلاین زیاد بدرد نمیخوره.
در ضمن این شرکت قبلا زیر مجموعه آسیاتک بود ولی الان دیگه بصورت مشارکتی با آسیاتک همکاری داره و دفتر مرکزی و پشتیبانی اصلیشون تو تبریز هست. نماینده اصلی و کامل آسیاتک تو ارومیه شرکت آذران آراز رایانه غرب هست که تو سایت اصلی آسیاتک میتونید پیداش کنید.
البته اوایل ماه رمضون مشکل قطع و وصل شدن مداوم داشت و الان دیگه وضعیت بهتر شده ولی یخورده بیشتر از حد معمول طول میکشه تا چراغ مودم سبز بشه. با اینکه کیفیت سرویسشون خوبه ولی چون 10 مگ با شبانه رایگان ندارن میخوام بعد از اتمام سرویس تخلیه کنم برم آسیاتک.
دوست عزیز ممکنه بگین که خط شما فیبر نوری هست یا خیر کدوم محله هستید؟ واینکه شما تو یه ماه بیشترین حجمی که داناود کردین شبانه چقد بوده؟ سرعت هیچ افتی پیدا نمیکنه؟نقل قول:
اینو خود آقای مجرم گفته!!؟؟؟نقل قول:
آخه بگو اسکل اون بنر 2 متر در 10 متر چی بود زدی تو امور مشترکین شبانه رایگان
ازین مخابرات دزدتر ندیدم قبلا اینترنت دو مگ داشتم هفته پیش رفتم اونو 5 مگش کردم اصلا در حد 5 مگ نیست سرعت دانلود بین 350 تا 400 است ازین بدتر امروز دیدم 5 روز نشده 4 گیگ از اینترنتم کم شده زنگ زدم میگم چرا اینجوری شده میگن دانلود شبانه رو حذف کردن منم اکثرا دانلود شبانه انجام میدم خیلی به ضرر تموم شد این از سرعت مزخرفشون اینم از حذف شبانه به قول خودشون نصف کردن من امروز بعد یک هفته متوجه شدم دانلود شبانه رو نصف کردن این دزدها
نخیر فیبر نوری نیست و منطقه مخابراتی فجر هستم سرویس من 4 مگ vip هست و داون استریم خط روی 4096 kbps بسته شده و با سرعت بین 400 تا 500 کیلوبایت دانلود میکنه و ساعت رایگان من از 2 تا 8 هست که اوایل شروع دانلود رایگان ممکنه یخورده سرعت پایین باشه ( مثلا 300 کیلو ) ولی تقریبا از ساعت 3 یا 4 به اونطرف سرعت دانلود ماکزیمم میشه البته به سروری که ازش دانلود میکنید هم بستگی داره. من معمولا از 2 تا 8 که دانلود میکنم نزدیکای 8 تا 8.5 گیگ دانلود میکنه ولی چند بار که ساعت دانلود رایگانم رو 4 تا 10 گذاشته بودم تقریبا 9 تا 9.5 گیگ دانلود میکزد چون سرعت تو اون ساعات بهتره معمولا. میشه گفت هر شب روی دانلود میذارم و هیچوقت نشده سرعتمو محدود کنن چه در اوایل تمدید یا در اواخر قرارداد. هیچ اخطار یا تذکری هم سابقه نداشته که به کسی بدن. پشتیبانی مرکزی شون هم خیلی خوب و فنی و 24 ساعته هست. فقط حیف که سرویس محدود بالاتر از 4 مگ ندارن.نقل قول:
یه سوال دیگه موقع ثبت نام میشه مبلغ 9500 برای راه اندازی رو پرداخت نکرد؟نقل قول:
فکر نکنم ولی بهتره تماس بگیرید از خودشون بپرسید.نقل قول:
نقل قول:
بله. اگه اون نقل قول قزمر رنگ رو خونده باشید جوابی هست که به کاربرهای معترض مشهدی داده اند. به هر حال اگه اون پرده ۲ در ۱۰ متری الان دست شماست برید شکایت کنید و چند میلیون دلار خسارت بگیرید. گود لاک.
الان من سر در نیاوردم ، اون سوریسی که مکس نت زده 14+6 گیگ جریانش چیه؟
اون 14 گیگ روزانه سر جاشه؟
اگر ترافیک اضافه بخوایم به چه صورته؟
و 6 گیگ شبانه هم عملا اسمه؟
سلام دوستان
من تو شهر ماکو از اینترنت مخابرات استفاده مینم.چند روز پیش که شب نت قطع شد از اون به بعد هم سرعت دانلود شبانه از ساعت 1.5 به بعد نصف میشه سرعت من قبلا شبها 260kb بود ولی الان میشه 130kb..دیشب من از ساعت 1 تا 2:30 دانلود کردم ولی یهویی حجمم تموم شد.مگه میشه تو ساعات رایگان حجم تموم بشه.رفتم تو سایت tcwa دیدم زده admin kill این یعنی چی؟؟
کسی ip سایت netbill رو میدونه چون 80.191.199.5 دیگه نمیره
ما هم مثل شما بلاتکلیف هستیم و هیچی مشخص نیستنقل قول:
ضمنا مخابرات شبانه رایگان رو حذف کرده شده 50%تخفیف
نت بیل هم کلا در دسترس نیست
منتظریم ببینیم بعد از این چندروز تعطیلی پشت سر هم کِـی وقت میکنن درست کردن اینارو
آقا مگه قراره درست بشه؟؟ منظورتون فقط نتبیل هست یا 50 درصد رو هم درست میکنن؟نقل قول:
نقل قول:
عزیز مکس نت قبلا تعرفه سرویسهاش تو سایتش اینطور نوشته بود که مثلا سرویس محدود vip سرعت 4 مگ سه ماهه ( یک ماهه نمیفروشن این سرویس رو ) با 14 گیگ حجم اولیه و دانلود شبانه رایگان.
الان از چند ماه قبل اینطوریش کردن یعنی 6 + 14 منظور اینه که 14 گیگ حجم اولیه که خودتون هم هر موقع دلتون خواست میتونید حجم اضافه یا حجم Jimbo خریداری کنید و بعلاوه ی 6 گیگ ترافیک شبانه رایگان که هزینه شو اول میپردازید و کلا دانلود شبانه رایگان هست چه شما کمتر از 6 گیگ دانلود کنی چه بیشتر.
سرعت هم محدود نمیشه. عیب سرویسهاشون یکی همون پینگ نسبتا بالا هست. تو تعطیلات و دوران اوج مصرف مخصوصا ماه رمضون قطع و وصل میتونه داشته باشه. الان یخورده گرونتر شده نسبت به قبل (قبلا هم گرون بود) الان سرویس vip سرعت 4 مگ برای من هز ماه تقریبا 38 تومن آب میخوره و فقط سه ماهه میفروشنش.
سرویسهای نامحدود برنزی شون هم تعریفی نداره و طلایی ها هم که خیلی گرون تموم میشن.
الان سرویس محدود 10 مگ آسیاتک با حجم 500 مگ در ماه شبانه از 4 تا 10 رایگان ماهی 16 تومن میشه اونم با خرید ترافیک اضافی فوقش 25 تا 30 تومن آب میخوره که خیلی ارزونتر و پر سرعت تره. ساعت رایگانش هم 4 تا 10 هست که با سرعت 10 مگ میشه حداقل 15 تا 16 گیگ دانلود داشت.
ماکس نت تو سرعت های بالا گرونتره ولی عوضش اون ساعت شبانش که دست خودته و میتونی 12 تا 6 انتخاب کنی خودش به هر چیزی می ارزه. ساعت 4-10 عملا به هیچ دردی نمیخوره بجز دانلود.
مثلا فرض کن سرعت 1 مگ برای شش ماه و حجم 12 گیگ هر ماه میفته حدود 15 تومن با ساعات رایگان شبانه 2-8 . اگه هم بخای شبانه 12 تا 6 هم داره و 4 تا 10 هم داره که خرجش هر ماه حدود 3 تومنه در ضمن طبق گفته خود ماکس نت سرعت شبانه در صورت تغییر از 2-8 به ساعات دیگه، سرعت هم از متوسط به خوب یا عالی تبدیل میشه.
وقتی ساعت رایگان از 12 شروع بشه به نظر من از حجم اصلیت خیلی کمتر استفاده میکنی چون بعد 12 بشین هر کاری داری انجام بده وبگردی دانلود و ...
درضمن این قابلیت بسیار خوبش رو هم نباید نادیده گرفت وقتی سرویستون بدون یسته شبانه باشه. خودتون ببینین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال. ماکس نت یا اسیاتک مثل مخابرات هزینه بدهکاری حساب میکنه؟ اگه مدت سرویست تموم بشه و حجمت مثلا نصفش مونده باشه برای تمدید سرویس باید کامل هزینه رو پرداخت کنی؟
نماینده داره تو ارومیه؟نقل قول:
الان سرویس محدود 10 مگ آسیاتک با حجم 500 مگ در ماه شبانه از 4 تا 10 رایگان ماهی 16 تومن میشه اونم با خرید ترافیک اضافی فوقش 25 تا 30 تومن آب میخوره که خیلی ارزونتر و پر سرعت تره. ساعت رایگانش هم 4 تا 10 هست که با سرعت 10 مگ میشه حداقل 15 تا 16 گیگ دانلود داشت.
سایتی که تعرفه ها رو زده باشه و اینطور چیزا داره نماینده ارومیه اش؟
خیر. نت بیل گفتمنقل قول:
ماکس نت از نظر پیلتر میلتر مشکل خاصی نداره که؟؟نقل قول:
من با ماکسنت تا حالا پیش نیومده مدت سرویسم تموم بشه و حجمم باقی بمونه ، همیشه قبل از اتمام مدت سرویس حجمم رو تا زیر 100 مگ مصرف کردم بعدش تمدید کردم چون اگه قبل از اتمام سرویس تمدید کنید 500 مگ هدیه میده.نقل قول:
من زیاد از پییلتر بشکون استفاده نمیکنم ولی با کریوووو مشکلی نداره هر موقع لازم بوده راحت تونستم وصل بشم. سسسسااایفوووون هم همینطور.نقل قول:
نقل قول:
سایتش که asiatech.ir هست و تعرفه هاش سراسری هستن و نماینده ی اصلیش تو ارومیه شرکت آذران آراز رایانه غرب هست که آدرس و شماره تلفنش رو میتونین تو همون سایت آسیاتک از بخش تماس با ما > عاملین فروش پیدا کنید. چند صفحه قبل یه نفر تازه سرویس 10 مگ از آسیاتک تهیه کرده بود و تست و اینجور چیزا گذاشته بود و خیلی راضی بود از سرویسشون.
سلام بچه ها مخابرات دانلود رایگان شبانه رو برداشته. میگن 50 50 شده ولی از ساعت 1 سرعت نصف میشه از 50 50 هم خبری نیست. مال شما چجوریاست؟گزینه ای دیگه ای برا ماکو سراغ ندارین؟ منتظر جوابتونم
سلام . بچه ها مخابرات دانلود شبانه رو برداشته میگن 50 50 شده ولی خیلی از 50 50 بیشتر میره حجم. سرعتم درست از ساعت 1 تا 7 میشه دقیقا نصف من 250 بودم الان تو همون محدوده زمانی 1 تا 7 شده 130. مال کیا اینجوریه
برا ماکو گزینه بهتری سراغ ندارین؟ ممنون میشم جواب بدین یاا علی
این دوره که به آخراش برسه میرم مخابرات درخواست تخلیه میدمنقل قول:
امیدوارم سر تخلیه اذیت نکن.....
قبلش باید با این شرکته هم صحبت کنم ببینم شرایط فروششون چیه
داداشای گلم برین تو فروم اسیاتک پی سی ورد ببینین همه با سرعت 10 مگ اسیاتک نمتونن شبها با همون سرعت دانلود کنن خیلیا مشکل دارن مخصوصا روی سرورهای خارجی. اینم یه نمونه ازش:
سوال:
داداش من نت رو بیشتر برای شبانه میگیرم یعنی بهترین سرویس آسیاتک نهایتا 250 تا سرعت داره؟:))
راستی نگفتی مثلا از سرور ایران فیلم 250 تا سرعت داره از ---------- بالای 600 تا داره؟
جواب:
فرق نمیکنه. به صورت نرم افزاری محدود میکنن سرعت از هر سروری روی 250 فیکس میشه( شبانه سرویس 10 مگ).
اینم ببینید بد نیست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با تجربه من برای افزایش ماکس ریت خطم باید چیکار کنم؟ الآن حدودا روی 6000-7000 هست.
سلام
بعد از قضیه 50 50 شدن مخابرات میخوام سرویس دهنده مو عوض کنم به نظر شما کدوم سرویس دهنده رو انتخاب کنم که 100% دانلود شبانه رایگان بده؟
دوستان میگفتن ماکس نت این ماکس نت سرعت دانلودش مثلا برای 512 چقدر است؟ کلا من از سرویس دهنده ها اطلاعی ندارم متشکر میشم در این مورد راهنمایی کنید.من فقط دانلود شبانه میکنم و برام مهمه که شبانه 100% رایگان باشه.
آهان یادم نرفته بگم که اورمیه هستم و روی مرکز قندی است.
خیلی ممنون از توجهتون
گزینه های بد از این همه بدتر ماکس نت و اسیاتک هستن ماکسنت یکن گرون میده مثلا هزینه نگه داری داره که باید به عهده شرکت باشه نه مشتری ولی بعضا میبینی سرویس های 3 ماهه و شش ماهه هستن که خیلی به صرفه تموم میشن. ولی امکاناتش بیشتره و تنوعش هم همینطور مثلا تغییر ساعات شبانه به 12 تا 6 یا 4 تا 10. سرعت ماکسنت همونی که خودش میگه 512 میشه حدود 64 هم روز و هم شب هیچ افتی نداره و شبانه هر چی دانلود کنی طرح منصفانه نداره 100 گیگ دالود کن هر ماه ولی اسیاتک میگن به این شبانه ها یکم سخت میگیره از خود سرویساش هم اینو میشه فهمید باید حداقل 6 گیگ حجم بخری که بتونی از 5 تا 8 رایگان داشته باشی و یا 0.5 گیگ در ماه با سرعت 10 مگ و شبانه 4-10 اونم میگن سرعتو محدود میکنن به 200-250 حتر از سرورهای داخلی ولی همه سرویسهای اسیاتک تو روز سرعتشون بیشتر از اون چیزیه که نوشته مثلا 128 میگن میره بالای 100 اونم خیلی بده چون حجمت زود تموم میشه عین خوره میخوره :n05:. البنه اون 10 مگ رو باید خط کشش رو داشته باشه مال من که نداره شما بررسی کن حتما چون اگه کم باشه مدام قطعی خواهی داشت. نامحدودای هر دو شرکت هم افتضاح هستن مسولین اسیاتک خودشون توصیه میکنن که نامحدود نخرین. به اینجا برین خودتون بخونین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هیچ کدوم از شرکت ها هیچ سرویس درست و درمونی ارایه نمیدن یدونه مخابرات بود که اونم کفنشو دوختن.
سرعت دانلود رو 50 کیلو بایت قفل شده ! :n29::n04:
مخابراتو میگی؟ شب یا روز؟ من 1 مگ دارم قبلا رو 150-160 ثابت بود ولی الآن که شبانه رو کردن 50 درصد تو روز حداکثر سرعت رو داره نزدیک 300 ولی شب رو 50-60 میمونه. به چه درد میخوره مفت هم نمی ارزه دیگه :n41:نقل قول:
از کجا میشه لیست همه isp های ارومیه رو پیدا کرد؟
جای خاصی نمیشناسم ولی تا اونجا که اطلاع دارم اینا هستن :نقل قول:
ترکانت ، آنا اینترنت ، پارس آنلاین ، شاتل ، های وب ، ماکس نت ، صبا نت ، آسیاتک ، لایزر ، مبین نت و ....... مخابرات .
رایتل و ایرانسل و همراه اول هم که هستن مثلا.
آقا من ترکانتو الآن دیدم سرویساش خیلی خوبه شبانه هم 1-9 هست. قیمتاشم خوبه کسی میدونه شبانش محدود میشه یا نه چطوریاست؟
نقل قول:
وبسایت ترکانت تغییر کرده خیلی وقته سر نزده بودم قشنگ شده... ولی از وبسایت جدیدشون معلومه یخورده آماتور هستن ، صفحه ی اول بالا بنر زده ADSL up to 10 Mbps ولی کلیک میکنی خبری نیست و تو لیست تعرفه هاش هم خبری از 10 مگ نیست و ماکزیمم 2 مگ میدن قیمتاشونم بد نیست ، متنش پر از غلط املایی هست. تعرفه ی وایرلس نامحدودشون هم اصلا لود نمیشه عکسش واقعا اینجور چیزا از وبسایت یه isp بعیده البته خب اینجا ایرانه ...
شاخ در آوردم دیدم ترکانت داره 10 مگ میده ولی تو تعرفه هاش که چیزی نبود حتما کشکه فعلا...
اینم دیدم که بهشون امکان تقلید از افتضاح مخابرات رو میده :
- بنابر سیاستهای تشویقی ترکانت، فعلاترافیک مصرفی کاربران بین ساعت ۱ تا ۹ بامداد مطابق جداول تعرفه ها در تمامی روزهای هفته ، رایگان می باشد. این امکان به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و همچنین تا زمانیکه امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می گیرد، برای کاربران فراهم بوده و تعهدی را برای ترکانت به همراه ندارد.
باید یکی رو پیدا کنیم ازشون سرویس خریده باشه تا خیالمون راحت بشه 1 مگش 6 ماهه 15 گیگ میفته 15 تومن خیلی خوبه اون طرح آسایش هم که واقعا شاخ ماخ میزاره سر آدم 512 بگیر حجم اضافی 100 گیگ یک ساله میشه: 192+60=252 یعنی هر ماه حدود 21 تومن با حجم 8.5 گیگ هر ماه فقط حیف رایگانش از 2 تا 9ه ولی بازم خوبه.نقل قول:
بازم میگم نسبت به شرکتای دیگه بهترین سرویسارو ارایه میده فقط مشکل اینه که شبانشو محدود نکنن که فک نمیکنم اینطور باشه ولی خب آدم نباید ریسک کنه امتحان کردم یه ماهش ضرر نداره.
آقا یه روش پیدا کردم مامان. :n10:
من دوتا سرویس میگیرم اولی 0.5 گیگ 10 مگ آسیاتک روی خط خودم بعد هم یدونه نامحدود 128 روی خط مادربزرگم یوزر و پس اونو میزارم رو خط خودم میشه چی؟ نامحدود با سرعت 10 مگ:n33: باور نمیکنی؟ خیلیا دارن با این روش جلو میرن کافیه یه سر به اشیانه بزنی البته اونا یوزر پس مردمو برمیدارن که نامحدود دارن و میندازن رو خط محدود خودشون که سرعت بالا و نامحدود داشته باشن و این یعنی حروم خوری ولی من پول اینترنت مامان بزرگمو خودم میدم :n29: شاید تو اینده یه تبلتم براش گرفتم سرش گرم شه نامحدود خریدم واسش دیگه :n02:
دوستان ساعت دانلود رایگان مخابرات چند تا چند شده قبلا که 1 تا 8 بود؟