نقل قول:
فرمایش شما درست امین جان
اون بخش نامه ای که اومد قطعی نبود و ممکن بود تغییر کنه .
تازه همین الانشم این درسهایی که تو لیست قرار داره قطعی نیست و ممکنه زمان انتخاب واحد وجود نداشته باشه ...
ولی به عنوان یه چارچوب کلی میشه روشون حساب کرد .
Printable View
نقل قول:
فرمایش شما درست امین جان
اون بخش نامه ای که اومد قطعی نبود و ممکن بود تغییر کنه .
تازه همین الانشم این درسهایی که تو لیست قرار داره قطعی نیست و ممکنه زمان انتخاب واحد وجود نداشته باشه ...
ولی به عنوان یه چارچوب کلی میشه روشون حساب کرد .
امروز یکی از نمرات تشریحیم اومده مشکل اینجاست استاده فقط بهم 0.4 داده ! در حالی که صد در صد مطمئنم 2 تا سوال رو کامل نوشتم یعنی باید 2.8 میداد ! :n29: اعتراض هم نوشتم ولی فکر نکنم ترتیب اثر بده چون این استاده عقده ایه و از اولین روز برامون شاخ و شوخه میکشید ! :n04: نمره میان ترم هم 1 داده :n27: یعنی هر کاری که به فکرش رسیده کرده تا بیوفتیم :n23:
به نظرتون چیکار کنم ؟ برم آموزش ازش شکایت کنم ؟
فکر نکنم اونا کاری به نمره دادن استاد داشته باشن میخواد صفر بده یا بیست .نقل قول:
تنهات راهت همون اعتراضه که ممکنه نمرات تغییر بده
عجب استادایی پیدا میشننقل قول:
نمره میان ترم 1 که تاثیری نداره ...
امتحان کامل تشریحی بود یا تستی تشریحی؟
یعنی چی تاثیری نداره ؟ یعنی این میان ترم یکی که داده خود به خود حذف میشه ؟نقل قول:
امتحان تستی تشریحی بوده که از تستی ها 5.2 گرفتم و از تشریحی اون جوری که خودم حساب کردم کم کم 2 تا سوال رو کامل نوشتم + 2 تا ناقص که نامرد برداشته به من 0.4 داده !
خدا شاهده آبروش رو تو دانشگاه میبرم یعنی چی آخه ؟ 0.4 !
درحال حاضر 5.20 + 0.4 = 5.60 ضربدر 10 تقسیم بر 7 = 8 ( طبق قانون ، یک دور با میان ترم و یک دور بدون میان ترم ، هر کدوم بیشتر شد اونو اعمال میکنن )نقل قول:
شما اگه در مجموع 6.70 بشی قبول میشی ... یعنی 5.60 تستی منهای 6.70 = 1.10 یعنی شما تشریحی باید 1.5 بشی تا قبول بشی ....
0.40 بهت داده ، بتونی 1.10 نمره دیگه ازش بگیری قبولی .
کسی که دیپلم کارودانش داره نمیتونه فراگیر پیام نور شرکت کنه؟
نه نمیتونه باید حتما پیش دانشگاهی داشته باشهنقل قول:
مدارک اختصاصی مقطع کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی):نقل قول:
۱- مدرک فوق دیپلم (مدرک کاردانی پیوسته یا مدرک کاردانی پیوسته نظام جدید آموزش متوسطه مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت)
۲- مدرک پیش دانشگاهی (در صورت گذراندن دوره پیش دانشگاهی)
۳- گواهی اشتغال به کار و مدرک مثبته برای استفاده از سهمیه سازمان های طرف قرارداد با دانشگاه پیام نور
۴- گواهی تاییدیه سهمیه ایثارگری از مراجع ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگری
مدارک اختصاصی دوره کارشناسی پیوسته :
۱- دیپلم متوسطه ۳ ساله
۲- پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم یا فوق دیپلم
۳- کارنامه دوره متوسطه عمومی و دوره پیش دانشگاهی
۴- رسید پستی تاییدیه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی ( رسید پستی تایید تحصیلی خود را باید از باجه های پستی شهر خود دریافت کنید)
۵- گواهی اشتغال به کار و مدرک مثبته برای استفاده از سهمیه سازمان های طرف قرارداد با دانشگاه پیام نور
۶- گواهی تاییدیه سهمیه ایثارگری از مراجع ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگری
مدارک اختصاصی دوره کارشناسی ارشد :
۱- مدرک کارشناسی پیوسته/ناپیوسته مورد تایید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت
۲- مدرک کاردانی برای دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته
۳- گواهی اشتغال به کار و مدرک مثبته برای استفاده از سهمیه سازمان های طرف قرارداد با دانشگاه پیام نور
۴- گواهی تاییدیه سهمیه ایثارگری از مراجع ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس برای ورود به دانشگاه بدون کنکور چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
1.دانشگاه علمی کاربردی (پودمانی )نقل قول:
2.دانشگاه ازاد
انتخاب واحد سیستمی تغییر رشته ای های بند ج در سایت گلستان پیام نور ثبت و انجام شد .
به نمره تشریحی اعتراض کردم عوض اینکه نمره ام افزایش پیدا کنه کاهش پیدا کرده ! :n03:
یارو اول بهم 0.4 داده بود بعد از اعتراض کرده 0.2 :n03: در حالی که از 5 سوال تشریحی 2 تا رو مطمئنم درست و کامل نوشتم دو تا رو هم ناقص که کلا باید 2.8 میداد اون ناقص ها رو هم اصلا حساب نمیکنم ! در حالی که تو ناقص ها راه حل رو نوشتم و فقط جواب رو درست به دست نیاوردم
این انصافه ؟ من به خاطر عقده ای بودن یه فرد روانی تو یه درس سه واحدی با نمره پایین بیافتم ؟ :n03:
ایشالله به حق همین روزای عزیز به خاک سیاه بشینی
سابقه ی استاد خرابه؟ اگه آره میتونی بری دانشگاه و شلوغش کنی ، شاید به حقت برسینقل قول:
از بچه های کلاستون کسی شماره ی این یارو رو نداره؟
خودم این ترم یه همچین استادی داشتم ، میفهمم چی میگی !!!!!!
حذف دوره های فراگیر مقطع کارشناسی از دانشگاه پیام نور
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : رئیس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه با حذف کنکور کارشناسی از دانشگاه پیام نور، دوره فراگیر نیز در این مقطع حذف شد، گفت: دانشگاه پیام نور از این پس در مقطع کارشناسی ناپیوسته کاردانی و کارشناسی پیوسته کنکور نخواهد داشت و پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی و آنچه سازمان سنجش مشخص می کند انجام می گیرد.
حسن زیاری گفت: دانشگاه پیام نور در راستای برداشتن سد کنکور و آرامش خاطر جوانان جویای علم، توانست پس از ۴ سال کار کارشناسی متخصصین، کنکور را در تمام کد رشته محل های خود، حذف کند.
قائم مقام وزیر علوم، اظهار داشت: به این ترتیب وعده دولت و مجلس مبنی بر حذف کنکور، برای نخستین بار توسط دانشگاه پیام نور در تمامی کد رشته ها محقق شد و از این پس کسانی که در کنکور سراسری شرکت نکرده اند می توانند از طریق دفترچه جدیدی که همراه با دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش توزیع می شود رشته خود را انتخاب کنند.
به گفته رئیس دانشگاه پیام نور، این دانشگاه سال گذشته موفق به حذف آزمون در ۶۰۰۰ رشته محل شده بود و در حال حاضر نیز توانست کنکور مقطع کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته را به طور کامل حذف کند.
زیاری گفت: به این ترتیب در فراگیر سال ۹۲ که در مهر ماه پذیرش خواهیم داشت نیز دیگر مقطع کارشناسی نداریم و این دوره فقط در مقطع کارشناسی ارشد فراگیر برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: حذف کنکور علاوه بر حذف مخارج مالی احتمالی که برای متقاضیان در برداشت، موجب آرامش خاطر بیشتر جوانان آینده ساز میهن اسلامی ما خواهد شد و از این پس آنها می توانند با فراغ بال به تحصیل خود در دوران دبیرستان ادامه دهند و با کسب نمرات عالی امکان تحصیل در دانشگاه و رشته مورد علاقه خود را فراهم کنند.
البته شاید این خبر خیلی ها رو خوشحال کنه ولی نمیدونن به کجا دارن پا میذارن :n09:نقل قول:
به هر حال من یکی مخالف حذف کنکور هستم
برو با رئیس دانشگاه صحبت کن ... یه سوال : استاد مجرد هست ؟ چه درسیه ؟ مجردها عقده ای اند اکثرا ... ثابت شده + خانم هانقل قول:
کلا از این یارو کسی تو دانشگاه سابقه ای نداره ! اونقدر عقده ایه با هیچ کدوم از استادا هم سلام علیک نداره ! از امور کلاس ها هم خواستم شماره اش رو بگیرم گفتن که اصلا بهمون شماره نداده !نقل قول:
میبینی چقدر عقده ایه ؟
فعلا دارم با چند نفر صحبت میکنم بریم دانشگاه ازش شکایت کنیم چون تنها با من این کار رو نکرده ! کلا تو تشریحی به همه ( به جز یه دختر ) زیر 1 داده !
اون یکی دانشجو ها رو نمیدونم در چه سطحی ورقه رو پر کردن و همین موضوع کار رو یکم سخت میکنه
فردا میخوام برم همین کار رو بکنمنقل قول:
دقیق نمیدونم مجرد باشه یا نه
درس معادلاته که سه واحده
فقط یه مورد اینجا وجود داره چه جوری باید ثابت کنم که سوالات تشریحی رو نوشتم ؟ برگه تشریحی پیش استاده
سلام...نقل قول:
فقط یه مورد اینجا وجود داره چه جوری باید ثابت کنم که سوالات تشریحی رو نوشتم ؟ برگه تشریحی پیش استاده
چطوريد بچه ها :n26:
اگر با اعتراضتون موافقت كنند برگه هاتون رو دوباره تصحيح ميكن...كه اين كار رو ميدن به استادهاي گروه درسي خودتون ...و از اونجايي كه اساتيد معمولا پشت هم رو خالي نميكنن (البته اينجوري كه شما مي گي با هيچكدوم از استاداي ديگرتون صميميتي نداره جاي اميدواري هست) بهتره تا دير نشده اقدام كنيد...هر چه تعداد اعتراض ها به درستون بيشتر باشه جاي اميدواري بيشتري براي موفقيتتون هست.
نیازی به اثبات شما نیست ..نقل قول:
همین که عده ای برین و جنجال به پا کنید خودش باعث میشه که مسئولین مربوطه حساس شن و پیگیر کارتون بشن ...
یه سوال: در متن اعتراض به نمره دقیقا چی نوشتی؟
از جملات التماسی استفاده کردی یا طلبکارانه ؟ :n02:
سلام ... خب الان تکلیف ما که پارسال آزمون فراگیر دادیم و کارشناسی مهر92 قبول شدیم چی میشه؟ ....اینا گفتن از مهر 92 بدون کنکوره ... واااااااای من استرس گرفتم:n28:نقل قول:
گفته اونایی که پارسال امتحان دادن و مهر92 وارد دانشگاه میشن مشکلی نیست ، منظورش اینه از مهر به بعد دیگه فراگیر کارشناسی نداریم !!!نقل قول:
فردا میرم ببینم چه خاکی میتونم بریزم تو سرم :n03:نقل قول:
نه بابا تو متن اعتراض به نمره تشریحی کلی خواهش و التماسش کردم بلکم نمره ام رو بدهنقل قول:
بعضی استادا هستن بدون گفتن تو ورقه تشریحی کمک میکنن بعضی هاش هم این طوری نمره میخورن !
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : رییس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور از جدیدترین تصمیمات مسوولان این دانشگاه مبنی بر پذیرش دانشجوی بدون کنکور در ۱۰ هزار رشته محل پیام نور برای سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲ خبر داد.
رییس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور تاکید کرد: مهلت ثبت نام متقاضیان پذیرش در دوره های کارشناسی بدون آزمون پیام نور از ۱۵ مرداد آغاز می شود.
وی ادامه داد: داوطلبان می توانند از ۱۵ مردادماه به سایت اینترنتی سازمان سنجش مراجعه کرده و براساس دستورالعمل هایی که در دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۹۲ منتشر می شوند نسبت به انتخاب و ثبت رشته های مورد علاقه خود از میان کدرشته محل های بدون آزمون دانشگاه پیام نور به صورت اینترنتی اقدام کنند.
سلام من برای گرفتن منابع کارشناسی ارشد باید از اموزش دانشگاه اقدام کنم؟
یه سوال دیگه
چطور میتونم بدونم چند واحدم مونده؟
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : رشته ی مورد نظرتون رو دانلود کنید
در همین لینک ، برنامه ارائه دروس رو دانلود کرده و تعداد کل واحد ها را شمرده ، اختلاف بین واحدهای پاس شده و تعداد واحدهای کل مشخص میکنه که چند واحد براتون مونده!!
سلام ممنون از پاسختون:n16:نقل قول:
رشته من مدیریت دولتی(چند بخشی) هست
اگر امکان داره بفرمایید کدوم رو باید دانلود کنم
من اگر برای ارشد امتحان بدم و قبول بشم ولی تا زمان ثبت نام دانشگاه نتونم مدرک کارشناسیم رو بگیرم چطور میشه
ایا میتونم از دانشگاه وقت بگیرم تا مدرکم رو بهشون بدم؟
ببخشید دوستان نمره ها رو تقریبا کی تایید میکنند؟
این لیست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله وقت میدن و مشکلی نیست !!!
تا 15 تیر ماه همه ی نمره ها تایید میشه !!!نقل قول:
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : علیرضا اژدر معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه هیئت امنا دانشجوئی در مساجد و نماز خانه های مراکز پیام نور تشکیل شده است گفت: با تشکیل هیئت امنای دانشجوئی تمام فعالیت های مربوط به امور دینی و معنوی به دانشجویان سپرده شده است.
وی افزود: در مراکز دانشگاه پیام نور دیگر اذان به صورت ضبط شده پخش نمی شود و از اساتید و دانشجویان داوطب مؤذن استفاده می شود.
معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه در تلاشیم تا در سال تحصیلی جدید (۹۳-۹۲) بتوانیم در یک روز معین نماز جماعت در مراکز پیام نور برگزار کنیم اظهار کرد: در سال تحصیلی جدید ۵۰۰ مراکز پیام نور در یک روز معین نماز جماعت بر پا میکنند.
به گفته ی اژدر با راه اندازی سامانه نشریات دانشجوئی دانشگاه پیام نور تمام فعالیت های فرهنگی و دینی دانشگاه پیام نور مجازی می شود تا دانشجویان زیادی از اطلاعات و برنامه های فرهنگی مطلع شوند و دیگر نشریه کاغذی تولید نمی شود.
سلام
اگر نخوام توی آزمون تغییر رشته شرکت کنم باید شهریه اش رو بدم؟؟
بعد میتونم ترم بعدی مجدداً درخواست تغییر رشته بدم؟
دوستان انتخاب واحد تابستون می هستش؟
امتحاناش میفته واسه کی؟
ممنون:n16:
نقل قول:
کد:http://pnunews.com/post-1007.aspx
سلام
من تو یکی از درسهای 3 واحده موندم و نا گفته نماند مشروط هم شدم
میخواستم بدونم درس اختیاری که راحت باشه چی میتونم بردارم که معدلم رو ببره بالا و تا چند واحد مجازم که بر دارم
یکی بود میگفت میشه کاری کرد که تو درسی که کم گرفتی رو حذف کنی میخواستم بدونم همچین چیزی امکان داره؟
من میخوام برای ارشد شرکت کنم شرط معدل قبل امتحان لحاظ میشه یا موقع ثبت نام دانشگاه؟
چقدر احتمال داره قانون بی تاثیر شدن نمره های زیر 10 تو معدل کل اجرا بشه؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد:n16:
سلام . اگه درس های تغییر رشته بند ج در سایت گلستان ثبت و انتخاب شده باشه ، باید شهریه رو پرداخت کنیدنقل قول:
تغییر رشته بند ج فقط تابستونا برگزار میشه !!!
سلامنقل قول:
اگر دانشجویی در یک نیمسال تحصیلی قادر به گذراندن درسی نبود و ترم بعد همان درس را با نمره ۱۴ به بالا گذراند، نمره افتاده در کارنامه به طور کامل حذف خواهد شد.
برای کارشناسی ارشد شرط معدل زمان ثبت نام لحاظ میشه !
یه سوال دیگه
اگه کسی 20 واحدش مونده باشه ولی مشروط باشه چطور میشه؟
باید 12 واحد ورداره ....نقل قول:
ترم بعدی 8واحد .
اگه 24 واحد مونده باشه و معدل کل از 12 بالاتر باشه 24 واحد رو میدننقل قول:
یه سوال دیگه
اگه کسی 20 واحدش مونده باشه ولی مشروط باشه چطور میشه؟
خیلی ممنون که به سوالات دست و پا شکسته من جواب میدید
یه چیزی شنیدم در مورد طرح ضیافت
پیام نور هم این طرح رو داره؟
این واحد هایی که میدن جدای واحد هایی هست که خودمون برای ترم تابستانی برمیداریم؟
من چند واحد درس اختیاری میتونم تو یه ترم بردارم؟
باز ممنون از پاسخ هاتون
آره داره .نقل قول:
کدوم واحدهایی که میدن؟
از چارت 9 ترمه باید ببینید در کل چند واحد اختیاری باید پاس کنید ..
محدودیت خاصی نداره ظاهرا...
مطمئنی؟نقل قول:
این موضوع زمانیه که ترم قبل مشروط نشده باشی ....